FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Termin utakmice-katastrofa, pa nije trening čuj 13.30h 

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Au ovaj Vukelja bi nam dosao kao kec na desetku extra napadac.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Pobjeda protiv Zrinjskog bi nam značila mnogo više od 3 boda. Pobjedom bi, nadam se, otvorili niz - Branitelj kući; Budućnost kući; Branitelj u gostima; Borac u gostima. Sve ove utakmice su smještene u dvije sedmice i to bi nam pokazalo koliko smo kvalitetni i fizički spremni. U Mostaru protiv Zrinjskog odigrati hrabro i borbeno i bez obzira što smo dosta hendikepirani ići na pobjedu, a ni nerješen rezultat ne bi bio nepovoljan. Nakon ovog niza slijedi 6 prvenstvenih utakmica od kojih 4 igramo kući s nadom da bi nakon tih utakmica mogli zaposjesti vrh tabele. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Govorio sam ljudima da je Borac dobar samo do izbora...Sad do gostovanja njima imamo samo Zrinjski kao tešku utakmicu i treba li bi se dobro pripremiti da napravimo dobar rezultat u BL.bekrija1990 je napisao/la:DRAMA U BORCU - VUKELJA OTPISAN, STANCESKOM ULTIMATUM http://sportsport.ba/bh_fudbalp-45584.htm
Amare, hvataj se odmah obadvojice. Kod tebe se nece zajebavati
Ma termin nije tako strasan, kao sto se cini. Kada se uracuna pomjeranje na zimsko racunanje vremena (od 31.10.2010.) i dodatno skracivanje dana ranijim zalaskom sunca, onda ce termin 13:30 vjerovatno biti standardni termin za sve utakmice koje se igraju po danu....MU'MIN T.M. je napisao/la:Termin utakmice-katastrofa, pa nije trening čuj 13.30h
Prozivaću te !MU'MIN T.M. je napisao/la:Termin utakmice-katastrofa, pa nije trening čuj 13.30h

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Uf, nadam se da će Amar reagovati. Ajde Amare!!!bekrija1990 je napisao/la:DRAMA U BORCU - VUKELJA OTPISAN, STANCESKOM ULTIMATUM http://sportsport.ba/bh_fudbalp-45584.htm

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Vukelja pravi igrač za Osima jer košta cijelih 0,00 KM
baš kao i Karić, Savić, Gančev, Marković... naša ''pojačanja'' 

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Sta ste se ponadali,nije raskinut ugovor s njim,Vukelja je kaznjen,odnosno odstranjen iz prvog tima,zbog nezalaganja i losih igara...Takoreci "na ledu".bekrija1990 je napisao/la:DRAMA U BORCU - VUKELJA OTPISAN, STANCESKOM ULTIMATUM http://sportsport.ba/bh_fudbalp-45584.htm
Takva su vremenaMU'MIN T.M. je napisao/la:Vukelja pravi igrač za Osima jer košta cijelih 0,00 KMbaš kao i Karić, Savić, Gančev, Marković... naša ''pojačanja''

Biće toga još na kraju polusezone i na drugim adresama.Omar500 je napisao/la:Takva su vremenaMU'MIN T.M. je napisao/la:Vukelja pravi igrač za Osima jer košta cijelih 0,00 KMbaš kao i Karić, Savić, Gančev, Marković... naša ''pojačanja''

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
SAMO DA JE BRANITELJA PROĆI,NISU ONI BAŠ NAIVNI.LOŽIONA ĆE BITI TO ŽEŠĆA,...
2010-šampioni,finalist Kupa.
2011-osvajači kupa,(vice)prvaci
ma da nam je ovog pericu stanceskog dovest on je pravi igrac i to na poziciji gdje nam treba-zadnji vezni, jer ne moze zeba da se vraca po loptu, a ovi nasu vezisti ( svraka i pogotovo culum) ne znaju povuc loptu, zato bi bilo odlicno da nam dodje Perica, a nije lose ni da dodje vukelja, pa nek ceka priliku kad ce Lazar opet napravit belaj da udje u igru 

Razumijes ti mene burazere moj 

Naravno da u Branitelju nisu naivci, pa izbacili su Leotar i faktički im smijenili trenera.
Iskoristiće oni sve što im se ponudi.
Ali imamo mi prije njih ovaj stariji mostarski klub,
nadam se da ćemo konačno vidjeti i Vasilićeve mogućnosti
, kao i maloga žvake.

Iskoristiće oni sve što im se ponudi.
Ali imamo mi prije njih ovaj stariji mostarski klub,

2010-šampioni, finalisti kupaMU'MIN T.M. je napisao/la:SAMO DA JE BRANITELJA PROĆI,NISU ONI BAŠ NAIVNI.LOŽIONA ĆE BITI TO ŽEŠĆA,...
2011-osvajači kupa, viceprvaci, početak gradnje stadiona, prijateljska tekma sa Bayern Munchenom uoči 90-te godisnjice, četvrto pretkolo EL
2012-dupla kruna, 4 pretkolo LP - tekma sa Manchester City-em , 1:1 kući i 2:1 u gostima, grupna faza EL, 3. mjesto
2013-napravljen stadion kapaciteta za 30 000 gledatelja, sa mnoštvom pratećih objekata....
Kako bi ovo bilo lijepo

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
DobraFaraon iz Visokog je napisao/la:2014 Prvaci evrope i svijeta
2015 Smak svijeta

@ Omar
"...i da velikog Reala pobijediš na penale..."

"...i da velikog Reala pobijediš na penale..."

- Neprilagodjen
- Kontakt:
Stanceskom i Zebi bi bila malo jedna lopta,ne treba njega dovoditi. Ali Vukelju dovesti obavezno,ako ima sanse,to je jedan od najboljih,a mozda i najbolji napadac ige!
Iako nisam sklon misljenju da ce se oni tamo rasturiti kao ekipa,kada bi bilo istina da ce njih trojica dobiti papire,po meni bi sva trojica bili zanimljivi...siguran sam da bi bilo jako tesko njih dovesti,jer bi oni trazili jace uslove,a Amar je na tome tezak,a opet imali bi zestoku konkurenciju u ganjanju tih igraca...ja bih opet volio najvise stanceskog,jer je to lik koji odlicno zna igrati lopte,mi u Zelji imamo samo Zebu koji je pravi znalac i ima te sarmerske vjestine u igri...ja bi njega tako volio vidjeti u nasoj ekipi...drugacije bi to sve izgledalo na terenu...no,ne vjerujem da takav scenario uopste moze da postoji,pa mi je i ovo sto pisem bez vezeNeprilagodjen je napisao/la:Stanceskom i Zebi bi bila malo jedna lopta,ne treba njega dovoditi. Ali Vukelju dovesti obavezno,ako ima sanse,to je jedan od najboljih,a mozda i najbolji napadac ige!

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lekqqq1921, Orvel i 42 gosta.