Bus će vjerovatno biti jeftiniji od kombija
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Nego šta, čim je Omar, mora da valjanookey je napisao/la:Ja ću samo reći:
OMAR BALJIĆ!
Super, drago mi je ovo cuti odnosno procitatiSeyo_TM je napisao/la: Bogičević: Oporavak teče po planu
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bo ... e-po-planu
Nisu nam dali da idemo na utakmicu pa moram preko klipa u trajanju od cijelih 48 sekundi kontam ko "dobro odigrao"elSaik je napisao/la:[youtube][/youtube]
imas dresove u klubu vec uzeti, 90KM gornji dio i sorc.madridista je napisao/la:Rutinska pobjeda nema šta, moram pohvaliti i naše današnje dresove. Ovi tamno plavi dresovi mi se fakat sviđaju. I još da pitam hoće li biti u klubu takvih dresova da se kupi (ovih tamno plavih) ili samo onih kakve je Buki prezentirao na press konferenciji???
Reci jos,koliko hocete golova da vam damo,s koliko razlike da vas pobijedimo?Stole iz Bora je napisao/la: Nema izostanaka, svi su spremni i odmorni! Eto, sta jos da ti kazem ..
sa -2tatamata je napisao/la:Reci jos,koliko hocete golova da vam damo,s koliko razlike da vas pobijedimo?Stole iz Bora je napisao/la: Nema izostanaka, svi su spremni i odmorni! Eto, sta jos da ti kazem ..
Vec nas u startu degradirate......prvi znak straha.........tatamata je napisao/la:Reci jos,koliko hocete golova da vam damo,s koliko razlike da vas pobijedimo?Stole iz Bora je napisao/la: Nema izostanaka, svi su spremni i odmorni! Eto, sta jos da ti kazem ..
Ja sam od onih koji spadaju u grupu pesimista pa me i neces nesto zahebati ili isprovocirati ovim ..tatamata je napisao/la:Reci jos,koliko hocete golova da vam damo,s koliko razlike da vas pobijedimo?Stole iz Bora je napisao/la: Nema izostanaka, svi su spremni i odmorni! Eto, sta jos da ti kazem ..
Ne boji se Borac nikoga,al postovanje protivnika je vec druga stvar.Ako cemo tako i Amar se nas "boji".sekula je napisao/la: Vec nas u startu degradirate......prvi znak straha.........
Pa ovo je dobronamjerna provokacija.Stole iz Bora je napisao/la: Ja sam od onih koji spadaju u grupu pesimista pa me i neces nesto zahebati ili isprovocirati ovim ..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.