Odose i ove kvalifikacije u P.M
[youtube][/youtube]
On je igrace poslao na zagrijavanje i njemu je sve ovo smijesno,njemu je smijesno sto smo izgubili....
Dylan Dog je napisao/la:Daj linkBIHfan je napisao/la:Joj momak ti Safeta ne mozes organski covjece, idi gledaj crtice i pusti nek covjek radi svoj posao. Ti i pojedini ne mozete tj nsite u moci da ga smijenite. Makar sa Papetom ne moram slusat izjave i lazi Mikada, kome je zao uzeti Hrvatima igraca ( primjer Mujdza) i odmah znas da mu je interesu samo slava a ne uspjeh. Covjek koji je 90-tih govorio da treba poklati Muslimane. Jel njega hocete? Idite u Shangaj i divite se magarcu.szlaja je napisao/la:Pokusavaju svi da izmisle ili izvrnu neke rijeci. Niko ovdje nije trazio te silne pobjede, samo trazimo da se vidi na terenu da znamo igrat. Boze moj pa izgubili smo od Spanaca nekoliko puta, ali svaki put su dobili aplauz. A ovo protiv Francuza je fuj fuj fuj
A kakve veze ima šta čovjek "lajka" Evo ja lično nisam lajkao nikakvu grupu vezanu za BiH. U takvim grupama je većina dijasporaca koji imaju potrebu da dokazuju nekakvu ljubav prema domovini.szlaja je napisao/la: Nemojte "plaho" oko njega, vidite da je derpe, hahahaha. A i vidi se da je "pravi bosanac", pravi partriota, hahaha. Svi su lajkovi vezani za BiH. KAKAV OTAC TAKAV SIN
Jaki ti argumentiDenizmare je napisao/la:Stanite malo ljudi,nemojte da se lazemo bez veze sa tim supljim pricama. Pa niko da spomene igrace,taktika je jedno a igra na terenu drugo. Spominjete Francusku kao racku igra,jeste nikad gori nismo bili slazem se.
Ali hocemo li iskreno??????
Da li trcanje ima veze sa taktikom? Je li neko treba jednom profesionalcu da objasni da mora trcati ko lud kada igra sa Francuskom? Jeste li gledali tu tekmu? Pa je li bilo trcanja=? NIJE.
Ja bih bio presretan da je samo Pape problem. Cini mi se da su se igraci malo previse digli,pobjeda ce doci sama,sta ima. Prpa je bila protiv Lux. pa navalili i trica za 15 min. Sa Francuskom niko nije potrcao,ko je bio na tekmi mogao je to vidjeti,niko se ne otkriva,zasto,zato sto ne trci.Zato i nismo imali prilika. Ali to niko ne spominje,jedan zapeo na forumu da je samo Safet problem i svi ko papige nastavili. Opet kazem,ako je samo do njega i ja sam za to da ide, ali nisam siguran da je to tako...
Ma samo argumenti!szlaja je napisao/la:Njima je glavni argument da je Safet bio dobar fudbaler i da prima platu 10 000 KM, hahaha
A mi sto samo iznosimo cinjenice smo za njih balavci, haha. Vjerovatno je obrnuto
lulic,mujdja,i jos par mladih igracaMOZAK je napisao/la:Ma samo argumenti!szlaja je napisao/la:Njima je glavni argument da je Safet bio dobar fudbaler i da prima platu 10 000 KM, hahaha
A mi sto samo iznosimo cinjenice smo za njih balavci, haha. Vjerovatno je obrnuto
ja sam rekao da cemo o safetu pricati nakon ove dvije utakmice, da stavimo argumente!
Neka samo kazu sta je to safet donio dobro za nasu selekciju, a mi cemo im nabrajati negativne stvari..
jah upravo tako prije su se zvali zato sto igraju negdje a ne zato sto smo deficitarni na nekim pozicijama...vi pricate o nekim bajkama i basnama,vahama,bajevicima i sl,ljudima koji nisu nikad izrazili zelju,vi ih izmisljate i stavljate na seletorsko mjesto samo da bi mogli reci da su bolji od susica,naravno ima boljih od papeta samo sto se bas ne guraju na poziciju selektora sudite covjeku na osnovu jednog poraza dizete ciru u kraljeve,vjerovatno se ne sjecate raznoraznih poraza i izjava KRIV JE NADAREVIC,KRIV JE MISIMOVIC KRIV JE MURATOVIC.svi su bili krivi za poraze sem njega,ali eto nastavite pljuj te po susicu nista drugo i ne znamo, samo pljuvat zato nam je ovako kako jest...jos da naglasim vi nastavite mastat o francuzima princu na bjelom konju,mozda mozete ozvorit anketu hidinka za trenera ili lipija pa se raspravljajte koji je bolji...szlaja je napisao/la:Pa normalno je da se svaki ciklus zapocinje sa ponekim novim imenom. Prosli put su to bili Medunjanin, Stilic i Zec cini mi se. To je normalan ciklus, jedno odlaze drugi dolaze.
Gdje je taj tvoj susic bio do juce, nije htio da cuje za reprezentaciju!Tek sad, kada je vidio da imamo dobre igrace, objednom se predomislio, pa sam je tako rekao, ne izmisljam nista!nick je napisao/la:jah upravo tako prije su se zvali zato sto igraju negdje a ne zato sto smo deficitarni na nekim pozicijama...vi pricate o nekim bajkama i basnama,vahama,bajevicima i sl,ljudima koji nisu nikad izrazili zelju,vi ih izmisljate i stavljate na seletorsko mjesto samo da bi mogli reci da su bolji od susica,naravno ima boljih od papeta samo sto se bas ne guraju na poziciju selektora sudite covjeku na osnovu jednog poraza dizete ciru u kraljeve,vjerovatno se ne sjecate raznoraznih poraza i izjava KRIV JE NADAREVIC,KRIV JE MISIMOVIC KRIV JE MURATOVIC.svi su bili krivi za poraze sem njega,ali eto nastavite pljuj te po susicu nista drugo i ne znamo, samo pljuvat zato nam je ovako kako jest...jos da naglasim vi nastavite mastat o francuzima princu na bjelom konju,mozda mozete ozvorit anketu hidinka za trenera ili lipija pa se raspravljajte koji je bolji...szlaja je napisao/la:Pa normalno je da se svaki ciklus zapocinje sa ponekim novim imenom. Prosli put su to bili Medunjanin, Stilic i Zec cini mi se. To je normalan ciklus, jedno odlaze drugi dolaze.
možda se nisam trebao uključivati u ovu raspravu ali moram ti odgovoriti na ovo Džeko je prije njega igrao u mladoj repki standardno a i WFL-u i to dosta dobro tako da ga je više lansirao Magath nego Ćiro.MOZAK je napisao/la: ciro je uradio vise dobra nego svi dosadasnji selektori!On je lansirao dzeku u zvijezde kada sam mu se i sam smijao!
A inace je debitovo za A repku dok je Muzurovic bio selektor.brazzo je napisao/la:možda se nisam trebao uključivati u ovu raspravu ali moram ti odgovoriti na ovo Džeko je prije njega igrao u mladoj repki standardno a i WFL-u i to dosta dobro tako da ga je više lansirao Magath nego Ćiro.MOZAK je napisao/la: ciro je uradio vise dobra nego svi dosadasnji selektori!On je lansirao dzeku u zvijezde kada sam mu se i sam smijao!
MOZAK je napisao/la:Gdje je taj tvoj susic bio do juce, nije htio da cuje za reprezentaciju!Tek sad, kada je vidio da imamo dobre igrace, objednom se predomislio, pa sam je tako rekao, ne izmisljam nista!nick je napisao/la:jah upravo tako prije su se zvali zato sto igraju negdje a ne zato sto smo deficitarni na nekim pozicijama...vi pricate o nekim bajkama i basnama,vahama,bajevicima i sl,ljudima koji nisu nikad izrazili zelju,vi ih izmisljate i stavljate na seletorsko mjesto samo da bi mogli reci da su bolji od susica,naravno ima boljih od papeta samo sto se bas ne guraju na poziciju selektora sudite covjeku na osnovu jednog poraza dizete ciru u kraljeve,vjerovatno se ne sjecate raznoraznih poraza i izjava KRIV JE NADAREVIC,KRIV JE MISIMOVIC KRIV JE MURATOVIC.svi su bili krivi za poraze sem njega,ali eto nastavite pljuj te po susicu nista drugo i ne znamo, samo pljuvat zato nam je ovako kako jest...jos da naglasim vi nastavite mastat o francuzima princu na bjelom konju,mozda mozete ozvorit anketu hidinka za trenera ili lipija pa se raspravljajte koji je bolji...szlaja je napisao/la:Pa normalno je da se svaki ciklus zapocinje sa ponekim novim imenom. Prosli put su to bili Medunjanin, Stilic i Zec cini mi se. To je normalan ciklus, jedno odlaze drugi dolaze.
Sto vaha nikada nije bio ozbiljan kandidat, nije samo do vahe cini mi se, a mislim da je on nas najbolji trener trenutno!Bajevic vecinom ima angazmane, a evo sad ako safet izgubi, dat mu otkaz i bajevica na klupu posto je dao otkaz!Ti si ciromrzac, ciro je uradio vise dobra nego svi dosadasnji selektori!On je lansirao dzeku u zvijezde kada sam mu se i sam smijao!To sto je govorio nadarevicu i ostalim, pa imao je covjek autoritet..nema kasnjenja na trening da si majka![]()
Nema pljuvanja, samo argumenti!Na stranu ljubav!
upravo tako ciro je napravio od dzeke zvijezdz,nije onih 25 golova prvu sezonu i 26 druguMOZAK je napisao/la:Gdje je taj tvoj susic bio do juce, nije htio da cuje za reprezentaciju!Tek sad, kada je vidio da imamo dobre igrace, objednom se predomislio, pa sam je tako rekao, ne izmisljam nista!nick je napisao/la:jah upravo tako prije su se zvali zato sto igraju negdje a ne zato sto smo deficitarni na nekim pozicijama...vi pricate o nekim bajkama i basnama,vahama,bajevicima i sl,ljudima koji nisu nikad izrazili zelju,vi ih izmisljate i stavljate na seletorsko mjesto samo da bi mogli reci da su bolji od susica,naravno ima boljih od papeta samo sto se bas ne guraju na poziciju selektora sudite covjeku na osnovu jednog poraza dizete ciru u kraljeve,vjerovatno se ne sjecate raznoraznih poraza i izjava KRIV JE NADAREVIC,KRIV JE MISIMOVIC KRIV JE MURATOVIC.svi su bili krivi za poraze sem njega,ali eto nastavite pljuj te po susicu nista drugo i ne znamo, samo pljuvat zato nam je ovako kako jest...jos da naglasim vi nastavite mastat o francuzima princu na bjelom konju,mozda mozete ozvorit anketu hidinka za trenera ili lipija pa se raspravljajte koji je bolji...szlaja je napisao/la:Pa normalno je da se svaki ciklus zapocinje sa ponekim novim imenom. Prosli put su to bili Medunjanin, Stilic i Zec cini mi se. To je normalan ciklus, jedno odlaze drugi dolaze.
Sto vaha nikada nije bio ozbiljan kandidat, nije samo do vahe cini mi se, a mislim da je on nas najbolji trener trenutno!Bajevic vecinom ima angazmane, a evo sad ako safet izgubi, dat mu otkaz i bajevica na klupu posto je dao otkaz!
Ti si ciromrzac, ciro je uradio vise dobra nego svi dosadasnji selektori!On je lansirao dzeku u zvijezde kada sam mu se i sam smijao!To sto je govorio nadarevicu i ostalim, pa imao je covjek autoritet..nema kasnjenja na trening da si majka![]()
Izgleda da ti nick trokirao,totalno.Ili si ga vec odavno izgubio na putu''isp'o''MOZAK je napisao/la:Gdje je taj tvoj susic bio do juce, nije htio da cuje za reprezentaciju!Tek sad, kada je vidio da imamo dobre igrace, objednom se predomislio, pa sam je tako rekao, ne izmisljam nista!nick je napisao/la:jah upravo tako prije su se zvali zato sto igraju negdje a ne zato sto smo deficitarni na nekim pozicijama...vi pricate o nekim bajkama i basnama,vahama,bajevicima i sl,ljudima koji nisu nikad izrazili zelju,vi ih izmisljate i stavljate na seletorsko mjesto samo da bi mogli reci da su bolji od susica,naravno ima boljih od papeta samo sto se bas ne guraju na poziciju selektora sudite covjeku na osnovu jednog poraza dizete ciru u kraljeve,vjerovatno se ne sjecate raznoraznih poraza i izjava KRIV JE NADAREVIC,KRIV JE MISIMOVIC KRIV JE MURATOVIC.svi su bili krivi za poraze sem njega,ali eto nastavite pljuj te po susicu nista drugo i ne znamo, samo pljuvat zato nam je ovako kako jest...jos da naglasim vi nastavite mastat o francuzima princu na bjelom konju,mozda mozete ozvorit anketu hidinka za trenera ili lipija pa se raspravljajte koji je bolji...szlaja je napisao/la:Pa normalno je da se svaki ciklus zapocinje sa ponekim novim imenom. Prosli put su to bili Medunjanin, Stilic i Zec cini mi se. To je normalan ciklus, jedno odlaze drugi dolaze.
Sto vaha nikada nije bio ozbiljan kandidat, nije samo do vahe cini mi se, a mislim da je on nas najbolji trener trenutno!Bajevic vecinom ima angazmane, a evo sad ako safet izgubi, dat mu otkaz i bajevica na klupu posto je dao otkaz!
Ti si ciromrzac, ciro je uradio vise dobra nego svi dosadasnji selektori!On je lansirao dzeku u zvijezde kada sam mu se i sam smijao!To sto je govorio nadarevicu i ostalim, pa imao je covjek autoritet..nema kasnjenja na trening da si majka![]()
Ovo treba ubaciti na TV u one "OBECANE VIJESTI", neki dan je biloPrincipatus je napisao/la:Susic ce da proKuzi Albaniju, postavi sjajnu formaciju i postavu igraca, jednu masineriju, koja ce da pretare sve pred sobom i da demolira gol Albanca. Poslije utakmice ce ovdje svi (pod drugim imenima) pitati za autogram.![]()
Ozbiljno mislim da ce Susic ili iz nase reprezentacije izvuci puni potencijal, time mislim jednu reprezentaciju koja ce igrati i protiv jacih snazno. Nesto na cemu on za razliku od Cire, koji je krpio i nadao se da ce ta konstrukcija izdrzati, stvarno radi. Ili ce pri tome potonuti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.