Jedinstvo u srijedu ima više šansi za prolaz
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kriza
Pep Vani kuknjava Totalno sam razočaran
:zvijezde: Moralo se i ovo desiti
nakon 53 utakmice poraz Čestitke Ausburgu

Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 05 apr 2014, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Centre forward
- Kontakt:
Iskreno se nadam da će im se Pep u svlačionici nayebat' matere k'o rođene žene.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Sramota da nam mrtvi Augsburg prekine niz.
Od ovih omladinaca koji su danas nastupili jedino Hoejbjerg je pružio dobru partiju,Weiser kao da je kopija Avdije Vršajevića 20 lopti izgubio i krivac za gol, uz to svaki put kad dobije loptu umjesto da centrira vraća je nazad.Salahi ništa specijalno.
Buytena su navozali danas pošteno,hvala Bogu pa ide na kraju sezone.
Od ovih omladinaca koji su danas nastupili jedino Hoejbjerg je pružio dobru partiju,Weiser kao da je kopija Avdije Vršajevića 20 lopti izgubio i krivac za gol, uz to svaki put kad dobije loptu umjesto da centrira vraća je nazad.Salahi ništa specijalno.
Buytena su navozali danas pošteno,hvala Bogu pa ide na kraju sezone.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 05 apr 2014, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bilo je lijepo dok je trajalo.
Ljude jednostavno bili neka stvar za utakmicom, svima je u glavi United.
S.j.ebase dva rekorda u jednoj utakmici, ali ako nista sad barem znaju da i u ligi smiju izgubiti, nek se malo opuste.
Cekamo srijedu i popravak losih rezultata.
Ljude jednostavno bili neka stvar za utakmicom, svima je u glavi United.
S.j.ebase dva rekorda u jednoj utakmici, ali ako nista sad barem znaju da i u ligi smiju izgubiti, nek se malo opuste.
Cekamo srijedu i popravak losih rezultata.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 05 apr 2014, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Boli me gabri za taj neki rekord.
United mora pasti!
United mora pasti!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Dakle ocekivano,momci hvala jos jednom na tituli,MIA SAN MIA!!!!!!autogol je napisao/la:AugsburgNije nam mogla doci nezgodnija ekipa u ovom trenutku,ekipa iz komsiluka koja je jako nabrijana bila i u onoj prvoj utakmici protiv nas,imali su nekoliko izuzetno opasnih akcija,slavili smo rezultatom 3:0 ali nije to bilo bas tako lahko.
Ne znam kakvo im je stanje sa igracima,da li su kompletni,ali jedno je sigurno,sve ce uciniti da ne upisu novi poraz!!!
Sto se nas tice,tesko je naci motiv za sutrasnju utakmicu,jedino ako se tim bude uigravao za srijedu,sve ostale varijante mi ne daju za pravo da se nadam nekom rasturanju kako smo navikli ove sezone.
Meni licno je najbitnije da sezonu zavrsimo bez poraza,kad bi sve nerijesene bile do kraja

- BavaracZenica
- Kontakt:
Umjesto kritika, ja cu veliki aplauz dati nasim momcima za 53 utakmice bez poraza, nismo uspjeli taj Milanov rekord oborit, ali realno koja ekipa u danasnjem fudbalu, extra brzom i jakom, moze doci do 53 utakmice 
veliki aplauz
Da se dotaknem mladjarije
Hojbjeg pokazuje da se na njega itekako moze racunati, Yallii ili kak se vec zove, nista posebno nije pokazao, ma da sam primjetio da ima fin centrasut, a slabije igra defanzivu.. e sad treba mu vise sanse davati.
Sto se tice Weiser mislim da on nije za Bayern i nece se probit nikad
tako je kako je..
Shaqiri neprimjetan, ako se stanje ne popravi mislim da od sljedece sezone ni za njega bas nece bit nekog mjesta u ekipi.
Svaka cast momcima, ali ipak je najbitnija utakmica sad protiv Uniteda, idemo osvjetlat obraz
veliki aplauz
Da se dotaknem mladjarije
Sto se tice Weiser mislim da on nije za Bayern i nece se probit nikad
Shaqiri neprimjetan, ako se stanje ne popravi mislim da od sljedece sezone ni za njega bas nece bit nekog mjesta u ekipi.
Svaka cast momcima, ali ipak je najbitnija utakmica sad protiv Uniteda, idemo osvjetlat obraz
FC Bayern !!!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Ovaj Wieser je zalut'o u Bayern, od 25 centarsuteva 24 su isle pravo golmanu u ruke
Sta reci za Buytena, definitivno njegovo proslo, nema vise sta trazit u ovoj ekipi.
Ako nista mogli smo vidjet cime raspolazemo od mladih snaga,u ovom trenutku.
Najvise zalim zbog rekorda, bas mrtvi Augsburg prekide nasu seriju.
Sta reci za Buytena, definitivno njegovo proslo, nema vise sta trazit u ovoj ekipi.
Ako nista mogli smo vidjet cime raspolazemo od mladih snaga,u ovom trenutku.
Najvise zalim zbog rekorda, bas mrtvi Augsburg prekide nasu seriju.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Realno da se desilo u proslom kolu protiv Hoffe, bilo biii jao na nasem terenu od losine Hoffe.. da je od HSV-a pa vidi od HSv-a oni losi.. da je od Dortmunda, pa najveci konkurent..
Dobro ljudi smirite malo, citam neke ovamo komentare i nasladjivanje od strane navijaca Manchestera mislimm, to vjerujte nama ide na ruku, samo nek se nasladjuju mi cemo sve vidjet u srijedu.
Na kraju krajeva bitne su titule, sad hocu da sto jace udjemo u tekmu protiv Uniteda i do kraja pokazemo zasto smo najbolji..
i nemojte bit ttoliko bezzobrazni i uobrazeni...

Dobro ljudi smirite malo, citam neke ovamo komentare i nasladjivanje od strane navijaca Manchestera mislimm, to vjerujte nama ide na ruku, samo nek se nasladjuju mi cemo sve vidjet u srijedu.
Na kraju krajeva bitne su titule, sad hocu da sto jace udjemo u tekmu protiv Uniteda i do kraja pokazemo zasto smo najbolji..
i nemojte bit ttoliko bezzobrazni i uobrazeni...
FC Bayern !!!!!
Centre forward je napisao/la:PEP je napisao/la:militoo place baustela za tobom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, uz Vilšira najveća prevara od igrača modernog doba.
Al imali ste posjed
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Arane niđe veze niti smo bezobrazni niti uobrazeni bilo je i ovo za očekivati posebno zbog zadnje linije koja je danas igrala vjerovatno i na treningu jučer nisu ova četvorica nista vježbali ,a i razlog da je titula osvojena tako ekipa koja je igrala nije imala nikakav motiv. MISLI SU NA JEDINSTVU čitave ekipe gdje ćemo opet pokazati kako Bayo igra :violina:BavaracZenica je napisao/la: i nemojte bit ttoliko bezzobrazni i uobrazeni...![]()
- 10DelPiero
- Kontakt:
Meni nije jasno sto Martineza gura na stopera jer je on u odbrani prelos od pozicioniranja do brzine, oba beka losa, napad Augsburga prije gola Sallah pogrijesi, kad je pao gol Wieser pogrijesi, Pizzaro svaki napad usporio, nepokretan al' razumljivo s obzirom na godine. Nije mi jasno sto se toliko uzbudujete ovo nije cak niti druga postava Bayerna a da ne govorim znacaju same tekme.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- bavaracmujo
- Kontakt:
Jednostavno ovo se nije smjelo desiti al nikako, po meni glavni krivac pep jer sa tri djeteta dvojicom deda i sacirom koji je vam bilo kakve forme isto kao i kros, nije smio izaci ni protiv zepca, a pitanje za sve vas, sta ce biti ako manco pri da go, zanimaju me misljenja jer ja mislim da imamo problem kad neko povede i zatvori se mi onda veze nemamo kako bi igrali!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zasto?bavaracmujo je napisao/la:Jednostavno ovo se nije smjelo desiti al nikako.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Treba se sada naviknuti na ovakav pristup u Bundesligi. Titulu smo uzeli i logicno je da ce sada priliku dobijati igraci koji se nisu naigrali ove sezone. Jedino je lose zbog sjajnog niza koji smo imali bez poraza, ali sta je tu je. Najvaznije je da odigramo dobro u LP i prodjemo dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Sta reci,sto se tice poraza nisam ni malo ljut zaista nema motivacije vise igrati na nekome vecem nivou Bl ,ostaje samo zal sto je prekinut taj kontinuitet nepobjedivosti
,ako je vec morao da se desi poraz onda ,a moralo se jednom, neka bi to bilo protiv bvb jedine iole malo jace ekipe od svih do sada sa kojima smo igral,ali eto pep je bas krenuo da se zajebava
moze mu se
, dobro 6 igraca iz prvog meca sa sotonama ,baltazarima
nam nije igralo odnosno momci koji su standardni u prvih 11 samo da to i na njih ne ostavi taga na psiholoskoj bazi ipak smo izgubili nakon toliko dugo vremena .Iskeno pep me je iznenadio sa onom nasom djecom ,weiser potencijal dobro odradjen mec ali nikako se ne mogu oteti dojmu da mali igra ko ukocen tako mi djeluje kada trci i ganja loptu koda je na iglama
,salahi soldino nista posebno,hojbjerg od ovoga trojca on se vec lagano inkorporira u ovaj sustav ,solidan takodje ,ali jos pure dosta moraju pokusati da bi zasluzili cesce igranje.
U sredu je tekam sa sotonama,sve izuzev prolaska dalje bi bilo ogromno ali ogromno razocarenje .Nadam se da ce nas malo i nafaka krenuti ako gdje zapne ako prodjemo dalje u polufinalu ,ako je iko zasluzio da ponovi ono sto je milan uradio pre 23,24 godine onda je to mincenski bayern
.
p.s:ocigledno je jasno da martinez nema sta raditi na poz stopera, on je najvise izgubio pepovim dolaskom ,pep ga ponajvise stavlja na tu poziciju jer ne moze dopuustiti da mu igrac koji je 40 mil.placen sjedio na klupi koji je proslu sezonu maestralno odradio ,da bi svi u kuci bili zadovoljni .
U sredu je tekam sa sotonama,sve izuzev prolaska dalje bi bilo ogromno ali ogromno razocarenje .Nadam se da ce nas malo i nafaka krenuti ako gdje zapne ako prodjemo dalje u polufinalu ,ako je iko zasluzio da ponovi ono sto je milan uradio pre 23,24 godine onda je to mincenski bayern
p.s:ocigledno je jasno da martinez nema sta raditi na poz stopera, on je najvise izgubio pepovim dolaskom ,pep ga ponajvise stavlja na tu poziciju jer ne moze dopuustiti da mu igrac koji je 40 mil.placen sjedio na klupi koji je proslu sezonu maestralno odradio ,da bi svi u kuci bili zadovoljni .
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 05 apr 2014, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- bavaracmujo
- Kontakt:
I prosle godine je isto titula rano obezbjedjena al se nismo brukali kao danas, cak je protiv bvb-a i jup izveo djecu al smo odigrali 1-1, bajern nije tim za experimente i kad se titula osigura puno nama taj dres znaci da bi se brukali protiv neke prosjecne ekipe, ETO ZASTO
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Ljud mozeli neko napisati kakva dojam su ostavili nasi mladi igrac Weiser, Salahi i Hojberg? Drago mi je da us dobili priliku, u nastavku sezone se nadam da ce i drugi maldi potencijali dobijati prilike prije svih Green, Schopf, Wein i Frisenbichler, jedini prbolem je borba nase druge ekipe za prvo mjesto u reionaligi Bayerna a onta iz baraz za plasman druge ekipe u trecu ligu.
Ccccc, protiv Bvb izveo djecu, ako su ti Rafinha i Gomez djeca onda sam ja Mandingo,a trebao je covjek izvesti prvi sastav pa da se neko povrijedi pa bi protiv MUda bez pola ekipe igrali. Sjeti se malo kako je bilo protv njih na jesen u kupu, na koji nacin je Robben izasao iz igre.....Malo pogledaj u historiju pa vidi da Bayern od 01' devet godina nije prosao u polufinale LP, a titula se redovno osvajala, a sad je prilika treci put zaredom da se to ostvari. Ako ce oni proci u 1/2 finala sto se mene tice mogli su danas i 3:0 izgubiti. ETO ZATObavaracmujo je napisao/la:I prosle godine je isto titula rano obezbjedjena al se nismo brukali kao danas, cak je protiv bvb-a i jup izveo djecu al smo odigrali 1-1, bajern nije tim za experimente i kad se titula osigura puno nama taj dres znaci da bi se brukali protiv neke prosjecne ekipe, ETO ZASTO
potpisAstren je napisao/la:Ccccc, protiv Bvb izveo djecu, ako su ti Rafinha i Gomez djeca onda sam ja Mandingo,a trebao je covjek izvesti prvi sastav pa da se neko povrijedi pa bi protiv MUda bez pola ekipe igrali. Sjeti se malo kako je bilo protv njih na jesen u kupu, na koji nacin je Robben izasao iz igre.....Malo pogledaj u historiju pa vidi da Bayern od 01' devet godina nije prosao u polufinale LP, a titula se redovno osvajala, a sad je prilika treci put zaredom da se to stvari. Ako ce oni proci u 1/2 finala sto se mene tice mogli su danas i 3:0 izgubiti. ETO ZATObavaracmujo je napisao/la:I prosle godine je isto titula rano obezbjedjena al se nismo brukali kao danas, cak je protiv bvb-a i jup izveo djecu al smo odigrali 1-1, bajern nije tim za experimente i kad se titula osigura puno nama taj dres znaci da bi se brukali protiv neke prosjecne ekipe, ETO ZASTO
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 05 apr 2014, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.