Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 01 jun 2013, 16:10

AllGunsBlazing je napisao/la:Propali Villa da igra umjesto Girouda :lol: :lol: :lol: Svasta covjek procita, sreca ima ovako ovih stvari da se nasmijemo malo.

Pa dobro, lako je potcjenjivati igrače, isto tako sto i Paja radi Arteti.
Villa je izmislio fudbal za francuskog flopa, cista istina pa ti kako god oces.
Onaj prco Remy je za klasu bolji igrac od Girouda, samo sto se ovaj zna u skok igri dobro izboriti..

@Marsal

Lud si majke mi, kakav Wojo, sto ce mu onda dzaba Cesar? Treba natjerat Woju da se bori, a ne na guzove 1. golman ekipe.. ha ya.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 jun 2013, 16:34

AllGunsBlazing je napisao/la:Propali Villa da igra umjesto Girouda :lol: :lol: :lol: Svasta covjek procita, sreca ima ovako ovih stvari da se nasmijemo malo.
Toliko je dobar Giroud da Wenger razmišlja od starohanu Villi.

Ako već misle kupovati napadača (opet) onda pokušati dovesti Bentekea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 01 jun 2013, 16:35

AA23 je napisao/la: Pa dobro, lako je potcjenjivati igrače, isto tako sto i Paja radi Arteti.
Villa je izmislio fudbal za francuskog flopa, cista istina pa ti kako god oces.
Onaj prco Remy je za klasu bolji igrac od Girouda, samo sto se ovaj zna u skok igri dobro izboriti..

@Marsal

Lud si majke mi, kakav Wojo, sto ce mu onda dzaba Cesar? Treba natjerat Woju da se bori, a ne na guzove 1. golman ekipe.. ha ya.
Taj francuski "flop" je u svojoj prvoj sezoni dao 17 golova, pazi da sam sebe ne ureknes u sljedecim sezonama, malo si mi brz na rijecima. VIlla iz Valencije i Villa pri potpisu za Barcu je bio vrijedan spominjanja, u to vrijeme jedan od najboljih napadaca na svijetu, sada vec ulazi u 32 godinu, nije ni to vrijedno nekog dugorocnog potpisa, s obzirom da je sklon na povrede.

Takodjer Remy nije prco, cak je i povisok. Remy prosle sezone nije dao niti jedan gol u francuskoj ligi, sigurno da je bila velika nedoumica za njegov potpis i sigurno Wengerov razlog zasto nije isao po njega. Ove sve navedene igrace tek mozes suditi sljedece sezone, vidjet cemo da li je kako ti kazes.
Victoria Concordia Crescit.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 01 jun 2013, 16:42

HighburyHigh je napisao/la:
Taj francuski "flop" je u svojoj prvoj sezoni dao 17 golova, pazi da sam sebe ne ureknes u sljedecim sezonama, malo si mi brz na rijecima.
Kome je dao te golove? Gdje je bio protiv vecih ekipa. Davao je golove u rijesenim utakmicama, sa 5+ razlike.

Objerucke bi prihvatio Villu. I ako nije brz i prodoran kao prije, svi znamo kakav sut ima i kakve je golove davao..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2013, 16:43

Saurman je napisao/la:
Toliko je dobar Giroud da Wenger razmišlja od starohanu Villi.
Ko je rekao da Wenger razmislja o Villi? Nemamo Wengera da ga pitamo. Ono sto treba jeste zamjena za Girouda, jer Podolski nije nesto na spicu kao ni Walcott.
Celik!3,2,2.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 01 jun 2013, 16:55

jel dolazi ovaj iz Lyona
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 01 jun 2013, 16:56

Edin.- je napisao/la:
HighburyHigh je napisao/la:
Taj francuski "flop" je u svojoj prvoj sezoni dao 17 golova, pazi da sam sebe ne ureknes u sljedecim sezonama, malo si mi brz na rijecima.
Kome je dao te golove? Gdje je bio protiv vecih ekipa. Davao je golove u rijesenim utakmicama, sa 5+ razlike.

