Moderator/ica: GracanicaAA
Moze hehehLjumani_Banovici je napisao/la:Mogli bi se dogovoriti![]()
Nadam se da ćete se ipak dogovoriti,tko će gore, a tko dole...Sretno...GracanicaAA je napisao/la:Moze hehehLjumani_Banovici je napisao/la:Mogli bi se dogovoriti![]()
Mi nmz gore ni dole, a vi mozete samo gore ako se dog. xD
Svaka cast ekipoMarcoPolo je napisao/la:Gošk-Bratstvo 2-2 (za Bratsstvo golove postigli Musa i Suljić) sretno momci do kuće.
ALBOX je napisao/la: jos da je s nama idimi![]()
![]()
![]()
zna se...HDZMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?
Glup sam ! Pojasni mi ???staragarda je napisao/la:zna se...HDZMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?![]()
..izvini druze...moro sam
![]()
ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?
HahahaGracanicaAA je napisao/la:ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?![]()
+ Mladost Malesici odma upisat 6 bodova
pa realno za vas je najbolje pocet vec sad pripremat teren za sljedecu sezonu ako mislite napadat OZBILJNO tu PL...tako gosk radi...vec imaju sugrnih tuce bodova u sljedecoj sezoniGracanicaAA je napisao/la:ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?![]()
Pa naravno evo prvo Malesici 6+ bodova, pa onda Gradina,Capljina,Mladost DK.staragarda je napisao/la:pa realno za vas je najbolje pocet vec sad pripremat teren za sljedecu sezonu ako mislite napadat OZBILJNO tu PL...tako gosk radi...vec imaju sugrnih tuce bodova u sljedecoj sezoniGracanicaAA je napisao/la:ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?![]()
Amin!SARS je napisao/la:Ma sta vam je ljudi pa od dogovora sa Banovicima nema nista, taj vas brko nije htio sa Slobodom da zavrsi utakmicu radi Banovica jer ih je Sloboda ostavila u ligi prosle sezone, tako da brko jedva ceka da istjera Banovice
??GracanicaAA je napisao/la:pGracanicaAA je napisao/la:ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?![]()
Pa naravno evo prvo Malesici 6+ bodova, pa onda Gradina,Capljina,Mladost DK.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.