Omladina na bekovima Salahi i Weiser prepali se utakmice i igranja u prvih 11moćnog Bayerna pa se gube po terenu

o Buyti da nepričam kao da je i Njemu 17-ta

Ali nema veze sad idemo barem na bod mislim da to ova ekipa može
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
PEP je napisao/la:militoo place baustela za tobom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i lijepo te pare meni na racun prebaciti, ako nista bar polasekerbay je napisao/la:Prodat mulera svajna krosa mandzuku
Dakle ocekivano,momci hvala jos jednom na tituli,MIA SAN MIA!!!!!!autogol je napisao/la:AugsburgNije nam mogla doci nezgodnija ekipa u ovom trenutku,ekipa iz komsiluka koja je jako nabrijana bila i u onoj prvoj utakmici protiv nas,imali su nekoliko izuzetno opasnih akcija,slavili smo rezultatom 3:0 ali nije to bilo bas tako lahko.
Ne znam kakvo im je stanje sa igracima,da li su kompletni,ali jedno je sigurno,sve ce uciniti da ne upisu novi poraz!!!
Sto se nas tice,tesko je naci motiv za sutrasnju utakmicu,jedino ako se tim bude uigravao za srijedu,sve ostale varijante mi ne daju za pravo da se nadam nekom rasturanju kako smo navikli ove sezone.
Meni licno je najbitnije da sezonu zavrsimo bez poraza,kad bi sve nerijesene bile do kraja
Centre forward je napisao/la:PEP je napisao/la:militoo place baustela za tobom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, uz Vilšira najveća prevara od igrača modernog doba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.