i to kako...prvi put posle toliko godina,spravom se nadam necemu,jer imamo covjeka koji to hoce,moze,i uradice sve za cilj...EL PREZIDENTE HUSICTzBulevar87 je napisao/la:Ma pustite dežurne dušebrižnike, prpa uhvati kada čuju nešto ovako. I da Jimmy bude promašaj to nije nikakav problem jer je već jasno da mi idemo samo prema NAPRIJED, tako da lošiji trener i manje zvučno ime sigurno neće bit' poslije njega.
I da, Azmir ako je rekao da ćemo "vodit' glavnu riječ" ja mu vjerujem. Čovjek nijednom do sada nije slagao![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
wienultras
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sad bi najveca muka mogla bit KAD CE SE PUSTITI SEZONSKE U PRODAJU I KOLIKO CE IH BIT
drama...ako Haselbenk dodze,napunimo Tusanj i jos nesto napravimo ove sezone u prvenstvu tacno ce neko film snimit....
....spilberg,mozda
...jel ovo spada u SF

drama...ako Haselbenk dodze,napunimo Tusanj i jos nesto napravimo ove sezone u prvenstvu tacno ce neko film snimit....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ček, ček, čekwienultras je napisao/la:nekidan raspravljamo oko slobode,reko sam vam smirite se ljudi,nikada nije otisao iz tuzle,da nije donio lijepe vijesti,sad se moramo smiriti,jer nije jos gotovo,da nebi se sta iskomplikovalo..pogledace i uzivo neke igrace na svjetskom prvenstvu i pokusati realizirati ono sto nam je potrebno..covjek je rekao da cemo voditi glavnu rijec u pl,i vodicemo je..u narednim danima,bice objavljeno ime novog sponzora..a do pocetka prvenstva,i izvodjak radova na adaptaciji stadiona...tako je barem planirano..govorio sam vam okolo,ali slabo ko konta..azmir husic kralju nas..
Frajer ulaže u klub dio svog novca i nema razloga da mu ne lažemo. A kakva je situacija u klubu, ne može ukrast više nego što je do sad daoTzBulevar87 je napisao/la:Ma pustite dežurne dušebrižnike, prpa uhvati kada čuju nešto ovako. I da Jimmy bude promašaj to nije nikakav problem jer je već jasno da mi idemo samo prema NAPRIJED, tako da lošiji trener i manje zvučno ime sigurno neće bit' poslije njega.
I da, Azmir ako je rekao da ćemo "vodit' glavnu riječ" ja mu vjerujem. Čovjek nijednom do sada nije slagao![]()
Ma kakvi nema nista od toga,zahebancija ba..bilo bi dobro da nafata kakve djecurlije po Brazilu,mada nema nista od toga ..Alibasa je napisao/la:Ček, ček, čekwienultras je napisao/la:nekidan raspravljamo oko slobode,reko sam vam smirite se ljudi,nikada nije otisao iz tuzle,da nije donio lijepe vijesti,sad se moramo smiriti,jer nije jos gotovo,da nebi se sta iskomplikovalo..pogledace i uzivo neke igrace na svjetskom prvenstvu i pokusati realizirati ono sto nam je potrebno..covjek je rekao da cemo voditi glavnu rijec u pl,i vodicemo je..u narednim danima,bice objavljeno ime novog sponzora..a do pocetka prvenstva,i izvodjak radova na adaptaciji stadiona...tako je barem planirano..govorio sam vam okolo,ali slabo ko konta..azmir husic kralju nas..jesam li ja to dobro razumio? Sloboda će možda dobiti i neke igrače koji će igrati na Svjetskom prvenstvu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Još jedan problem je komunikacija sa igračima
koliko njih zna engleski
da angažuju prevodioca, nije to to 
Evo gledam prije slovenije idemo na turnir u osijeku zna li ko koje ce sve ekipe biti na tom turniru ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
sad kad ovi ciroljubci pocnu Jimmiju bacati banane

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tabulae rasae, to je za cijelu PLBiH podatak, ne samo za jednu temu... da i ti, i slicne neznalice napokon naucitezla2 je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: ade43, Baja_Zvjerka, barca_87, BelminM23, besko, drakensang, droba, exbabilon, fening, fkzeljeznicarba, Forster, kontra, miki651, nolimit, nuerta, PerryFred, rodjenisa, Rule_hz, Sarajlijc@, sekac, senad82, simon, terabajt, Vladika87, zuka_TM i 80 gostiju.
auu kako prate svaki nas POST
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sta kazu rep gledaju haha de smanjite malo dozivljaje nemate 2 igraca u ekipi da bi mogli u prvi tim Sarajeva igrat
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li kakvih novosti?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
dosta novosti za danasProbisvjet je napisao/la:Ima li kakvih novosti?
