Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Nogometni savez BiH - SUSPENZIJA
Ako se ne usvoji statut gubi i Borac i RS i BiH a ako ti mislis da neusvajanjem statuta nesto RS dobija onda si ti veoma glup covjek.
Nikad nikom nisam na forumu napisao tu rijec i nije da te vrijedjam nego je tako. A zamisli koliko ces glup ispasti kad Borac proapadne a statut se nekad usvoji jer ce se MORATI usvojiti. Sa vama ili bez vas.
Koliko ces se samo tad glupo osjecati i koliko ce samo ispasti glupi, nacionaisticki principi.
To ne vazi samo za tebe. Svi koji misle da nesto dobijaju nesuvajanjem statuta izgleda nisu sposobni da razmisle sta to znaci za njihove klubove.
Nikad nikom nisam na forumu napisao tu rijec i nije da te vrijedjam nego je tako. A zamisli koliko ces glup ispasti kad Borac proapadne a statut se nekad usvoji jer ce se MORATI usvojiti. Sa vama ili bez vas.
Koliko ces se samo tad glupo osjecati i koliko ce samo ispasti glupi, nacionaisticki principi.
To ne vazi samo za tebe. Svi koji misle da nesto dobijaju nesuvajanjem statuta izgleda nisu sposobni da razmisle sta to znaci za njihove klubove.
Legolas_Sa je napisao/la:tebe intresuje sta dodik kazedjuturum je napisao/la:Ma da vam nesto iskreno kazem nas ovde a ni Hrvate u ovoj zemlji vasa reprezentacija ne interesuje takvo je misljenje kod ama bas sviju u R.S.u.Mozete vi ovde vrijedjati okretati se na glavu raditi sta god hocete ali to ne mozete promjeniti.Pogotovo na takav nacin kako to pokusavate ovde.Klubovi i u federaciji i u RS u su dno dna i to je istina.Jedini interes ko bajagi je taj sto ce klubovi iz RS a igrati Evropu.E ja interesa u pm.Ispadnu u pretkolima i jedni i drugi i treci i Borac i Sarajevo i Siroki ,ma o cemu vi pricate.A sto se reprezentecije tice pa niste coravi.Kad Srbija igra valjda znate citati sta pise B.Luka Zvornik Prijedor Bijeljina ,kad igra Hrvatska Mostar Siroki Grude.Ono sto cu reci je jedina istina u ovome svemu Srbi navijaju za Srbiju, Hrvati za Hrvatsku a Muslimani za Bosnu i kraj price nista se nece promjeniti.Ipak mislim da fudbal trebaju da igraju svi koji to zele i da je to ipak sport a da bi nasi prestavnici iz RS a samo iz tog razloga trebali glasati za Statut .Koliko ovo god vama grubo zvucalo to je jedina istina i o ovome mozete raspravljati 100 godina nista postici necete .To je isto kao da odgovarate na ono staro pitenje STA JE STARIJE KOKOS ILI JAJE.JBG tako je...
Tvoj problem je sto tebe ne interesuje ,a na vasu veliku zalost on o svemu odlucuje
Zadnja izmjena: djuturum, dana/u 26 apr 2011, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
PS nemojte ga puno mezit , ostavite ga da misli da je nesto pametno napiso mozda nas pocasti jos jednim slicnim postom 
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sta se mi imamo koji k**** sa njima dogovarati !?
ni 95 nisu bili u savezu pa je reprezentacija IGRALA! ako hoce nek igraju, ako nece nek izmisle neki svoj Sumski - Srpski kup ili tako nesto al nek ne smetaju!
AKo se koji igrac pokaze u toj i takvoj ligi RS ili kupu nek ga kupe klubovi iz FBiH gdje ce imati priliku igrati evropu i igrati za repku i prodati se vani.
ni 95 nisu bili u savezu pa je reprezentacija IGRALA! ako hoce nek igraju, ako nece nek izmisle neki svoj Sumski - Srpski kup ili tako nesto al nek ne smetaju!
