FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Moja prva želja izvučena ... Odlično

Ljudi samo mirno iz dana u dan cemo imati sve vise onih koji nas mrze,a kako i ne bi,jer kad ne mozes nekog pobjedit,onda ga mrzis!
Ne znam,dovoljno je sjetiti se deranja Arsenala koji je lafo u igri za titulu PL i bit ce vam jasno kako ce proci United
Englezi imaju takav mentalitet da kod kuce svima skinu gace jos u svlacionici,a u gostima onda zivnu ali samo jedno poluvrijeme.Protiv ovakve Bavarske masinerije Veliki Manchester United sa malim Mooyesom na klupi zaista nema sta traziti 
Ne znam,dovoljno je sjetiti se deranja Arsenala koji je lafo u igri za titulu PL i bit ce vam jasno kako ce proci United
- gerdmuller
- Kontakt:
Ne mislim sigurno na atraktivan nogometOTNYS_YNWA je napisao/la:Atraktivnog?gerdmuller je napisao/la:Ne sjecam se kad sam bio ovoliko sretan zdrijebom.Dobili smo atraktivnog ali nedoraslog protivnika.Prolazimo bez problema.
Pa ljudi vam nece ni golu prici. Protiv Liverpoola najvise sto su uvezali bilo je 12 pasova.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ono što je BOLESNO ISKRENO kod tog gola su njegove oči, koje kao da su prikazale film od zadnjih 10 godina Bayerna u kojima je bilo toliko teških poraza i sada je napokon sve došlo na naplatu! NAPOKON! NAPOKON!!! MAJKO NAPOKON!!!
TO JE TO

TO JE TO
To naplaćivanje će biti dok postoji fudbal ...DieRoten je napisao/la:Ono što je BOLESNO ISKRENO kod tog gola su njegove oči, koje kao da su prikazale film od zadnjih 10 godina Bayerna u kojima je bilo toliko teških poraza i sada je napokon sve došlo na naplatu! NAPOKON! NAPOKON!!! MAJKO NAPOKON!!!
- Centre forward
- Kontakt:
Nisam zadovoljan nikako. Najveća briga mi je njihova agresivna tehnički do savršenstva dovedena, kreativna jel, sredina terena. Bojim se da Gece,Thiago i Krosonja nemaju šta da traže protiv Kerika i Felainija. Valjda se onaj Kleverli ne oporavi, ako bude spreman, yebali smo ježa.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Apsolutno najslabiji tim u 1/4 finalu. Moramo biti zadovoljni, sanse MAn UTD su zbilja male prije svega jer nece imati puno prostora i loptu u posjedu. Ako budemo pravi, ne bi trebali imati vecih problema. MAN UTD je solidna ekipa i nista vise.
KAd covjek procita post Centra, pomislio bi da je taj Manchester extra ekipa, upravo na sredini su i naslabiji.
KAd covjek procita post Centra, pomislio bi da je taj Manchester extra ekipa, upravo na sredini su i naslabiji.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 21 mar 2014, 13:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Bayern@heart
- Kontakt:
opet ti Englezi pa dokle više
Samo jako i bez opuštanja ipak pozicija jedinstva u EPL nesmije nas zavarati u dvije utakmice moramo im pokazati gdje im je mjesto. Očekujem da Kroos odluči ovo četvrtfinale
odmah na Old trafordu jako početi sa našim punim presingom i nemaju šansi očekujem i da Gecinjo konačno pokaže ono što posjeduje. Dakle NEMA OPUŠTANJA samo POKAZATI ŠTA USTVRI SAD JESMO.
MIA SAN MIA
Samo jako i bez opuštanja ipak pozicija jedinstva u EPL nesmije nas zavarati u dvije utakmice moramo im pokazati gdje im je mjesto. Očekujem da Kroos odluči ovo četvrtfinale
MIA SAN MIA
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovo se mora proci i to se sve mora rijesiti u prvoj tekmi, bice vraski **** bez Dantea jer je suspendovan ali nadam se da ce to Pep da ukomponuje kako treba.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Bolji smo ali to je potrebno i na terenu pokazati. United je gigantski klub i nema šanse da igraju tako loše kao protiv Olympiakos-a.
Uvijek su utakmice sa engleskim divom bili prava poslastica i na posljednja dva dvomeča smo bili bolji. Nadam se da će ova serija i dalje istrajati.
Dante ne igra prvu utakmicu na Old Trafford-u i to je veliki hendikep uzimajući u obzir jačinu United-ovog napada.
Uvijek su utakmice sa engleskim divom bili prava poslastica i na posljednja dva dvomeča smo bili bolji. Nadam se da će ova serija i dalje istrajati.
Dante ne igra prvu utakmicu na Old Trafford-u i to je veliki hendikep uzimajući u obzir jačinu United-ovog napada.
- el-fighter
- Kontakt:
Povoljan zrijeb za nas. United pod Moyesom nije jak kao prethodnih sezona, tako da imamo velike sanse da prodjemo dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Evo napisa @Gerd ono sto sam ja htio.gerdmuller je napisao/la:Ne sjecam se kad sam bio ovoliko sretan zdrijebom.Dobili smo atraktivnog ali nedoraslog protivnika.Prolazimo bez problema.
Ne mislim sigurno na atraktivan nogometMa mislim na klub,budi siguran da ce ovo biti najgledanija tekma cetvrtfinala.Ipak je Man.Utd klub sa ogromnom tradicijom,bogatom povijescu,velikim brojem navijacima...a trenutno su najslabiji u zadnjih jako jako puno godina.Kao sto sam vec rekao,prolazimo bez problema.
Znaci utakmica koju ce svi gledati, i jos jednom da pred svima potvrdis da si najbolji.
Ove godine smo sve utakmice u Engleskoj odigrali odlicno ( - prvih 15 minuta protiv Arsića ) i očekujem da tako nastave i na Starom Traffordu.

DIE ROTEN
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Skako sam ko malo dijete kad ga je zavuko Arjen.
Jos neka Engleska svinja iza Riberya psovala i nabrajala nesto dok je korner izvodio, mogu misliti kako je usutio poslije centaršuta.

Jos neka Engleska svinja iza Riberya psovala i nabrajala nesto dok je korner izvodio, mogu misliti kako je usutio poslije centaršuta.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sta reci zrijeb iz snova, sudar velikih divova ,veliki mec sto se tice imena i povjesti ova dva diva ,sa strane kvaliteta bayernovog protivnika i trenutne forme e toliko i zanivmljiv.
bayern je apsolutni favorit u ovome dvomecu jaci smo ,iskusniji ,mlada ekipa ,kvlaitetnija ekipa ,uz duzno postovanje man utd kao velikome klubu minimalne sanse ima ,moralo bi se neko veliko cudo desiti da ovaj bayern ispadne ,necu da kazem da nije moguce ali sanse i vjerovatnoca su jajko jako male.
Ocekujem sigruno puno bolju igru man utd. u odnosu na dvomec sa grcima i da pokusaju nesto , ipak ne igramo savaki dan ovakve tekme ovo je nogometni praznik za obje momcadi veliki mec ,ocekujem dobru igru s obje strane u oba meca ,ne sumnjam da ce toga izostati.
bayern je apsolutni favorit u ovome dvomecu jaci smo ,iskusniji ,mlada ekipa ,kvlaitetnija ekipa ,uz duzno postovanje man utd kao velikome klubu minimalne sanse ima ,moralo bi se neko veliko cudo desiti da ovaj bayern ispadne ,necu da kazem da nije moguce ali sanse i vjerovatnoca su jajko jako male.
Ocekujem sigruno puno bolju igru man utd. u odnosu na dvomec sa grcima i da pokusaju nesto , ipak ne igramo savaki dan ovakve tekme ovo je nogometni praznik za obje momcadi veliki mec ,ocekujem dobru igru s obje strane u oba meca ,ne sumnjam da ce toga izostati.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ako svi predstavljaju samo navijace Bayerna, onda da, ovako preporucam da djecu odvedete u drugu sobu jer ce biti samo za 18+BadrHari je napisao/la: Znaci utakmica koju ce svi gledati,
United realno nema sta traziti u ovom duelu, bolje bi prosli ako bi predali i trazili da se tekma registruje 3-0 za vas, ali posto nece onda je petarda zagarantovana
Al` posto ste vi poznati kao merhametli klub, valjda budete imali milosti i sacuvate se malo za polufinala
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Moze Man U kakav hoces biti, ali ovo je jedan od najvecih rivalstava koji se mogu gledati u LP, nikada nece niti jedan Bayernovac prezaliti one dvije minute i izgubljeno finale. Malo je vecih rivalstava u LP (tacnije ne postoje veca, postoje ona koja su u rangu), tako da iako ovo nije mancho kojega pamtimo od prije, ovo je po meni najbolja utakmica polufinala, barem sa tog aspekta historije koju klubovi imaju u LP, a ne po formi
.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Najveci od svi ,to su dvoboji Bayerna i Real Madrida,taj rivalitet se ni u kome segmentu ne moze porediti sa svim ostalim bayernovim rivalima na internacionalome polju ,uz duzno postovanje svih ostalih velikana.guber_90 je napisao/la:Moze Man U kakav hoces biti, ali ovo je jedan od najvecih rivalstava koji se mogu gledati u LP, nikada nece niti jedan Bayernovac prezaliti one dvije minute i izgubljeno finale. Malo je vecih rivalstava u LP (tacnije ne postoje veca, postoje ona koja su u rangu), tako da iako ovo nije mancho kojega pamtimo od prije, ovo je po meni najbolja utakmica polufinala, barem sa tog aspekta historije koju klubovi imaju u LP, a ne po formi.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Ne znam sta bi ti rekao, ono finale iz '99 stavlja, barem mene sto se tice, u isti rang ta dva rivalstva.PEP je napisao/la:Najveci od svi ,to su dvoboji Bayerna i Real Madrida,taj rivalitet se ni u kome segmentu ne moze porediti sa svim ostalim bayernovim rivalima na internacionalome polju ,uz duzno postovanje svih ostalih velikana.guber_90 je napisao/la:Moze Man U kakav hoces biti, ali ovo je jedan od najvecih rivalstava koji se mogu gledati u LP, nikada nece niti jedan Bayernovac prezaliti one dvije minute i izgubljeno finale. Malo je vecih rivalstava u LP (tacnije ne postoje veca, postoje ona koja su u rangu), tako da iako ovo nije mancho kojega pamtimo od prije, ovo je po meni najbolja utakmica polufinala, barem sa tog aspekta historije koju klubovi imaju u LP, a ne po formi.
Medjutim stoji i to da je Bayern jedini, koliko ja znam , klub koji ima pozitivan skor sa Realom u LP (moguce i da grijesim i da ima jos neki klub), a kako su isti osvojili LP najvise puta , mi im dodjemo kao rak rana.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- anelbavarac
- Kontakt:
Najpozeljniji protivnik definitivno
S obzirom na njihovu formu i kvalitet, prolaz nece doc' u pitanje.
Samo ozbiljnim pristupom i napadacki od pocetka, crno im se pise.
S obzirom na njihovu formu i kvalitet, prolaz nece doc' u pitanje.
Samo ozbiljnim pristupom i napadacki od pocetka, crno im se pise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.