FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

sasagmp
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la sasagmp » 02 sep 2012, 21:13

Majo Vujovic-Dolazim za 5 minuta :lol: :lol: :lol:

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 02 sep 2012, 21:28

sasagmp je napisao/la:Majo Vujovic-Dolazim za 5 minuta :lol: :lol: :lol:
Imaš obraza nešto se javljati nakon onog "crvenog" danas ? :roll:
Nego,gledam danas na areni,"zabranjeni",tuku "neuhranjene"" a gleda ih nekakva "unija" :lol: Ja fanova :lol:
Sve zajdeno ni 1000 "tifoza" na svim stranama :lol:
Zadnja izmjena: soba 39, dana/u 02 sep 2012, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Indija,Pakistan..."

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 sep 2012, 21:31

Nije bio?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 sep 2012, 22:07

Jedino pozitivno su 3 boda i sjajan debi i het trik Mudrinskog! Sve ostalo je sramno i za zaborav... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 02 sep 2012, 22:38

sasagmp je napisao/la:Majo Vujovic-Dolazim za 5 minuta :lol: :lol: :lol:
Jbg, nezgodno je kad ti protivnici znaju koji je njihov gol a još nezgodnije kad nisu upućeni da Zvezda mora biti šampion. Sreća pa je Majo tu kad god zagusti.

Odavno nisam gledao tragičnijeg beka od Mladenovića. Da je dešnjak bio bih uvjeren da je to Stevan Reljić.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 sep 2012, 22:41

Ne bih rekao da je sramno. malo je pregruba riječ. loše jeste bilo, ali ne treba zaboraviti sve ono što se desilo u četvrtak, to je ostavilo traga. uz to je radnički većim dijelom utakmice odigrao odlično.

@braoolyo
za mladenovića se slažem. momak osim par dobrih partija proljetos kad je tek došao, skoro ništa pokazao nije. izvikan igrač, nije on za Zvezdu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 02 sep 2012, 23:11

sasagmp je napisao/la:Nije bio?
Faul jeste ali za drugi žuti :lol:
Prvo poluvrijeme na Karaburmi produženo za 3 minute (kad smo već kod nadoknade) ;)
"Indija,Pakistan..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 sep 2012, 00:14

Odlicna utakmica na Marakani veceras.Prilika na obe strane.Cak moram priznati da sam video dosta vise od Radnickog nego sto sam ocekivao pre meca.

Dosta smo u grcu igrali,celu utakmicu se vide posledice ispadanja od Bordeauxa i celu utakmicu smo imali nekih glupih pogresaka.Mec je preokrenuo ulazak Nejta.Mnogo toga je odradio u ofanzivnom smislu nase igre i uz Mudrinskog je po meni najzasluzniji za ovu pobedu.Tesko izvojevanu ali ipak mnogo bitnu,na ovakvim utakmicama se i osvaja prvenstvo.Ne raduje me defanziva nikako.Mnogo glupe golove smo primili.Hajde prvi gol majstorija,ali drugi.Pa ono je strasno da onakav gol primamo.Ne sme ono da se desava,Bajkovic je i pored toga imao par kikseva veceras,Kirovski ceka kao zapeta puska na klupi.

Mudrinski sjajan debi,odlicno postavljen uvek,na pravom mestu,volim ovakve napadace.Nadam se samo da ce ovo biti i nastavljeno u narednim kolima.
Milijas sasvim solidan,nisam bas nesta zadovoljan sto je dobio kapitensku odma' po povratku,ali je u par navrata pokazao izuzetno dragoceno iskustvo sa Ostrva.Bice on jos bolji to sam uveren.Za pocetak sam zadovoljan njegovom pripremljenoscu.

Imamo sada pauzu,dosta igraca ode za reprezentaciju,necemo biti kompletni,ali ovo sto je ostalo mora da se oporavi i psihicki i fizicki i da onda posle pauze ponovo zaigramo kako treba.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 sep 2012, 02:05

Hernan Barcos pozvan u reprezentaciju Argentine.Eee a nama nije valjao. :roll:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 sep 2012, 11:52

DANTES je napisao/la: @magica čudi me da ne primjecuješ cudnovato odlično finansijsko stanje društva CZ? Na ovu skupotinju i recesiju kada i Arapi počinju da štede...
Gde si bio da pises o cudnovatom poslovanju onih za koje navijas? Ima/bilo je u JSDPu isuvese zivopisnih likova. Neki su cak odatle upadali u premijerske fotelje, neki u predsednicke, a nekima je to bila klasicna rekreacija, dok su se odmarali od "teskog" rada u vrhu tadasnje JNA.
Lepo jednom rekoh: ne boli vas to sto se nekome pomaze, vec to sto se pomaze bas Zvezdi. ;)
Zato ste gomila licemernjaka, koji se ovde izdaju za korifeje istine.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 sep 2012, 15:37

Auu Robi im je pozdravio kevu sa ovim intervjuom.Iako ima par netacnih navoda za koje me ne bi cudilo i da nije znao za njih ovo ce zasigurno jos vise produbiti nezadovoljstvo prema upravi,i ovo bi vrlo lako mogao da bude jedan od poslednjih koraka ka resavanje Lukica,Vesica i ostalih sto su ostali. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 sep 2012, 17:17

MaGiCa je napisao/la:
DANTES je napisao/la: @magica čudi me da ne primjecuješ cudnovato odlično finansijsko stanje društva CZ? Na ovu skupotinju i recesiju kada i Arapi počinju da štede...
Gde si bio da pises o cudnovatom poslovanju onih za koje navijas? Ima/bilo je u JSDPu isuvese zivopisnih likova. Neki su cak odatle upadali u premijerske fotelje, neki u predsednicke, a nekima je to bila klasicna rekreacija, dok su se odmarali od "teskog" rada u vrhu tadasnje JNA.
Lepo jednom rekoh: ne boli vas to sto se nekome pomaze, vec to sto se pomaze bas Zvezdi. ;)
Zato ste gomila licemernjaka, koji se ovde izdaju za korifeje istine.
Naravno da boli... Tadašnje JNA? Još jedan istoričar? Ti znaš, ti se sjecas? Ako je to tako daj prosvjetli nas...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 sep 2012, 20:32

DANTES je napisao/la: Naravno da boli... Tadašnje JNA? Još jedan istoričar? Ti znaš, ti se sjecas? Ako je to tako daj prosvjetli nas...

Jasno mi je da te boli, nema potrebe da to istices. Glupo mi je samo sto ne vidis razlog "dominacije porodice uspesnih".
Filosof, ne istoricar. A istina i jednakost arsina su filosofske teme, a ne istorijske. Istorija samo konstatuje stvari. ;)
Dvojicu premijera pamtim. Jedan je pokojni, a drugi je aktualan. Dok su radili zajedno, plata u mojoj drzavi je bila 5 DEM, a u tvojoj je besneo rat. Malo vise obzira sledeci put, @DANTES. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 sep 2012, 00:08

Bucko ipak ostaje u Zvezdi (tako rekoše ovi na sos-u) kao nekakav lukićev savjetnik. :lol: :lol:
Kako su samo smješni. Neka je Robi iznio ove informacije, nek se zna kakvo je zapravo stanje u klubu. Hvala mu na tome. Od odlaska uprave, uvjeren sam nema ništa.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2012, 00:16

alan_kardec je napisao/la:Bucko ipak ostaje u Zvezdi (tako rekoše ovi na sos-u) kao nekakav lukićev savjetnik. :lol: :lol:
Bucko je to najavio i pred svoj odlazak.A Lukic to sada koristi jer zna da Delije od uprave najvise poverenja imaju u Bucko i Brocica i zeli da vidi kako ce se oni sada ponasati kada je Bucko tu iza njega.On zvanicno nece biti uposlen u klub niti ce da bude stalno tu,vec ce cisto da bude neka podrska.Nikakva znacajna funkcija ionako ce tu da se zadrzi mesec-dva. :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 sep 2012, 00:27

Kako na sos-u rekoše, primanja na novoj funkciji mu neće biti mala, što, logično, znači da će biti stalno zaposlen.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2012, 00:32

alan_kardec je napisao/la:Kako na sos-u rekoše, primanja na novoj funkciji mu neće biti mala, što, logično, znači da će biti stalno zaposlen.
Jel' to Andjus ili ?
Ja koliko znam Bucku se namesta da udje u FSS kada malo ozdravi,a do tada kulijana i savetovanje Lukicu. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 sep 2012, 01:02

nije Anđus nego u toku total soccera ide dole u dnu ekrana titl i piše ovo što sam već gore napisao.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 sep 2012, 14:13

Ako je verovati na danasnjem sastanku Kravchenka,Vucica i Dzajica dogovoren je zvanicni povratak legende u oktobru.Na mesto sportskog direktora kako se i najavljivalo ide Stojadinovic. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 sep 2012, 14:36

MaGiCa je napisao/la:
DANTES je napisao/la: Naravno da boli... Tadašnje JNA? Još jedan istoričar? Ti znaš, ti se sjecas? Ako je to tako daj prosvjetli nas...

Jasno mi je da te boli, nema potrebe da to istices. Glupo mi je samo sto ne vidis razlog "dominacije porodice uspesnih".
Filosof, ne istoricar. A istina i jednakost arsina su filosofske teme, a ne istorijske. Istorija samo konstatuje stvari. ;)
Dvojicu premijera pamtim. Jedan je pokojni, a drugi je aktualan. Dok su radili zajedno, plata u mojoj drzavi je bila 5 DEM, a u tvojoj je besneo rat. Malo vise obzira sledeci put, @DANTES. ;)
Obzira? Nemoj ti da mi pričaš o obziru i ratu. To ne dozvoljavam nikom preko grane. Nego reci mi neke konkretne konkretne koristi koje je Partizan imao od premijera? Svi ti političari samo izvlače iz Partizana. U zadnjih 6 godina Partizan je po mojoj računici od igrača i sportskih evro rezultata zaradio oko 60 miliona eurica... U zadnjih 12 godina ta cifra je još i veća, štaviše mnogo veća. Gdje su te pare? Na pojačanja nisu otišle, na stadion takođe... Ali zato je jedna partija, jedna zaboravljena, mala, uništena, poražena partija ponovo povampirena i jaka na sceni. Kakva sreća za nas! Ono da se us.ereš! Uostalom ono što je očigledno, ne mora uvijek biti istinito... Ubuduće nećemo raspravu o Partizanu voditi na Zvezdinih temi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.