Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 jan 2012, 12:57

Carlo je napisao/la:... ali treba se vratiti u realnost :D
A to je da nikoga nećemo dovesti. :)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 jan 2012, 12:58

Adi_Zepce je napisao/la: Ukratko Liverpool hoce Granera iz Real Madrida,te Pabla Hernandeza iz Valencije.Navodno Daglish nezadovoljan krilnim igracima pa zeli uzeti Hernandeza koji bi mogao "hraniti" loptama Carrolla koji samo na taj nacin moze proraditi ;)
Znaci daš 35mil funti, a onda jos 20 da ovaj od 35mil funti pocne davati golove :roll: Da nije smiješno bilo bi žalosno

Ustvari vec bi ovo drugi put bilo da se da 20mil, jer ocito downing nije ispunio svoju misiju :roll:
nema potpisa

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jan 2012, 13:02

Admir_Sa je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Ukratko Liverpool hoce Granera iz Real Madrida,te Pabla Hernandeza iz Valencije.Navodno Daglish nezadovoljan krilnim igracima pa zeli uzeti Hernandeza koji bi mogao "hraniti" loptama Carrolla koji samo na taj nacin moze proraditi ;)
Znaci daš 35mil funti, a onda jos 20 da ovaj od 35mil funti pocne davati golove :roll: Da nije smiješno bilo bi žalosno

Ustvari vec bi ovo drugi put bilo da se da 20mil, jer ocito downing nije ispunio svoju misiju :roll:
:lol: :lol: :lol:

Sto je najgore, i da mu da loptu ovaj nece zabit, tako da smo bacili jos 20.

Prodati Carolla pa ce golovi doci...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

AlwaysLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la AlwaysLiverpool » 25 jan 2012, 13:03

ma veceras postavit formaciju sa tri stopera,pokusat na kontre jer realno sa njima se ne mozemo bas nadigravat,tako da se nadam da cemo opet zabit go jer bi to znacilo i sam prolazak dalje,al nikako nesmijemo prvi primit go

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 jan 2012, 13:07

Ne znam samo zašto ne poslati ponudu za Nigel de Jonga. Zar planiramo do povratka Lucasa igrati bez destruktivca? Pa to je u Engleskoj samoubistvo.. Svaki tim će nam davati po 2,3 gola.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 jan 2012, 13:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam samo zašto ne poslati ponudu za Nigel de Jonga. Zar planiramo do povratka Lucasa igrati bez destruktivca? Pa to je u Engleskoj samoubistvo.. Svaki tim će nam davati po 2,3 gola.
koji će nam vrag de jong? kada se lucas vrati svakako će ili on ili lucas na klupu tako da se ne isplati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 jan 2012, 13:16

Pa šta ima veze? Klupa je također jako važna.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 jan 2012, 13:20

jes, ali ni jedan ni drugi ne bi prihvatili klupu. svakako treba pametnije pare potrošiti, a ne na zadnjeg veznom - jedna od malo pozicija koja nam štima u timu.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 jan 2012, 13:31

Ja nigdje nisam pročitao da se Nigel buni a toliko utakmica je na klupi. :)
Kako će štimati kada uopšte ne igramo sa zadnjim veznim? :roll:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 jan 2012, 13:34

Zasto ne dovest mene?

Dobro citam igru, volim i okasapit protivnika :mrgreen:

A najmanji mi je problem Lucasu grijat klupu kad se vrati :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 jan 2012, 13:59

a jarane imamo Spearinga koji se pokazao da može zamijeniti Lucasa samo što se povrijeđuje ko kaka :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 jan 2012, 14:08

U modi je vracati igrace koji su nekad nosili dres tog tima.
Robbie Fowler (36) è a un passo dal ritorno al Liverpool. L'attaccante attualmente di proprietà del Muangthong United andrà quindi a sostituire Luis Suarez (squalificato) e l'infortunato Andy Carroll. Fowler dovrebbe essere presente allo stadio per la gara di oggi fra i Reds e il Manchester City, valevole per la semifinale di Carling Cup.
Koliko ima u ovom istine,to nitko ne zna ali je zanimljivo ovo procitati ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 25 jan 2012, 14:20

Liverpool transfer news
Liverpool preparing bid for valencia winger pablo Hernandez. (Marca) #LFC

The Mirror reporting that Swansea, Bolton and West Ham all want to take LFC youngster Raheem Sterling on loan for remainder of season.

David Simpson (@davidsimpson88)
Hearing reports #LFC have made contact with Werder Bremen about a possible deal to bring Germany U21 winger Marko Marin to Anfield.

Liverpool have bid £15m for Mauricio Isla! [Star]

The International Business Times UK can confirm that Esteban Granero will not move to Liverpool on loan this month

Steven Gerrard says he would rather Liverpool win the Carling Cup several times than consistently finish in the Premier League's top four.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 25 jan 2012, 14:49

Carlo je napisao/la:a jarane imamo Spearinga koji se pokazao da može zamijeniti Lucasa samo što se povrijeđuje ko kaka :mrgreen:
:cry:
Momak sa mog avatara definitivno može zamijeniti Lucasa.Ima sjajan pas i sve ono što krasi zadnjeg veznog.Protiv Boltona nas nigdje nije bilo jer nije bilo Spearinga.
zna li neko igra li danas ?
Biće zanimljivo ,ne očekujem nimalo lagan posao.
Je li se Balotelli žalio ? Ako jeste ,igra večeras.
You'll never walk alone.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 25 jan 2012, 15:07

VolimLiverpool je napisao/la:
Carlo je napisao/la:a jarane imamo Spearinga koji se pokazao da može zamijeniti Lucasa samo što se povrijeđuje ko kaka :mrgreen:
Momak sa mog avatara definitivno može zamijeniti Lucasa.Ima sjajan pas i sve ono što krasi zadnjeg veznog.Protiv Boltona nas nigdje nije bilo jer nije bilo Spearinga.
Jel ti hoces da kazes da se Bolton ne moze da dobije jer nije bilo spearinga,de ispravi se molim te.

Morao sam ispraviti post da se samo nasmijem ono da znas da sam se smijao pa nije bolton je.be.m ga ja batina da nam defanziva odlucuje,trebali smo ih ubiti ko macke i gotovo.
"You'll Never Walk Alone"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 jan 2012, 15:13

RtoX je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:
Jel ti hoces da kazes da se Bolton ne moze da dobije jer nije bilo spearinga,de ispravi se molim te.

Morao sam ispraviti post da se samo nasmijem ono da znas da sam se smijao pa nije bolton je.be.m ga ja batina da nam defanziva odlucuje,trebali smo ih ubiti ko macke i gotovo.
nije problem što smo igrali bez spearinga, problem je što smo igrali bez zadnjeg veznog :D

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 25 jan 2012, 15:21

Ma dobro slazem se tu donekle Carlo ali nije opravdanje za onakav veliki poraz od ekipe koja se bori za opstanak.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 jan 2012, 16:23

Liverpool In €24 Million Bid For Napoli Striker Edinson Cavani - according to Calciomercato :lol:
---------------Reina--------------
--Glen--Skrtel--Agger--Enriqe--
-Xerdan-Gerard-Lucas-Hazzard-
--------Saurez-----Cavani------- :lol:

Ovo je po fb i twiteru naš sastav za narednu sezonu :lol:
Ovi igrači imaju neodoljivu želju da igraju za Liverpool :lol:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 25 jan 2012, 16:36

Henderson je napisao/la:Liverpool In €24 Million Bid For Napoli Striker Edinson Cavani - according to Calciomercato :lol:
---------------Reina--------------
--Glen--Skrtel--Agger--Enriqe--
-Xerdan-Gerard-Lucas-Hazzard-
--------Saurez-----Cavani------- :lol:

Ovo je po fb i twiteru naš sastav za narednu sezonu :lol:
Ovi igrači imaju neodoljivu želju da igraju za Liverpool :lol:
Ja bi bio zadovoljan i sa hazzardom samim a mislim da bi i vi svi,treba nam kao oci u glavi.Svidja mi se i za Cavani-a ali mislim da nece pristati na tu cijenu svi sada od nas pokusavaju maximum da izvuku.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 jan 2012, 16:52

Kralju, njih samo da King želi dovesti oni bi došli, pogotovo ako osvoji Carling kup. Od Joe Cola i Aquilanija imamo Xerdana. Od Maxija, Kuyta, godišnje plate Aurelija, imaš Hazzarda. Ukoliko prodaju Carrola i Downinga ili jednog od njih dvojice imaš Cavanija.
Imaj na umu još 25 miliona od Warriorsa i 20 od Standarda, te nekih 30 do 40 miliona funti od tv prava, dodatnih 20-tak miliona od ostalih 12 sponzora i recimo još 10 od EL, opet vlasnici ne bi ništa izgubili, odnosno potrošili para.
Zato ti kažem, para ima samo je pitanje da li ih Comolli i King žele i naravno da li oni žele Liverpool.
Sreća samo pa je ostalo još 4 mjeseca do kraja ove sezone :D Da se ni mi a Bogami ni igrači ne pate, jer ovo sada je sve nazor.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.