Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Pa naravno da znas, isto sto svaki proajecan navijac Man Utda i Arsenala zna da Tottenhem nikada nista osvojiti nece
Dobro, nadaj se, ali pogledaj realno ekipe, imena i igru i Arsenal i United su tu najslabiji. Nije to kvantna fizika.
Tanak im izgleda igrački kadar, haman k'o i kod tebe.
Ma o kakvoj igri mi ovdje pricamo poslije 5 kola, pa sta je to Tottenhem odigrao, jel ono jucer tebi bilo dobro? Pazi napravili par rezultata i to nesto kao wau, pa izgubili ste kuci od Evertona, igrali 1:1 sa Newcastlom, igrali 3:3 sa West Hamom, zdrobili Manchestera sa igracem vise(doduse to bi dobili i da nije bilo crvenog) i dobili Sotona kojem je odbrana stojala na pola centra protiv jednog Sona i Keana, sta bi sada ja iz toga trebao zakljuciti kako ce Totenhem glat u top cetiri a Arsenal eto nece.Lillard je napisao/la: ↑19 okt 2020, 19:00Dobro, nadaj se, ali pogledaj realno ekipe, imena i igru i Arsenal i United su tu najslabiji. Nije to kvantna fizika.
Naopaka konstrukcija. City i dalje stvara najveći broj goal clear situacija ili izglednih situacija za gol ,u zadnje 3 godine najbolji u Europi, prosle sezone su imali tup napad i promahu od odbrane , ove sezone su makar odbranu popravili sa Anketom i Diasom ( sve poslije Otamendia je napredak da se ne lazemo)Artetitis je napisao/la: ↑19 okt 2020, 13:48
City ima napadački dijapazon, ali ih se više niko ne boji (osim Artete neki dan). Ne djeluju više kao tim koji je u stanju dobiti deset utakmica zaredom niti sakriti loptu suparniku do te mjere da odbrana može mirno spavati. Ono što sam već pisao i dalje stoji - na zadnjih 18 utakmica u ligi u kojima su primili bar dva gola nisu dobili utakmicu (štaviše, imaju 0-3-15). Dovoljno je pokazati im zube i gotovi su.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.