Sutra je sa Braniteljem,mislim da u timu vlada dobra,pobjednicka atmosfera,i treba gledati da igraci vec u prvoj utakmici obezbjede polufinale...nece to biti tako lako,ali ako nas vrijeme posluzi,bice i teren solidan,a u takvoj konstalaciji nasi bi trebali ipak biti mnogo kvalitetniji...ipak,ne smije da zavara to sto igramo sa objektivno slabijim protivnikom,i vjerujem da igraci znaju da moraju dati svoj maksimum...nadam se trenutno najjacem sastavu,pa kontam da ce Amar tako i uraditi,koga god da izvede,to bi trebalo da je najjaci sastav...volio bih da Gancev i Vasilic jos jednom zaigraju zajedno,da Mesic odmori,a vjerujem da Kerla vise nece biti u sastavu i da se sa derbijem oprostio od naseg dresa,nazalost,to je ipak samo njegova odluka...Gancev i Vasilic bi trebalo da su svjezi i odmorni,jer nisu u ovom dijelu prvenstva imali minutazu,tako da imamo svjez stoperski par...ako i Svraka i Popovic ne igraju,i tu vidim svjezinu na kraju ovog dijela prvenstva...Culum bi trebao da daa svoj maksimum sutra jer nece igrati iducu prvenstvenu utakmicu i imace vremena da se odmori...tako da sam ipak optimista u ova zadnja tri kola,jer imamo nekoliko odmornih igraca koji se zbog kartona smjenjuju...Ne znam sta je sa Rovcaninom i da li je bas na ledu,nije ga bilo u nekoliko zadnjih utakmica,Baljic bi po vjerovatnoci trebao dobiti novu sansu u prvom sastavu,a gdje ces bolju priliku imati od Branitelja za dokazivanje...Brine me Beslija,on mi izgleda najumorniji,daje svoj maksimum,a ima i povredu,nisam pametan da li ga treba malo sacuvati u ovoj utakmici,da dodje sebi malo,pa neka pocne Stanic konacno na svojoj pravoj poziciji...ako bas ne bude islo,onda ubaciti Besliju...nadam se lijepom vremenu,solidnoj posjeti i dobrom rezultatu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !