HzBvB je napisao/la:
Hmm...samo se drzi cinjenica a ne svog razuma , bit ce tvoji postovi ok !!!
Nije poanta u mojim postovima, nego je problem što je ovo FORUM. Neočekujem da razumiješ
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
HzBvB je napisao/la:
Hmm...samo se drzi cinjenica a ne svog razuma , bit ce tvoji postovi ok !!!

- prema Kickeru u prvi plan je sada skocio igrac Fürtha Edgar Prib koji igra na poziciji veznog igracaHare_BvB je napisao/la:Kiel se i javno izvinuo zbog sinocnje sramote na ARD-u.
Inace, dosta spekluacija se javilo u poslijednje vrijeme. Krenimo redom:
-Izgleda da smo odustali od dovodjenja Schmiedebacha u januarskom prelaznom roku.
- Mnogo klubova se dovodi u vezu s Lucasom, a cijena od 12 milki je mizerna. Izgledao mi je anemicno i nezainteresovano u utorak. Postavlja se pitanje da li je on vec odlucio da napusti BVB??Suludo bi bilo prodati ga u januaru.
- Iznenada se i Reus poceo sve vise povezivati s BVB-om. Mnogi predvidjaju da bi se on trebao vratiti u Dortmund u slucaju Lucasove prodaje.![]()
Odusevio me stoper Fortune - Afrikanac Lukimya.Valjda ni Zorcu nije izmakao.
Santana ce poprilicno dugo izbivati s treninga, vele cak i do kraja januara.![]()
Klopp povrijedio misic prilikom proslavljanja trijumfa nad Fortunom.
Aj jbmu sad, sve vrijeme citamo kako je ta fomozna klauzula 17,5-18 mio Eura, pa otkud sad ovo?amerosm je napisao/la: - Reus je za BVB nemoguca misija, a BVB se jos ne moze takmiciti sa Bayernom, a sumnjam da je Watzke spreman platiti igraca 14 miliona eura koliko iznosi njegova klauzula u ugovoru
Na forumu M`Gladbach je rijec o 14 miliona eura, dok drugi tvrde da je 17,5 miliona eura. Pravu istinu jedino znaju u upravi M`Gladbach i Reus, amediji samo nagadjaju. Jedino sto je sigurno da klauzula vazi samo nakon sezone 2012/13 a ja licno ne mislim da ce Reus ostati jos jednu sezonu u M`Gladbach.geronimo je napisao/la:Aj jbmu sad, sve vrijeme citamo kako je ta fomozna klauzula 17,5-18 mio Eura, pa otkud sad ovo?amerosm je napisao/la: - Reus je za BVB nemoguca misija, a BVB se jos ne moze takmiciti sa Bayernom, a sumnjam da je Watzke spreman platiti igraca 14 miliona eura koliko iznosi njegova klauzula u ugovoru![]()
Ima i ona, Lesi se vraca kuci, veca mogucnost igranja jer je konkurencija u ekipi manja, Borussija stala na svoje noge, igrat ce opet Ligu prvaka, und, und, und....
Ne bih ja to nazvao nemogucom misijom.
Meni se cini da klauzula vazi od prvog dana njegovog produzetka ugovora (lani produzio do 2015). Tu su se uzimale razne opcije, naprimjer ispadanje Gladbacha (bila veoma realna opcija), onda da je prodan ovo ljeta ta klauzula bi iznosila preko 20 milja, sljedece 17,5, i tako svake godine manje. Tako je barem jednom procurilo u javnost (ne mogu da nadjem sad taj link) ali, opet, kao sto ti kazes, moguce je da su ovo sam nagadjanja i ja od ovog trenutka necu spominjati Reusa dok ne bude nesto konkretno.amerosm je napisao/la: Na forumu M`Gladbach je rijec o 14 miliona eura, dok drugi tvrde da je 17,5 miliona eura. Pravu istinu jedino znaju u upravi M`Gladbach i Reus, amediji samo nagadjaju. Jedino sto je sigurno da klauzula vazi samo nakon sezone 2012/13 a ja licno ne mislim da ce Reus ostati jos jednu sezonu u M`Gladbach.
Upravu si. Ima logikegeronimo je napisao/la:Hmm, koliko se moze procitati izmedju redova, sve se vise bojim za ovaj transfer. Nekako mi mirise da ce on u Dortmund,Omerbavarac je napisao/la: Znam, Reus.
Zato sto ce igrati u dresu Bayerna.

Sarma prvo Reus nije 18 vec 14 . Idemo dalje nase je dijete djevojka mu zivi u dortmundu roditelji, voli dortmund. Idemo dalje sto se tice novca prosle sezone smo zaradili 20 mio od lige prvaka i 12 od transfera Sahina, to je kad saberes 32, potrosili smo 10 za perisica i gundogana, ostane 22, od tog smo 5 ulozili u stadion infrastrukturu, a 5 u dogove, koliko ostane ? Evo reci cu ti bolan cekaj ostane citavih 12 mio. Dakle BvB ima trenutno 12 mio eura na kontu sto se tice transfera, idemo opet dalje, u ljeto istice ugovor kringeu tu imamo jos 2,5 mio eura, zatim zidanu, to je jos 2 mio eura te pare od njihovih isticanja ugovora ce se ulozit u novi ugovor GotzeaSaurman je napisao/la:Dortmund da izdvoji 18 mil za Reusa, baš bi volio ovo vidjeti.
![]()
Ono što BvB može uraditi je dovesti mlade talente iz nižih liga i od istih napraviti kvalitet kao što su radili dosad , sve drugo je na bazi naučne fantastike.
Pa ovako dragi Domuze , kao prvo odštetna klauzula Reusa je 17,5 mil idemo dalje.Djevojka mu živi u Dortmundu , roditelji a i on voli BvB ma šta kažešDamir_BvB je napisao/la:Sarma prvo Reus nije 18 vec 14 . Idemo dalje nase je dijete djevojka mu zivi u dortmundu roditelji, voli dortmund. Idemo dalje sto se tice novca prosle sezone smo zaradili 20 mio od lige prvaka i 12 od transfera Sahina, to je kad saberes 32, potrosili smo 10 za perisica i gundogana, ostane 22, od tog smo 5 ulozili u stadion infrastrukturu, a 5 u dogove, koliko ostane ? Evo reci cu ti bolan cekaj ostane citavih 12 mio. Dakle BvB ima trenutno 12 mio eura na kontu sto se tice transfera, idemo opet dalje, u ljeto istice ugovor kringeu tu imamo jos 2,5 mio eura, zatim zidanu, to je jos 2 mio eura te pare od njihovih isticanja ugovora ce se ulozit u novi ugovor GotzeaSaurman je napisao/la:Dortmund da izdvoji 18 mil za Reusa, baš bi volio ovo vidjeti.
![]()
Ono što BvB može uraditi je dovesti mlade talente iz nižih liga i od istih napraviti kvalitet kao što su radili dosad , sve drugo je na bazi naučne fantastike... A naravno vrlo moguce je da cemo i kubu na kraju prodat to ti je jos nekih minimum 6 do 8 mio za njegov transfer plus njegova plata 1,5 mio eura eto ti i tu skoro 10 mio jos . Moj sarmas moj pa dokle da ti crtam bojim objasnjavam je.bo ga ti
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.