Tišina, dječko s fetišom na tamnopute.krmpotich je napisao/la:Mozete mu se samo saget'High je napisao/la:
Ovo kad se spomene - oznoje mu se američke sisurine.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Mislim da si u pravu.Nače se način da se Azmir utiša, a kud češ bolji od dokaza da je kupio ulazak u PL, što je nažalost bolna istina.miki651 je napisao/la:pretpostavljam da slijede sms ili transkripti iz proljetneg dijela federalne lige kad je Sloboda ušla u premijer ligu a sam g Husić je javno rekao da sredstva nije birao, odnosno radio što i drugi rade ali eto on samo malo bolje ili (jače). Pa biće veselo.
Eh sad kako pomiriti te dvije kontradiktornosti, optužuješ nekog za stvari koje si i sam radio
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
koji kraljNYKnicks Fan je napisao/la:HAJMO SE IGRATI MALO!
REGISTRUJTE SE: http://premijerliga.ba.
KOD ZA LIGU: xoKir7Enpn.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nije to fetiš nego naklon najvecem udaracu svih vremenaHigh je napisao/la:
Tišine, dječko s fetišom na tamnopute.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Azmir je u proljece u Federalnoj ligi uradio istu stvar kao Zeljeznicar ovo proljece, doveo je Ciru i 10 igraca koji su PL kalibra..
Pricate o necemu o cemu nemate pojma, bar se malo informisite prije nego sto pocnete pisati jer ocito da tu sezonu Federalne niste niti pratili, niti znate kakva je u proljece, a i prije proljeca situacija bila u Jedinstvu.
Mi smo tu sezonu propatili sa sudjenjem i delegiranjem i niko nije izvisio zbog Slobode u konacnici jer Jedinstvo nije bilo bolje i nije imalo kapacitet za dalje sto se vidi i iz naredne dvije sezone Jedinstva.
Pricate o necemu o cemu nemate pojma, bar se malo informisite prije nego sto pocnete pisati jer ocito da tu sezonu Federalne niste niti pratili, niti znate kakva je u proljece, a i prije proljeca situacija bila u Jedinstvu.
Mi smo tu sezonu propatili sa sudjenjem i delegiranjem i niko nije izvisio zbog Slobode u konacnici jer Jedinstvo nije bilo bolje i nije imalo kapacitet za dalje sto se vidi i iz naredne dvije sezone Jedinstva.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 apr 2016, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
A ne znam fakat čemu se oni ovdje nadaju, zašto se uzdižu, tražio je izvinjenje prije 2 mjeseca, i traži ga opet, čemu su tu oni u prednosti da se ovoliko dižu? I Velež ih je popiš'o, Slavija davno rekla svoje, Travnik ima dokaze koji se savršeno uklapaju u sve ovo, još ako iz Viteza progovore...solinas je napisao/la:Cuj advokati fk Sarajeva.
Azmir nema za advokata sirotinja![]()
Dok pitari skontaju da su opet popisani prodje voz.
I to od vlastite uprave.
Ne vide dalje od očiju i onog što im serviraju, a zapravo su bliže ambisu nego što mogu zamislit.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Razigravaju 11-ti iz PL i drugi iz federalneRinuka je napisao/la:Zna li neko ko ce umjesto slobode uci u ligu 12, ako njih izbace? Mora li to biti neko iz TK, ili ce se gledati tabela prve federalne??
