Ne proslavlja niko titulu samo iznosimo neka svoja ocekivanja, eto nas po 3 bodaALBOX je napisao/la:xxh2o je napisao/la:Nema veze sto ce biti u punom sastavu protiv nas ja sam ubijeđen da ako sutra Bratstvo ne pobijedi (7 ili 6 bodova ce biti u minusu) nema vise nikakvih sansi za PL a tu lezi šansa Jedinstva i siguran sam da necemo izubiti čak što više moglo bi se lako do 3 bodaGorki je napisao/la:Bratstvo sutra igra dosta oslabljeno (kako sam čuo zbog kartona),tako da ako izvuku remi bit će im kao pobjedaAli su u punom sastavu protiv vas u Gračanici.
izviniote biscani cestitam na kupo...pardon pobjedi u Capljini
![]()
![]()
![]()
A sta ako Bratstvo sutra" izvuce" bod u Lukavcu6 bodova, znaci stadion pun protiv Jedinstva ,gdje nece bioti mjesta ni za jednog navijaca Jedinstva ,a znamo vrlo dobro kako igra ekipa Jedinstva pred punim tribinama gostiju
![]()
![]()
![]()
onda gostovanje u Banovicima gdje ce opet biti 3ooo tuzlaka i to kakvih
...plus da dodam danasnju pobjedu Rudara i direktnu borbu za prvo mjesto
![]()
![]()
Naravno ovo su samo realne cinjenice i nisu ravne vasoj euforiji vi i dalje proslavljajte titulu![]()
![]()
VIDIMO SE![]()
![]()
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Jedno je igrati na stadionu od 10 000 ljudi a drugo na stadionu od 3000 ako ih i toliko bude, pa nas su odigrali utakmica pred 3000 ljudi vise nego vasi igraci ove sezone, ima jos igre nista nije gotovo, ali Rudar u PL nece to i ptice na grani znaju a ni vi takodjeALBOX je napisao/la:xxh2o je napisao/la:Nema veze sto ce biti u punom sastavu protiv nas ja sam ubijeđen da ako sutra Bratstvo ne pobijedi (7 ili 6 bodova ce biti u minusu) nema vise nikakvih sansi za PL a tu lezi šansa Jedinstva i siguran sam da necemo izubiti čak što više moglo bi se lako do 3 bodaGorki je napisao/la:Bratstvo sutra igra dosta oslabljeno (kako sam čuo zbog kartona),tako da ako izvuku remi bit će im kao pobjedaAli su u punom sastavu protiv vas u Gračanici.
![]()
![]()
![]()
A sta ako Bratstvo sutra" izvuce" bod u Lukavcu6 bodova, znaci stadion pun protiv Jedinstva ,gdje nece bioti mjesta ni za jednog navijaca Jedinstva ,a znamo vrlo dobro kako igra ekipa Jedinstva pred punim tribinama gostiju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno ovo su samo realne cinjenice i nisu ravne vasoj euforiji vi i dalje proslavljajte titulu![]()
![]()
VIDIMO SE![]()
![]()
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ma bujrum u grotlo LukaToro86 je napisao/la:
Ne proslavlja niko titulu samo iznosimo neka svoja ocekivanja, eto nas po 3 boda
niste ni prvi ni zadnji koji ove godine dolazi po tricu
zadnji koji su dolazili dobili su "dvicu" a eto potrudicemo da i vi imate isti docek
Eto ALBOX toliko si siguran, da mi ne bi bili prvi koji vam uzimamo tricu, ali iskreno, meni pobjeda protiv vas i ne treba. Mi sebi smijemo priuštiti taj jedan poraz. A čisto sumnjam da će SLoboda sve pobijediti do kraja, tako da možemo kiksati možda i dva puta. I ponovo bi bili prvi, opet još ima da se igra, ali u Gračanicu možemo i po bod ići.
ALBOX je napisao/la:xxh2o je napisao/la:Nema veze sto ce biti u punom sastavu protiv nas ja sam ubijeđen da ako sutra Bratstvo ne pobijedi (7 ili 6 bodova ce biti u minusu) nema vise nikakvih sansi za PL a tu lezi šansa Jedinstva i siguran sam da necemo izubiti čak što više moglo bi se lako do 3 bodaGorki je napisao/la:Bratstvo sutra igra dosta oslabljeno (kako sam čuo zbog kartona),tako da ako izvuku remi bit će im kao pobjedaAli su u punom sastavu protiv vas u Gračanici.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VIDIMO SE![]()
![]()
Rudar bi vrlo lako na kraju mogao najvise profitirati, al uglavnom iduce kolo ce dati puno odgovora bice neke stvari mnogo jasnije
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
cestitke za pobjedu...ovo je veliki korak ka premijer ligi...ako pobjedite u gracanici to ce bit gotova prica...nadam se da cete makar dole kiksati ali vidjet cemo...ima jos da se igra i bit ce tu jos kikseva
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Eto super dodite po bodNKJ je napisao/la:Eto ALBOX toliko si siguran, da mi ne bi bili prvi koji vam uzimamo tricu, ali iskreno, meni pobjeda protiv vas i ne treba. Mi sebi smijemo priuštiti taj jedan poraz. A čisto sumnjam da će SLoboda sve pobijediti do kraja, tako da možemo kiksati možda i dva puta. I ponovo bi bili prvi, opet još ima da se igra, ali u Gračanicu možemo i po bod ići.