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
-
wienultras
- Kontakt:
izvinite divovi,nismo vas prepoznali,nisam vidio veci klub,sa manje trofeja,divovi ste...mi smo nula,hajde sad,adionolimit je napisao/la:Sta kazu rep gledaju haha de smanjite malo dozivljaje nemate 2 igraca u ekipi da bi mogli u prvi tim Sarajeva igrat
Ne obracaj paznju na ovakve,da im nije "utrpanog sa brzim cvikama" ne bi vidjeli ni t od trofejawienultras je napisao/la:izvinite divovi,nismo vas prepoznali,nisam vidio veci klub,sa manje trofeja,divovi ste...mi smo nula,hajde sad,adionolimit je napisao/la:Sta kazu rep gledaju haha de smanjite malo dozivljaje nemate 2 igraca u ekipi da bi mogli u prvi tim Sarajeva igrat
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 14 jun 2014, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
wienultras
- Kontakt:
svakom su k....poklopac..svi nula,svi igraci i treneri nula..samo oni sto igrau za sarajevo valjaju...i svi bacaju suplje,samo oni imaju prave info..provjereno...jest im krivo..cekaj samo da azmir ovo kompletira,gutace mnogi knedlu jarane..harry_90 je napisao/la:Ne obracaj paznju na ovake,da im nije "utrpanog sa brzim cvikama" ne bi vidjeli ni t od trofejawienultras je napisao/la:izvinite divovi,nismo vas prepoznali,nisam vidio veci klub,sa manje trofeja,divovi ste...mi smo nula,hajde sad,adionolimit je napisao/la:Sta kazu rep gledaju haha de smanjite malo dozivljaje nemate 2 igraca u ekipi da bi mogli u prvi tim Sarajeva igrat
ako cemo vec se vrijeđati i vama da nije SDP-a i muženja opštine i kantona, Imamovica itd. nebi ni usli u ligu, mada ....
Hajde ne pricaj gluposti nemoj se provaljivati ... nekad je cutnja zlato a ne da se provaljujes tu ne znam sto smaras po ovoj temi ....rammstein je napisao/la:ako cemo vec se vrijeđati i vama da nije SDP-a i muženja opštine i kantona, Imamovica itd. nebi ni usli u ligu, mada ....
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- HannahMontana
- Kontakt:
Evo mozete odmah zaganjat ovog J.Campbella iz Kosta Rike, ionako ga Wenger jos ne misli vracati u Arsenal.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
ma nemoj, a kome Ćiro ide na raport? MENI? ko je plaćao Ćiru? JA?Slobodas je napisao/la:Hajde ne pricaj gluposti nemoj se provaljivati ... nekad je cutnja zlato a ne da se provaljujes tu ne znam sto smaras po ovoj temi ....rammstein je napisao/la:ako cemo vec se vrijeđati i vama da nije SDP-a i muženja opštine i kantona, Imamovica itd. nebi ni usli u ligu, mada ....
nemoj mi te suplje , oces da ti kazem da ganjate to da vam opstina i kanton dobar dio duga drzavi vracaju u vidu nekog sponzorstva?
samo zamisljam situaciju da sarajevo ili zeljeznicar dobiju od opstine il grada-kantona 200-300 milja maraka.. koje bi to pljuvanje bilo ... ovako kad se muzu politicke partije , tj, muzu gradjane u ime starih dugova istih oni koji sjede u foteljama, onda su drugi ludi i nemaju pojma
Kakvog SDP-a..opstina se tek sad ukljucila u Slobodu,do sad nisu htjeli,jer su vidjeli kakva bagra vodi klub i koja nas je zaduzila do guse..od kantona kao sto rece gospodin Azmir nismo dobili ni flasu voderammstein je napisao/la:ako cemo vec se vrijeđati i vama da nije SDP-a i muženja opštine i kantona, Imamovica itd. nebi ni usli u ligu, mada ....
Ali evo ovo je primjer nas u BiH,umjesto da nam je drago sto se Sloboda dize,jer ako cemo iskreno bilo mi je drago kad je "utrpani" dosao da preuzme Sarajevo,konacno da neko nesto ulozi u ove nase klubove,pa se pojavi Azmir digao grad na noge,doveo Ciru,dosta sponzora,sada se spominje neki mnogo jak sponzor da ce uletit,ne bi se Azmir zaletio sa JFH da nece neko mnogo jak sponzor doci u klub..ii ja znam da neki igraci iz Slobode sad trenutno ne mogu igrat za Sarajevo,al brate ne mozes toliko omalovazavati,nama je svanulo,godinama smo u mraku,prosle godine se trebali ugasiti,a vidi nas sad..ovo sa JFH je tek pocetak sta ce jos biti..imamo jake ljude u upravi,opstinu iza sebe,kad bi se kanton kako ukljucio bilo bi dobro..volio bih da sutra neko dodje finansijski jak da vodi Celik,Velez itd.. da se ne patimo vise i da nam se drugi smiju
@nolimit
Nas makar drzi nas covjek koji nece otici iz Slobode tek tako,a ne morate dovest malezijca da vas vodi i vjerovatno ce vam odhebati kad mu se digne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.