FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UPS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UPS » 24 okt 2010, 23:17

Ma nemamo vise sta pricati sa njima. Obrukali smo ih maksimalno i to je to

khaj phice 8-)

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 24 okt 2010, 23:19

damirfile je napisao/la:Koreografija i bakljada fenomenalno teska zadaca za kone........ Navijanje je bilo extra,iako se neki ne slazu o repertoaru pjesama,treba ovo treba ono,po meni zvucalo je extra dobro,na trenutke fenomenalno.
sto se tice naseg izdanja na tribinama po meni mozda i najbolje u zadnjih 6,7 godina na grbavici, koreografija vrh vrhova, bakljada premocna, navijanje u prvom poluvremenu isto vrh vrhova, u drugom poluvremenu nesto slabije al opet sve ukupno kad se sabere zadali smo im zadacu :D

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 24 okt 2010, 23:19

UPS je napisao/la:Ma nemamo vise sta pricati sa njima. Obrukali smo ih maksimalno i to je to

khaj phice 8-)
Nestali su kodexi , ostali su komplexi!
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 24 okt 2010, 23:22

mangupp je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Koreografija i bakljada fenomenalno teska zadaca za kone........ Navijanje je bilo extra,iako se neki ne slazu o repertoaru pjesama,treba ovo treba ono,po meni zvucalo je extra dobro,na trenutke fenomenalno.
sto se tice naseg izdanja na tribinama po meni mozda i najbolje u zadnjih 6,7 godina na grbavici, koreografija vrh vrhova, bakljada premocna, navijanje u prvom poluvremenu isto vrh vrhova, u drugom poluvremenu nesto slabije al opet sve ukupno kad se sabere zadali smo im zadacu :D
U potpunosti se slažem s tobom,niste bolje navijali u zadnjih 6-7 godina,jer da su HORDE prisustvovale današnjoj utakmici,opet bi bili donji na tribinama ;)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 okt 2010, 23:24

Definitivno svaki kreten ima racunar. Sto na forumima covjek moze procitati to je da ti se zivot zgadi,pa ovdje niko nikog ne postuje,ni velicine ni mrtve.Kakvi papci. Hebo vas i fudbal i sve kad ste retardirani i nesposobni za normalan zivot i komunikaciju. Odakle je sve ovo doslo,sa kakvih je pasnjaka sislo pitam se.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 24 okt 2010, 23:28

Denizmare je napisao/la:Definitivno svaki kreten ima racunar. Sto na forumima covjek moze procitati to je da ti se zivot zgadi,pa ovdje niko nikog ne postuje,ni velicine ni mrtve.Kakvi papci. Hebo vas i fudbal i sve kad ste retardirani i nesposobni za normalan zivot i komunikaciju. Odakle je sve ovo doslo,sa kakvih je pasnjaka sislo pitam se.
Da dodam,ja se divim ljdima koji mogu konstantno boraviti na ovom forumu.
ali nema para,sve se rastalilo....

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 24 okt 2010, 23:28

KARL HAJNC je napisao/la:
mangupp je napisao/la:
U potpunosti se slažem s tobom,niste bolje navijali u zadnjih 6-7 godina,jer da su HORDE prisustvovale današnjoj utakmici,opet bi bili donji na tribinama ;)
samo nas nemojte udarati :lol: :lol: :lol:

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 24 okt 2010, 23:28

Mislim da je vrijeme da djeca legnu spavati ?
Napustite' našu temu,dosta je svima vaših provokacija,šta ćeš kućni odgoj kada roditelji neće da uče svoju djecu kako se ponašati,ko će drugo..
Hajde lazare,hajde Lazare..

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 okt 2010, 23:29

Admine, briši ovo sve redom...nadrkani balavci izbacuju svoje frustracije pisuci kojekakve gluposti i kretenizme.
Ili briši ili pod kljuc..ovako više ne ide.
Sjebase nam temu totalno.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 24 okt 2010, 23:41

Ma mi ne znam protiv bunkera i tu nema price! Ko god dodje na grbavicu da igra i ako odigra kvalitetan bunker sa najmanje 9 igraca u 16 m, sigurno ce odnijeti bod iz sarajeva, dok je suprotnost tome ko god da se otvorio na Grbavici popusio bi sigurno tricu! Misljenja sam da bi sarajevo palo bez ispaljenog metka da su ekipe ostale kompletne iako je onaj drugi start Muharemovica bio za cisti crveni karton i nikako mi nece biti jasno zasto se sudija uopste dvoumio te ona situacija kada je IHTIJAREVIC zaustavio sut Culuma rukom u sesnaestrcu da bi se nakon toga uhvatio za glavu i poceo valjati :D ! Smjesno ali eto krivo mi je sto se nastavlja tradicija nerjesenih rezultata! Za koju godinu ce biti smjesno pogledati statistiku odigranih derby-a ali eto! Na terenu se nije znalo ko je veci retard ili mi ili oni, a o tribini ne treba trositi rijeci! UPRAVO ZBOG OVOG VECERAS HORDE SU STUPILE U BOJKOT! DOMACA ZADACA! Steta samo sto je palo dosta baklji prilikom pretresa jer bi tek tada bakljada bila onakva kakvu mnogi ovdje jos nisu ni vidjeli, mada je i ovo veceras VELIKI ZALOGAJ za malene i ostale grupice, podgrupice...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 okt 2010, 23:47

