Uli potpisao na 3,5 godine za JVA Minhen. Odsteta 50 mio eura, bez izlazne klauzule
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
NOVA TRANSFERBOMBA IZ MINHENA !!!
Uli potpisao na 3,5 godine za JVA Minhen. Odsteta 50 mio eura, bez izlazne klauzule
. Igrat ce lijevo il desno krilo, zavisi kako ga okrenu

Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Dide ce unucima pricati kako je vama zapapricio,sad nek dobije i smrtnu kaznuLokos19 je napisao/la:NOVA TRANSFERBOMBA IZ MINHENA !!!
Uli potpisao na 3,5 godine za JVA Minhen. Odsteta 50 mio eura, bez izlazne klauzule. Igrat ce lijevo il desno krilo, zavisi kako ga okrenu
![]()
Slicna sudina ocekuje i katalonskog narkica i francuskog pedofila.
Odavno se zna da je jajern upleten u sumnjive finansijske aktivnosti, pitanje je vremena kad ce krmak propjevati u cuzi. Oduzimajne titula i profi licence je neminovnost.
Odavno se zna da je jajern upleten u sumnjive finansijske aktivnosti, pitanje je vremena kad ce krmak propjevati u cuzi. Oduzimajne titula i profi licence je neminovnost.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sa ''nogometne'' strane, velika steta za Bayern i Bundesligu. Covjek koji je toliko toga pokrenuo u Bundesligi, volili ga ili ne volili, za mene prava ikona Bundeslige.
Ali nema sumnje da je ucinio zabranjen delikt, i dobio je zasluzeno kaznu.
Ali nema sumnje da je ucinio zabranjen delikt, i dobio je zasluzeno kaznu.
zasad samo Uli i Radončić najebašeHare_BvB je napisao/la:Slicna sudina ocekuje i katalonskog narkica i francuskog pedofila.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Hare_BvB je napisao/la:Slicna sudina ocekuje i katalonskog narkica i francuskog pedofila.
nabijamo KOMPLEKSE postavljamo STANDARDE.
Koja izkomplexirana rova su žutalji. Kave samo gluposti od njih za pročitati.
wow, kristoferison kolumbison je siguran.jestamaji je napisao/la:ja sam u jedno 100% siguran, tolike pare nije mogao zaraditi ni kao fudbaler ni kao vlasnik fabrike kobasica i neko mu ih je morao dati. ostaje pitanje ko.
tacno se zna ko mu je dao pare s kojima je poceo na berzi.
loma se informisi, ne kosta.
ps.
haj, barem smo se rijesili neznalice koji je dovodio panjeve tipa gomez.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
pocetak kraja "velikog" jajerna
Mislim da moramo
ovogodisnji trofej LP posvetiti nasem Uliju!!! I kada aBd opet dignemo i odbranimo LP!!!
Mogu samo zamisliti face kompleksasa!!
ovogodisnji trofej LP posvetiti nasem Uliju!!! I kada aBd opet dignemo i odbranimo LP!!!
Mogu samo zamisliti face kompleksasa!!
Super motiv nam je falio!!!!!
A sada ga imamo!!
Da igramo za naseg Ulija!!!!!!
I opet osvojimo i odbranimo LP!!!
IDEMOOO!!!!!!!
A sada ga imamo!!
IDEMOOO!!!!!!!
"Postenjacine" u 2.Bundesligu...kad se samo sjetim kako je Rumenigge svisoka o nama govorio kad smo kupili Vidala...a nisu nimalo drugaciji
Bajern je bio i ostace!!! Samo mi zao protivnika svi dobijaju po koki!!!
Pa mole BOGA da napakoste svijetskoj SILI , ali zao mi sto ce morati jos dugo da se jedu i grizu nokte od ljubomore!!!
A vjerujem na glavnom rocistu ce Uli dobiti uslovnu i placanje kaucije!!
Pa mole BOGA da napakoste svijetskoj SILI , ali zao mi sto ce morati jos dugo da se jedu i grizu nokte od ljubomore!!!
A vjerujem na glavnom rocistu ce Uli dobiti uslovnu i placanje kaucije!!
ARMINX je napisao/la:"Postenjacine" u 2.Bundesligu...kad se samo sjetim kako je Rumenigge svisoka o nama govorio kad smo kupili Vidala...a nisu nimalo drugaciji
Covjek sebi nakrao i Bayern treba ispastati zbog toga, logicno
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kako da Di Caprio dobije Oskara? Prosto nemoguce pored ove dvojice glumaca.