Objerucke bi prihvatio Villu. I ako nije brz i prodoran kao prije, svi znamo kakav sut ima i kakve je golove davao..
NIje bitno, poenta je da ne mozes suditi nikoga po prvoj sezoni u drugoj i dosta jacoj sredini. Neki su se uklopili neki ne, jednostavno receno, dajte mu prostora, ko zna, mozda bude davao i 20ak po sezoni, ne mozes to predvidjeti, cak ni sa Henryom se to nije moglo znati.
Tako to ide, pun forum kriticara i znalaca, pa kasnije se usute. Majka mu stara, budi realan i reci da je imao OK prvu sezonu, i to je to.
Victoria Concordia Crescit.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2013, 17:06

Pusti se ovog Edina lik nema blage sta prica. Minimalno pet utakmica je postigao golove gdje se lomio rezultat. Da ne pricamo o asistencijama.
Celik!3,2,2.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 01 jun 2013, 17:19

FCUM je napisao/la:jel dolazi ovaj iz Lyona
Reče momčina da je manje više odlučio za koga će igrati naredne sezone. Kad su ga upitali je li to Arsenal, on reče da može biti al' da nece da otkriva imena nikakva. ;) Uglavnom, doalzi u Premership sto posto. :D
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 01 jun 2013, 17:21

Bitno je da je Giroud zabijao u najvažnijim mečevima :lol:

To meni nebi bilo drago da Giroud počne davati?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2013, 17:25

Koji su to najvazniji mecevi? Ako se liga gleda onda je vazniji mec protiv West Hama, WBA, ili Southamptona nego protiv Uniteda. Sreca pa ste vi fudbalski znalci.
Celik!3,2,2.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 01 jun 2013, 17:42

Ispada da je važnije pobijedit ManUtd nego Reading iako se računaju 3 boda kako god

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 01 jun 2013, 17:48

Everton - promašaj koji je davno mogao riješiti poziciju na tabeli.
Chelsea - u prvim minutama smo mogli dati gol i zaraditi bodove.
Sunderland - početak sezone, 2 boda upropastena.
Chelsea - kući igrali, prošao Cecha, al izflopo.
L'Pool - sam s Reinom i promašaj.
Norwich - Sagna ubacaj, ovaj ne dade.
Stoke - atraktivni volej koji je propao.
Coventry - penal promasen.

Ima još failova ali se nemogu sjetiti, želim mu najbolje u narednoj sezoni da koristi te šanse, ali moramo dovesti još 1 napadača jer on nesmije biti nas glavni napadač.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 01 jun 2013, 17:55

Koliko je Giroud bitan igrac za nas jasno se vidjelo protiv Newcatle... Mozda ne daje golove kao na traci sto ocekujete ali toliko ulijeva sigurnost u igru da je strasno. Priznajem, ja sam na pocetku bio protiv njega mislio sam da je novi Bendza i Kajmak ali momak je svojim trudom i citanjem igre sve demantovao! Mozda nije davao golove kao na traci, masao neke 100% prilike ali je za debitantsku sezonu i 17 golova dosta. Kako ce te svi lijepo da cutite kad sezona pocne a on bude najbolji nas strelac i u top3 lige!

AA dobra ti je ta formacija samo OX jos ne zaslusuje da bude prva postava. Glupo je staviti Thea na klupu kad je nas najbolji strelac ove sezone...

I danas se sluzbeno oprostismo od Slilavog i Arshe...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 01 jun 2013, 18:35

AllGunsBlazing je napisao/la:Koji su to najvazniji mecevi? Ako se liga gleda onda je vazniji mec protiv West Hama, WBA, ili Southamptona nego protiv Uniteda. Sreca pa ste vi fudbalski znalci.
Jesil ti onaj fudbalski znalac sto je reko da Bayern nije neka ekipa i da ne moze osvojiti LP?
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 jun 2013, 19:02

Giroud je koristan igrac, istina finising mu zna cesto biti u banani ali koristi ekipi dobar je. Arteta je obicni flop, 30 godina ima a nema jednog hebenog nastupa za reprezentaciju, zar to nije dokaz da je on prosjecan igrac?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 01 jun 2013, 19:31

Gunner4 je napisao/la:Koliko je Giroud bitan igrac za nas jasno se vidjelo protiv Newcatle... Mozda ne daje golove kao na traci sto ocekujete ali toliko ulijeva sigurnost u igru da je strasno. Priznajem, ja sam na pocetku bio protiv njega mislio sam da je novi Bendza i Kajmak ali momak je svojim trudom i citanjem igre sve demantovao! Mozda nije davao golove kao na traci, masao neke 100% prilike ali je za debitantsku sezonu i 17 golova dosta. Kako ce te svi lijepo da cutite kad sezona pocne a on bude najbolji nas strelac i u top3 lige!