Voliš, dakle, udarače? Bude li masnica?krmpotich je napisao/la:Nije to fetiš nego naklon najvecem udaracu svih vremenaHigh je napisao/la:
Tišine, dječko s fetišom na tamnopute.Isti onakav kojeg mi imamo i poslace na patos onu vazu zenu sto se naziva predsjednikom. Senzualni Dino
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
sloboda ce najvjerovatnije biti izbacena iz PL..husic je priznao da je kupio ulazak u istu, a osim toga priznao je i da su sudije bile kupljene kad je rekao da mu je to dino sredio, za sto nema nikakav dokaz i dino ce ga tuziti za tu klevetu..steta jbg, bili su fino krenuli

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
al fakatRinuka je napisao/la:sloboda ce najvjerovatnije biti izbacena iz PL..husic je priznao da je kupio ulazak u istu, a osim toga priznao je i da su sudije bile kupljene kad je rekao da mu je to dino sredio, za sto nema nikakav dokaz i dino ce ga tuziti za tu klevetu..steta jbg, bili su fino krenuli![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa to je najbolje za ligu, medjutim steta je da niko iz njihovog kanotna ne igra PL..Zna li neko kakva je situacija sa onima iz Siminog Hana? Mogu li oni nekako uskociti umjesto slobode?narodniheroj je napisao/la:Razigravaju 11-ti iz PL i drugi iz federalneRinuka je napisao/la:Zna li neko ko ce umjesto slobode uci u ligu 12, ako njih izbace? Mora li to biti neko iz TK, ili ce se gledati tabela prve federalne??![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
-
PiazzaGrande
Nakon utakmice Pod BB između Branitelja i Slobode 2014. godine jedan stariji gospodin se pozdravlja sa Ćirom i čestita mu na pobjedi a ovaj mu odgovara: "Daj, nemoj me z@****'"....miki651 je napisao/la:pretpostavljam da slijede sms ili transkripti iz proljetneg dijela federalne lige kad je Sloboda ušla u premijer ligu a sam g Husić je javno rekao da sredstva nije birao, odnosno radio što i drugi rade ali eto on samo malo bolje ili (jače). Pa biće veselo.
Volim te bola'!
Pazite sta pricate, karma je **** 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Govore za Slobodu a po "njihovom scenariju "Sarajevo leti prije Slobodewobly92 je napisao/la:Imal' kakva za 1. ligu Federacije? Trebaće Torpedašima.NYKnicks Fan je napisao/la:HAJMO SE IGRATI MALO!
REGISTRUJTE SE: http://premijerliga.ba.
KOD ZA LIGU: xoKir7Enpn.
Hrabre sami sebe a muda sebi pojedose.
**** ih je dinokijo za vjeke vjekova
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je kljucan dokaz, predlazem da pozovemo starijeg gospodina u savez da prozbori koju uz polovku lozovacePiazzaGrande je napisao/la:Nakon utakmice Pod BB između Branitelja i Slobode 2014. godine jedan stariji gospodin se pozdravlja sa Ćirom i čestita mu na pobjedi a ovaj mu odgovara: "Daj, nemoj me z@****'"....miki651 je napisao/la:pretpostavljam da slijede sms ili transkripti iz proljetneg dijela federalne lige kad je Sloboda ušla u premijer ligu a sam g Husić je javno rekao da sredstva nije birao, odnosno radio što i drugi rade ali eto on samo malo bolje ili (jače). Pa biće veselo.
Sjedi sad Pilav kod Kibeta sa Dinom, smiju se i kazu Husicu pedala iz fudbala 
-
PiazzaGrande
@tuzlak1987...nije ovo nikakav ključni dokaz, samo prepričavam situaciju koju sam vidio a ti ako misliš da ste povratak u PLBiH izborili samo igrama na zelenom terenu onda si mnogo naivan, šinko...isto kao što se ni titula ne osvaja samo na travnjaku, ne samo kod nas nego svugdje...
Volim te bola'!
Eh kad fukarice pred sudiju bace screnshoot privatne poruke s foruma. Ima da sudija raspusti sud i osudi Dinu na giljotinu.
Kakvi su to kapaciteti, njima je dokaz privatna poruka nekog iz Travnika i saopstenje Veleza.

Kakvi su to kapaciteti, njima je dokaz privatna poruka nekog iz Travnika i saopstenje Veleza.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koja ekipa je bila bolja to proljece u Federalnoj od Slobode?PiazzaGrande je napisao/la:@tuzlak1987...nije ovo nikakav ključni dokaz, samo prepričavam situaciju koju sam vidio a ti ako misliš da ste povratak u PLBiH izborili samo igrama na zelenom terenu onda si mnogo naivan, šinko...isto kao što se ni titula ne osvaja samo na travnjaku, ne samo kod nas nego svugdje...
Niste realni nikako, po vama je trebalo da Sloboda odigra protiv svake ekipe koja ce zapeti, a Jedinstvo i ostali da odigraju meceve gdje ce protivnik igrati na pola snage.
Protiv Slobode je Rudar zapeo, zapela je i Gracanica i tu je Sloboda uzela 1 bod. Jedinstvo je krivo samo sebi jer je kiksalo protiv Igmana koji se borio za opstanak, Goska i izgubilo na Tusnju zasluzeno 2:0
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 apr 2016, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.