Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

delinjo
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la delinjo » 27 dec 2015, 21:38

Nerminovic je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Neam pojma al sam ga sad poslao u 3 pm yebote mene sramota ovako nesto citati :damn: :damn:
Misliš ono "Možeš promijeniti ženu, političko mišljenje, državljanstvo, možeš promijeniti čak i vjeru... Ali klub za koji navijaš... E to ne možeš, nikada!"
Amerikancima treba jedan Cantona :salut: Sport njima dodje kao entertainment ali kao sto @delinjo rece ovo meni nije jasno znaci covjek navija 20 godina za isti tim i sad bacio klub iz prozora kao da je....sta zna Amerikanac o ljubav prema klubu, najbolje navijati za Golden State :yawn: Lik mrtav hladan kaze vise ne navijam za Suns, sutri dan prica jaranima kako je presao na Golden State...:damn: :lol:
evo ova ubleha na klupi sansa je dobila otkaz,mozda ce se vratiti brat opet :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 27 dec 2015, 21:43

Kao da ce biti nesto drugacije kad dodje novi trener, previse mi ocekujemo od Mirze, pod 4 trenera je igrao do sad, kod svih je manje vise imao isti tretman, tako ce biti i sa novim..

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 dec 2015, 22:05

cikazubo je napisao/la:Kao da ce biti nesto drugacije kad dodje novi trener, previse mi ocekujemo od Mirze, pod 4 trenera je igrao do sad, kod svih je manje vise imao isti tretman, tako ce biti i sa novim..
ma kod Kidda je ubijao u onakvoj konkurenciji,nemoj zezati :)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 27 dec 2015, 23:13

delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Kao da ce biti nesto drugacije kad dodje novi trener, previse mi ocekujemo od Mirze, pod 4 trenera je igrao do sad, kod svih je manje vise imao isti tretman, tako ce biti i sa novim..
Da da, to sam malo zaboravio, tad su bile one tekme protiv Dallasa, Bullsa, pa dosao i PO protiv Heata, najbolji period, al tad sam ja bio uvjeren da je samo minutaza problem i da ga to sprecava da pokaze maksimum, a sad vise mislim da je nedostatak kvaliteta ili samopouzdanja, mislim okej je igrac s klupe, al Mirza je u Evropi bio odlican u svakom segmentu igre, a u nba se skoro pretvorio u Novaka, sve zavisi od suta za 3p..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 dec 2015, 23:29

Nerminovic je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Neam pojma al sam ga sad poslao u 3 pm yebote mene sramota ovako nesto citati :damn: :damn:
Misliš ono "Možeš promijeniti ženu, političko mišljenje, državljanstvo, možeš promijeniti čak i vjeru... Ali klub za koji navijaš... E to ne možeš, nikada!"
:kafa:

Amerikancima treba jedan Cantona :salut: Sport njima dodje kao entertainment ali kao sto @delinjo rece ovo meni nije jasno znaci covjek navija 20 godina za isti tim i sad bacio klub iz prozora kao da je....sta zna Amerikanac o ljubav prema klubu, najbolje navijati za Golden State :yawn: Lik mrtav hladan kaze vise ne navijam za Suns, sutri dan prica jaranima kako je presao na Golden State...:damn: :lol:
Ti stvarno misliš da će neko prestat navijati za Sunse poslije 20 godina? Pa ja sam prvi hiljadu puta tako nešto napisao u momentu frustracije, ali ne funkcioniše to tako. Gle, poslije svih nesreća koje su zadesile Sunsa u tih 20 godina, povreda, buzzer beatera, Spursa, Sarvera i tako dalje, baš će neko prestati navijati za njih poslije poraza u već izgubljenoj sezoni. Uozbilji se Nermine :kafa:

Uostalom, otkad su gloryhunteri samo ameri? Pa pratiš li ti europski fudbal majke ti? :rol: Podsjeća me na one priče sa svjetskog prvenstva kako su samo europske sudije dobre :rol:

