FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlingBling
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlingBling » 28 okt 2010, 10:56

Steta sto se Mesanovic navodno vraca u Slobodu,a ne u Dolinu!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 28 okt 2010, 11:03

samo malo sto igra Gancev kad moze igrati Mešić on nije suspendovan ??
Razumijes ti mene burazere moj :)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 28 okt 2010, 11:44

Načuh nešto za dukseve u udruženju.Ima li šta od toga :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 28 okt 2010, 11:45

Ma treba se bazirati na KUp, mislim da bi tu Zeljo mogao mnogo vise ! A ako se ukaze prilika za Ligu objerucke prihvatit :lol:

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 28 okt 2010, 11:45

MU'MIN T.M. je napisao/la:
MU'MIN T.M. je napisao/la:Neko se ne javlja duuugo, za njega, na ovom forumu.Kao da je zatišje pred buru.Izgleda da čeka da objavi prvi, da je neko potpisao za Želju.....ko li bi to mogao biti :) ???
Javi se...
Na koga misliš, ne razumijem?

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 okt 2010, 11:51

zlaja-73TM87 je napisao/la:U ova posljednja 4 kola jesenjeg djela,ŽELJO bi trebao/morao uknjižiti minimalno 10 bodova,da bi polusezona bila imalo uspješna!Igramo dvije kući i dvije u gostima i to sa klubovima od kojih smo bolji makar duplo.Pozdrav
Bas sam pogledao s kim to vi igrate, i od koga ste to vi duplo bolji, pa ocekujete 10 bodova.......mozda od ovi sto vama dolaze jeste, ali brate vi idete jednom zrinjskom kojem gori pod nogama, i ne smiju ni boda prosuti kuci, idete borcu koji je sigurno u 3 najkvalitetnije ekipe, tako da ne znam bas koliko bodova sa tih gostovanja mozete donijeti, od te 4 utakmice ja vam prognoziram nekih 7 bodova, ali realno....a prizeljkujem i koji bod manje ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 28 okt 2010, 12:21

@ gigant ti fakat umori,majke mi...nadjem malo vremena da vidim sta se desava u klubu i citam tvoje nebuloze,sta bi ti volio sta ti predvidjas i sta ti mislis...nista licno al umori.
...nisu mogli da te ugase!!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 28 okt 2010, 12:26

neki dan je dino lj napisao nesto fenomenalno a to je da svi manijaci stave na totalni ignor navijace sarajeva i njihovu temu.nista pametnije niko odavno nije napisao.to je najbolja stvar u odnosu sa njima.jer ovdije i oni pitari koji se deklarisu kao normalni,postaju postepeno ludi.najbolji primjer johny hz.kao vazi za normalnog pitara,a sad poceo sve da nas svrstava sa onim moronom koji je izbo momka na stupu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 28 okt 2010, 12:29

Mandrak je napisao/la:
gracic je napisao/la:U nedjelju sasvim novi Željo, u napadu Baljić, u odbrani Vasilić, Gančev, Stanić... Na šta li će to ličiti vidjet ćemo, ne miriše na dobro prije svega zbog njihove neuigranosti, Gančev je dobar igrač, veliki borac a Vasilić nije u formi, još kad vidim Stanića na lijevom beku...
Miriše to na dobro,ne brini ;) novi igraci ce dati sve od sebe da se nametnu.
Možda ga baš Baljić zavuce u Mostaru. Krv nije voda 8-)
Sigurno je da će biti par promjena u prvih 11, i mišljenja sam da će novajlije ipak biti dostojne zamjene i da će uspješno odgovoriti postavljenim zadacima.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 okt 2010, 12:37

chichak je napisao/la:@ gigant ti fakat umori,majke mi...nadjem malo vremena da vidim sta se desava u klubu i citam tvoje nebuloze,sta bi ti volio sta ti predvidjas i sta ti mislis...nista licno al umori.
Druze, ovo je forum, i tu ljudi iznose svoja misljenja.....momak na ciji sam komentar stavio svoju repliku, je dao svoje misljenje, ja sam dao svoje, a ti sada svoje.....ne znam samo zasto smaram, ili sam ovakav-onakav ako iskazem svoje misljenje.....mozda zato sto se ne podudara sa tvojim?? Forum nije mjesto gdje ces ti iskljucivo prikupljati informacije koje te interesuju, za to imas naslovnu, ili cak vasu oficielnu stranicu, dok ces ovdje citati svacija misljenja, isto kao sto ja citam i ona koja mi se ne dopadaju, i ona koja mi pasu, itd.......Reci mi zasto je njegov komentar bolji od mog, zato sto je on rekao da cete osovjiti 10 bodoava, a ja rekao 7 :) ako smaram ja, smara onda i on.....haj budi pozdravljen
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 28 okt 2010, 12:41

Dosadan si
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 28 okt 2010, 13:17

ŠK Zrinjski Mostar - FK ŽELjEZNIČAR 1:2
FK ŽELjEZNIČAR - NK Branitelj Mostar 5:0
FK ŽELjEZNIČAR - Budućnost Banovići 3:0
NK Branitelj Mostar - FK ŽELjEZNIČAR 1:3
Borac Banja Luka - FK ŽELjEZNIČAR 1:1
FK ŽELjEZNIČAR - Rudar Prijedor 3:0

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 28 okt 2010, 13:20

slikaslikaslika
slikaslika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 28 okt 2010, 13:25

[quote="elSaik"]ŠK Zrinjski Mostar - FK ŽELjEZNIČAR 1:2
FK ŽELjEZNIČAR - NK Branitelj Mostar 5:0
FK ŽELjEZNIČAR - Budućnost Banovići 3:0
NK Branitelj Mostar - FK ŽELjEZNIČAR 1:3
Borac Banja Luka - FK ŽELjEZNIČAR 1:1
FK ŽELjEZNIČAR - Rudar Prijedor 3:0

E, hajmo sad biti malo Subjektivni... :)
Pa javi se čovječe....nema te, jesil' živ?
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 28 okt 2010, 13:40

Jutros je Vukelja odbio da trenira samostalno. Izrazio je želju da napusti banjaluku. Već ga je kontaktirao neko od naših. Mogli bi mi i sva tri boda uzeti tamo.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 28 okt 2010, 13:53

Ma sve je to dobro, ali bodovi :roll:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 28 okt 2010, 13:54

zeljovac87 je napisao/la:Jutros je Vukelja odbio da trenira samostalno. Izrazio je želju da napusti banjaluku. Već ga je kontaktirao neko od naših. Mogli bi mi i sva tri boda uzeti tamo.
to ne bi bilo lose nimalo ,da malo osvjezimo napad.fali nam nesto ,a to se najbolje vidjelo u utakmici sa sarajevom.kada je ekipa pod pritiskom da dobije,noge im se odsjeku.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 28 okt 2010, 13:57

barbarez je napisao/la:
zeljovac87 je napisao/la:Jutros je Vukelja odbio da trenira samostalno. Izrazio je želju da napusti banjaluku. Već ga je kontaktirao neko od naših. Mogli bi mi i sva tri boda uzeti tamo.
to ne bi bilo lose nimalo ,da malo osvjezimo napad.fali nam nesto ,a to se najbolje vidjelo u utakmici sa sarajevom.kada je ekipa pod pritiskom da dobije,noge im se odsjeku.
Ma treba nam takav igrac kao Vukelja. Recimo pogotovo u situaciji kad Lazo ne igra. Ja sam skoro siguran da dolazi, bar po infromacijama koje ja imam.
Ako dodje stvarno ga trebamo docekati na pravi nacin. Ne znam kakva je mogucnost kad bi on mogao zaigrati za nas. Odmah ili tek na proljece?

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 28 okt 2010, 14:01

ellaxaz je napisao/la:Ma sve je to dobro, ali bodovi :roll:
Ma oni se raspadaju mislim da cemo mi lagano biti sampioni i ove godine. Nemamo pravog konkurenta u Bosni.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 28 okt 2010, 14:04

Iskeno, mislim da od Vukelje nama ništa.
Daj Bože da griješim i da Amar od njega napravi još boljeg igrača,nego što je bio prošle godine.
Treba se fokusirati na utakmicu protiv z. mada ni tu nisam optimist, jer u našoj ligi sve ekipe iste, samo motiv(acija) bude presudan(a). A to je ovaj put,čini mi se, na strani z.
Al' nadati se najboljem, sutra su u Međugorju.? To mi se sviđa iz više razloga.
Bog je dao plavo nebo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Pushko92, Semper i 40 gostiju.