FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukarezv
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukarezv » 02 jul 2014, 20:47

slika
dragulji nasi :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 jul 2014, 20:53

Dvije godine zaredom naši pioniri prolaze Želju.

Prošle godine za prvaka, ove u polufinalu.
Svača čast klinci! :cool:
tuzlanska Sloboda

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 02 jul 2014, 21:01

Ima u ovoj generaciji dosta talenata, Smajic se vec prodao, pored njeg ima jos onaj mali sto je danas dao dva gola Hajdarevic, pa onaj Beganovic kapiten, ima tu jos klinaca sa kojim treba raditi i na koje se treba obratiti paznja. Ima i mali Muratovic onaj celavi mali je talenat, ali nazalost mislim da ce ovog ulica sj ebati. Treba neko da to rijesi na vrijeme da bi se kasnije moglo ozbiljno racunati na njeg :)

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 02 jul 2014, 21:03

slika
jos malo :D

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 02 jul 2014, 21:14

fukarezv je napisao/la:slika
jos malo :D
Sta nam bi od Osijeka? :?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 jul 2014, 21:53

Osijek je zamijenjen ima 7 dana.
Pioniri u finalu bh. prvenstva!

Sjajan derbi između naših pionira i gostiju iz Sarajeva odigran je na pomoćnom terenu Tušnja, a nakon ovog uzvrata polufinala prvenstva BiH, u završnicu su se plasirali Crveno - crni!

slika

SLOBODA - ŽELJEZNIČAR 4:2 (2:2)

Pomoćni stadion Tušanj. Gledalaca: 400. Sudija: Ilija Živković (Orašje). Pomoćnici: Goran Dujak (Odžak) i Damir Lazić (Brčko). Delegat: Damir Šarić (Tuzla). Strijelci: 1:0 - Smajić (1'), 2:0 - Hajdarević (6'), 2:1 - Beširević (10'), 2:2 - Hasanović (34'), 3:2 - Smajić (42'), 4:2 - Hajdarević (50').

http://fksloboda.ba/vijesti/1200-pionir ... -prvenstva" onclick="window.open(this.href);return false;
400 gledalaca na tekmi pionira :cool:
tuzlanska Sloboda

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 02 jul 2014, 22:57

raspored ko da nam je pravio dusman najveci...

nama je bolje napravit dream team za prvu polusezonu pa ih onda otpustit nego cekat pauzu da se pojaca
gdje skripi, mene je vec strah :mrgreen: al hajde valjda dodje jos koje pojacanje...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 02 jul 2014, 22:59

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 02 jul 2014, 23:08

Husara, bez p'o muke kupi kajmak. Samo ne znam kako se riješiti tog seljačića u pm..

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 02 jul 2014, 23:11

Tuzlak04 je napisao/la:Husara, bez p'o muke kupi kajmak. Samo ne znam kako se riješiti tog seljačića u pm..
To su ti prijatelju moj sve greške koje su činile bivše uprave koje su dozvolile menadžere u klubu.Bojim se samo da ne završi mali kao što je završio Said...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 jul 2014, 23:16

kako maknuti? a jbg stipendijskim ugovorima od malena za najtalentovanije i bez korupcije i nepotizma u mladjim selekcijama...

koliko slucajeva je prije bilo Sloboda ne da djetetu ni za kopacke, ni za pokazne karte, a ovaj dodje plati to, kupi kopacke, da djetetu malo dzeparca da ima izac i sve mu se to vrati mnogo puta kad dijete pocne da potpisuje ugovore..najbolji primjer toga mi je Jasmin Mesanovic ili Reno Gojkovic sa drugim menadzerom..

jedino da klub potpisuje stipendijske ugovore sa talentima, od kadeta, pa ako treba i od pionira ako vidis da je neko ekstra talenat i to je jedini nacin da "otjeras" te menadzere, jer treba razumiti i djecu i roditelje...vakat je tezak, kad ti neko plati djetetu clanarinu, kupi kopacke, plati pokaznu, + da dzeparac a ti dal radis-dal ne radis gdje , ko bi to danas odbio...jedini nacin da stanes tome u kraj je da klub "postane" menadzer prije ovih menadzera.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 02 jul 2014, 23:18

ultrasstyle_tz je napisao/la:kako maknuti? a jbg stipendijskim ugovorima od malena za najtalentovanije i bez korupcije i nepotizma u mladjim selekcijama...

koliko slucajeva je prije bilo Sloboda ne da djetetu ni za kopacke, ni za pokazne karte, a ovaj dodje plati to, kupi kopacke, da djetetu malo dzeparca da ima izac i sve mu se to vrati mnogo puta kad dijete pocne da potpisuje ugovore..najbolji primjer toga mi je Jasmin Mesanovic ili Reno Gojkovic sa drugim menadzerom..

jedino da klub potpisuje stipendijske ugovore sa talentima, od kadeta, pa ako treba i od pionira ako vidis da je neko ekstra talenat i to je jedini nacin da "otjeras" te menadzere, jer treba razumiti i djecu i roditelje...vakat je tezak, kad ti neko plati djetetu clanarinu, kupi kopacke, plati pokaznu, + da dzeparac a ti dal radis-dal ne radis gdje , ko bi to danas odbio...jedini nacin da stanes tome u kraj je da klub "postane" menadzer prije ovih menadzera.
Upravo tako,dobra stvar je što se to uradilo sa Todorovićem i Muminovićem i još par njih iz omladinskog pogona.
Zna li neko da li je i Brzi uz Krpića odbio ''nogu'' iz Istre??

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 jul 2014, 23:21

intercontinental je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:kako maknuti? a jbg stipendijskim ugovorima od malena za najtalentovanije i bez korupcije i nepotizma u mladjim selekcijama...

Upravo tako,dobra stvar je što se to uradilo sa Todorovićem i Muminovićem i još par njih iz omladinskog pogona.
Zna li neko da li je i Brzi uz Krpića odbio ''nogu'' iz Istre??
Dobio je i on.
075

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 02 jul 2014, 23:26

Darko Mitrović :?: :?: :?:
Zna li neko o kakvom se igraču radi :?: :?: :?:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 02 jul 2014, 23:32

aleksandar_veliki je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Darko Mitrović :?: :?: :?:

http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... -Darko/299" onclick="window.open(this.href);return false;

Solidan stoper, valjat ce vam...
http://www.youtube.com/watch?v=zKOXuVhKYZ0
ako je suditi po ovom videu ,solidno ,bitno je da nije sklon glupostima u odbrani

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 jul 2014, 23:32

pise da je bio jedan od boljih u ekipi Slavije prosle sezone...e sad...u onoj raspaloj Slaviji pitanje je sta je bolji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 02 jul 2014, 23:33

Cijeli svijet vidi kvalitet naše djece.ali mi ne.Kod nas je još uvijek prisutno mito i korupcija.Argument su igrači koji nam dolaze ili koji su nam već došli.Duša me moja boli kad vidim da svi skoro grade igru na svojoj djeci,dok naši na nekim anonimusima iza kojih nikad nisam vidio ,a niti pročitao neke rezultate.

Još malo sam polagao nade zbog dolaska Denisa,ali i on se izgleda nije naučio pameti,jer upravo on je taj koji zna gdje su mu djeca sa kojima je osvajao državna prvenstva,i koja ga nikad nisu iznevjerila.
Vjerujte da ih danas ima slobodnih pa skoro cijeli tim,i sigurno bi se prije odlučili za Slobodu nego za neki drugi Premijerligaš.Već sam načuo da su neki već pred potpisom za druge klubove,jer ih niko ne zove,a mi ćemo onda sve psovati kad nam naše dijete zabije gol.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 jul 2014, 23:38

intercontinental je napisao/la:Darko Mitrović :?: :?: :?:
tog momka odlicno znam :!: siguran i standardan stoper koji ce nam biti od velikog znacaja :!: Azmir ga je pokusao dovesti na polusezoni, mdjutim nije bilo moguce ali evo sad je tu :cool: stvara se respektabilna ekipa ;)
Sloboda Tuzla

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 02 jul 2014, 23:39

joksimovic je napisao/la:Već sam načuo da su neki već pred potpisom za druge klubove,jer ih niko ne zove,a mi ćemo onda sve psovati kad nam naše dijete zabije gol.

Ne sekiraj se ljudino, može se nakupit pola sektora takvih što psuju našu djecu, ne moraju čak biti ni u protivničkom timu, opletu često i po našima kad im nisu niz dlaku.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 02 jul 2014, 23:41

Coraco je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Već sam načuo da su neki već pred potpisom za druge klubove,jer ih niko ne zove,a mi ćemo onda sve psovati kad nam naše dijete zabije gol.

Ne sekiraj se ljudino, može se nakupit pola sektora takvih što psuju našu djecu, ne moraju čak biti ni u protivničkom timu, opletu često i po našima kad im nisu niz dlaku.
Iskren da budem meni nekada i bude drago kada neko dijete Slobode nam zabije gol,čisto da dokaže kretenima da je mogao igrati za Slobodu ali nije mogao protiv novca!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.