Moze i takoConsigliere je napisao/la:Koja ba predavanja?!Otelo je napisao/la: Laptop na predavanje i tipkaj(zezam se, pamet u glavu
)

Moze i takoConsigliere je napisao/la:Koja ba predavanja?!Otelo je napisao/la: Laptop na predavanje i tipkaj(zezam se, pamet u glavu
)
"Stariji" si od mene samo 5 mjeseci a imaš duplo više postova, ne možeš od mene imati više slobodnog vremena, nikako, samo ti pišešš na više tema, ali opet...Otelo je napisao/la:Veci opseg tema, vise slobodnog vremena, te pisanje za svaku sitnicu na temi Mirze je dovelo do ovogDANTES je napisao/la:čekaj malo, ti za dvije godine već imaš 19 000 + postov?Otelo je napisao/la:Stare njih dvojica. Vrijeme je da mladji preuzmu primat
je li tebi curry brat?
virtu stvarno ima puno ali za 7 godina, devil je isto imao puno, legenda 21 000 za 5 godina?![]()
Al sad ce to sve doci na svoje kad se krene na faks
Već sam mislio da mi se nešto zeznuloarelinho je napisao/la:
zasto ne radi update ovih postova na forumu ?
Ovo je sređeno.FaraonTM je napisao/la:Već sam mislio da mi se nešto zeznuloarelinho je napisao/la:
zasto ne radi update ovih postova na forumu ?
Isto je i kod mene. Bas krenuo napisati za tozizu1991 je napisao/la:Je li samo kod mene problem sa forumom, ili? Ne funkcioniše najbolje, ne učitava jednakom brzinom, svako četvrti, ili peti klick, pojavi se ono general error.
I kod mene istozizu1991 je napisao/la:Je li samo kod mene problem sa forumom, ili? Ne funkcioniše najbolje, ne učitava jednakom brzinom, svako četvrti, ili peti klick, pojavi se ono general error.
Pokazivao mi se error pa nisam ni vidio dupli postOtelo je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Je li samo kod mene problem sa forumom, ili? Ne funkcioniše najbolje, ne učitava jednakom brzinom, svako četvrti, ili peti klick, pojavi se ono general error.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.