Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Probisvjet
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Probisvjet » 08 apr 2016, 11:54

Rigoletto je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Gradski bio pa ga dali kao babovinu Zrinjskom na 99 godina.
što i vi ne igrate na njemu? Zrinjski neda? u čemu je problem? jeli vam nuđeno?
I ja sam skoro prosjaku kada je trazio da mu dam nesto para trazio POS aparat da mu provucem karticu. Nije imao i nisam mu mogao uplatiti markicu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 08 apr 2016, 11:55

Rigoletto je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Eto nudili su nam ga ali nama draza skela u Vrapcicima.
a vi niste znali. zamisli da ste znali? :zviz:
Mozda bi izvukli tri tribine od Ljube a ne jednu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 apr 2016, 11:56

Cocaine je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ciji je u stvari stadion pod BB, ciji je sad i ciji je bio prije rata?
Gradski izgrađen za potrebe Veleza kojeg su izgradili Veležovi navijači svojim rukama. Mnogo je u onom betonu znoja Veležovih navijaca brato. Nema drugog. I da se masa toga olako odrekne šta ti je. Politika i pare su najvece zlo
Nemoj samo reci da nije bilo u izgradnji sadasnjih navijatelja Zrinjskog.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 08 apr 2016, 11:56

Niko ništa nije nikome dao ..nego ko je šta sebi jamio u proteklim dešavanjima to mu je i ostalo...samo što neko reče četvrt vijeka je prošlo od ratnih s r a nj a pa ljudi žive na obje strabe,nisu hajvani..valjada se može naći iole razumnih ljudi da se stvari pokrenu... . a što se tiče Veleža...ljudi trebaju biti hrabri,ne kriviti nikoga,nešto kao Čelikovci koji su skontali da je do njihovih ljudi...Uostalom ako se i nisu mogli objektivno vratiti pod BB treba utvrditi koliko je novca ušlo u Velež..pa da je i pola od toga nebi došli do ovoga gdje ste sada..ja samo želim da se vratite jači i puno,puno pametniji...treba rada strpljenja i najvažnije malo obraza i poštenja,,

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 08 apr 2016, 11:59

Probisvjet je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Gradski bio pa ga dali kao babovinu Zrinjskom na 99 godina.
što i vi ne igrate na njemu? Zrinjski neda? u čemu je problem? jeli vam nuđeno?
I ja sam skoro prosjaku kada je trazio da mu dam nesto para trazio POS aparat da mu provucem karticu. Nije imao i nisam mu mogao uplatiti markicu.
Bravo. To je to. Nema se sta dalje pricati.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 apr 2016, 12:02

Stone Island je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: I ja sam skoro prosjaku kada je trazio da mu dam nesto para trazio POS aparat da mu provucem karticu. Nije imao i nisam mu mogao uplatiti markicu.
Ništa, probajte ponovno iz federalne. Taman kad se vratite bit će stadion u sjevernom pa ćemo popola ;)
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 apr 2016, 12:05

Vratite Velezu stadion, a vi sebi pravite... :thumbup:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 apr 2016, 12:06

NYKnicks Fan je napisao/la:Vratite Velezu stadion, a vi sebi pravite... :thumbup:
čim ga napravimo :wave:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 apr 2016, 12:07

Rigoletto je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Vratite Velezu stadion, a vi sebi pravite... :thumbup:
čim ga napravimo :wave:
Jednom krmak, vazda krmak. :thumbup:

Vratite ljudima stadion bola.

High

Post Postao/la High » 08 apr 2016, 12:08

:lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 08 apr 2016, 12:08

Cocaine je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:U pravu je @Cocaine...trebao bi kordon murije da osigura Velezovu utakmicu Pod BB ali trebala bi dva kordona murije kada bi npr. Zrinjski odlucio da proslavi titulu prvaka na Musali...
Glupa ti konstatacija pravo. Sta ima zrinjski slaviti na musali ili velez na vojnickom ako su geografska stanja grada prije 20 godina izrezirala da u tim dijelovima je vecina onih koji simpatisu razlicite klubove. Glupa ti capri
Kontradiktoran si brato, hoces da igrate Pod BB a onda kazes sta ima Zrinjski traziti na Musali, neka slavi " na svojoj strani "...hahahaha...ne moze to tako :nene:
Volim te bola'!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 08 apr 2016, 12:09

Svaki klub predstavljaju njegovi navijaci a ne prolazne uprave. Trebalo se javno traziti misljenje velezovih navijaca a ne npr u nekom fast foodu mitom kupovati par pilicara i globalizirati stvar kao da je ona stav citave populacije i o tome nakon 10 godina progovoriti i pricati kao ruski heroj koji je postavio zastavu na Reichstag. Daj bola smiješno

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 08 apr 2016, 12:09

Rigoletto je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: I ja sam skoro prosjaku kada je trazio da mu dam nesto para trazio POS aparat da mu provucem karticu. Nije imao i nisam mu mogao uplatiti markicu.
Ništa, probajte ponovno iz federalne. Taman kad se vratite bit će stadion u sjevernom pa ćemo popola ;)
Jedi vnago pijuncicu. Hsk kradeze.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 08 apr 2016, 12:12

Hrvatski Šovinisticki Klub Zrinjski
This time next year we'll be millionaires.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 apr 2016, 12:12

Samo sto se navijaci Zrinjskog ne trebaju voditi s tim "pa eto nudili smo i niste htjeli" nego ako se vec prave fini nek pokrenu nesto i sa njihove strane da se opet to ponudi Velezu. Brisanje klubskih obiljezja, da Velez da pola novca koje je Zrinjski ulozio u neke popravke stadiona, nek koriste oba kluba Vrapcice za karantin kada zele i to je to. Na pocetku bi bilo tesko osigurati ali malo po malo bi to sve islo na bolje i smirivalo se.

Kakva bagra se nakotila u Slobodi, Velezu, Celiku, Borcu, Sarajevu i Zeljeznicaru u zadnjih 20 godina to je strasno. Nevjerovatno je da nijednog ex-Yu velikana iz BiH nije zaobisao visegodisnji kriminal u upravama.
Nad tobom sunce najljepše sja

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 apr 2016, 12:17

Rigoletto je napisao/la:
Stone Island je napisao/la: Bravo. To je to. Nema se sta dalje pricati.
Jedi vnago pijuncicu. Hsk kradeze.
malo si ti bezobrazan.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 08 apr 2016, 12:21

@Pinoglavi...ko kaze da smo fini, mi smo najgori...fasiti, nacisti, sovinisti, skutori, cigani od zla oca i jos gore matere, svako jutro kao Hellboy brusimo motoflexom rogove, djavolji rep vezemo oko pasa a vrh gurnemo u prkno ,zato se onako zagonetno smjeskamo, ko Mona Lisa, nesto nas golica...samo vise ne nosimo flaster preko cela da sakrijemo U kao prije, sada u ovoj demokraciji mozemo i bez flastera hodati ulicom...kakvi mi bola..
Volim te bola'!

High

Post Postao/la High » 08 apr 2016, 12:24

slika

:thumbup:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 apr 2016, 12:26

PiazzaGrande je napisao/la:@Pinoglavi...ko kaze da smo fini, mi smo najgori...fasiti, nacisti, sovinisti, skutori, cigani od zla oca i jos gore matere, svako jutro kao Hellboy brusimo motoflexom rogove, djavolji rep vezemo oko pasa a vrh gurnemo u prkno ,zato se onako zagonetno smjeskamo, ko Mona Lisa, nesto nas golica...samo vise ne nosimo flaster preko cela da sakrijemo U kao prije, sada u ovoj demokraciji mozemo i bez flastera hodati ulicom...kakvi mi bola..
Sve to nema veze s mojim postom, nit sam ikada takve stvari pisao, nit sam na to mislio dok sam pisao zadnji post. Samo kazem ako je vec ponudjeno jednom i kako vidim vecina se vas slaze s tim da i Velez igra na gradskom stadionu, ne znam sta je problem da se ponudi i drugi put. A gdje ce bolji poziv nego da se vas UG, UO oglasi da ponuda jos stoji da se njih pita, samo pod nekoliko uslova koji trebaju biti maksimalno neutralni.
Nad tobom sunce najljepše sja

Hum94
Kontakt:

Post Postao/la Hum94 » 08 apr 2016, 12:31

Ma ja bi najvise volio prodaj zemljiste pod BB,podijeli pare napravi dva manja stadiona i nastavi normalno zivit,nego da grad bude svako drugi vikend paraliziran policijom i kordonima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []