Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2010, 13:23

HAAHAHAHAHA :!:

Evo vam City, znači biće je*eno proći grupu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 27 avg 2010, 13:26

slika

:lol:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 avg 2010, 13:28

Monolog je napisao/la:HAAHAHAHAHA :!:

Evo vam City, znači biće je*eno proći grupu.
Auxerre je u Ligi Prvaka, jes ti prestao pratiti nogomet :P

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 13:43

slika :mrgreen:
slika Stilic :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2010, 13:57

odlicna grupa.. treba nam jaka grupa, a ne nekakva slabasna.. mislim da je 1. pozicija bez problema tu..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 avg 2010, 14:09

Man.City, FC Salzburg i Lech Poznan, odlična grupa, tako nešto i treba ovoj ekipi da se bolje uigraju. A Balonja dolazi ponovo u Italiju ima da ga nema :D .

Quagliarella, odličan igrač, još jedan reprezentativac Italije. Sad Juventusu ima cijelu ekipu za reprezentaciju :mrgreen:

[youtube][/youtube]

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 avg 2010, 14:18

Italia je napisao/la:Alee 8-)

danas Quaglia dolazi na ljekarski.. odlicno pojacanje, ima sve.. kompletan igrac i sigurno ce nam vise pomoci nego Diego.. i da, i ja mislim da je Diego dogovor za Dzeku.. 100% ..
kako ce vam vise pomoci ako ne igraju na istim pozicijama, jucer si :( za Diegom sad najednom bolje sto je otisao, a to za Dzeku sumnjam oni su vama platili Diega i to je to....dakle, vi igrate 4-4-2 i tu ne moze Diego se uklopiti :roll: pa ne znam ko vam je to bolji od Diega samo u sredini Pepe, Martinez, koga jos imate, nema sumnje glup potez, a Quagriallela ce vam svakako dobro doci u napadu samo ne znam ko ce mu slati lopte, Krasic :?

edit---@juventus tebi ne treba da bude drago sto je talijan vec vazno je da je dobar igrac

Eto vam ballotelija ima da vam zabije golcinu, vi svakako zvizdite
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2010, 14:21

:roll:

meni je zao sto je otisao za male pare, u vezi nije mogao igrati jer u ovoj formaciji nece biti trequatriste, a kao secunda punta ne moze igrati, to se pokazalo davno.. i zato je bolji Quaglia koji je bas za secunda punte.. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2010, 14:24

Prelepa grupa,ne mislim za Juventus nego uopste.City sa brdom novca,sa zvezdama u ekipi,(polu)raspali Juventus :P ,Salzburg koji je svojom igrom mogao i u LP ici ne bi bilo nezasluzeno,te Lech koji bi mogao pomrsiti racune svima.No ipak mislim da Juve i City idu dalje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 avg 2010, 14:28

vuvu_zzz je napisao/la:
Italia je napisao/la:Alee 8-)

danas Quaglia dolazi na ljekarski.. odlicno pojacanje, ima sve.. kompletan igrac i sigurno ce nam vise pomoci nego Diego.. i da, i ja mislim da je Diego dogovor za Dzeku.. 100% ..
kako ce vam vise pomoci ako ne igraju na istim pozicijama, jucer si :( za Diegom sad najednom bolje sto je otisao, a to za Dzeku sumnjam oni su vama platili Diega i to je to....dakle, vi igrate 4-4-2 i tu ne moze Diego se uklopiti :roll: pa ne znam ko vam je to bolji od Diega samo u sredini Pepe, Martinez, koga jos imate, nema sumnje glup potez, a Quagriallela ce vam svakako dobro doci u napadu samo ne znam ko ce mu slati lopte, Krasic :?

edit---@juventus tebi ne treba da bude drago sto je talijan vec vazno je da je dobar igrac

Eto vam ballotelija ima da vam zabije golcinu, vi svakako zvizdite
Ovako prvo ovo za Diega, on da je ostao igrao bi iza Amurija kao poluspica tako nešto (ali on nije za te pozicije, iako mi je žao bolje što je otišao). A pošto Del Neri igra formaciju 4-4-2, koja se najviše oslanja na dva krila (Krasić, Pepe, Lanzafame, Martinez). U sredini će igrati dva igrača (Melo, Sissoko, Aquilani, Marchisio). Dok u napadu Amauri ili Jaquinta spic napada, a Quagliarela ili Del Piero kao polušpice. Odbrana je standardna dva stopera (Chielini, Bonucci, Legrottaglie,.....) i bekovi (Motta, De Ceglie, Grygera :cry: .....)

Pa prvo sam rekao da je dobar igrač pročitaj pa ćeš vidjeti, a ovo drugo što sam rekao reci da nije istina :lol: .

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2010, 14:30

sinoc dobar bio De Ceglie? jedno od rijetkih igraca Juvea za koje sam mislio da ce biti veliki, a na kraju podbacili.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 27 avg 2010, 14:30

Del Piero jučer majstorija izgleda da će i ove godine briljirati a i u Unitedu Scholes igra fenomenalno tako da je ovo godina velikana (veterana) ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 avg 2010, 14:33

Samo se ova realizacija mora popraviti, jesu se izmašili uhhh:

[youtube][/youtube]

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2010, 14:34

da, Scholes je igrac sa najboljim passom trenutno na svijetu.. ali on za razliku od Del Piera je imao srecu sto sad u poznim godinama igra potpuno defanzivno, dok je Alex jos uvijek na odaru defanzivaca..

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 avg 2010, 14:38

meni je pomalo cudno da za jednog ekstra igraca nema mjesta u timu odnosno Diego je zrtva takve formacije, samo ne znam kako onda je Werderu igrao ili sad u Wolfu, mogla se formacija podrediti, samo da vas trener ne ukopa i njegova jedna jedina formacija koju poznaje....@juve@ ok ;)

da za Del Piera i te slicne igrace u poznim godinama ne treba snaga vec samo trenutak magije koju posjeduju godinama i koju ne mogu zaboraviti

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2010, 14:39

steknem utisak vuvuzelo da pratis Serie A od prosle sezone.. pa valjda i sam znas da je citava prosla sezona bila zrtvovana, da su svi ispastali radi Diega.. Del Piero nije mogao igrati, napadaci nisu imali krila, Camoranesi morao igrati veznjaka, Marchisio morao igrati naprijed.. sve da bi Diego igrao svoju poziciju i opet nam nije donio ono sto je trebao..

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 avg 2010, 14:49

pa ja koliko se sjecam imali ste mnogo povrijeda i normalno da cete se krpiti gdje stignete i s kim stignete....pusti ti sad proslu godinu, tada vam je bio i drugi trener, a sad samo sto je cuveni Del Neri i njegovo nepoznavanje ostalih formacija mora se zrtvovati jedan od najboljih igraca...dakle samo sto on ne umije postaviti drugu formaciju.....vidio si Moua kako je u Interu, formaciju postavi u skladu sa ekipom, rezultatima, znacajom utakmici i sta ja znam cemu sve ne, i tako stalno mijenjao....a zamisli sad stalno 4-4-2 igrati, gubite 3-0 tu formaciju :roll: cudno, zar ne....A to ako mislite da ste prosle sezone sve Diegu podredili je suplja prica, prije svega to je nesposobnost trenera koji su vas vodili isplivala je na povrsinu, sad formaciju poodredite Martinezu ili se on u sve uklapa :? ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 avg 2010, 14:54

da da.. ti znas bolje od nas.. znas da je Diego igrao na neprirodnoj, a da su svi ostali igrali na svojim pozicijama.. ;)

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 27 avg 2010, 14:57

dobro Diego umije samo kao trequatrista igrati i nista vise i zato je se zbog jednog igraca ostalih deset promijenilo pozicije, Buffon je igrao beka, Treze koliko je mogo stopera, Manninger je bio napadac a Cannavaro i Legrottalllie su branili :lol: ok, game over ;)

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 27 avg 2010, 15:00

Pricajte vi sta hocete ali smo izgubili najboljeg igraca sto smo imali ja bi vise volio gledat njega pa makar kao centarfora iako mu to naravno nije prava pozicija nego Amaurija i Jakintu jer sam siguran da bi zabio vise golova nego njih dvojica zajedno jer imat takvog fantazistu a prodat ga za sicu to nije normalno vjerujte mi on bi se sigurno sam oslobadjao 2-3 odbrambenih pa s lakocom zabijao. Svaka cast Kvaljareli koji mi je drag igrac ai ja sam ga zelio vidjeti u Juvetu prije 2 sezone kad je uz Ibru bio najbolji napadac ali je ovo neki drug igrac ni priblizno kvalitetu od prije 2 god. kad je igro u Udinama sa Di Nataleom cinio najbolji napad lige...smatram nismo prodali Diega da bi imali tim za Scudetto a ovako smo totalne talasike...

PS Dobili smo strasnu grupu ali nema veze bicemo 1. sigurno ja da hocemo razvalit one bradonje iz Emirata pa da nas kupe kad vide potencijal ekipe Juveta. Ove sezone iza Intera zbog prodaje Diega ali nema veze da je Ligu Prvaka samo izborit al direktno i ja zadovoljan...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []