Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2020/2021
Skoro godinu dana poslije. Navijace Barcelone i dalje boli guzenje u Lisabonu.
- Nail for Real
- Kontakt:
Bajinim navijacima je super trenutno, komotno kod kuce salutiraju bez straha da ih neko vidiCentre forward je napisao/la: ↑19 mar 2021, 19:17Ako te nekad neko slučajno nauči značenje riječi nacizam, a Bogami i pristup, onda ćemo dalje.![]()

Najcjenjeniji klub na svijetu, ovi naturalizovani Bavarci zive u nekom svom svijetu izgleda

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Plavci vas ne mrze. Ne znam otkud ti to. Nadam se susretu u finalu a Alianz arena jedno od najljepsih mjesta. Planiram otic cim otvore.Goretzka je napisao/la: ↑19 mar 2021, 18:53Forumasi znaju ko je i sta je drzavni projekatjbt svi sve znaju covjek bi rekao mi najpametnija drzava na svijetu
kako boli ona titula prosle godine, nikad niko u historiji je vise nije zasluzio. 11/11. Nije ni cudo sto nas mrze i plavci i katalonci i parizani i madridjani. Komplekse nabili.
Al lijepi strah.. cim nas komentarisete toliko znaci da se bojite, neka neka.
Iste fore ponavlja 385 putZamisli i ovi iz UEFE racunaju kao titulu. Znam da te boli jos jedan nokaut i ove sezone, Barca kao ravaqu ko nije pitao nije ni guzio.

bayern vs psg bit ce guravo parizani ce ginuti za ono izgubljeno finale.Bayern ce morati poraditi na odbrani i to ozbiljnije inace nece moci dati koliko ce pritmiti golova.
Real vs poll 50 :50 u svim parametrima
Londosnska prcija Vs Porto nadam se prolasku Porta
Arapsko naftaska prcija city vs BVB nadam se da ce se milioneri portuditi da pepovoj prciji lupe jos jedan u nizu od samara koje je pep sa arapskom prcijiom primio u zadnjih par godina
Nadam se finalu bajerna i reala nikada odigranog finala def. dva najveca kluba na svijetu i da im tu sa kamatom naplatimo one silne lopovluke iz proslosti kad su nas lopatom uzimali
Real vs poll 50 :50 u svim parametrima
Londosnska prcija Vs Porto nadam se prolasku Porta
Arapsko naftaska prcija city vs BVB nadam se da ce se milioneri portuditi da pepovoj prciji lupe jos jedan u nizu od samara koje je pep sa arapskom prcijiom primio u zadnjih par godina
Nadam se finalu bajerna i reala nikada odigranog finala def. dva najveca kluba na svijetu i da im tu sa kamatom naplatimo one silne lopovluke iz proslosti kad su nas lopatom uzimali
Pravda za Tyson Furya
Evo mjesec, dva, tri, koliko vec trola, pokusavam skontati sta je fazon pa se svi zakace za gorecku.
Prođe ispod radara. Koja smijurija.
Na zapad' ništa novo, većina kenja, dječija prepucavanja, rivalstva eksplodirala. Jedni pod zastavom oligarha, drugi separatista, treći pod nacističkom čizmom....možeš misliti.
Desetak jednih te istih likova najglasniji, trabunjaju kao po narudžbi, veze sa vezom nema.
Ne može neutralan ili normalan simpatizer fudbala ništa ovdje napisati, jer kad šarnu okom i vide šta se švrlja...
...glavom bez obzira.
Žalosno, jbmu. Još ova tužakanja i pritisni prst i prijavi post.
Ma daj.
Vom Jäger zum Gejagten
Sta ih precjenjujem drug ?
Pricamo o Real Madridu , klubu koji ima 13 LP.
Mentalitet,klecanje drugih klubova i sudije.
Sve to kad saberes , Real je kralj Lige Prvaka.
Barcelona ili igra predominantno ili se prosipa.
Real je osvajao titule bez igre.Sve te parametre uzmi u obzir i dobit ces ono sto svi znamo.
Treba biti realan.
Ko tebe psicu sta pita
Ne znam bas. Nadam se i ja susretu u finalu i osveti. Samo da bude bolji otpor nego prosle godine. Allianz najljepsi stadion na svijetu na kojem igra najbolji klub na svijetu.soxx je napisao/la: ↑19 mar 2021, 19:21Plavci vas ne mrze. Ne znam otkud ti to. Nadam se susretu u finalu a Alianz arena jedno od najljepsih mjesta. Planiram otic cim otvore.Goretzka je napisao/la: ↑19 mar 2021, 18:53Forumasi znaju ko je i sta je drzavni projekatjbt svi sve znaju covjek bi rekao mi najpametnija drzava na svijetu
kako boli ona titula prosle godine, nikad niko u historiji je vise nije zasluzio. 11/11. Nije ni cudo sto nas mrze i plavci i katalonci i parizani i madridjani. Komplekse nabili.
Al lijepi strah.. cim nas komentarisete toliko znaci da se bojite, neka neka.

Tako će i sad biti protiv Pariza.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Iskreno predobra fora
niko tebi nije kriv sto se uvrijedis na svasta, opusti se malo 

@Goretza i @coelho na aparatima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Proslo je njihovo. Em nemaju ekipu koja bi mogla proci i Pool i Chelsea i na kraju osvojiti em je tu VAR pa im vise ni nastimati ne mogu. Ekipa koja je jedva prosla grupu sa Interom Gladbachom i Shakhtarom te u osmini dobila najlaksu ekipu u vidu Atalante nema teoretske sanse da osvoji. Cak se ni cudu ne mogu nadati kao Chelsea 2012.
Kako frajer hladno navlaci gnjev svih forumasa na minken. Hoce opet 0:4 na alianzu 
Ako se neko pridruži Benzu u napadu Evropi cuvaj se

Ako se neko pridruži Benzu u napadu Evropi cuvaj se

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ne navlacim ja nikakav gnjev a i ko da je bitno sta misle nebitni forumasi
No to je sada nevazno bilo i proslo. Sada ovaj Real nema cemu da se nada, nisu se dobro pojacali i ako misle osvojiti nekad LP sa Juniorom Asensiom i Benzenom mogu ali na igrici samo.

Ruku na srce treba priznati da Real jedini cuva obraz Spanije poslije ispadanja Atletika i novog ko zna kojeg puta zaredom brukanja mrtve Barcelone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.