Kako bi volio da ih izvucemo u kupu i da ih u dvo-mecu razbijemo ... kako god okrenes na kraju sezone cemo biti iznan njih !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 24 okt 2010, 23:50

:D

slika
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 24 okt 2010, 23:50

Losa utakmica....odlicna bakljada, svjetska..... domaca zadaca..... Onako lose Sarajevo danas smo trebali ne dobiti, nego razbiti min 2-3 razlike.....ne znam do cega je, jednu utakmicu odigramo solidno, moze se reci i dobro, a drugu nikako.....Mislim da je Amar kiksao sto nije ubacio Colica malo ranije, jer smo bili odsjeceni u napadu citavo drugo poluvrijeme.....decko je brz, dosadan, igra s obje noge, mislim da bi im malo razvlacio pamet......Ovako, mislim da smo igrali jos jedno poluvrijeme gola ne bi dali, zbog toga sto nemamo adekvatnu zamjenu za Lazu i trosimo nemilice onakve zicere.....u ovako losoj utakmici kakva je ova bila, svaki zicer je zlata vrijedan, ali to kod nas nema ko pospremiti u mrezu.....
Sarajevo nikad slabije, znaci kad smo ih uzimali 3-4 razlike igrali su bolje.....strasna opstrukcija igre i totalna nezainteresiranost u napadu, u rangu Drina, Leotara i drugih koji dodju na Grbavicu i parkiraju shleper s prikolicom u kazneni......s pravom se raduju kao da su uzeli titulu, jer sa onakvom igrom, odnosno neigrom, uzeti bod prvaku je ravno osvajanju titule.....mislim da je postenije reci da je Zeljo izgubio 2 boda na ovoj utakmici, a tako je bila lijepa prilika, poklopili se ostali rezultati, Siroki i Borac remizirali, propade odlicna sansa za hvatanje prikljucka za sami vrh.....Prava steta :evil:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 24 okt 2010, 23:52

bekrija1990 je napisao/la::D

slika
Papak ovo nece ni razumjeti! Kakav je to papak kada je mogao za svog rahmetli oca onako reci javno! To moras biti bas retardiran i moras biti bas onaj klasicni papak, da ne kazem papcina iako to zasluzuje ali eto! Dobar trans samo tesko da ga covjek sa tim koeficijentom inteligincije kao sto je on skonta :D

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 24 okt 2010, 23:54

sekula je napisao/la:Losa utakmica....odlicna bakljada, svjetska..... domaca zadaca..... Onako lose Sarajevo danas smo trebali ne dobiti, nego razbiti min 2-3 razlike.....ne znam do cega je, jednu utakmicu odigramo solidno, moze se reci i dobro, a drugu nikako.....Mislim da je Amar kiksao sto nije ubacio Colica malo ranije, jer smo bili odsjeceni u napadu citavo drugo poluvrijeme.....decko je brz, dosadan, igra s obje noge, mislim da bi im malo razvlacio pamet......Ovako, mislim da smo igrali jos jedno poluvrijeme gola ne bi dali, zbog toga sto nemamo adekvatnu zamjenu za Lazu i trosimo nemilice onakve zicere.....u ovako losoj utakmici kakva je ova bila, svaki zicer je zlata vrijedan, ali to kod nas nema ko pospremiti u mrezu.....
Sarajevo nikad slabije, znaci kad smo ih uzimali 3-4 razlike igrali su bolje.....strasna opstrukcija igre i totalna nezainteresiranost u napadu, u rangu Drina, Leotara i drugih koji dodju na Grbavicu i parkiraju shleper s prikolicom u kazneni......s pravom se raduju kao da su uzeli titulu, jer sa onakvom igrom, odnosno neigrom, uzeti bod prvaku je ravno osvajanju titule.....mislim da je postenije reci da je Zeljo izgubio 2 boda na ovoj utakmici, a tako je bila lijepa prilika, poklopili se ostali rezultati, Siroki i Borac remizirali, propade odlicna sansa za hvatanje prikljucka za sami vrh.....Prava steta :evil:
Ne mogu reci da je Amar pogrijesio, ali misilm da je vec ako je mjenjao Kerlu zbog tog kartona i nervoze sa rezervnim igracem to trebao uraditi sa Vasilicem a Culuma ostaviti u sredini terena, jer kada se Culum vratio nazad sredina je totalno pala! Savic nije odradio posao kako se to od njega ocekivalo i mislim da je tu problem!

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 24 okt 2010, 23:56

prije rata da bi bio predsjednik Želje ili Sarajeva, morao si biti veliki gospodin, a danas su to obični papci, sto su pokazali na onoj press konferenciji.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 okt 2010, 23:58

Elegant je napisao/la:Kako bi volio da ih izvucemo u kupu i da ih u dvo-mecu razbijemo ... kako god okrenes na kraju sezone cemo biti iznan njih !!!

iskreno vise volim neku obicnu utakmicu,ovi derbiji su cirkus,ove nove furke su sve upropastile,jedni se pretvorili u sektase,ne bi me cudilo da ih jednom nagovore da svi na kosevu izvrse samoubistvo zbog ljubavi,ovi jedva cekaju belaj da naprave i to je to,djeca odrastaju ko roboti slusaju budale niko svojom glavom ne razmislja,nije mi jasno sta im rade ti roditelji...klubove vode ljudi koji nemaju dvije ciste u glavi,derbi vise nema smeka nema da prodjes kroz ulicu i na jednom prozoru svira dzuro na prozoru pored kosevo je mojoj dusi najdraze na svijetu,ovo je sve vece sranje...nema te neke spontanosti ni podjebavanja i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 24 okt 2010, 23:58

Kad ti haver, al iskren navijac sarajeva " Pravi hordas " kaze da se navijanje sa Grbavice culo na Kosevskom brdu, onda ti to jos jednom pokazuje zasto se neko odlucio na Bojkot, a ako cemo o navijacima, oni pravi i iskreni navijaci sarajeva, koji za Sarajevo navijaju srcem su danas bili na Grbavici i njima kapa dole a ovo ostalo, ma to je sve od danas do sutra!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 25 okt 2010, 00:00

Pirke_TM87 je napisao/la:
sekula je napisao/la:Losa utakmica....odlicna bakljada, svjetska..... domaca zadaca..... Onako lose Sarajevo danas smo trebali ne dobiti, nego razbiti min 2-3 razlike.....ne znam do cega je, jednu utakmicu odigramo solidno, moze se reci i dobro, a drugu nikako.....Mislim da je Amar kiksao sto nije ubacio Colica malo ranije, jer smo bili odsjeceni u napadu citavo drugo poluvrijeme.....decko je brz, dosadan, igra s obje noge, mislim da bi im malo razvlacio pamet......Ovako, mislim da smo igrali jos jedno poluvrijeme gola ne bi dali, zbog toga sto nemamo adekvatnu zamjenu za Lazu i trosimo nemilice onakve zicere.....u ovako losoj utakmici kakva je ova bila, svaki zicer je zlata vrijedan, ali to kod nas nema ko pospremiti u mrezu.....
Ne mogu reci da je Amar pogrijesio, ali misilm da je vec ako je mjenjao Kerlu zbog tog kartona i nervoze sa rezervnim igracem to trebao uraditi sa Vasilicem a Culuma ostaviti u sredini terena, jer kada se Culum vratio nazad sredina je totalno pala! Savic nije odradio posao kako se to od njega ocekivalo i mislim da je tu problem!
Slazem se za Savica, ali Vasilic ne bi bio dobro rjesenje, nije odigrao nijednu utakmicu u Zelji, nije uigrana zadnja linija sa njim.....bojim se da bi tek onda imali problema.....ne znam sta je Savic igrao u Zvijezdi, da li defanzivnog veznog ili klasicnog, jer kod nas cas igra kao zamjena za Culuma, znaci defanzivac-destruktivac, a cas igra kao jedan od kreatora igre.......mislim da se on gubi u ovakvoj koncepciji totalno.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

izjava1
Kontakt:

Post Postao/la izjava1 » 25 okt 2010, 00:00

Pirke_TM87 je napisao/la:Kad ti haver, al iskren navijac sarajeva " Pravi hordas " kaze da se navijanje sa Grbavice culo na Kosevskom brdu, onda ti to jos jednom pokazuje zasto se neko odlucio na Bojkot, a ako cemo o navijacima, oni pravi i iskreni navijaci sarajeva, koji za Sarajevo navijaju srcem su danas bili na Grbavici i njima kapa dole a ovo ostalo, ma to je sve od danas do sutra!
sta izvali i osta ziv :o :o :o :o

da nisi i ti slagiran ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.