Postao/la farinelli123 » 19 mar 2014, 23:41
E, sad, jes' da nije ni vrijeme ni mjesto za to, sto bi rek'o jedan od umetnika estradnog neba Balkana, cuveni misticki pesnik, šejh Edin Dervišhalidović, covek ciji je cijeli zivot Švicarska, kao i dobrom delu ljudi sa ovog podneva.. čarobnjak, Dino Merlin.
Ili sto je rek'o cuveni panonski ****..ovaj mornar "ovo je prica koju vrlo rado pricam"
Prica kaze sledece:
Danas smo divanili o potencijalnim protivnicima Bajerna u 1/4 finalu, i moram vam reci da nikako ne bih voleo da to bude veci od jednog velikog i onog manjeg kluba iz Mancestera.
Zasto?
Koliko god oni igrali jalovo u lizi, u najmanju ruku stizu do 1/2 finala a mozda i dalje.
I cuveni konstruktor poljoprivrednih masina, slavni ser Aleks je prve sezone bio u Lamanšu sa Mancesterom, pa smo videli koliko drugo je orao terene sirom starog kontinenta. Istorija se ponavlja.
E, isto tako mislim da ce biti i sa drugim Skotlandjanininom. A on, da bi spasio sezonu, tj obezbedio sezonsku kartu za teatar snova morace da napravi cudo u Ligi sampiona, nema druge. Ne kazem da Mancester osvaja, ali da ce biti u zavrsnici.
Stoga, nikako ne bih voleo da ukrstimo trozupce sa djavolima, koliko god mi bili nadmocni. Mislim da ce Dortmund-žani u pozoriste.
Eto, gospodo draga, to bi bilo to ukratko. Izvinjavam se na ovom neuspelom pokusaju stilskog izrazavanja. Verujem da sam ovim tekstom pospesio u vasim organizmima surovi obracun creva sa viskom hrane, na primer burekom sa sirom.
•