FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 mar 2014, 16:13

ako je krao i bio spreman za ovakav rizik i malverzacije u "privatnom" zivotu gdje su mogao suociti ( na kraju i jeste) sa ozbiljnim sankcijama i zatvorom, onda mozes mislit na koji nacin i sa koliko malverzacija je vodio Bajern gdje je rizik po njega neuporedivo manji...

al hajd, jasno je da se da drzava vlastiti projekat nece istrazivati niti ugrozavati na bilo koji nacin, kao sto nije ni ligutokom onih afera namjestanja i kladjenja jer je i to drzavni projekat
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 14 mar 2014, 16:16

ultrasstyle_tz je napisao/la:onda mozes mislit na koji nacin i sa koliko malverzacija je vodio Bajern gdje je rizik po njega neuporedivo manji...
Mozes misliti. Ali samo mozes misliti.
#divovi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 mar 2014, 16:17

Da, on je govorio sucima da sviraju za Bayern jer nemaju kvalitet kao što se vidi u Evropi :ugeek:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 mar 2014, 16:22

slika

covjek se prepadne samo kad vide ove ljude :P ... jadni Pep šuti, boji da nešto pogrešno ne kaže....jel ovo Beckenbauer desno :?: ko grandmaster neke masonske lože.

pa nije ni cudo zbog cega je Bayern to što jeste u svijetu fudbala, kad ima ovakve ljude.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 14 mar 2014, 16:26

ultrasstyle_tz je napisao/la:ako je krao i bio spreman za ovakav rizik i malverzacije u "privatnom" zivotu gdje su mogao suociti ( na kraju i jeste) sa ozbiljnim sankcijama i zatvorom, onda mozes mislit na koji nacin i sa koliko malverzacija je vodio Bajern gdje je rizik po njega neuporedivo manji...
Znaci da ne znas o cemu govoris. Bosanskim zargonom, pojma nemas.
Njemu je po tvojoj logici daleko lakse napraviti utaju u fudbalskom klubu gdje imas najjace nadzorne odbore iz 3 vodece kompanije u Njemackoj koje su dionicari tu, nego u privatnoj kompaniji gdje mu niko ne sjedi za vratom.
Njemu je dakako lakse napraviti utaju u klubu gdje skupstina svake godine trazi detaljno finansijsko izvijesce i gdje nadzorni odbor moze smijeniti bilo koga ukljucujuci i menadzera na samo jednoj sjednici.
To je tvoja logika gospon moderatore. ;)
let3 je napisao/la:pa nije ni cudo zbog cega je Bayern to što jeste u svijetu fudbala, kad ima ovakve ljude.
Nista za dodati ;)

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 14 mar 2014, 16:42

Mislim da je potrebno jos vremena, ali ja u budućnosti vidim Sammera u vrhu odbora!!! Lik je hladan kao spricer, pokazao je i kada je radio u DFB-u!!
I njegovom zaslugom unapredijo Njemački fudbal!!
Ko je pratio sve zna!! Jednostavno mi je on idealna ličnost i persona koja mi se uklapa u Bavarski mentalitet!!
A vjerujem da ce poslije svega kada prođe Uli se vratiti u neko od pozicija, jer je ostavio dubok trag u Minhenu!!
I digao Bajern!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 mar 2014, 16:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:ako je krao i bio spreman za ovakav rizik i malverzacije u "privatnom" zivotu gdje su mogao suociti ( na kraju i jeste) sa ozbiljnim sankcijama i zatvorom, onda mozes mislit na koji nacin i sa koliko malverzacija je vodio Bajern gdje je rizik po njega neuporedivo manji...

al hajd, jasno je da se da drzava vlastiti projekat nece istrazivati niti ugrozavati na bilo koji nacin, kao sto nije ni ligutokom onih afera namjestanja i kladjenja jer je i to drzavni projekat

;) ;)
slika
uĆera vam fino aa?? :mrgreen:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 mar 2014, 16:58

Ko o cemu,k*rve o postenju.
Nevjerovatno koliko ljubomore,da je makar Bayern umijesan,pa hajde,ovako ste samo ocajni.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 14 mar 2014, 17:05

Svi se boje Bajerna
I zato me ne cude ljubomorne izjave!!
Jer ih na terenu očekuje deranje guzova!! Bajern se tek zahuktava i pod Pepom uigrava!!!
A već sada smo sila, sta ce biti za koju sezonu?????
I zato mi trebamo da uživamo, a oni koji neznaju sportski da podnesu i traže u svemu da bi blatili i gazili Bajern mogu samo ga podojiti !!

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 14 mar 2014, 17:25

Pep Guardiola:
Ich wunchte, dass ich besser deutsch
sprechen konnte, um meine Gefuhle besser auszudrucken.
Ich habe gemerkt, wie wichtig Uli fur diesen Verein ist.
Er ist ein grosser Mensch. Wir mussen Respekt vor ihm haben!!!
Ich habe unglaublich gerne mit ihm gearbeitet,er ist mein Freund und wird das auch bleiben!!'

