La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Markinhio
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la Markinhio » 29 apr 2026, 20:53

denimen99 je napisao/la:
29 apr 2026, 20:46
Markinhio je napisao/la:
29 apr 2026, 18:27
denimen99 je napisao/la:
29 apr 2026, 08:32
Mou je seljak, a ovaj nam onda izbaci riječ poput "otrat". Šta god to da znači.
To sam i napisao u kontekstu jer je seljacka rijec,to ti znaci nabit nogom iz kluba vinija
Ti očito ne kontaš stvari. Kako Alonso nije Vinija nabio nogom iz kluba? Treneri u Realu moraju da se prilagode igračima koje Ćaća dovede, a ne obrnuto. Zar je to toliko teško za razumjeti?
Xabi nije ni slican mourinhu,znam ja kakva je mourinho glava,sve je moguce

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 29 apr 2026, 23:25

Raja bi da se otjera Vini koji je super igrac, pravi probleme svakoj ekipi, kad je u fazonu skoro ga nemoguce zaustavit, najbolji asistent lp zadnjih 5-6 sezona, mislim da je i u driblinzima u vrhu, zabija golove. Problem je sto voli slavit golove, ok simuliranje nervira sve redom al mislim da je njegov najveci problem sto je crn, to mu raja na forumu ne prasta.
I da ga otjeraju koga dovest, nema 5 boljih krila od njega.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 apr 2026, 23:28

godrina je napisao/la:
29 apr 2026, 23:25
Raja bi da se otjera Vini koji je super igrac, pravi probleme svakoj ekipi, kad je u fazonu skoro ga nemoguce zaustavit, najbolji asistent lp zadnjih 5-6 sezona, mislim da je i u driblinzima u vrhu, zabija golove. Problem je sto voli slavit golove, ok simuliranje nervira sve redom al mislim da je njegov najveci problem sto je crn, to mu raja na forumu ne prasta.
Aha, sigurno da je to razlog zasto ga raja na forumu ne voli :kafa:

Elrond
Kontakt:

Post Postao/la Elrond » 30 apr 2026, 00:34

godrina je napisao/la:
29 apr 2026, 23:25
Da, on je jedini crni igrac i zato ga ne vole.
Sa druge strane, Mpabe, Yamal, Olise, Van Dajk i mnogi drugi, srecom nisu crnci, pa ih se zato ne hejta.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []