Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

CRNI_SA
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la CRNI_SA » 22 jan 2010, 20:19

svaka cast realu odnosno perez ;) i navijaci Atletica su sinoc napunili calderon i uz ulaznicu davali novac za haiti ljepo od njih ¨!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 jan 2010, 20:24

svaka cast. napokon dobro ulozen novac.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 22 jan 2010, 20:31

Da samo dodam kako je Real 2004. godine pokrenuo projekt s kojim je izgradio najvecu skolu u glavnom gradu, te je ista srusena, pa se sad to sve obnavlja preko projekta kojeg je ponovo pokrenuo Florentino PErez. Sad ce se samo na to sve dodati i novi sportski centar za njihovu djecu, te ce Real tamo otvoriti skolu nogometa, izmedju ostalog.

Znaci, ponovna izgradnja skole za obrazovanje, izgradnja sportskog centra i otvaranje nogometne skole.

Osim sto ce Real to ulagati, danas je na Valdebebasu vecina igraca dala od sebe novac, a do kraja sedmice se ocekuje da ce svi izdvojiti dio za malisane koji su ostali bez domova.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 22 jan 2010, 21:13

Real je uvijek bio spreman na pomoc...hument..tekme.koliko je samo puta org.Zizu i Ronaldo,Figo tekmu zahvljujuci REAL MADRIDU

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jan 2010, 22:12

Casillas je napisao/la:Evo jedna novost. Florentino Perez je pokrenuo projekt s kojim ce podignuti novu skolu na razorenim Haitima.

Sjajan promotivni ali i humani potez. Svaka mu cast
odlično uložen novac....svaka čast perezu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 22 jan 2010, 22:24

nek ste o vi od silnih milijardi nesta dali u dobrotvorne svrhe :D
Svaka cast na ovom gestu ! Ovo bi trebali uraditi i ostali ne samo veliki klubovi nego i svi koji su u stanju , a vecina jeste ! Jednom klubu kao sto je Chelsea , Arsenal , Maancho , city i ostali bogati neznci nista 200 hiljada , a jadnim ljudima znaci svaki dolar vise nego ista !!!!

Barcelona i Real - respect !

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 22 jan 2010, 22:28

Andres je napisao/la:nek ste o vi od silnih milijardi nesta dali u dobrotvorne svrhe :D
Svaka cast na ovom gestu ! Ovo bi trebali uraditi i ostali ne samo veliki klubovi nego i svi koji su u stanju , a vecina jeste ! Jednom klubu kao sto je Chelsea , Arsenal , Maancho , city i ostali bogati neznci nista 200 hiljada , a jadnim ljudima znaci svaki dolar vise nego ista !!!!

Barcelona i Real - respect !

Thumbs up :!: :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2010, 23:46

Evo citam sad Canales potpisao za Real za 6mil.s tim da ce u Racingu ostati na pozajmici naredne 1-2 godine.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 22 jan 2010, 23:47

Devil je napisao/la:Evo citam sad Canales potpisao za Real za 6mil.s tim da ce u Racingu ostati na pozajmici naredne 1-2 godine.
znamo to ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 23 jan 2010, 12:59

real prodaje gaga za 15 miliona eura
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 23 jan 2010, 13:02

tax je napisao/la:real prodaje gaga za 15 miliona eura
Mozda i ne ;) Obicne spekulacije oko prodaje tog igraca Cityu. Ja iskreno ne vjerujem da ce Gago napustiti Real Madrid ove zime, jer Pellegrini zna kakve mu probleme stvaraju defanzivni veznjaci, od ozljeda do suspenzija.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 23 jan 2010, 14:34

Eno unajmili smo nekakvog divljaka da nam dovede Rooneya :D Navodno je najbolji posrednik u transferima.

Ronaldo nije zabio gola 401 minutu, i desava se isto sto i u Manchester, prosle godine, kada je nakon malo vece stanke od te, uspio u narednom kolu zabiti dva gola Hullu :D mozda se i varam, ovo sam jutros citao :D

Malaga, Ronaldo, 2, 3, 4 :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jan 2010, 14:39

Casillas je napisao/la:Eno unajmili smo nekakvog divljaka da nam dovede Rooneya :D Navodno je najbolji posrednik u transferima.

Ronaldo nije zabio gola 401 minutu, i desava se isto sto i u Manchester, prosle godine, kada je nakon malo vece stanke od te, uspio u narednom kolu zabiti dva gola Hullu :D mozda se i varam, ovo sam jutros citao :D

Malaga, Ronaldo, 2, 3, 4 :mrgreen:
Evo imate i vi svog jadnika. ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 23 jan 2010, 16:48

tax je napisao/la:real prodaje gaga za 15 miliona eura
daj boze da je to istina..da ga se rijesimo.citao sam na MARCI I AS-U i ljudi koji komnt pisu svasta i svi zele da sto prije lik napusti klub a ija,,,da bi mu cak Real trebao da plati avionsku kartu da sto prije napusti MADRID :mrgreen: ....ali nevjerujem da su toliko glupi da dadnu za njega 15 mill...govr se da je novi Fernando Redondo..jest mozda ima isto ime...jest mozda tjera frizuru kao Fernando ali u igri ni blizu.. :lol: :lol: zalim za De la Red-om jer on je stvarno imao talenat i mnogo bi pomagao ovom timu taj bi sigurno konurisao za prvu 1 postavu..Gaga je imao puno prilika u REAL MADRIDU i nije uspio dokazati da je arg.vazio za novog F.REDONDA....ali dobro najbolji je bio ono za Banegu..onog malog sto je Valencija kupila za 20tak mill eura govr se i za njega svasta..a isao sa posudbe na posudbu :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 jan 2010, 17:05

zar ima budala koje bi dale za gaga 15 mil,al jbg ima se može se nije me bilo par dana i zadovoljan sam dovođenjem canallesa možda i više nego što treba od njega očekujem da zamijeni casillasa kao kapitena nakon što ovaj zamijeni raula :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 23 jan 2010, 17:12

LBJ MVP je napisao/la:zar ima budala koje bi dale za gaga 15 mil,al jbg ima se može se nije me bilo par dana i zadovoljan sam dovođenjem canallesa možda i više nego što treba od njega očekujem da zamijeni casillasa kao kapitena nakon što ovaj zamijeni raula :D
ebiga mi smo nasjeli i dali za njega oko 20 mill jer je vazio za najboljeg arg igraca ligi na poziciji zadnjeg veznog pricalo se o njemu najbolje spominjali se njegov imenjak da je isti on u igri..ali vidilo se da je samo isti po tjeranju frizure,gel zalizivanje,isto ime..a igra :mrgreen: samo da se rijese njega pa ona Gutija na kraju sezone ovog drugog,ajd mozda jos nesto Gutara uradi ipak je milion puta bolji i u 33g od Gaga koji ima 22g :lol: najjace je bilo kad su BAVARCI dolazli na temu i pisali kako ce oni dovesti SERGIA :lol: :lol: BAYERN i SPANJOLAC :mrgreen:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 23 jan 2010, 17:36

Spisak pozvanih: Casillas, Dudek, Ramos, Metzelder, Arbeloa, Albiol, Garay, Marcelo, Lass, Xabi Alonso, Kaká, Drenthe, Guti, Granero, Mosquera, Cristiano Ronaldo, Raúl i Benzema. Kao što vidite, prinova u ekipi je Mosquera, koji je inače igrač Real Madrid Castille

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 23 jan 2010, 21:15

ocekujem sutra od Reala bar tri gola da zabije Malagi :mrgreen:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 jan 2010, 23:27

el_fenomeno je napisao/la:ocekujem sutra od Reala bar tri gola da zabije Malagi :mrgreen:
pa sve drugo bi se moglo nazvati blamazom. koja ulaganja a koja sirotinja....
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 23 jan 2010, 23:35

armando je napisao/la:
el_fenomeno je napisao/la:ocekujem sutra od Reala bar tri gola da zabije Malagi :mrgreen:
pa sve drugo bi se moglo nazvati blamazom. koja ulaganja a koja sirotinja....
Molim te, ako nemas nista pametnije za napisati, zaobidji ovu temu i postedi nas svojih glupih komentara :D
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.