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 14 mar 2014, 17:38

Pep Guardiola
Želio bih da je moje poznavanje njemačkog jezika bolje da mogu bolje pokazati svoje osjećaje!
Primjetio sam koliko je Uli bitan za ovaj klub!! On je jedan veliki covijek, mi moramo pokazati Respekt prema njemu!! Ja sam nevjerojatno rado radio sa njim!!
On je moj prijatelj i to ce ostati!!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 14 mar 2014, 17:43

let3 je napisao/la:slika

covjek se prepadne samo kad vide ove ljude :P ... jadni Pep šuti, boji da nešto pogrešno ne kaže....jel ovo Beckenbauer desno :?: ko grandmaster neke masonske lože.

pa nije ni cudo zbog cega je Bayern to što jeste u svijetu fudbala, kad ima ovakve ljude.
Ova trojka me uvijek asocirala na vrh Nazi Njemačke.Efikasni i okrutni :mrgreen:
Znamo svi kakav je Pep znači da se savršeno uklopio :D
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 mar 2014, 18:46

Herbert Hainer trenutno predsjednik Bayerna,izabran je privremeno,novi predsjednik ce biti poznat u narednom vremenu, ili na kraju sezone.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 mar 2014, 19:03

gerdmuller je napisao/la:Herbert Hainer trenutno predsjednik Bayerna,izabran je privremeno,novi predsjednik ce biti poznat u narednom vremenu, ili na kraju sezone.
Samo mali dodatak Hainer je sada predsjednik nadzornog odbora - privremeno.
A Hopfner privremeno obavlja poslove klubskog predsjednika.

Za one koji naravno ne znaju, pojašnjenje: Bayern kao klub unutar sebe ima Bayern AG (Dioničko društvo Bayern, koje nije na berzi, ali u kojem učešće imaju Adidas, Audi i Alianz). Bayern AG je i ključni dio kluba, on ima nadzorni odbor i upravni odbor. Hoeness je bio predsjednik nadzornog odobra, tu ga sada mijenja Hainer, inače predstavnik Adidasa (predsjednik upravnog odbora Adidasa). Predsjednik upravnog odbora je naravno Rummenige. A na predsjedničkoj poziciji cijelog kluba privremeno Ulija mijenja Hopfner. Za neke 4 sedmice bi se trebala održati skupština kluba na kojoj bi se birao novi klubski predsjednik.

Spominju se sada opet imena Beckenbauera, Breitnera te čak i Heynckesa , a i Stoibera (CDU političara, člana nadzornog odbora) za mjesto klubskog predsjednika. Kaiser inače kako se povukao i postao počasni predsjednik rekao je da ne razmišlja o povratku na neku od tih funkcija, jedino da sada ne promijeni mišljenje. A na mjestu predsjednika bi u ovakvoj situaciji Bayernu baš dobro sjeo Heynckes, ljudska gromada, staložen čovjek i čovjek koji bi opet imao velike simpatije. A radi se naravno i o dobrom Ulijevom prijatelju.

Ipak za sada prema njemačkim medijima, Hopfner je glavni kandidat da od privremenog postane i stalni predsjednik kluba.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 14 mar 2014, 19:15

Meni je najmanje bitno ko ce zamjneiti Uli-a,samo nek nastavi kupovati utakmice protiv ovih timova u razvoju (Arsenal,Dortmund,Juve..) i ja sam zadovoljan :mrgreen:

Halal im svaki € kojim su potplatili da bi ovo doslo u nase ruke,nadam se da tuzilastvo nikad nece saznati od nasih forumasa mutne radnje u Bayernu :lol:
slika

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 mar 2014, 19:18

Effe,naravno da sve to znam,isto i kako Bayern posluje odnosno cijelu njegovu povijest sto je i logicno jer nije da samo navijam vec i zivim za Bayern 8-)

Cijeli dan sam na poslu i nisam u toku,a cuo sam se telefonski s par Bavaraca i svi su mi kazali kako je privremeno Herbert Hainer izabran za predsjednika kluba.No vjerujem tebi :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 mar 2014, 19:19

gerdmuller je napisao/la:Effe,naravno da sve to znam,isto i kako Bayern posluje odnosno cijelu njegovu povijest sto je i logicno jer nije da samo navijam vec i zivim za Bayern 8-)
Nisam sumnjao da ti ne znaš, nego sam pojasnio za one koji eventualno ne znaju.... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 14 mar 2014, 20:08

Moji dragi Bavarci!!!
Reci te mi koga bi volili da izvucemo u LP???

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 mar 2014, 20:09

Uz veliko poštovanje za Juppa mislim da on nije prava osoba za mjesto predsjednika.Očekivao sam da jedan od kandidata bude Rummenige.

Baš me zanima koga bi Uli predložio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 mar 2014, 20:15

Bixente je napisao/la:Moji dragi Bavarci!!!
Reci te mi koga bi volili da izvucemo u LP???
Psg,da Arape malo spustimo na zemlju 8-)
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.