AKo se koji igrac pokaze u toj i takvoj ligi RS ili kupu nek ga kupe klubovi iz FBiH gdje ce imati priliku igrati evropu i igrati za repku i prodati se vani.
JesulesinarDV je napisao/la:
$ ? су ? $ " су ? $ $ савез?
Repka je 3 puta bila na domak velikog takmicenja. Za malu drzavu ako BIH to znaci mnogo. Zarzbog toga sto se nisu nigdje plasirali treba prestati igrati nogomet. I Luksemburg nije nikada se plasirao i nece pa opet igraju. Trenutno imamo najbolju generaciju igraca, mlad tim, uspon u igri i rezultatima. Bio bi Svjestki presedan da se njima uskrati to pravo.lesinarDV je napisao/la:$ ? је $ $ " ¥ $ "? $ ? је $ ? " групну фазу & евро "?
Pa nije sve lose al mnogo stvari ce se promjeniti na bolje. FIFA I UEFA u novom statutu vide rjesenje za sve. Ne bi se pomak odma h primjetio al vremenom bi bilo puno bolje. Gore nije mogolo biti. Moramo igrati nogomet..lesinarDV je napisao/la:$ ? је " усвајања овог статута све ??
Pa napadaju se oni koji su protiv. A ako si primejtio to su i Hravti iz Zap Hercegovine...lesinarDV je napisao/la:$ ? је ? % су $ $ " ове $,а $ се ' $?
Za ostalo ti mogu odgovoriti da RS nije kriva i smatram vrlo ne ozbiljnim zakljucke i pitanja koje si iznio, ako se vec smatras ozbiljnim diskutantom.
Moras i ti shvatiti da vi drzite kljuc svega, da mi vidimo svetinju u BIH reprezentaciji i vidimo je kao jedinu svijetlu tacku.Konacno smo pronasli idelanog selektora i imamo igrace koji su mladi koji kotiraju visoko u Evropskom nogometu. Nije li licemjerno uskratiti njima da se bave nogometom.. Ja razumijem i potpuno mi je svejedno sto ti navijas za Srbiju, navijaj slobodno, to ti ne osporavam i ne osporavam vam to.
I zato bi ja tebe pitao nije li licemjerno od vas da vi nama suspendirate reprezentaciju a istu ne smatrate svojom, mozes li mi to odgovoriti?

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- velez_mostar
- Kontakt:
lesinarDV je napisao/la:$ $ " $ не " " % на ову ',јер " је $ " ? & $ % /.
? % $ $ ?,$ пресеравања," &,? &,' ' .
$ " $ & & % $ $ на $ " - вас ? " ? " ? $?
$ ? су ? $ " су ? $ $ савез? $ ? је $ $ " ¥ $ "? $ ? је $ ? " групну фазу & евро "?
$ ? је " усвајања овог статута све ?? $ ? - ' овог статута " " /?
$ ? је ? % су $ $ " ове $,а $ се ' $? $ ? је РС " за " &? $ ? је РС " % је " "? $ ? је РС $ % хоџе ? $ $? $ ? је РС $ % се ? " " '? $ ? је РС $ % се $ " $ не '? $ ? је $ " % је & $ ? на "?
$ ? је РС $ % је у " ? 5 ?? $ ? је РС $ % је & " $ '? $ ? је РС $ % " $ & $ се - паре перу " " $? $ ? је РС $ % је савез $ $ ? паре $ & $ тзв. " "? $ ? је ' напаст & " $ & $ у " " ? $ ? је " " ? ? " " свето " & ? $ ? је ? % на ' " се ? у " " туђе ",вјера,",? $? $ ? је " у ' $ "? $ ? је - $ ' је $ $? $ ? је - $ ' је РС " % ' " у ?,&? $ ? је - $ не & $ $ у РС $ - " на уцјене? $ ? је - $ је & на ' ' " супротан став?
$ " $ $ ' ". А " $ вас,/ " не ' " ? & него " јер за ? вас " на сунцу " на ",$ " ? ",& ' /,& ' $,& ' ? све /,? " " је на ' ' ? &!
Samim cinom pisanja Cirilicom gdje svi ostali pisu Latinicom pokazujes svoje licemjerje..da ne spominjem nacionalizam
Posto si vjerovatno navikao da te nazivaju glupanom, ja to necu uciniti, pa cu te zvati Medjedom..
Ovako Medo,
!, Da, lopovi su u FSFBiH i treba ih mijenjati, a to pokusavamo.
2.Reprezentacija nije nista uradila, kao ni klubovi zato sto postoje ljudi kao sto si ti..zovu se nacionalisti, licemjeri, i likovi koji samo svoje djepove gledaju.
3.Sarkazam vezan za Kezmanov gol ti nije bas imao smisla, vjeruj mi, ali to govori da ti je bilo drago sto je gol pao, sto direktno upucuje na to da ne mozes pricati iz perspektive ovog "ovamo", nego onog tamo koji voli ovo stanje, i sladi se njime, i nije mu bitan ni Boras, ni fudbal, niti bilo sta, nego izd.rkotina onog Laktaskog papucara koju ces ti sa smijeskom polizati, bez obzira sto nemas marku u djepu...(da ne zaboravim, marka se oficijalno zove BAM-BOSANSKA MARKA, znam da te i to boli).
4.Ne napada se samo jedan narod koji je protiv, nego sva 3 koja su protiv, ko je god protiv, ali ni to tvoj medvjedji um ne moze shvatiti.
5.Ovo ti je najjace, Hodze siluju, haha..bilo bi neukusno kad bi ja rekao sta Vladike rade, ali nije to moj stil..samo cu ti reci da krste ljude koji u 3 dana pobiju 10 000 neduznih ljudi.
6.Sveto ima Borca??Je li to onaj isti klub koji se ponosi transparentima tipa "noz, zica, Srebrenica", ne vidim tu nista cesto.
7.RS nije odgovorna za 5 razlike u Nisu, ni za to sto je Novak bolji od Amera, ali ne zato sto to ti mislis, nego zato sto ni Novak, ni NIs, ni Amer nisu pod zastavom RS-a, nego pod dvije razlicite drzave.
8.Cujes li ti sebe, na prvom mjestu ti je entitet za koji niko u Svijetu nije cuo, koji nema nista verifikovano u svijetu, nosas sve dokumente drzave BiH, a dicis se necim imaginarnim, jako mi te je zao momce.
Nisam bas hronoloski isao, ne znam ni zasto sam odgovarao, ali eto..onako da ne bi bio u zabludi, i uzivaj u RS-u, i ponesi pasos te zemlje kad podjes negdje, hehe!
Ovo je fubalski forum, i nema potrebe da skreces sa teme koje te jeb.u u tvoj zadrti, nacionalisticki mozak!
Pa napadaju se oni koji su protiv. A ako si primejtio to su i Hravti iz Zap Hercegovine...Edo_77 je napisao/la:JesulesinarDV je napisao/la:
$ ? су ? $ " су ? $ $ савез?
Repka je 3 puta bila na domak velikog takmicenja. Za malu drzavu ako BIH to znaci mnogo. Zarzbog toga sto se nisu nigdje plasirali treba prestati igrati nogomet. I Luksemburg nije nikada se plasirao i nece pa opet igraju. Trenutno imamo najbolju generaciju igraca, mlad tim, uspon u igri i rezultatima. Bio bi Svjestki presedan da se njima uskrati to pravo.lesinarDV je napisao/la:$ ? је $ $ " ¥ $ "? $ ? је $ ? " групну фазу & евро "?
