FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljovac87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovac87 » 03 nov 2010, 12:57

miky_hz je napisao/la:
zeljovac87 je napisao/la:Sad sam vidio ovog Stanceskog sa menadzerom u gradu. Dosao je da cuje ponudjene uslove a i vjerovatno ce gledati nasu utakmicu danas. Ludiloooo :D
Taj je produzio za Borcem,katkad odem do onog njihovog foruma posto su se spominjali neki igraci i sa Sarajevom pa i taj Stanceski ako se ne varam,pa oni tamo napisase da je produzio ugovor
Ma ne vjeruj im nista. Ionako nas zovu obrezani ne vjerujem ja njima nista. Citam i ja ponekad taj forum i vidim samo lazove i ostalu bagru. Lazu sami sebe. Stanceski mozda ima brata blizanca ali ja sam ga vidio prije sat vremena sa nekim kravatasem, mislim da mu je to menadzer.

Hoce li se ovaj branitelj moci odbraniti? Vrijeme je da jos nekog natrpamo pout leotara :D

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 03 nov 2010, 13:00

zeljovac hahaha, pa ne znam majku mu, nisu sa i bl bas tako blizu, covjek danas ima trening u 12 , izgleda borac poceo da trenira u sarajevu :)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 nov 2010, 13:06

Sutra je sa Braniteljem,mislim da u timu vlada dobra,pobjednicka atmosfera,i treba gledati da igraci vec u prvoj utakmici obezbjede polufinale...nece to biti tako lako,ali ako nas vrijeme posluzi,bice i teren solidan,a u takvoj konstalaciji nasi bi trebali ipak biti mnogo kvalitetniji...ipak,ne smije da zavara to sto igramo sa objektivno slabijim protivnikom,i vjerujem da igraci znaju da moraju dati svoj maksimum...nadam se trenutno najjacem sastavu,pa kontam da ce Amar tako i uraditi,koga god da izvede,to bi trebalo da je najjaci sastav...volio bih da Gancev i Vasilic jos jednom zaigraju zajedno,da Mesic odmori,a vjerujem da Kerla vise nece biti u sastavu i da se sa derbijem oprostio od naseg dresa,nazalost,to je ipak samo njegova odluka...Gancev i Vasilic bi trebalo da su svjezi i odmorni,jer nisu u ovom dijelu prvenstva imali minutazu,tako da imamo svjez stoperski par...ako i Svraka i Popovic ne igraju,i tu vidim svjezinu na kraju ovog dijela prvenstva...Culum bi trebao da daa svoj maksimum sutra jer nece igrati iducu prvenstvenu utakmicu i imace vremena da se odmori...tako da sam ipak optimista u ova zadnja tri kola,jer imamo nekoliko odmornih igraca koji se zbog kartona smjenjuju...Ne znam sta je sa Rovcaninom i da li je bas na ledu,nije ga bilo u nekoliko zadnjih utakmica,Baljic bi po vjerovatnoci trebao dobiti novu sansu u prvom sastavu,a gdje ces bolju priliku imati od Branitelja za dokazivanje...Brine me Beslija,on mi izgleda najumorniji,daje svoj maksimum,a ima i povredu,nisam pametan da li ga treba malo sacuvati u ovoj utakmici,da dodje sebi malo,pa neka pocne Stanic konacno na svojoj pravoj poziciji...ako bas ne bude islo,onda ubaciti Besliju...nadam se lijepom vremenu,solidnoj posjeti i dobrom rezultatu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 03 nov 2010, 13:06

jovanbl je napisao/la:zeljovac hahaha, pa ne znam majku mu, nisu sa i bl bas tako blizu, covjek danas ima trening u 12 , izgleda borac poceo da trenira u sarajevu :)
Pa ti se izgleda javljas sa treninga pa znas da je Stanceski na treningu. Normalno da trenirate kad smo vas razbucali u kupu. Samo trenirajte :D A Stanceski ce kod nas trenirati

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 03 nov 2010, 13:18

@ekii

ha-ha-ha
idi citaj proglase
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 03 nov 2010, 13:20

@Zeljovac87

Nekako mi "stancas" previse "provjerenih" informacija na forumu,za covjeka koji se prikljucio prije tri-cetri dana. Oladi malo....

A indikativno je i to sto ne znas koji dan Zeljo igra sa Braniteljem,a znas da je Stanceski sa managerom na razgovoru o Zeljinim uslovima....Ja ti ne vjerujem nista.
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 03 nov 2010, 13:22, ukupno mijenjano 2 puta.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 nov 2010, 13:20

neki ljudi jos uvijek ne mogu skontat kako funkcionise ova zemlja... hrvat nikad nece rec mi smo multietnicki klub bla bla, srbin nikad nece rec mi smo multietnicki klub bla bla.. al tu je glupi bosanac da kaze.. uvijek ce biti podjela i tacka...
ser del barça es el millor que hi ha !

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 03 nov 2010, 13:33

Ili je Stanceski superstar nase lige ili si ti njen veliki poznavalac, kad si ga prepozo u prolazu i njega i njegovog menadzera, svaka ti cast

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 03 nov 2010, 13:48

spielführer_21 je napisao/la:@ekii
Niko nije ovdje napisao da ga je stid, nekima od nas samo nije furka etiketirati Željino ime raznim pridjevima. Nije Željo ni bosanski, ni bošnjački, ni srpski, ni hrvatski. Željo je NAŠ a mi smo ŽELJINI. Ko voli klub poistovjećivati sa nacijom i religijom, halal mu bilo, to je danas izgleda u modi, ali furke prolaze.
Sa druge strane neki se i vlastitog oca stide...
Lijepo receno...
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 03 nov 2010, 13:52

slika

Ako Bog da opet :D
Lijepo je biti Manijak!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 nov 2010, 13:54

ŠtaIma je napisao/la:slika

Ako Bog da opet :D
Nekako mi ova slika izgleda kao da su navijaci pruzili ruku u stilu onog fasistickog pozdrava... ali nema sta slika je granit.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 03 nov 2010, 13:55

spielführer_21 je napisao/la:@ekii
Niko nije ovdje napisao da ga je stid, nekima od nas samo nije furka etiketirati Željino ime raznim pridjevima. Nije Željo ni bosanski, ni bošnjački, ni srpski, ni hrvatski. Željo je NAŠ a mi smo ŽELJINI. Ko voli klub poistovjećivati sa nacijom i religijom, halal mu bilo, to je danas izgleda u modi, ali furke prolaze.
Sa druge strane neki se i vlastitog oca stide...
Svaka čast!

Meni je drago kad vidim da velika većina Željinih navijača promoviše i razumije osnovne civilizacijske vrijednosti, a ne podjele.

Sjećam se da sam se 1997. godine pribojavao kako će navijači na Grbavici prihvatiti golmana Miroslava Kružika. Međutim, kad sam vidio kako mu čitav stadion skandira nepune dvije godine nakon završetka rata, srce mi je bilo ko Trebević. Od tada sam se stotine puta osjećao ponosnim što navijam za klub koji je prije svega sportski i promoviše sport i sportsku disciplinu, te (neću reći multinacionalni) anacionalni klub, gdje nam je sport (u ovom slučaju fudbal) i sportska vještina najvažnija. Mi ne brojimo krvna zrnca ni Milanu Ćulumu, ni Ibrahimu Šehiću ni Goranu Peraku ni Goranu Markoviću ni Mirsadu Bešliji, ni Srđanu Staniću...Isto ko što je navijačima Arsenala važnije da li Henry zna igrati fudbala, nego je li Henry francuz ili englez ili škot.

Naravno da uvijek ima ispada i da na tome treba raditi i ima stvari oko kojih bi se i mi trebali pozabaviti, ali mislim da smo daleko odmakli svim pratiocima (što i nije teško u ovakvom okruženju).

I da, naravno, mislim da svi na to trebamo biti ponosni i to na sav glas promovirati i raditi da ove vrijednosti budu još jače izražene i da pomognemo i drugim klubovima da ih slijede (a ne da se "babe stide"). Mislim da upravo zbog toga što smo anacionalni i imamo ovako dobre rezultate i najviše osvojenih trofeja.

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 03 nov 2010, 13:56

Elegant je napisao/la: Nekako mi ova slika izgleda kao da su navijaci pruzili ruku u stilu onog fasistickog pozdrava... ali nema sta slika je granit.
E **** ti, usra' ga skroz :roll:
Lijepo je biti Manijak!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 nov 2010, 13:56

željo nikad u svojoj istoriji nije bio klub jednog naroda niti će to biti. željo je željo.

al' previše je očekivati da to shvate fina gradska bog i čaršija raja...

drug

Post Postao/la drug » 03 nov 2010, 14:18

Elegant je napisao/la: Nekako mi ova slika izgleda kao da su navijaci pruzili ruku u stilu onog fasistickog pozdrava... ali nema sta slika je granit.

:roll: obje ruke su ispruzene

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 03 nov 2010, 14:23

Novi dresovi u prodaji! Dresovi u kojima smo igrali protiv Zrinjskog u Mostaru moci ce se naruciti u klubu i preko officijalne stranice a cjena ce biti 90 KM! Predobro

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 nov 2010, 14:24

Extra.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 03 nov 2010, 14:54

sad ce odma jedno njih pet sest reci da sam dosadan al kad ce novi bar salovi i duxevi
mora se to malo ozbiljnije raditi
sto se tice dresova super:)

mi ne pjevamo bog i čarsija niti cemo ikad biti tako ograniceni
ponosan sam i sto smo izbacili ono po islamu odabrana
mi smo željini željo je nas
samo se to kod nas gleda nista vise

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 nov 2010, 15:28

nikad_izvini je napisao/la:Znači Branitelj.

Biće zanimljiva formacija koju će Amar postaviti. Lazara opet nema, znači Baljić opet počinje. Miro upitan, Svrake isto nema. Kerla i Radovanović se vraćaju. Ako Kerla navodno ide, zašto igra. To mi nije jasno. Mešić je isto upitan.

--------------------------Šehić----------------------
----Marković-----Vasilić----Gančev-----Radovanović
---------------Savić-----Ćulum-------
-----Čolić--------Zeba--------Višća----
-----------------Baljić--------------

Ako Vića ne bude starter može Stanić igrati na lijevom ili desnom krilu
Moglo bi i ovako:

---------------------------Šehić-----------------------------
--Marković-----Mešić(Vasilić)---Kerla(Gančev)----Radovanović--
------------------------------Ćulum----------------------
-----------------Savić(Perak)----------------------------
-----------------------------------Zeba--------------------
----Stanić(Bešlija H.)-------------------------Višća------
----------------------------Baljić-----------------------------
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 nov 2010, 16:13

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 36 gostiju.