Sloboda ima laksi raspored od vas sigurno,Bratstvo najlaksi samo ne treba sutra izgubiti
VIDIMO SE NA LUKAMA
Care ti nisi izgleda gledao tabelu i vidio da se je Rudar opasno ukljucio u igru za prvo mjesto, dakle porazom u Gracanica Rudar nam dolazi na 3 boda(troglavom trebaju igrati)NKJ je napisao/la:Eto ALBOX toliko si siguran, da mi ne bi bili prvi koji vam uzimamo tricu, ali iskreno, meni pobjeda protiv vas i ne treba. Mi sebi smijemo priuštiti taj jedan poraz. A čisto sumnjam da će SLoboda sve pobijediti do kraja, tako da možemo kiksati možda i dva puta. I ponovo bi bili prvi, opet još ima da se igra, ali u Gračanicu možemo i po bod ići.
Zadnja izmjena: xxh2o, dana/u 12 apr 2014, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
A hajde i ti i utakmica u Tz sta si vis dosadan, peres covjece ovdje, opra ljude koliko si dosadan, eto izgubicemo 5:0 u Gracanici i gotovo hajde sad razguli sa temeALBOX je napisao/la:Eto super dodite po bodNKJ je napisao/la:Eto ALBOX toliko si siguran, da mi ne bi bili prvi koji vam uzimamo tricu, ali iskreno, meni pobjeda protiv vas i ne treba. Mi sebi smijemo priuštiti taj jedan poraz. A čisto sumnjam da će SLoboda sve pobijediti do kraja, tako da možemo kiksati možda i dva puta. I ponovo bi bili prvi, opet još ima da se igra, ali u Gračanicu možemo i po bod ići....de se dogovorite hocete li jedinicuu,dvicu ili tricu
![]()
Sloboda ima laksi raspored od vas sigurno,Bratstvo najlaksi samo ne treba sutra izgubitiali da dodam u slucaju poraza na Lukama ,koji ce da se desi, Sloboda vam dise za vratom , a kako se vasi igraci nose sa pritiskom svi smo vidili u Tuzli ,kada ni udarca po golu niste napravili , al dobro de sad
![]()
VIDIMO SE NA LUKAMA![]()
![]()
-
abnorme123
- Kontakt:
Simbolicno se vracamo na Luke
( prvi teren Jedinstva se nalazio u tom naselju u Bihacu, a i sadasnji je tu negdje
)
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
LloriS je napisao/la: A hajde i ti i utakmica u Tz sta si vis dosadan, peres covjece ovdje, opra ljude koliko si dosadan, eto izgubicemo 5:0 u Gracanici i gotovo hajde sad razguli sa teme
tek nervoze kroz 8 dana
Samo lagano brate
Jarane kakva crna nervoza zbog cega, molim te reci mi, pa ja uzivam boli me qrac i za bratstvom i za selom pored tuzle, kakva crna nervoza prvi na tabeli, imamo pravo na 1 kiks i o kakvoj ti nervozi pricac, a balavac jedan ajde pisaj i na spavanjeALBOX je napisao/la:LloriS je napisao/la: A hajde i ti i utakmica u Tz sta si vis dosadan, peres covjece ovdje, opra ljude koliko si dosadan, eto izgubicemo 5:0 u Gracanici i gotovo hajde sad razguli sa temeMIR SINE MIR
ima jos 7 dana imaces kada da se nerviras ,
tek nervoze kroz 8 dana![]()
![]()
![]()
Samo lagano brate![]()
![]()
![]()
citav Bbihac
i Jedno maaalo selo ima gotovo stanovnioka ko veliiiki bihac i to jedno malo selo ce da vas kosta prvog kkiksa
Hajd sad obrisi nos i izadi iz pjeska tajo te ceka na vratima
Dzaba ti i 100 hiljada ljudi kad ste predgradje Tz
Samo opsuteno drug
u usta i na spavanje kazem ti,
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Haj **** utakmicu,to cemo dobiti. Reci ti nama kakve su zene ? 
Cak bih ti pozelio dobrodoslicu ali sumnjam da ce te roditelji pustiti tako dalekoLloriS je napisao/la:Dzaba ti i 100 hiljada ljudi kad ste predgradje Tz![]()
![]()
Samo opsuteno drug
ostali dobrodosli
jaguar mali
hehe selo moje malo toliko bezobrazno da rusi bihac veeeeliki
ALBOX je napisao/la:Cak bih ti pozelio dobrodoslicu ali sumnjam da ce te roditelji pustiti tako dalekoLloriS je napisao/la:Dzaba ti i 100 hiljada ljudi kad ste predgradje Tz![]()
![]()
Samo opsuteno drug
![]()
![]()
ostali dobrodosli![]()
![]()
zene djeca i nas imenovani velegradanin
![]()
![]()
![]()
![]()
jaguar mali![]()
![]()
ostaje "doma"
![]()
hehe selo moje malo toliko bezobrazno da rusi bihac veeeeliki![]()
![]()
![]()
cuj grotloALBOX je napisao/la:Ma bujrum u grotlo LukaToro86 je napisao/la:
Ne proslavlja niko titulu samo iznosimo neka svoja ocekivanja, eto nas po 3 boda![]()
niste ni prvi ni zadnji koji ove godine dolazi po tricu![]()
![]()
zadnji koji su dolazili dobili su "dvicu" a eto potrudicemo da i vi imate isti docek![]()
Ima li neko snimak gola u Capljini ?
Mene uopšte poraz protiv Bratstva neće zaboliti. U slučaju ako izgubimo. Izgubili smo i protiv SLobode, pa šta sa tim, prvi smo i dalje, i to je to. Tako i kad protiv Bratstva izgubimo, prvi smo i dalje. Znači samo polako. Ne nasjedati na ovakve priče, i to je to.
Sutra samo da vidimo kako će Bratstvo završiti i to je to. Volio bih da ih Radnički dobije, pa nek mi onda izgubimo 5 0.
Sutra samo da vidimo kako će Bratstvo završiti i to je to. Volio bih da ih Radnički dobije, pa nek mi onda izgubimo 5 0.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.