Moderator/ica: GracanicaAA
Moze hehehLjumani_Banovici je napisao/la:Mogli bi se dogovoriti

Nadam se da ćete se ipak dogovoriti,tko će gore, a tko dole...Sretno...GracanicaAA je napisao/la:Moze hehehLjumani_Banovici je napisao/la:Mogli bi se dogovoriti
Mi nmz gore ni dole, a vi mozete samo gore ako se dog. xD
Svaka cast ekipoMarcoPolo je napisao/la:Gošk-Bratstvo 2-2 (za Bratsstvo golove postigli Musa i Suljić) sretno momci do kuće.

ALBOX je napisao/la: jos da je s nama idimi

ljubi deda.....
 ljubi deda..... 

zna se...HDZMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?

..izvini druze...moro sam

Glup sam ! Pojasni mi ???staragarda je napisao/la:zna se...HDZMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?

ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?

HahahaGracanicaAA je napisao/la:ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?
+ Mladost Malesici odma upisat 6 bodova
 onaj reko, valjda se necete dog ! Imas poz ! iz hercegovine
 onaj reko, valjda se necete dog ! Imas poz ! iz hercegovine 
pa realno za vas je najbolje pocet vec sad pripremat teren za sljedecu sezonu ako mislite napadat OZBILJNO tu PL...tako gosk radi...vec imaju sugrnih tuce bodova u sljedecoj sezoniGracanicaAA je napisao/la:ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?
Pa naravno evo prvo Malesici 6+ bodova, pa onda Gradina,Capljina,Mladost DK.staragarda je napisao/la:pa realno za vas je najbolje pocet vec sad pripremat teren za sljedecu sezonu ako mislite napadat OZBILJNO tu PL...tako gosk radi...vec imaju sugrnih tuce bodova u sljedecoj sezoniGracanicaAA je napisao/la:ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?

al gdje ce banovicima dati 3 boda
 al gdje ce banovicima dati 3 boda  vec su il sje.ali
 vec su il sje.ali  
Amin!SARS je napisao/la:Ma sta vam je ljudi pa od dogovora sa Banovicima nema nista, taj vas brko nije htio sa Slobodom da zavrsi utakmicu radi Banovica jer ih je Sloboda ostavila u ligi prosle sezone, tako da brko jedva ceka da istjera Banovice
??GracanicaAA je napisao/la:pGracanicaAA je napisao/la:ma moremo se dog. mi vama sad pustimo, a sld. sezone vi nama pustite za PLMig_Mig je napisao/la:Bratstvo-Buducnost ? zna li se?
Pa naravno evo prvo Malesici 6+ bodova, pa onda Gradina,Capljina,Mladost DK.
 A još
 A još   

ova vaša priča o PL..brko reko,obećo??
 ova vaša priča o PL..brko reko,obećo??  dobro,sljedeća sezona nikad neće nestat..
 dobro,sljedeća sezona nikad neće nestat.. 
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988 i 8 gostiju.