AA dobra ti je ta formacija samo OX jos ne zaslusuje da bude prva postava. Glupo je staviti Thea na klupu kad je nas najbolji strelac ove sezone...

I danas se sluzbeno oprostismo od Slilavog i Arshe...

On mene igrom na veznog podsjeca, vraca se nazad ide naprijed, samo fazon je sto mora bolje zavrsavati, nama fali krilo koje mora probiti kad ovog neide i jos 1 rezervni napadac, ja zelim njemu svu srecu da akobogda zabija naredne jer dosta puta nije imao srece kroz ovu sezonu..

A ja bih Oxa stavio, jer je Wallcot beskoristan ako to nije neki presudni ili mec za koji je potrebna motivacija, Ox ce za 2,3 godine biti jedan od najboljih krilnih u Engleskoj, mozda i najbolji, vjerujte mi.
BigBigBang je napisao/la:Giroud je koristan igrac, istina finising mu zna cesto biti u banani ali koristi ekipi dobar je. Arteta je obicni flop, 30 godina ima a nema jednog hebenog nastupa za reprezentaciju, zar to nije dokaz da je on prosjecan igrac?

Koliko je Arteta bitan pokazuje statistika da je cak uvrsten u tim ove sezone po pisanju nekih portala.
Meni je on dobar, jeste da zna zajebat ko niko, ali kad nece Cazorlu on probija naprijed + neigra svoju poziciju, to ti je isto sad ko da stavis Federera da igra iza linije 2-3 metra a da Nadal ceka loptice u terenu i da napada..

Arteta je dobar, mislim da unosi sigurnost, fali nam samo explozivnost i dobre kontre, finishing isto, odbrana mi je odlicna.

Nasa odbrana je primila 5 golova u zadnjih : 11 mečeva.

Od tih znaci u prosjeku 0.5 primljenih po utakmici, niko nam nije dao vise od 2 gola od onog meca sa Spursima, to pokazuje kakvi smo na kraju i da takvi moramo biti citavu sezonu, znaci 3 kvalitetna pojacanja, golman, krilo i veznjak i mislim da mozemo biti drugi ili u najboljem slucaju 1. uz boziju pomoc :idea:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 jun 2013, 20:05

Ma u kojem je to Arteta timu sezone? Gdje on probija prema naprijed? :shock: frajer je operisan od onih killer pasova, on to ne zna, on zna samo dodati prvom do sebe ili vratiti unazad loptu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2013, 20:20

anell je napisao/la: Jesil ti onaj fudbalski znalac sto je reko da Bayern nije neka ekipa i da ne moze osvojiti LP?
Da jesam, i to prije utakmice koju su izgubili od nas. I da nije bilo sudijske pomoci ne bi ni osvojili LP. Nesto nije jasno?
Celik!3,2,2.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 01 jun 2013, 20:36

Pa nisam reko da je imo losu sezonu. Kakav je flop, ovo je dobra sezona za njega.
Ali me nervira prica da nam ne treba bolji napadac. Itekako treba dovest napadaca koji ce zabijat, a flop sa klupe ulazit.

AGB, mozes ti govorit da ja lupetam i gluposti prica a zbog tebe i takvih kao ti (slicnih u strucnom stabu arsenal) Arsenal nije osvojio trofeja zadnjih 8 godina, a ne zna se ni kad ce iduci. U redu je to sto se on trudi i asistira, time dosta pomaze ekipi, ali posao zbog kojeg je doveden ne radi kako treba. Pa kolko je sansi upropastio samo i fulao, to se ne bi smjelo dogadjat napadacu i ekipi koja "ganja" trofeje.

Kakva fajda od OK sezone kad nema PLODA koji se ubire?
Isto da kazes za nekog posadio djuture nekog voca, a dobio svega par kg? Pa sta je radio onda, oko cega se trudi?

To ce me uvijek kod vas nervirat, NEOBJEKTIVNOST.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.