Sto ne mogu zagonetnih ljudi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sto ne mogu zagonetnih ljudi
Svi koji su odbili da igraju za BIH su bili fail,invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:37Necu da sudim, al ovim "dijasporcima" nista ne vjerujem...uglavnom svi koji su pristali igrati za nas bili su fail, mimo bas izuzetaka tipa pjanic , al haj daj boze da svi ko ibra budu
Smije.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 23:00Šta je sa Bećirom? Ako se smije iznijeti.
Halilovic i subotic da su pristali za nas igrat mislim da bi imali.duplo bolje karijere...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:39Svi koji su odbili da igraju za BIH su bili fail,invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:37Necu da sudim, al ovim "dijasporcima" nista ne vjerujem...uglavnom svi koji su pristali igrati za nas bili su fail, mimo bas izuzetaka tipa pjanic , al haj daj boze da svi ko ibra budu![]()
JonSnow je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:41Makar samo 1 odabrao BiH moramo biri zadovoljni s obzirom na to da nismo uložili ni marke u njihov fudbalski razvoj. Dok žabokrečina zvana BiHPL ne krene izbacivati fudbalere, a ne alkoholičare i cuclače crijeva, do tad ćemo ovisiti o patriotskom naboju u dijaspori, a on je već u laganom padu.
De bolan, uozbilji se. Na koji način bi im naša reprezentacija pomogla da imaju imalo, a ne duplo bolju karijeru. Kao da mi imamo igrače u Realu, Barci, Bayernu, Liverpoolu.invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:47
Halilovic i subotic da su pristali za nas igrat mislim da bi imali.duplo bolje karijere...
Jbt halilovicu tek 24imam osjecaj da covjek igra 15 godina
Pa realno halilovic bi mozda postao pametnijiMokes je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:00De bolan, uozbilji se. Na koji način bi im naša reprezentacija pomogla da imaju imalo, a ne duplo bolju karijeru. Kao da mi imamo igrače u Realu, Barci, Bayernu, Liverpoolu.invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:47
Halilovic i subotic da su pristali za nas igrat mislim da bi imali.duplo bolje karijere...
Jbt halilovicu tek 24imam osjecaj da covjek igra 15 godina
Begovic, Lulic, Mujdza, Ibisevic, Medunjanin, Salihovic, Misimovic, Bicakcic, Kolasinac, Spahic, Muslimovic...invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:37Necu da sudim, al ovim "dijasporcima" nista ne vjerujem...uglavnom svi koji su pristali igrati za nas bili su fail, mimo bas izuzetaka tipa pjanic , al haj daj boze da svi ko ibra budu
Pa vala ne znam da su se svabe otimale za ibesivica?Harise je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:14Begovic, Lulic, Mujdza, Ibisevic, Medunjanin, Salihovic, Misimovic, Bicakcic, Kolasinac, Spahic, Muslimovic...invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:37Necu da sudim, al ovim "dijasporcima" nista ne vjerujem...uglavnom svi koji su pristali igrati za nas bili su fail, mimo bas izuzetaka tipa pjanic , al haj daj boze da svi ko ibra budu
Seferovic da je izabrao nas ispred Svice imao bi karijeru Izeta Hajrovica. Grashoper, Dinamo i tako taj nivo klubova.tuzlak1987 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:48Seferovic je imao pristojnu karijeru, za ostale nesto i ne zalim.
Lulic bi sigurno zabiljkežio desetine utakmica u prvih 11 Švice, da je zaigrao za njih.invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:16Pa vala ne znam da su se svabe otimale za ibesivica?Harise je napisao/la: ↑12 avg 2020, 01:14Begovic, Lulic, Mujdza, Ibisevic, Medunjanin, Salihovic, Misimovic, Bicakcic, Kolasinac, Spahic, Muslimovic...invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2020, 00:37Necu da sudim, al ovim "dijasporcima" nista ne vjerujem...uglavnom svi koji su pristali igrati za nas bili su fail, mimo bas izuzetaka tipa pjanic , al haj daj boze da svi ko ibra budu
Mismovic je igro za nas jer su ga srbi odyebali i zayebali se
Begovic je trebao braniti za ? Kanadu ?
Lulic, Mujdza ?
Medunjanim da je mogao biti u holandiji na tribinama bio bi, ali nije mogo ni to pa je doso nama
Seo ok, njega sam zaboravio.
Muslimovic?
Ibišević je mogo igrat za USA, ići na svako SP, bit glavni igrač...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 18 gostiju.