Pa nije sve lose al mnogo stvari ce se promjeniti na bolje. FIFA I UEFA u novom statutu vide rjesenje za sve. Ne bi se pomak odma h primjetio al vremenom bi bilo puno bolje. Gore nije mogolo biti. Moramo igrati nogomet..lesinarDV je napisao/la:$ ? је " усвајања овог статута све ??
lesinarDV je napisao/la:$ ? је ? % су $ $ " ове $,а $ се ' $?
Za ostalo ti mogu odgovoriti da RS nije kriva i smatram vrlo ne ozbiljnim zakljucke i pitanja koje si iznio, ako se vec smatras ozbiljnim diskutantom.
Moras i ti shvatiti da vi drzite kljuc svega, da mi vidimo svetinju u BIH reprezentaciji i vidimo je kao jedinu svijetlu tacku.Konacno smo pronasli idelanog selektora i imamo igrace koji su mladi koji kotiraju visoko u Evropskom nogometu. Nije li licemjerno uskratiti njima da se bave nogometom.. Ja razumijem i potpuno mi je svejedno sto ti navijas za Srbiju, navijaj slobodno, to ti ne osporavam i ne osporavam vam to.
I zato bi ja tebe pitao nije li licemjerno od vas da vi nama suspendirate reprezentaciju a istu ne smatrate svojom, mozes li mi to odgovoriti?[/quote]
& ' " то $ $ ' & " " ? у " " .
% се " успјеха ' ? " " ' ".А у " поента " " је та $ се ' пута ' " $ " неуспјех а " $ " " ? $ $ $ ? се $ " % $ не ",% " $ " " РС " за " " & то,& тога ' ".
$ & " $ $ " о ' се $ у ' статуту & је ",а пуста " о " је " ? " % - $ у & $. Тога & " свјестан " ". " ' ? ? " све - ' " јасно,% УЕФА " & не " у ' $ " - ? " у " "? $ ? " ? по & " " $, па & " '," се ? па & ' ? пуна уста говнара " РС.
А $ се $ & ?," ?.$ " $ ' & се ?. Јер $ је УЕФА ? $ " не " ? " ону с ".
Стога & % вјерује у $,",& " ? " & то & се " $ ".
Наравно $ се $ " " " - се. ? у " " $ " $ " ",не $ спонзора ? ?? $ " $ $,стога " о " је % $ ' $.
$ " је потпуно јасно $ " " за ". То " '," " право " ' "." " & " све схвата & $,? је она у овој " ¥ $ свега," " се ? вас те " у % савезу ?,$ " ?? У Авазу? ?? "? ?? "? ?? ,а " & - ? " $ УЕФА ',заправо " она је ЕУ,а $ ње - је ' НАТО.
Прво ? је $ $ & " & ' је $ &. $ / $ " је за ' ",? ја не ? $ она " ' на ".
-,ја & $ " " " " не ' "," & % се ' " & " " $ 100 $ " $," не ' " - " горе " " - " ?.
Наравно & % $ $ ' ",ја не ' $ неусвајање,? " & ' $ ' $ " ФСРС " су $ " $ у РС. Наравно за то су ? " & то " % % " " ? ',јер & % & РС је на ' & 1,а & на ' & 2.
& ' ГАЗЕ & ' &, ? & " ?!
a interes fudbala u rs-u je?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Principatus
- Kontakt:
Broj 1: Niko ne poznaje ovdje u Europi ili svijetu. Prohodaj kroz razne gradove, London, Berlin, Brüssel, Den Haag. I upitaj. Upitaj gdje je to PC. Mozda ti jedino u ovom zadnjem gradu budu znali, ali inace nigdje na svijetu.lesinarDV je napisao/la:РС је на ' & 1,а & на ' & 2.
Definicija za tebe:
Svijet = van umjetne, medijske sfere i transa u kojem zivis.
Trans = Zavjera protiv Srba. Ili da vam je ona sirotinja od vladine zgrade ustvari Bijela Kuca u Washingtonu (Banja Luka). Kako ti bolje pase. Moj moderni Don Quichotte-e.
Pozdrav.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
@lesinarInteresi fudbala u RS tek nakon ove suspenzije ce da odu do djavola.
Jer svi elementi kocnicara se okrecu na vas mlin.
UEFA je postavila minimalna pravila koji se drze sve clanice.Jedino to kod nas ne moze funkcionirati,bas zbog RS.
Samo lud covjek moze ocekivati da se nakon ovih stvari ikad,bas ikad FSRS prizna kao legalna repka.A tako naravno i drzava.
Nemoguce da cjeli svjet u krivu a ovi u PC u pravu.
izgledate mi ko' onaj kad uleti na autoput u pogresnom pravcu.Pa kaze ma nije samo jedan da vozi u pogesnom pravcu nego stotinu njih.
@drinin vuk eto bitno je da se opancarima i traktoristima lako objasni.Ako pratis @lesinara makar nemoj traku mjenjati.
UEFA je postavila minimalna pravila koji se drze sve clanice.Jedino to kod nas ne moze funkcionirati,bas zbog RS.
Samo lud covjek moze ocekivati da se nakon ovih stvari ikad,bas ikad FSRS prizna kao legalna repka.A tako naravno i drzava.
izgledate mi ko' onaj kad uleti na autoput u pogresnom pravcu.Pa kaze ma nije samo jedan da vozi u pogesnom pravcu nego stotinu njih.
@drinin vuk eto bitno je da se opancarima i traktoristima lako objasni.Ako pratis @lesinara makar nemoj traku mjenjati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- drinin vuk
- Kontakt:
" " ",? - " " ' о ' о ' " " " " & ' " " ја ¥ с $????? " ? $ " " " врста?harishp je napisao/la:@lesinarInteresi fudbala u RS tek nakon ove suspenzije ce da odu do djavola.
Samo lud covjek moze ocekivati da se nakon ovih stvari ikad,bas ikad FSRS prizna kao legalna repka.A tako narvno i drzava.
А " " $ " - & ? "?
" - / на ",200 ? Руса ? " - " на " & 1,3 $ $? & 11 ?? " 40 ?? ? 6 ?? ? 3 ?? "? &? Сјеверна &? ? ? $ " не & $ " $ " " ?,$ " ",$ не " о ".....то не & ја то & " & ?....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
DederlesinarDV je napisao/la:$ $ " $ не " " % на ову ',јер " је $ " ? & $ % /.
? % $ $ ?,$ пресеравања," &,? &,' ' .
$ " $ & & % $ $ на $ " - вас ? " ? " ? $?
$ ? су ? $ " су ? $ $ савез? $ ? је $ $ " ¥ $ "? $ ? је $ ? " групну фазу & евро "?
$ ? је " усвајања овог статута све ?? $ ? - ' овог статута " " /?
$ ? је ? % су $ $ " ове $,а $ се ' $? $ ? је РС " за " &? $ ? је РС " % је " "? $ ? је РС $ % хоџе ? $ $? $ ? је РС $ % се ? " " '? $ ? је РС $ % се $ " $ не '? $ ? је $ " % је & $ ? на "?
$ ? је РС $ % је у " ? 5 ?? $ ? је РС $ % је & " $ '? $ ? је РС $ % " $ & $ се - паре перу " " $? $ ? је РС $ % је савез $ $ ? паре $ & $ тзв. " "? $ ? је ' напаст & " $ & $ у " " ? $ ? је " " ? ? " " свето " & ? $ ? је ? % на ' " се ? у " " туђе ",вјера,",? $? $ ? је " у ' $ "? $ ? је - $ ' је $ $? $ ? је - $ ' је РС " % ' " у ?,&? $ ? је - $ не & $ $ у РС $ - " на уцјене? $ ? је - $ је & на ' ' " супротан став?
