Ja izuzetno poštujem to što se Popović maksimalno zalaže na terenu. Svaka mu čast. Samo ne želim da ispada da je neki vrh napadač i da nam ne treba niko na toj poziciji, pa ni na klupi. Plačemo za napadačem. Popović može dobiti vrlo visoku ocjenu za "igru u polju". Što se toga tiče, sve je bolji i bolji. Ali ziceri koje promašuje su potencijalno ogromna šteta. Češće nisu bili odlučujući za bodove, ali svejedno molim Boga da dovedemo napadača koji će ono osnovno strpati u gol. Sumnjam da će Baljić početi, kad ga jučer nije nikako uvodio kad smo plakali za visočijim, jačim špicem, da nastavimo igrati kako igramo cijele sezone. Mislim da je to jasan znak nepovijerenja. Ali eto, vidjećemo. Možda sad stavi i dva napadača. E. Čolića i možda i Stanića.Esii TM87 je napisao/la: Za ovo boldirano se slazemzaboravih i Travnik i njegove promasaje...no to nije teme nase danasnje emisije...za mene on i Lazo se nemogu porediti,ovaj prvi je obicni glumac i alkoholicar,dok ovaj drugi svaki put izgine za plavi dres u tome je finta bar za mene kontas?Izgleda tebi nije to mjerilo...u Mostaru ja bi radije vido Baljica n...ali vidjecemo ne sastavljamo ekipu ni ja ni ti...pa tako uzdravlje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
Znaci jutros smo raspravljali je li bilo u 16 e pa evo snimak a i dodao je loptu rukom do svog igraca, ne kazem da je sudija siljio za sarajevo ali je definitvno ostetio Zelju uostalom imali smo derbije u kojima su zakazivali navijaci, derbije u kojima su znali zakazati igraci a sad imamo sudiju koji je definitvno nedorastao.Danas se vodila rasprava Lede kaze nisam ni dohvatio Markovica, pa jeb.e.m.u igrac je koji bi trebao da zna pravila nek samo pogleda koliko mu je podignuta noga u startu.
I onako je sve licilo na jedno veliko nista osim manijaka koji su se izdigli iznad ovog jada.Kad poslusam izjave bljakica bude mi srce ko trebevic sto sam manijak danas sam cuo i jako veliki broj pitara koji se bukvalno stide onoga sto je pjevano na kosevu i sto je izrekao bljaki.
Znaci jutros smo raspravljali je li bilo u 16 e pa evo snimak a i dodao je loptu rukom do svog igraca, ne kazem da je sudija siljio za sarajevo ali je definitvno ostetio Zelju uostalom imali smo derbije u kojima su zakazivali navijaci, derbije u kojima su znali zakazati igraci a sad imamo sudiju koji je definitvno nedorastao.Danas se vodila rasprava Lede kaze nisam ni dohvatio Markovica, pa jeb.e.m.u igrac je koji bi trebao da zna pravila nek samo pogleda koliko mu je podignuta noga u startu.