Kako da Di Caprio dobije Oskara? Prosto nemoguce pored ove dvojice glumaca.
Celik!3,2,2.
Jadni vi ako vam je motiv za zatvorenika da igrate ili tacnije lopova.Bixente je napisao/la:Super motiv nam je falio!!!!!
A sada ga imamo!!
IDEMOOO!!!!!!!
http://www.klix.ba/sport/nogomet/hoenes ... /140313082" onclick="window.open(this.href);return false;
ocekujemo od dežurnog moraliste foruma @Saurmana, da prokomentariše kako je ovaj kriminalac (cak i po sopstvenom priznanju) završio u zatvoru.
ocekujemo od dežurnog moraliste foruma @Saurmana, da prokomentariše kako je ovaj kriminalac (cak i po sopstvenom priznanju) završio u zatvoru.
Uliju jos nije gotovo sudenje!! Sada ide zalba koju ce glavni drzavni sud razmatrati, jer odbrana se poziva da odluka treba i mora biti blaza jer je Uli prije tuzbe priznao!! I sam se prijavio!!
Prema tome javnost i novine jedva cekaju da mogu da blate!! Ali jos nije gotovo!!!
A covijeka koji je toliko ucinio za Bajern i Njemacki fudbal kao i zauzimao se za svakoga, SNOSI POSLJEDICE za svoja dijela, prije sudenja i optuznice priznao!!! I u cemu je problem???
Prema tome javnost i novine jedva cekaju da mogu da blate!! Ali jos nije gotovo!!!
A covijeka koji je toliko ucinio za Bajern i Njemacki fudbal kao i zauzimao se za svakoga, SNOSI POSLJEDICE za svoja dijela, prije sudenja i optuznice priznao!!! I u cemu je problem???
Zato što je kriv i zato što je Njemačka pravna država gdje su svi pred zakonom isti, za razliku od korumpirane vlasti u Španiji.let3 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/hoenes ... /140313082
ocekujem od dežurnog moraliste foruma @Saurmana, da prokomentariše kako je ovaj kriminalac (cak i po sopstvenom priznanju) završio u zatvoru.
Dok u Španiji važi neki drugi zakoni kao npr kad Messi utaji porez od preko 6 mil i umjesto da završi u zatvoru on samo isplati pomenutu cifru i nikom ništa.Rosell lažno prikaže transfer od 100 mil i sve što dobije je njegova "časna" ostavka.
Znači ko o čemu kurava o poštenju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Bayern je postojao i prije Hoenesa, a postojat će i poslije njega!
Jeste da je veliki gubitak za klub, ali Bože moj, šta je tu je... Siguran sam da ćemo i dalje ostati institucija. Jer kao što reče drugar koji post ranije, nabijamo komplekse, postavljamo standarde!
Super Bayern!
Jeste da je veliki gubitak za klub, ali Bože moj, šta je tu je... Siguran sam da ćemo i dalje ostati institucija. Jer kao što reče drugar koji post ranije, nabijamo komplekse, postavljamo standarde!
Super Bayern!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Eh pošto si ocigledno strucnjak za razne oblasti tipa ekonomija ili špansko pravosuđe, de nam objasni hoce li (zbog Ulija kao predsjednika Bayerna) izbaciti bavarce u cvajtu odmah "po hitnom postupku" i oduzeti im sve profi licenceSaurman je napisao/la:Zato što je kriv i zato što je Njemačka pravna država gdje su svi pred zakonom isti, za razliku od korumpirane vlasti u Španiji.let3 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/hoenes ... /140313082
ocekujem od dežurnog moraliste foruma @Saurmana, da prokomentariše kako je ovaj kriminalac (cak i po sopstvenom priznanju) završio u zatvoru.
Dok u Španiji važi neki drugi zakoni kao npr kad Messi utaji porez od preko 6 mil i umjesto da završi u zatvoru on samo isplati pomenutu cifru i nikom ništa.Rosell lažno prikaže transfer od 100 mil i sve što dobije je njegova "časna" ostavka.
Znači ko o čemu kurava o poštenju.
Pa red je da tako napišeš i za ovaj slucaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.