$ " $ $ ' ". А " $ вас,/ " не ' " ? & него " јер за ? вас " на сунцу " на ",$ " ? ",& ' /,& ' $,& ' ? све /,? " " је на ' ' ? &!
Mozda sam nesto propustao, al niti jedan ozbiljan medij nebi izasao sa ovakvim ne ozbiljnim komentarom. Meni ovo lici na kafansku pricu...lesinarDV je napisao/la:
% се " успјеха ' ? " " ' ".А у " поента " " је та $ се ' пута ' " $ " неуспјех а " $ " " ? $ $ $ ? се $ " % $ не ",% " $ " " РС " за " " & то,& тога ' ".
Cuj. Moras biti svjestan da u nasem uglu nema previse taktiziranja i politiziranja. Nama je repka sve i moramo pristati na sve. Ja licno smatram UEFU kao odgocornu za novonastalu situaciju. Pritjerali su nas uza zid. BIH niej nikada imala bolju ekipu a stojim pred iskljucenjem. Ocigledno nisi upoznat sa cinjenicama, al druze mi smo vec suspendovani ito 26 dana, i nece nam skinuti suspenziju dok ne usvojimo statut. Njih ocigledno boli cuna, al ne boli nas, nas boli sto necemo moci nastaviti kvalifikacije, sto u Junu idu izvlacenja za sledeca, dakle ne usvoji li se statut mi smo van 3,5 godine. A zamisli sta to znaci, pa to je katastrofa.lesinarDV je napisao/la: $ & " $ $ " о ' се $ у ' статуту & је ",а пуста " о " је " ? " % - $ у & $. Тога & " свјестан " ". " ' ? ? " све - ' " јасно,% УЕФА " & не " у ' $ " - ? " у " "? $ ? " ? по & " " $, па & " '," се ? па & ' ? пуна уста говнара " РС.
А $ се $ & ?," ?.$ " $ ' & се ?. Јер $ је УЕФА ? $ " не " ? " ону с ".
Стога & % вјерује у $,",& " ? " & то & се " $ ".
Наравно $ се $ " " " - се. ? у " " $ " $ " ",не $ спонзора ? ?? $ " $ $,стога " о " је % $ ' $.
$ " је потпуно јасно $ " " за ". То " '," " право " ' "." " & " све схвата & $,? је она у овој " ¥ $ свега," " се ? вас те " у % савезу ?,$ " ?? У Авазу? ?? "? ?? "? ?? ,а " & - ? " $ УЕФА ',заправо " она је ЕУ,а $ ње - је ' НАТО.
Прво ? је $ $ & " & ' је $ &. $ / $ " је за ' ",? ја не ? $ она " ' на ".
-,ја & $ " " " " не ' "," & % се ' " & " " $ 100 $ " $," не ' " - " горе " " - " ?.
Наравно & % $ $ ' ",ја не ' $ неусвајање,? " & ' $ ' $ " ФСРС " су $ " $ у РС. Наравно за то су ? " & то " % % " " ? ',јер & % & РС је на ' & 1,а & на ' & 2.
FSRS nema puno toga za izgubiti (Ima al nisu jos svjesni, sigurno puno manje nego mi) zato mogu da "zanovjetaju". Mi nemozemo, mi smo toliko pritjerani uza zid da bi pristali da anm Srbin bude predsjednik 100 godina samo da nam puste da igramo.
Vi pratite Srbiju i nemate tog osjecaja prema BIH. Nema ovdje lopovi, RS, pm itd. UEFA nas je nafatala da prihvatimo taj statut i to moramo. Koliko vidim prihvacen nece biti. Pitanje je dali UEFA zaista zeli da unisti jednu reprezentaciju kao BIH, ja mislim da ne jer su nam dali godinu dana i probali su sve. Mislim da sa postavljanjem proslavljenih lica su konacno uvidjeli da u BIH nemogu provesti ovaj statut, ne na ovaj nacin. UEFA je velika organizacija, sve cime su nas plasili su i ostvarili, nemoze jedan savez kao FSRS koji je jedan lokalni savez velikoj UEFI slati nekakve zahtjeve, time pokazauju o cemu se radi...
Poenta je UEFA je nas nalozila, vama palo kao kec na desetku a mi pushimo. Moras biti svjestan takodje ukoliko zaista izpushimo a to je izvjesno da ce vladati jedno veliko ogorcenje i da ce biti dosta negativnih stvari.
Ukoliko mislite da je ovo jedan korak ka nezavisnosti RSa, onda ja licno mislim da se varate, uostalom vrijeme ce pokazati.
Problem i jeste sto si vec krenuo sa predmetima ili nazivima.Kako ti ono nazva fildzanci i fildanke,ha a sad se pravis budala.Zato sam vise formalno uzvratio onako kao zdravo za zdravo.Naravno da ti ne pada na pamet da se uzivis i krenes sa tim drugim predmetima.Jer bi isti moment bio banovan.Posto je lako zakljuciti na sta aludiras.Tako da ne grijesim ni u kom slucaju.drinin vuk je napisao/la:" " ",? - " " ' о ' о ' " " " " & ' " " ја ¥ с $????? " ? $ " " " врста?harishp je napisao/la:@lesinarInteresi fudbala u RS tek nakon ove suspenzije ce da odu do djavola.
Samo lud covjek moze ocekivati da se nakon ovih stvari ikad,bas ikad FSRS prizna kao legalna repka.A tako narvno i drzava.
А " " $ " - & ? "?
" - / на ",200 ? Руса ? " - " на " & 1,3 $ $? & 11 ?? " 40 ?? ? 6 ?? ? 3 ?? "? &? Сјеверна &? ? ? $ " не & $ " $ " " ?,$ " ",$ не " о ".....то не & ја то & " & ?....
Ove drzave sto ti nabroja,ni u kom slucaju ne mogu saradjivati sa RS vec BIH.I pravno i moralno.
RS je entitet a ne drzava.To izgleda vam treba crtati.I to flomasterom.
To bi isto bilo kao da si kazao ugovaram posao sa Floridom,za USA mi puca vidik.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 apr 2011, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislim da vecina ljudi nezna sta se to odbija u novom statutu vec da se radi o INATU i PRINCIPIMA?
Novi statut donosi jednog predsjednika NFSBIH, koji bi se mjenjao(rotirao medju narodima svake 4 godine)
Izvrsni odbor bi bio sacinjen od 15 clanova, po sistemu 6-5-4, dakle 6 Bosnjaka itd itd itd.Odluke bi bile donosene sa 11 glasova ZA.
Hrvati iz Zap Hercegovine su odbili jer im se ne svidja donosenje odluke u IO, hoce da bude 12 umjesto 11. Razlog, preglasavanje!
Srbi odbijaju zbog toga sto zele da ostane troclano predsjednistvo u BH okvirima a da u EVropi NFSBIH predstavlja jedna covjek koji ce se rotirati.
U principu radi se o nijansama, i vrlo lako se ovo moze srediti, posebno kad je alternativa totalno unistenje nogometa.
Novi statut donosi jednog predsjednika NFSBIH, koji bi se mjenjao(rotirao medju narodima svake 4 godine)
Izvrsni odbor bi bio sacinjen od 15 clanova, po sistemu 6-5-4, dakle 6 Bosnjaka itd itd itd.Odluke bi bile donosene sa 11 glasova ZA.
Hrvati iz Zap Hercegovine su odbili jer im se ne svidja donosenje odluke u IO, hoce da bude 12 umjesto 11. Razlog, preglasavanje!
Srbi odbijaju zbog toga sto zele da ostane troclano predsjednistvo u BH okvirima a da u EVropi NFSBIH predstavlja jedna covjek koji ce se rotirati.
U principu radi se o nijansama, i vrlo lako se ovo moze srediti, posebno kad je alternativa totalno unistenje nogometa.
$ " $,? & $ $ " ? за ? " " & & ",$ се ја " $ не ' о ' се $,$ % је % ? " се " $.Poenta je UEFA je nas nalozila, vama palo kao kec na desetku a mi pushimo. Moras biti svjestan takodje ukoliko zaista izpushimo a to je izvjesno da ce vladati jedno veliko ogorcenje i da ce biti dosta negativnih stvari.
Ukoliko mislite da je ovo jedan korak ka nezavisnosti RSa, onda ja licno mislim da se varate, uostalom vrijeme ce pokazati.
% ја ' ? & & на $?
Вјеруј $ " $ " у РС & & на $ " ? $ не $ & по $ ? $ су $ ¥ зарађену " ? $ не ' " по ". $ у РС вјеруј $ $ " & " су ",75% то не " % " зна & је ?,а & ? % $.
У " 25% $ " " прате $,? вјеруј $ је за све у РС $ " у " $ - $ него неусвајање статута " & " % " -.
$ % ". % се % ",& " ? то % је ? $ знатно " у " $ је & " ? ? &,$ " је јасно % се у $ % $ на ' $ пар на ?.
" & % & $ $,са ' не % тај ? ' " " " % % ",ја ' % " - ? " " " ".
& ' ГАЗЕ & ' &, ? & " ?!
Ok, pa zasto onda uporno, godinu dana odbijate statut, sada smo cak i suspendovani....Hajmo reci ovako: Svjesno il nesvjesno unistavate nasu najvecu radost.lesinarDV je napisao/la:$ " $,? & $ $ " ? за ? " " & & ",$ се ја " $ не ' о ' се $,$ % је % ? " се " $.Poenta je UEFA je nas nalozila, vama palo kao kec na desetku a mi pushimo. Moras biti svjestan takodje ukoliko zaista izpushimo a to je izvjesno da ce vladati jedno veliko ogorcenje i da ce biti dosta negativnih stvari.
% ја ' ? & & на $?
Вјеруј $ " $ " у РС & & на $ " ? $ не $ & по $ ? $ су $ ¥ зарађену " ? $ не ' " по ". $ у РС вјеруј $ $ " & " су ",75% то не " % " зна & је ?,а & ? % $.
У " 25% $ " " прате $,? вјеруј $ је за све у РС $ " у " $ - $ него неусвајање статута " & " % " -.
$ % ". % се % ",& " ? то % је ? $ знатно " у " $ је & " ? ? &,$ " је јасно % се у $ % $ на ' $ пар на ?.
" & % & $ $,са ' не % тај ? ' " " " % % ",ја ' % " - ? " " " ".
Koliko god ti meni pokusavao objasnjavati da to nije "svjesno" moras biti svjestan da cete vi biti odgovorni krivci zbog odbijanja statuta a mi cemo "uglavnom" osjetiti posljedice.
- velez_mostar
- Kontakt:
Samo mi nije jasno, ako vec tako mali procenat u RS-u prati BHfudbal, i ako im je toliko nebitan, zasto onda blokiraju usvajanje statuta..podigni ruku ZA; usvoji, i digni ruke od svega kad te ne interesuje, zar ne??
Radi se cisto o tome "neka komsiji crkne krava".
- drinin vuk
- Kontakt:
¥ %,па зато % се " " " ? " ' $ је " РС $ $ " то $ $ "? ? је твој $ $ $ " је " " везе!velez_mostar je napisao/la:Samo mi nije jasno, ako vec tako mali procenat u RS-u prati BHfudbal, i ako im je toliko nebitan, zasto onda blokiraju usvajanje statuta..podigni ruku ZA; usvoji, i digni ruke od svega kad te ne interesuje, zar ne??
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС