dragulji nasi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sta nam bi od Osijeka?fukarezv je napisao/la:
jos malo
400 gledalaca na tekmi pioniraPioniri u finalu bh. prvenstva!
Sjajan derbi između naših pionira i gostiju iz Sarajeva odigran je na pomoćnom terenu Tušnja, a nakon ovog uzvrata polufinala prvenstva BiH, u završnicu su se plasirali Crveno - crni!
SLOBODA - ŽELJEZNIČAR 4:2 (2:2)
Pomoćni stadion Tušanj. Gledalaca: 400. Sudija: Ilija Živković (Orašje). Pomoćnici: Goran Dujak (Odžak) i Damir Lazić (Brčko). Delegat: Damir Šarić (Tuzla). Strijelci: 1:0 - Smajić (1'), 2:0 - Hajdarević (6'), 2:1 - Beširević (10'), 2:2 - Hasanović (34'), 3:2 - Smajić (42'), 4:2 - Hajdarević (50').
http://fksloboda.ba/vijesti/1200-pionir ... -prvenstva" onclick="window.open(this.href);return false;
To su ti prijatelju moj sve greške koje su činile bivše uprave koje su dozvolile menadžere u klubu.Bojim se samo da ne završi mali kao što je završio Said...Tuzlak04 je napisao/la:Husara, bez p'o muke kupi kajmak. Samo ne znam kako se riješiti tog seljačića u pm..
Upravo tako,dobra stvar je što se to uradilo sa Todorovićem i Muminovićem i još par njih iz omladinskog pogona.ultrasstyle_tz je napisao/la:kako maknuti? a jbg stipendijskim ugovorima od malena za najtalentovanije i bez korupcije i nepotizma u mladjim selekcijama...
koliko slucajeva je prije bilo Sloboda ne da djetetu ni za kopacke, ni za pokazne karte, a ovaj dodje plati to, kupi kopacke, da djetetu malo dzeparca da ima izac i sve mu se to vrati mnogo puta kad dijete pocne da potpisuje ugovore..najbolji primjer toga mi je Jasmin Mesanovic ili Reno Gojkovic sa drugim menadzerom..
jedino da klub potpisuje stipendijske ugovore sa talentima, od kadeta, pa ako treba i od pionira ako vidis da je neko ekstra talenat i to je jedini nacin da "otjeras" te menadzere, jer treba razumiti i djecu i roditelje...vakat je tezak, kad ti neko plati djetetu clanarinu, kupi kopacke, plati pokaznu, + da dzeparac a ti dal radis-dal ne radis gdje , ko bi to danas odbio...jedini nacin da stanes tome u kraj je da klub "postane" menadzer prije ovih menadzera.
Dobio je i on.intercontinental je napisao/la:Upravo tako,dobra stvar je što se to uradilo sa Todorovićem i Muminovićem i još par njih iz omladinskog pogona.ultrasstyle_tz je napisao/la:kako maknuti? a jbg stipendijskim ugovorima od malena za najtalentovanije i bez korupcije i nepotizma u mladjim selekcijama...
koliko slucajeva je prije bilo Sloboda ne da djetetu ni za kopacke, ni za pokazne karte, a ovaj dodje plati to, kupi kopacke, da djetetu malo dzeparca da ima izac i sve mu se to vrati mnogo puta kad dijete pocne da potpisuje ugovore..najbolji primjer toga mi je Jasmin Mesanovic ili Reno Gojkovic sa drugim menadzerom..
jedino da klub potpisuje stipendijske ugovore sa talentima, od kadeta, pa ako treba i od pionira ako vidis da je neko ekstra talenat i to je jedini nacin da "otjeras" te menadzere, jer treba razumiti i djecu i roditelje...vakat je tezak, kad ti neko plati djetetu clanarinu, kupi kopacke, plati pokaznu, + da dzeparac a ti dal radis-dal ne radis gdje , ko bi to danas odbio...jedini nacin da stanes tome u kraj je da klub "postane" menadzer prije ovih menadzera.
Zna li neko da li je i Brzi uz Krpića odbio ''nogu'' iz Istre??
http://www.youtube.com/watch?v=zKOXuVhKYZ0aleksandar_veliki je napisao/la:intercontinental je napisao/la:Darko Mitrović![]()
![]()
![]()
Zna li neko o kakvom se igraču radi![]()
![]()
http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... -Darko/299" onclick="window.open(this.href);return false;
Solidan stoper, valjat ce vam...
tog momka odlicno znamintercontinental je napisao/la:Darko Mitrović![]()
![]()
![]()
Zna li neko o kakvom se igraču radi![]()
![]()
Ne sekiraj se ljudino, može se nakupit pola sektora takvih što psuju našu djecu, ne moraju čak biti ni u protivničkom timu, opletu često i po našima kad im nisu niz dlaku.joksimovic je napisao/la:Već sam načuo da su neki već pred potpisom za druge klubove,jer ih niko ne zove,a mi ćemo onda sve psovati kad nam naše dijete zabije gol.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iskren da budem meni nekada i bude drago kada neko dijete Slobode nam zabije gol,čisto da dokaže kretenima da je mogao igrati za Slobodu ali nije mogao protiv novca!!Coraco je napisao/la:Ne sekiraj se ljudino, može se nakupit pola sektora takvih što psuju našu djecu, ne moraju čak biti ni u protivničkom timu, opletu često i po našima kad im nisu niz dlaku.joksimovic je napisao/la:Već sam načuo da su neki već pred potpisom za druge klubove,jer ih niko ne zove,a mi ćemo onda sve psovati kad nam naše dijete zabije gol.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.