RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

YNWA
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la YNWA » 05 sep 2016, 21:44

Kakve su vam ambicije u kupu, hocel' doci najjaca ekipa u Seonu ?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 05 sep 2016, 21:45

Ja mislim da vas koci ovaj trener ima puni gorih ekipa od vas. Ovi vasi igraci nisu losi, samo se ne trude, a to je do trenera.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 sep 2016, 06:11

Realno u zadnju godinu i kusur, igraci su nam najveci fudbalski antitalenti koje sam ikad u zivotu gledo i koje smo ikad imali u istoriji kluba pa tako s time i rezultati nikad gori,ali i ovo ce se uskoro promjeniti,navijaci stoje uz klub sve i da ispanu jos nize,navijaci ce biti uz svoj klub.Mozete srati sto se tice antitalenata i sto se tice mizernih rezultata(svi smo svjesni toga)imate pravo na to,ali klub kao klub ne dozvoljavam da iko vrijedja i omalovazava jer je to svetinja
FORZA VELEZ LJUBAVI MOJA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 06 sep 2016, 12:06

zizu1991 je napisao/la:Ti si jedan obični provokator. Ovakav Velež pojedincima smeta pa izbacivate baljezgarije jer vidite da je i dalje ljudima stalo i da ne postoji nešto dovoljno jako da odvoji ljude od Veleža.

Ovaj priča o nekim omjerima. Nije Velež bola samo mostarski klub. On je klub iz raje, klub svih nas. Čitava Bosna i Hercegovina i region navija za Velež. U masi mjesta ćeš naći Veležove navijače. To govori o univerzalnosti kluba i ideje koju on pronosi, igre koju je igrao, romantičarskog stila koji je gajio. To govori o njegovoj veličini. Ta veličina drži navijače uz njega koji mu nikada neće okrenuti leđa, a ti i takvi kao ti takve "dobronamjerne komentare" možete da zadržite za sebe.
Moja majka rahmetli nije dala zucnut kad je iš'o prenos utakmica preko radija vikendom :) poredala bi sve ko je u kući i tišina dok spiker prenosi Velež!Nema tu mostar ili neki drugi grad,muško žensko bolan to je dio familije,kao dijete,brat ili roditelj.
S Veležom se rodiš,živiš i umireš!to je sva mudrost.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 06 sep 2016, 12:09

YNWA je napisao/la:Kakve su vam ambicije u kupu, hocel' doci najjaca ekipa u Seonu ?
:rol: :rol: A ti me baš nasmija bolan.I ovo što imamo jedva smo skupili pred početak lige!
Dobar si buraz,dobar. :urnebes:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la YNWA » 06 sep 2016, 13:11

emil02in je napisao/la:
YNWA je napisao/la:Kakve su vam ambicije u kupu, hocel' doci najjaca ekipa u Seonu ?
:rol: :rol: A ti me baš nasmija bolan.I ovo što imamo jedva smo skupili pred početak lige!
Pitam zbog utakmice u Seoni, da li cete poslati juniore, ili najjacu ekipu. Vjerujem da vam je kup nebitan, ali ipak je sramota ispasti od kluba koji se takmici u prvoj kantonalnoj.
Sarajevo i Liverpool

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: RE: Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 sep 2016, 13:50

YNWA je napisao/la:
emil02in je napisao/la:
Pitam zbog utakmice u Seoni, da li cete poslati juniore, ili najjacu ekipu. Vjerujem da vam je kup nebitan, ali ipak je sramota ispasti od kluba koji se takmici u prvoj kantonalnoj.
Ako budemo slali juniore prolazimo a ako prvi tim bit ce gutavo :urnebes: :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 06 sep 2016, 15:18

Prvo-Nisam iz Mostara a navijam za Velez,nit sam dijasporac,idem na domace tekme i neke u gostima.
Drugo ne koristim se rijecima laprdati,kenjati itd sto mi nije cilj RA vrijedjati...
Vidimo se aBd na tekmi kad se odjavite sa foruma :thumbup:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2016, 19:39

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić i predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Veleža Šemsudin Hasić najavili su dolazak boljih dana za "rođene".

Bešlić i Hasić sastali su se danas u utorak u Sportskom saveza Grada Mostara, gdje su razgovarali o budućnosti Veleža i uključivanju Grada Mostara u rješavanje nagomilanih problema.

Bešlić je najavio kako će se Grad angažirati na izgradnji spojne ceste od magistrale M-17 do Veleževog stadiona u Vrapčićima te će se uključiti u rješavanje imovinskih sporova na zemljištu gdje se gradi pomoći Veležov teren, kako bi radovi što prije bili okončani.

„Na pomoćnom stadionu trenirat će kompletan omladinski pogon Veleža, koji trenutno radi u nemogućim uvjetima u Sjevernom logoru. Očekujemo svečano otvaranje tog pomoćnog terena već 14. ovog mjesec“, kazao je Hasić.

Što se tiče financija, prvi čovjek Veleža dodao je kako je izmiren dio dugovanja prema Nogometnom savezu BiH te je dogovorena obročna otplata preostalog duga.

„Sada izmirujemo redovno sve naše obveze i ne pravimo nova dugovanja“, istaknuo je Hasić.

Po njegovim riječima, nova uprava, koja je klub preuzela prije manje od dva mjeseca, trenutno se fokusira na stabiliziranje financija i normalno funkcioniranje kluba, dok su sportski rezultati za sada u drugom planu.

„ Trenutno uopće ne razmišljamo o povratku u Premijer ligu BiH. Ali to će se vrlo brzo promijeniti“, poručio je Hasić.

Gradonačelnik Bešlić izrazio je zadovoljstvo razgovorom s čelnicima Veleža, istaknuvši da se radi o ljudima s poštenim namjerama.

„Poželio bih ovim ljudima da ustraju u svojim namjerama da izvedu Velež na pravi puta, da Velež ponovno bude ponos Mostara i ja sam uvjeren da će u tome uspjeti“, kazao je mostarski gradonačelnik.

Je l' se ovo Ljubo priprema za izbore :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 sep 2016, 20:25

Neutral je napisao/la:Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić i predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Veleža Šemsudin Hasić najavili su dolazak boljih dana za "rođene".

Bešlić i Hasić sastali su se danas u utorak u Sportskom saveza Grada Mostara, gdje su razgovarali o budućnosti Veleža i uključivanju Grada Mostara u rješavanje nagomilanih problema.

Bešlić je najavio kako će se Grad angažirati na izgradnji spojne ceste od magistrale M-17 do Veleževog stadiona u Vrapčićima te će se uključiti u rješavanje imovinskih sporova na zemljištu gdje se gradi pomoći Veležov teren, kako bi radovi što prije bili okončani.

„Na pomoćnom stadionu trenirat će kompletan omladinski pogon Veleža, koji trenutno radi u nemogućim uvjetima u Sjevernom logoru. Očekujemo svečano otvaranje tog pomoćnog terena već 14. ovog mjesec“, kazao je Hasić.

Što se tiče financija, prvi čovjek Veleža dodao je kako je izmiren dio dugovanja prema Nogometnom savezu BiH te je dogovorena obročna otplata preostalog duga.

„Sada izmirujemo redovno sve naše obveze i ne pravimo nova dugovanja“, istaknuo je Hasić.

Po njegovim riječima, nova uprava, koja je klub preuzela prije manje od dva mjeseca, trenutno se fokusira na stabiliziranje financija i normalno funkcioniranje kluba, dok su sportski rezultati za sada u drugom planu.

„ Trenutno uopće ne razmišljamo o povratku u Premijer ligu BiH. Ali to će se vrlo brzo promijeniti“, poručio je Hasić.

Gradonačelnik Bešlić izrazio je zadovoljstvo razgovorom s čelnicima Veleža, istaknuvši da se radi o ljudima s poštenim namjerama.

„Poželio bih ovim ljudima da ustraju u svojim namjerama da izvedu Velež na pravi puta, da Velež ponovno bude ponos Mostara i ja sam uvjeren da će u tome uspjeti“, kazao je mostarski gradonačelnik.

Je l' se ovo Ljubo priprema za izbore :lol:
I ja sam mislio da je zbog izbora, ali u Mostaru nece biti izbora ni ove godine, jer se ne mogu dogovoriti. Kako god Velez polako se oporavlja.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 07 sep 2016, 05:02

Kapetan je napisao/la:Ja mislim da vas koci ovaj trener ima puni gorih ekipa od vas. Ovi vasi igraci nisu losi, samo se ne trude, a to je do trenera.
Slazem se trener nam nije za ove lige i fali nam jedan Golman a imamo solidne igrace Samo treba discipline u igri I da se bolje pripreme tek nakon pet kola ko da su malo kondicije stekli iako nije Jos gdije treba da bude za fudbalera Ali ide nabolje Samo da nam je golmana da valja

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 sep 2016, 08:16

Rodeni je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:Ja mislim da vas koci ovaj trener ima puni gorih ekipa od vas. Ovi vasi igraci nisu losi, samo se ne trude, a to je do trenera.
Slazem se trener nam nije za ove lige i fali nam jedan Golman a imamo solidne igraceSamo treba discipline u igri I da se bolje pripreme tek nakon pet kola ko da su malo kondicije stekli iako nije Jos gdije treba da bude za fudbalera Ali ide nabolje Samo da nam je golmana da valja
Brato sta ti je gdje ces ovo napisat. Nisu ni za klupe u Radobolji nego eto primorani smo igrati s njima. Kristalizirat ce se na polusezoni stanje mada sumnjam da ce ih mnogo ostat. Neka pišaju krv i iskašljavaju komade pluća ako misle nešto glavom
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 07 sep 2016, 13:25

Rodeni je napisao/la:
Slazem se trener nam nije za ove lige i fali nam jedan Golman a imamo solidne igrace Samo treba discipline u igri I da se bolje pripreme tek nakon pet kola ko da su malo kondicije stekli iako nije Jos gdije treba da bude za fudbalera Ali ide nabolje Samo da nam je golmana da valja
Jedino sto valja trenutno za federacije su Tatar,Ovcina i Papaz a ovo ostalo moze jedino u Blagaj.
Samo mi nije jasno sta se desilo sa Jazvinom i Lukomirakom koji su dobro odigrali proslu polusezonu al eto uprava je rekla da cemo se pojacati na zimu pa cemo vidjeti sta ce biti. :bih: :bih:

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 07 sep 2016, 15:09

Lukomirak nespreman I igra na lijevom beku gdije se bas nemoze nositi sa brzim I spremnim protivnicima bolje bi bilo da igra stopera tu je pruzo najbolje partije

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 sep 2016, 17:59

Seona vodi protiv vas 1:0

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 sep 2016, 18:06

Izjednačili ste...

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 07 sep 2016, 18:13

A sto ne bi Igora Remetica postavili za trenera?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 sep 2016, 18:54

Trener Seone navija za Velež 40 godina a danas igra protiv njih Danas se igraju utakmice Kupa BiH, a jedan od najzanimljivih je onaj u Seoni kod Srebrenika gdje gostuje mostarski Velež. Hasan polje nadomak Srebrenika umiva se od kako se doznalo da Rođeni stižu podno Majevice. Tribine se grade, nisu još potpuno okončane, ali i ono što je izgrađeno bit će spremno da primi mnogobrojne gledaoce koji su najavili svoj dolazak. Seona je osvajač Kupa Tuzlanskog kantona i to im je obezbijedilo najveću utakmicu u njenoj historiji. Ono što je zanimljivo u ovome meču jeste to što na klupi domaćina sjedi Nermin Džanić, veliki navijač Veleža. - Za Rođene najvijam od 1974.godine. Dakle više od 40 godina. Praktično od kad znam za sebe i od kad pratim fudbal. Bile su to sjajne generacije sa Bajevićem, Marićem, Vladićem, Topićem, Primorcem, Ledićem, Hadžiabdiećem, kasnije Vahom Halilhodžićem, Bakom Slišković, Semirom Tuceom, Seadom Kajtazom...Znam svaki tim Veleža, kaže Džanić. No njemu nije prvi puta da igra protiv Veleža. - Kao trener Gradine što sa seniorima što sa juniorima igrao sam često puta s njima, ali ovo je za Seonu prvi puta da igra sa jednim tako velikim klubom sa dugom tradicijom. Oni su sada malo u krizi ali izronit će Stari za one što ga vole, kaže Džanić. ****

Pozdrav za Nermina Džanića našeg đavola i jednog od mnogobrojnih navijaca iz TK :salut: ziv i zdrav bio crveni tebra
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 07 sep 2016, 20:26

Mogli ste pustiti :mrgreen:

Svaka cast momcima koji su danas dosli u Seonu :thumbup:
Sarajevo i Liverpool

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 sep 2016, 20:34

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Trener Seone navija za Velež 40 godina a danas igra protiv njih Danas se igraju utakmice Kupa BiH, a jedan od najzanimljivih je onaj u Seoni kod Srebrenika gdje gostuje mostarski Velež. Hasan polje nadomak Srebrenika umiva se od kako se doznalo da Rođeni stižu podno Majevice. Tribine se grade, nisu još potpuno okončane, ali i ono što je izgrađeno bit će spremno da primi mnogobrojne gledaoce koji su najavili svoj dolazak. Seona je osvajač Kupa Tuzlanskog kantona i to im je obezbijedilo najveću utakmicu u njenoj historiji. Ono što je zanimljivo u ovome meču jeste to što na klupi domaćina sjedi Nermin Džanić, veliki navijač Veleža. - Za Rođene najvijam od 1974.godine. Dakle više od 40 godina. Praktično od kad znam za sebe i od kad pratim fudbal. Bile su to sjajne generacije sa Bajevićem, Marićem, Vladićem, Topićem, Primorcem, Ledićem, Hadžiabdiećem, kasnije Vahom Halilhodžićem, Bakom Slišković, Semirom Tuceom, Seadom Kajtazom...Znam svaki tim Veleža, kaže Džanić. No njemu nije prvi puta da igra protiv Veleža. - Kao trener Gradine što sa seniorima što sa juniorima igrao sam često puta s njima, ali ovo je za Seonu prvi puta da igra sa jednim tako velikim klubom sa dugom tradicijom. Oni su sada malo u krizi ali izronit će Stari za one što ga vole, kaže Džanić. ****

Pozdrav za Nermina Džanića našeg đavola i jednog od mnogobrojnih navijaca iz TK :salut: ziv i zdrav bio crveni tebra
Nevjerovatno je gdje ima naših Veležovaca. Čak i u Sandžaku postoji fini broj navijača koji navijaju za Velež, Goražde isto itd... :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []