FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljovac87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Raja ja sam se sad cuo sa jaranom iz Banjaluke koji zna neke ljude u klubu i on mi kaze da je ipak bilo nekih prica da ce Vukelju Amar ipak dovesti. Uh kako bi to dobro bilo on i Lazar u spicu...gazili bi redom
- eliminator
- Kontakt:
i meni je sad to nana javila, ona je to saznala od komsinice cija je sestra dobra s jednim likom koji zna lika iz uprave borcazeljovac87 je napisao/la:Raja ja sam se sad cuo sa jaranom iz Banjaluke koji zna neke ljude u klubu i on mi kaze da je ipak bilo nekih prica da ce Vukelju Amar ipak dovesti. Uh kako bi to dobro bilo on i Lazar u spicu...gazili bi redom
- zeljovac87
- Kontakt:
Jbg ti se zajebajes. Ja ti ozbiljno pricam. Zna Amar sta radi.eliminator je napisao/la:i meni je sad to nana javila, ona je to saznala od komsinice cija je sestra dobra s jednim likom koji zna lika iz uprave borcazeljovac87 je napisao/la:Raja ja sam se sad cuo sa jaranom iz Banjaluke koji zna neke ljude u klubu i on mi kaze da je ipak bilo nekih prica da ce Vukelju Amar ipak dovesti. Uh kako bi to dobro bilo on i Lazar u spicu...gazili bi redom
-
- Kontakt:
odkud ti to da ce igrati baljic?????gracic je napisao/la:U nedjelju sasvim novi Željo, u napadu Baljić, u odbrani Vasilić, Gančev, Stanić... Na šta li će to ličiti vidjet ćemo, ne miriše na dobro prije svega zbog njihove neuigranosti, Gančev je dobar igrač, veliki borac a Vasilić nije u formi, još kad vidim Stanića na lijevom beku...
Zato što je danas protiv Partizana istrčao sastav koji će igrati i u Mostaru.
Šehić - Stanić, Marković, Vasilić, Gančev - Ćulum, Svraka - Višća, Čolić, Zeba - Baljić
Šehić - Stanić, Marković, Vasilić, Gančev - Ćulum, Svraka - Višća, Čolić, Zeba - Baljić
- nookey
- Kontakt:
Kako bi, koji je bio rez?elSaik je napisao/la:Zato što je danas protiv Partizana istrčao sastav koji će igrati i u Mostaru.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- zeljovac87
- Kontakt:
8 0 zavrsilonookey je napisao/la:Kako bi, koji je bio rez?elSaik je napisao/la:Zato što je danas protiv Partizana istrčao sastav koji će igrati i u Mostaru.
Miriše to na dobro,ne brinigracic je napisao/la:U nedjelju sasvim novi Željo, u napadu Baljić, u odbrani Vasilić, Gančev, Stanić... Na šta li će to ličiti vidjet ćemo, ne miriše na dobro prije svega zbog njihove neuigranosti, Gančev je dobar igrač, veliki borac a Vasilić nije u formi, još kad vidim Stanića na lijevom beku...

Možda ga baš Baljić zavuce u Mostaru. Krv nije voda

-
- Kontakt:
Los je to sastav, lose u odbrani, jer i budala je vidjela da stanic nemoze nikako beka odigrati, a gancev i vasilic nisu u takmicarskoj formi, ali **** ga bolje se nema...
Kako je Baljić odigrao ?
Loše. Nije se sastavio sa loptom.
-
- Kontakt:
Sastavit ce se u Mostaru, ne sekiram se ja, samo bi volio vidjeti i tog Nikolica, jer decko je na gotovo svakoj pripremnoj utakmici zario i palio terenom, zabijao je kako kome, nekome jedan, nekome dva-tri...elSaik je napisao/la:Loše. Nije se sastavio sa loptom.
- Popović Lazar
- Kontakt:
Kada stignu novi artikli bit' će te obaviješteni nema potrebe za bezveznim pisanjem oko toga na ovom forumu..esad.DBR je napisao/la:zna li neko kada će roba stići u udruženje (neka mi javi privatnom porukom ) hvala
Hajde lazare,hajde Lazare..
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
o cemu se radi ne kontam?zeljovac87 je napisao/la:8 0 zavrsilonookey je napisao/la:Kako bi, koji je bio rez?elSaik je napisao/la:Zato što je danas protiv Partizana istrčao sastav koji će igrati i u Mostaru.
koji partizan, gdje, kad?
8:0 ?
TM87
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
]
8:0 ?[/quote]
sarajevski partizan, nije beogradski, danas na pomocnom
o cemu se radi ne kontam?zeljovac87 je napisao/la:8 0 zavrsilonookey je napisao/la:Kako bi, koji je bio rez?elSaik je napisao/la:Zato što je danas protiv Partizana istrčao sastav koji će igrati i u Mostaru.
8:0 ?[/quote]
sarajevski partizan, nije beogradski, danas na pomocnom
Za zivot cijeli!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Neko se ne javlja duuugo, za njega, na ovom forumu.Kao da je zatišje pred buru.Izgleda da čeka da objavi prvi, da je neko potpisao za Želju.....ko li bi to mogao biti
???

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
JA 

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
-
- Kontakt:
U ova posljednja 4 kola jesenjeg djela,ŽELJO bi trebao/morao uknjižiti minimalno 10 bodova,da bi polusezona bila imalo uspješna!Igramo dvije kući i dvije u gostima i to sa klubovima od kojih smo bolji makar duplo.Pozdrav
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Javi se...MU'MIN T.M. je napisao/la:Neko se ne javlja duuugo, za njega, na ovom forumu.Kao da je zatišje pred buru.Izgleda da čeka da objavi prvi, da je neko potpisao za Želju.....ko li bi to mogao biti???
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
MU'MIN T.M. je napisao/la:Neko se ne javlja duuugo, za njega, na ovom forumu.Kao da je zatišje pred buru.Izgleda da čeka da objavi prvi, da je neko potpisao za Želju.....ko li bi to mogao biti???
Ma kogod da je u pola sezone ne dolazi kvalitetan igrac sigurno!Poslije derbija treba malo dici atmosferu previse je mucna