Zamolio bih te da se kaniš svega što ima veze sa NBA, od igrice do same lige. Nemaš pojma :kafa:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 dec 2015, 23:33

cikazubo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Da da, to sam malo zaboravio, tad su bile one tekme protiv Dallasa, Bullsa, pa dosao i PO protiv Heata, najbolji period, al tad sam ja bio uvjeren da je samo minutaza problem i da ga to sprecava da pokaze maksimum, a sad vise mislim da je nedostatak kvaliteta ili samopouzdanja, mislim okej je igrac s klupe, al Mirza je u Evropi bio odlican u svakom segmentu igre, a u nba se skoro pretvorio u Novaka, sve zavisi od suta za 3p..
pa to je to ,samopouzdanje,kod Kidda je za dobre partije bio nagradjen boljom minutazom,za lose partije nije bio kaznjen kao kod ostalih trenera,a Mirza je kod Kidda igrao u samo takvoj konkurenciji,gdje su imali Garneta i Pirsa ...pa je opet uspio da se izbori za minutazu,kazem ti nije da ga opravdavam ima i do njega puno toga,ali njemu treba trener koji mu vjeruje,koji ga nece za neke njegove bubice zacementirati za klupu,treba mu jedan Kidd..on je najbolje shvatao Mirzin profil igraca i uklopio ga savrseno u ekipu...kad je vidio dA Mirza ne moze pomoci nije mi ni davao da igra,ali kad je osjetio da treba ekipi ,trpio je svasta i to mu se vratilo,jbg :D :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 28 dec 2015, 00:24

Donnie Darko je napisao/la:
Ti stvarno misliš da će neko prestat navijati za Sunse poslije 20 godina? Pa ja sam prvi hiljadu puta tako nešto napisao u momentu frustracije, ali ne funkcioniše to tako. Gle, poslije svih nesreća koje su zadesile Sunsa u tih 20 godina, povreda, buzzer beatera, Spursa, Sarvera i tako dalje, baš će neko prestati navijati za njih poslije poraza u već izgubljenoj sezoni. Uozbilji se Nermine :kafa:

Uostalom, otkad su gloryhunteri samo ameri? Pa pratiš li ti europski fudbal majke ti? :rol: Podsjeća me na one priče sa svjetskog prvenstva kako su samo europske sudije dobre :rol:

Zamolio bih te da se kaniš svega što ima veze sa NBA, od igrice do same lige. Nemaš pojma :kafa:
Nisam nista izmislio, sve je receno na jednom FB postu pa ti vidi

:wave:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 dec 2015, 01:42

pitanje je bilo retoričko :mrgreen:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 28 dec 2015, 01:49

Donnie me poceo vrijeđati, vise ti nista ne znam :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 28 dec 2015, 23:37

Veceras ocekujem Mirzu pravog jer on je protiv najboljih ekipa uvijek skoro na nivou,prosle godine je protiv Cavsa dobio onaj nezgodni udararac pa poslije nakon pretraga otkrivena mu plucna embolija.P.S volio bi da Mirza konacno prebaci 30 poena ali da Sunsi izgube jer ipak Cavsi su moj tim citav zivot.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 dec 2015, 01:41

Znaci hornacek je bivsi...bas me zanima kako ce to veceras izgledat sa mirzinim minutama. Mirza uvjek igrq dobro protiv ovih jacih ekipa, nadam se danas 20+ :bih:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 dec 2015, 01:53

koliko sam shvatio, nije Hornacek dobio otkaz (još uvijek), nego njegovi pomoćnici, a Hornaceku je ozbiljno uzdrmana stolica

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 dec 2015, 02:06

Chinaglia je napisao/la:koliko sam shvatio, nije Hornacek dobio otkaz (još uvijek), nego njegovi pomoćnici, a Hornaceku je ozbiljno uzdrmana stolica
Sad ja tek procito tekst na ss :facepalm: ja konto hornacek nogu dobio a ono samo pomocnici u pravu si... ali uskoro ce letit ako vako nastavi :mrgreen:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 29 dec 2015, 03:02

HD link je vise nego dobrodoso ako neko ima

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 29 dec 2015, 03:07

ajde Mirzeteee,ajde Mirzeteeee :bih:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 dec 2015, 03:14

hvala bogu nema Bledsoea, povrijeđen, kad bi barem propustio ostatak sezone

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 29 dec 2015, 03:50

pu je.bem ti musaku,izbaci ga jasta ces,izbacim ti kosti majkine

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 29 dec 2015, 04:41

Djaba se nerviram .

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 dec 2015, 10:17

Lose babuka lose...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 29 dec 2015, 13:53

kontra sunsa tri na jedan, on se dize s vrha reketa da sutira tricu koju promasuje. dobro je hornacek u pameti s kakvim buzdovanima radi....
neku vecer ga gledam kako sutira s kosa na kos u zadnoj sekundi i tako dodatno smanjuje svoje procente za tri poena od kojih najvise zavisi da li ce sljedece godine igrati nba. vecina igraca bi to samo izdriblala.

definitivno nije igrac kojeg krasi kosarkaska inteligencija i cesto radi protiv sebe...nekad se skloni da njegov suigrac uhvati loptu...a sto on ima uzasnu statistiku skoka, a igra cetvorku, konta nema veze, sta ce mi skokovi

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.