FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
4-4
Mozemo se mi "naslađivat" ovim neuspjesima ali ja cu uvijek dati podrsku za Sarajevo kada igra u Evropi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
4-4 Sunjarevic
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
što je bosanski inat ne daju peti gol pa makar glava pala

Husrefe vrati se da ih nogama sve sutas 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
9:6 za FKS sveukupno 
I tako Radan stavi tačku na i.Važno je da smo prošli,igra može biti i za zaborav al osigurati prolaz dalje je iznad toga.A sad čekamo da vidimo kako janezi tabaju,ovaj igraju sa ovim malenim

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Liga nam je smece, drzava nam je u q i sta ocekivati?
Kazu amateri za ove sa Malte. A sta su to nasi? Sve sto nabrojali, od provoda do neozbiljnosti i jel to profesionalni fudbaler?
Liga je iz godine u godinu slabija, tu nema price. Sve manje raje, sve slabiji fudbal. Prije sam imo bar sta vidjeti kad odem na Kosevo i kad nije bilo titule, sad godinama patnju gledam, ni f od fudbala.
Na temi Borca, jos prije ove tekme sam najavio moguce brukanje i Sarajeva i Želje i svih nasih smijesnih klubova. Željo jeste puno organizovaniji od recimo Sarajeva i profesionalniji po svoj prilici, ali nas fudbal, nasa liga je **** i vidjecete protiv Maribora da je tako.
haj bar nismo izgubili
Kazu amateri za ove sa Malte. A sta su to nasi? Sve sto nabrojali, od provoda do neozbiljnosti i jel to profesionalni fudbaler?
Liga je iz godine u godinu slabija, tu nema price. Sve manje raje, sve slabiji fudbal. Prije sam imo bar sta vidjeti kad odem na Kosevo i kad nije bilo titule, sad godinama patnju gledam, ni f od fudbala.
Na temi Borca, jos prije ove tekme sam najavio moguce brukanje i Sarajeva i Želje i svih nasih smijesnih klubova. Željo jeste puno organizovaniji od recimo Sarajeva i profesionalniji po svoj prilici, ali nas fudbal, nasa liga je **** i vidjecete protiv Maribora da je tako.
haj bar nismo izgubili
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
9-6...mjera
steta sto nije bilo na tv-u 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
AjdBosnaVodi
- Kontakt:
AjdBosnaVodi je napisao/la:Ovo je SVE do mentaliteta
Da imamo profesoinalizam, i da nasi mladi igraci ne idu 3 ujutro po carsiji i napiju se i **** se s curama, fudbal je broj 2 za nasi fudbaleri, prvo je seks i pivo
haj fala k u r cu bar jedan bod za BiH.sekac je napisao/la:4-4
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
sta sam vam rekao da ce biti x 100% namjesten mec daj boze da ne bude kakvih provjera ako su kladionice onako naglo oborile quote na 1 x a podiglo na 2 znalo se odma da nesta nestima isto kao i danasnja utakmica metalurg skoplje x

Ovo govori u ime svog kluba.Federer je napisao/la:Liga nam je smece, drzava nam je u q i sta ocekivati?
haj bar nismo izgubili
Sto se tica Mribora, svi znamo da su oni 10 godina ispred nas i da bi sve osim njihove pobjede tamo bilo iznenađenje
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 12 jul 2012, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
Hajde falim te boze izjednacise konacno...
A opravdanja nema kakva bolan presjedanja, kakvih bolan 40 stepeni i potcjenjivanja sta vam je, smjesan rezultat koji ne prilici jednom fudbalskom klubu kakav je Sarajevo
A mani te se te price o namjestanju, znam da je lakse tako svariti ovaj rezultat ali please
A opravdanja nema kakva bolan presjedanja, kakvih bolan 40 stepeni i potcjenjivanja sta vam je, smjesan rezultat koji ne prilici jednom fudbalskom klubu kakav je Sarajevo
A mani te se te price o namjestanju, znam da je lakse tako svariti ovaj rezultat ali please
Zadnja izmjena: aless, dana/u 12 jul 2012, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Eto prodje i ovo,bilo je zanimljivo ako nista 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo bold ko da sam ja pisaoFederer je napisao/la:Liga nam je smece, drzava nam je u q i sta ocekivati?
haj bar nismo izgubili
Mi se ne furamo mi smo furka.
4 bodarodjak je napisao/la:haj fala k u r cu bar jedan bod za BiH.sekac je napisao/la:4-4
Sarajevo ljubavi moja!
- plava grbavica
- Kontakt:
Hoče li biti dočeka igrača na aerodromu. Ipak nije mala stvar pa ribari- ribari al divovi su divovi.