I onako je sve licilo na jedno veliko nista osim manijaka koji su se izdigli iznad ovog jada.Kad poslusam izjave bljakica bude mi srce ko trebevic sto sam manijak danas sam cuo i jako veliki broj pitara koji se bukvalno stide onoga sto je pjevano na kosevu i sto je izrekao bljaki.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 25 okt 2010, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Znaci apsolutno smo se slozili da nam treba jedan golgeter tipa Alen Mesanovic..ali smo otisli u drugom pravcu jer je bilo govora o Lazinim pljuvacima ali dobro necemo vise o tome.Ispade da nam Zajko Zeba fula najvece zicere ispustio 6 bodova ove sezone Tuzla na prazan go i juce ali nije nam se dalo mora se negdje vratiti...ne treba mu sad yebavati sve po spisku jer smo balili da potpise..Znaci i ti si izbacio RoWu iz svojih kombinacija vidim Cola i Stana u napaduNormalan je napisao/la:Ja izuzetno poštujem to što se Popović maksimalno zalaže na terenu. Svaka mu čast. Samo ne želim da ispada da je neki vrh napadač i da nam ne treba niko na toj poziciji, pa ni na klupi. Plačemo za napadačem. Popović može dobiti vrlo visoku ocjenu za "igru u polju". Što se toga tiče, sve je bolji i bolji. Ali ziceri koje promašuje su potencijalno ogromna šteta. Češće nisu bili odlučujući za bodove, ali svejedno molim Boga da dovedemo napadača koji će ono osnovno strpati u gol. Sumnjam da će Baljić početi, kad ga jučer nije nikako uvodio kad smo plakali za visočijim, jačim špicem, da nastavimo igrati kako igramo cijele sezone. Mislim da je to jasan znak nepovijerenja. Ali eto, vidjećemo. Možda sad stavi i dva napadača. E. Čolića i možda i Stanića.Esii TM87 je napisao/la: Za ovo boldirano se slazemzaboravih i Travnik i njegove promasaje...no to nije teme nase danasnje emisije...za mene on i Lazo se nemogu porediti,ovaj prvi je obicni glumac i alkoholicar,dok ovaj drugi svaki put izgine za plavi dres u tome je finta bar za mene kontas?Izgleda tebi nije to mjerilo...u Mostaru ja bi radije vido Baljica n...ali vidjecemo ne sastavljamo ekipu ni ja ni ti...pa tako uzdravlje

1921-2011
Bas ti hvala!videoton1 je napisao/la:ono je sa tm.org-a mandračei za tvoju info, vrh grupe vam je isti kao i taj "kera" a u biti.. svi ste vi go***
Ja ne opravdavam ni to sto je ovaj momak napisao. Ali ako mislis da treba predsjednik sarajeva da huska da se koljemo onda ne vidim ni smisao da raspravljam sa tobom uostalom i nick ti kaze puno o tebi.
Admin bi trebo zakljucat temu pobrisat postove i podijelit banove.
Baš tako. Nešto kao Alen. Samo da zabija osnovne stvari, jer čak ni u našoj ligi se niko ne zadovoljava napadačem koji je samo jak i koji spušta lopte. Mora i zabijati nešto. A definitivno je ispalo tako da su nas Zebini ziceri daleko najviše koštali. Dva prazna gola i oba puta ih prebaci. Mislio sam da je nakon Tuzle nemoguće da mu se to ponovi, a ne još u finišu utakmice u derbiju. Sad je čak i gore promašio. Mogao je i primiti loptu kako je htio. Jedan na jedan sa igračem na gol liniji.Esii TM87 je napisao/la: Znaci apsolutno smo se slozili da nam treba jedan golgeter tipa Alen Mesanovic..ali smo otisli u drugom pravcu jer je bilo govora o Lazinim pljuvacima ali dobro necemo vise o tome.Ispade da nam Zajko Zeba fula najvece zicere ispustio 6 bodova ove sezone Tuzla na prazan go i juce ali nije nam se dalo mora se negdje vratiti...ne treba mu sad yebavati sve po spisku jer smo balili da potpise..Znaci i ti si izbacio RoWu iz svojih kombinacija vidim Cola i Stana u napadumudro zboris heheh
A eto, ako Amaru Rovčanin ne zaslužuje, onda neka kombinuje. Sa dvojicom u napadu, može i Stanić. Rovčanin je po meni jedina alternativa za usamljenog špica, što smo dosad cijelu sezonu igrali. Stanić to nikad nije igrao.
- bilino polje
- Kontakt:
evo samo jedan komentar i ako me ova tema nezanima ... nisma gledao odavno losiju tekmu ........ni jedni ni drugi nisu vrijedni one publike koja ih podrzava slaba do bola tekma razocaran sam na derbi
Zadnja izmjena: bilino polje, dana/u 25 okt 2010, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
samo celik ale samo celik ale
- The Prodigy
- Kontakt:
Lazare i videoton ovo vam je posljednje upozorenje.
Nije mi jasno sto ne skidate ove postove u kojima j.. majke i ostalo,nedajte pristup tim kretenima nakon prvog takvog posta.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Daj ba Pile, pusti ga vidiš da decko nije normalan sekunde i ti nesto njemu objasnjavas...ne ide nikako, ne moze.
Samo mu dajemo povoda da sere opet.
Ovo treba admin da pocisti ove njihove gluposti.
Ovo je forum. Tu ljudi dođu da razmijenjuju mišljenja. Neki dođu samo da provociraju. Na ovoj temi su to sljedeći paćenici prije svih: UPS, gigant i Neprilagođen.
Je li toliko teško ukloniti ovu trojicu kojima je svaki post neka besmislena provokacija, pa da 99% ostalih posjetilaca ove teme može da na miru, pregledno, uživa u normalnom dijalogu?!
Je li toliko teško ukloniti ovu trojicu kojima je svaki post neka besmislena provokacija, pa da 99% ostalih posjetilaca ove teme može da na miru, pregledno, uživa u normalnom dijalogu?!
@ pile, ne vrijedi buraz ! 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Nek sere, ja znam da bi oni najsretni bili da im mi ovdje kolektivno opsujemo sve sto oni zele.Da mi kao nevaljamo e zao mi je to nije nas nivo.S bljakom na sjever pa pjevajte cetnicke pjesme!!!Mandrak je napisao/la:Daj ba Pile, pusti ga vidiš da decko nije normalan sekunde i ti nesto njemu objasnjavas...ne ide nikako, ne moze.
mah samo ignor decko nije dobar sa glavom,ignorises i zdravo...pile87 je napisao/la:Nek sere, ja znam da bi oni najsretni bili da im mi ovdje kolektivno opsujemo sve sto oni zele.Da mi kao nevaljamo e zao mi je to nije nas nivo.S bljakom na sjever pa pjevajte cetnicke pjesme!!!Mandrak je napisao/la:Daj ba Pile, pusti ga vidiš da decko nije normalan sekunde i ti nesto njemu objasnjavas...ne ide nikako, ne moze.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Kome ti te basne pricas kome se da nek postavi ovdje to sto su pisali,i sa kojeg je foruma ima slika,al nije to od juce imate vi i pjesmicu za Vedrana koju pjevate znaju je vase vodje pitajte ih!Popović Lazar je napisao/la:Čobane psovanje vedrana pokojnog i rahmetli admira je bilo na forumu sarajevox .videoton1 je napisao/la:ono je sa tm.org-a mandračei za tvoju info, vrh grupe vam je isti kao i taj "kera" a u biti.. svi ste vi go***
Mah, samo ga ignorises i vozdra...nisi njegov nivo niti taj mentalni sklop, ne treba ti to burazpile87 je napisao/la:Nek sere, ja znam da bi oni najsretni bili da im mi ovdje kolektivno opsujemo sve sto oni zele.Da mi kao nevaljamo e zao mi je to nije nas nivo.S bljakom na sjever pa pjevajte cetnicke pjesme!!!Mandrak je napisao/la:Daj ba Pile, pusti ga vidiš da decko nije normalan sekunde i ti nesto njemu objasnjavas...ne ide nikako, ne moze.

- The Prodigy
- Kontakt:
Ovako, tema će do daljenjg biti zaključana, dok se strasti ne smire.
Sad teska dva gostovanja... Zrinjski u opasnoj zoni, pobjeda im neophodna, onda Borac, tesko da cemo nesto izvuc u gostima...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Ultras Sur
- Kontakt:
Očekujem najmanje 2 boda iz prestojećih gostovanja ...
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
Napokon se tema malo ohladila i pročistila. Protiv Zrinjskog biće teško. Vadit će se na nama, jer u slučaju da podbace, gurnut ćemo ih u borbu za opstanak. S druge strane ni mi nismo u nekoj formi, pogotovu na gostovanjima. Da li će se ovaj derbi odraziti na psihi igrača, vidjet ćemo. Nadam se da će ih Amar moitivisati. Jedino me zanima ko će nam sada u napadu biti? Laze nema, Rovčanina Amar nema u nekom planu, za Baljića juniora i Pehilja ne vjerujem da će ih stavljati od prve minute...Mnogo nepoznanica. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.