Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Manijac18
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Manijac18 » 01 avg 2010, 02:12

Mont0 je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:Udinese ima 4 puta bolji tim od Catanie ;)
Udinese ima strasne pojedince zadnjih nekoliko sezona, ali je plasman u grupnu fazu Lige Prvaka najvise sta su uradili, a imali su potencijala za mnogo vise, a i morali su mnogo vise.

Ove godine su ostali bez dva, rekao bih kljucna igraca: D'Agostino koji je presao u Fiorentinu i Pepe koji je otisao u Juve. Ostali su tu Lukovic, Handanovic, Zapata, Inler, Asamoah, Di Natale, ,, e sad, koliko ce to biti dovoljno, i koliko ce odlazak dvojice navedenih da se osjeti, ostaje da vidimo.
Lukovic put zenita, Inler put Napolia, Asamoah put Fiorentine..

njima je najveci problem sto im se tim scouta promjenio.. oni koji su pronasli sve ove mlade dobre igrace poput Sancheza, Inlera, Handanovica, Asamoaha itd su otisli koliko znam, a novi su dosli..

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 02:15

hmm.. na pitanje Secca "dragi moj prijatelju Claudio, kojeg ti zelis od ove dvojice igraca Xabi Alonso ili Christian Poulsen", fini Claudio odgovara "daj mi bre Poulsena.. covjece on je brzi" :!:

od trenera se trazi spisak igraca koje zeli da dovede ili barem koje pozicije.. il je Ranko bio kreten pa nije nista trazio sto nije, il je slucajno on imao greski u odbiru.. ;)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 avg 2010, 02:16

Mont0 je napisao/la:Kvote za prvaka Italije u nadolazecoj sezoni:
Kvote za titulu:

Inter 1,85
Roma 6,00
Juventus 6,00
Milan 6,00
Napoli 40,00
Fiorentina 75,00
Palermo 100,00
Genoa 200,00
Sampdoria 200,00
Bari 300,00
Catania 300,00
Lazio 300,00
:mrgreen:
nema potpisa

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 01 avg 2010, 02:17

Asamoah nije presao u Fiorentinu.
Support Velez, It's logical! ★

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 avg 2010, 10:24

Kako je jucer objavila Gazzeta dello sport,skoro svi klubovi su prodali manje godisnjih karata u odnosu na proslu sezonu,jedini izuzetak je sampion Italije i Europe Inter,najveci pad prodaje ulaznica imaju Fiorentina 45%,AS Roma30%,te Ac Milan 15%.Prodaja je porasla samo kod Intera za 15%.Inace ukupno je prodato oko 40000 karata manje u Seria A nego lani.

Pretpostavlja se da su razlozi za pad interesa,blamaza reprezentacije na SP te pojava Pay Tv kanala koji prenose sve utakmice Seria A.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 01 avg 2010, 10:40

Poštovani,
Odgovor na pitanje koje ste postavili na sajtu TV Arena sport

Da li se zna kada ce Arenasport biti prikazivana u Sarajevu jer prvenstva samo sto nisu pocela?

glasi

Od 01.08.2010. sa emitovanjem Arena sport kanala na teritoriji Sarajeva krenuce kablovski operater Logo Soft. Da saznate na koji nacin mozete postati pretplatnik i gledati sva cetiri nasa kanala molimo vas da ih pozovete na broj 931999

eto , sada da li bi mi neko mogao objasniti hocu li moci uzeti arenu jer sam ja na hs u

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 01 avg 2010, 12:20

Italia je napisao/la:hmm.. na pitanje Secca "dragi moj prijatelju Claudio, kojeg ti zelis od ove dvojice igraca Xabi Alonso ili Christian Poulsen", fini Claudio odgovara "daj mi bre Poulsena.. covjece on je brzi" :!:

od trenera se trazi spisak igraca koje zeli da dovede ili barem koje pozicije.. il je Ranko bio kreten pa nije nista trazio sto nije, il je slucajno on imao greski u odbiru.. ;)
Secco je u Juventus dovodio igrace, treneri se nisu nista ni pitali ;)

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 01 avg 2010, 12:23

Mont0 je napisao/la:Asamoah nije presao u Fiorentinu.
nije ali se spominje da ce prec tamo.. nisam ni napisao da je presao ali su oni transferi moguci..

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 01 avg 2010, 12:25

bistrikboy je napisao/la:Kako je jucer objavila Gazzeta dello sport,skoro svi klubovi su prodali manje godisnjih karata u odnosu na proslu sezonu,jedini izuzetak je sampion Italije i Europe Inter,najveci pad prodaje ulaznica imaju Fiorentina 45%,AS Roma30%,te Ac Milan 15%.Prodaja je porasla samo kod Intera za 15%.Inace ukupno je prodato oko 40000 karata manje u Seria A nego lani.

Pretpostavlja se da su razlozi za pad interesa,blamaza reprezentacije na SP te pojava Pay Tv kanala koji prenose sve utakmice Seria A.
najveci razlog je uvodjenje novih id kartica, po kojima ce svaki navijac pri ulasku na stadion bit registrovan..

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 13:04

Manijac18 je napisao/la:
Italia je napisao/la:hmm.. na pitanje Secca "dragi moj prijatelju Claudio, kojeg ti zelis od ove dvojice igraca Xabi Alonso ili Christian Poulsen", fini Claudio odgovara "daj mi bre Poulsena.. covjece on je brzi" :!:

pitali su se, itekako ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 avg 2010, 13:36

EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:Poštovani,
Odgovor na pitanje koje ste postavili na sajtu TV Arena sport

Da li se zna kada ce Arenasport biti prikazivana u Sarajevu jer prvenstva samo sto nisu pocela?

glasi

Od 01.08.2010. sa emitovanjem Arena sport kanala na teritoriji Sarajeva krenuce kablovski operater Logo Soft. Da saznate na koji nacin mozete postati pretplatnik i gledati sva cetiri nasa kanala molimo vas da ih pozovete na broj 931999

eto , sada da li bi mi neko mogao objasniti hocu li moci uzeti arenu jer sam ja na hs u
Jedino da uvedes i logosoft. Otkazi hs, a uvedi logosoft
nema potpisa

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 01 avg 2010, 19:30

Italia je napisao/la:
Manijac18 je napisao/la:

pitali su se, itekako ;)
jesu jesu, zato Ranijeri nijednog igraca kojeg mu je Secco doveo nije koristio ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 avg 2010, 19:55

ma jok, gdje ce on koristiti Amaurija, Poulsena, Tiaga.. ma kakvi..

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 02 avg 2010, 02:21

Italia je napisao/la:ma jok, gdje ce on koristiti Amaurija, Poulsena, Tiaga.. ma kakvi..
i Poulsen i Tiago sjedili na klupi ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 avg 2010, 08:51

Manijac18 je napisao/la:
Italia je napisao/la:ma jok, gdje ce on koristiti Amaurija, Poulsena, Tiaga.. ma kakvi..
i Poulsen i Tiago sjedili na klupi ;)
Sissoko je bio prva opcija veznjaka, a mi igramo sa dva.. racunaj da je citav drugi dio Sissoko preskocio.. a Zanetti se povrijedi svaku drugu tekmu.. dok je Marchisio bio veoma mlad.. igrali su Tiago i Poulsen.. ok, Tiago je igrao manje.. i vjerujem da mu je pruzna prava prilika kao ostalim da bi se dokazao, ali Poulsen je itekako igrao..

Sofrudony
Kontakt:

Post Postao/la Sofrudony » 04 avg 2010, 00:26

Obodo i Oliveira nova pojačanja Tore ;)
Obojica su 84 godisnje, imaju fin profil nastupa i pogodaka do sada, naravno i klubovi u kojima su igrali (igraju) su veci klubovi, pogotovu Oliveria, slabo ko nije cuo za tog covjeka.
slika
slika
slika
slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 avg 2010, 00:32

Pa bas druze da je svaka cuo za Oliveiru nesta i ne verujem.Ovo je ako se ne varam onaj Oliveira sto je nekada igrao za Bragu a nesta ranije bio u Chelseau ali nikada prilike nije dobio.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 04 avg 2010, 00:33

ABD ROMA
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 04 avg 2010, 02:04

Sofrudony je napisao/la:Obodo i Oliveira nova pojačanja Tore ;)
Obojica su 84 godisnje, imaju fin profil nastupa i pogodaka do sada, naravno i klubovi u kojima su igrali (igraju) su veci klubovi, pogotovu Oliveria, slabo ko nije cuo za tog covjeka.
ti vjerovatno mislis na Ricarda Oliveiru, al haj nema veze :D

Obodo je pravo pojacanje
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 04 avg 2010, 02:58

vidi Toro na forumu :lol:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.