Kako ja znam su roditelji od Gigovica i Ahmedhodzica obadvoje iz Bosne i Hercegovine. Hadzikadunicova mater cini mi se je Sandzakljinka kako sam informisan...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kako ja znam su roditelji od Gigovica i Ahmedhodzica obadvoje iz Bosne i Hercegovine. Hadzikadunicova mater cini mi se je Sandzakljinka kako sam informisan...
Nekako si previse smiren,da ti nije ko hakovao profil?bhfanatic14 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 12:06Veliki pozdrav za pravu raju. Tu sam nisam vas zaboravio, redovno citamUskoro se opet ukljucujem u diskusije
![]()
Ako je Mujo rođen u BIH,sa svojim roditeljima je preselio u svedsku kad je imao 9 godinaReX je napisao/la: ↑07 jul 2020, 14:50P.S. Kako mi idu na qurac ovi dvostruki arsini kod ovog slucaja svedjana. Znaci kad "njihov" neki je blizu da igra za drugu repku onda je to skandal, to je katastrofa, mora se mijenjati pravila, mora ovo, ono... ALI kada oni uzimaju mlade zvijezde i talente koji imaju porijeklo ili su rodjeni u drugim zemljama onda je to okej.
Ali je okej ako ti drugoj zemlji to uradis? Da ne idem u off sa doktorima, inzinjerima itd itdSalih1984 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 15:10Ako je Mujo rođen u BIH,sa svojim roditeljima je preselio u svedsku kad je imao 9 godinaReX je napisao/la: ↑07 jul 2020, 14:50P.S. Kako mi idu na qurac ovi dvostruki arsini kod ovog slucaja svedjana. Znaci kad "njihov" neki je blizu da igra za drugu repku onda je to skandal, to je katastrofa, mora se mijenjati pravila, mora ovo, ono... ALI kada oni uzimaju mlade zvijezde i talente koji imaju porijeklo ili su rodjeni u drugim zemljama onda je to okej.
Igrao za klubove u svedskoj,isao u njihovu skolu fudbala,dogurao do njihovih mladih selekcija,dobivao premije i povlastice od svedske
Naravno da ce se Svedjani žaliti,jer ipak Mujo je kod njih postao fudbaler
Svedska je ulagala u njega,nema veze sto je on porijeklom Bosnjak
Ne razumijem na sta mislisReX je napisao/la: ↑07 jul 2020, 15:12Ali je okej ako ti drugoj zemlji to uradis?Salih1984 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 15:10Ako je Mujo rođen u BIH,sa svojim roditeljima je preselio u svedsku kad je imao 9 godinaReX je napisao/la: ↑07 jul 2020, 14:50P.S. Kako mi idu na qurac ovi dvostruki arsini kod ovog slucaja svedjana. Znaci kad "njihov" neki je blizu da igra za drugu repku onda je to skandal, to je katastrofa, mora se mijenjati pravila, mora ovo, ono... ALI kada oni uzimaju mlade zvijezde i talente koji imaju porijeklo ili su rodjeni u drugim zemljama onda je to okej.
Igrao za klubove u svedskoj,isao u njihovu skolu fudbala,dogurao do njihovih mladih selekcija,dobivao premije i povlastice od svedske
Naravno da ce se Svedjani žaliti,jer ipak Mujo je kod njih postao fudbaler
Svedska je ulagala u njega,nema veze sto je on porijeklom Bosnjak
Piše da će ga Bajević staviti na prvi naredni spisak čak i ako se Anel do tad i ne izjasni da hoće da igra za BiH. Kako bi ti uopšte izgledalo, igrač na spisku a nije završio papirologiju sa kojom bi dobio pravo da bude član te reprezentacije?ReX je napisao/la: ↑07 jul 2020, 14:50https://www.expressen.se/kvallsposten/s ... andslaget/
Evo Kvällsposten (koji imaju dobre informacije) jutros objavio zvanicno da ce Ahmedhodzic biti na spisku za utakmice protiv Italije i Poljske.![]()
Vidjetcemo eto hocel se odazvat.. A vi se i dalje sprdajte sa Sportskim. Eksluziva broj 1![]()
P.S. Kako mi idu na qurac ovi dvostruki arsini kod ovog slucaja svedjana. Znaci kad "njihov" neki je blizu da igra za drugu repku onda je to skandal, to je katastrofa, mora se mijenjati pravila, mora ovo, ono... ALI kada oni uzimaju mlade zvijezde i talente koji imaju porijeklo ili su rodjeni u drugim zemljama onda je to okej. Oni su svedjani ba. I ne pricam uopste o fudbalu vec, plivanje, atletika, hokej na ledu, rukomet, kosarka... You name it.![]()
Reprezentacije su kao i klubovi, a klubovi su biznis.ReX je napisao/la: ↑07 jul 2020, 15:17Pa procitaj post do kraja a ne do polovine.Ili ako sam ja smotano napisao, da ti pojasnim..
U glavnom, krivo im je kad "njima" neko krade igraca, a kad oni uzimaju Duplantisa iz Amerike koji nezna dvije rijeci svedskog onda je to okej jer je momak megazvijezda. Kad uzimaju afrikance, takodjer, u atletici onda je to okej, Bosance u kosarci itd itd. O tim dvostrukim arsinima pricam koji mi idu na qurac. Ali nije bitno, ko njih yebe.. Samo nek oni zaigraju za nas
![]()
![]()
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut