Moze se neno izjasnit sta radi i ko je ako hoce.admin je napisao/la:ja čuh da je Neno baš novinar i to sportski, na televiziji koju vodi poslovni partner predsjednika saveza.Sapce je napisao/la:Neno nije novinar. Ima pravo da bude pristrasan.nerminh74 je napisao/la: A ko je dao prostora nego Harun ne primjerenim reakcijama,a sta si očekivao od trncevica nego da nastavi zakuhavati da što više osigura svoj najveći izvor prihoda
A pusti se ti Nene i njegove priče njega je dobro Harun uhljebio za njegovo piskaranje po forumima i facebookovima, on je itekako pristrasan i ima interesa da drži stranu
Ponavljam ovdje nema nevinih, ali Harun je dobro plaćen da ovakve stvari stišava i rješava, a ne da rasplamsava
Ponavljam procitaj tekst na eurobasketu on je iz neutralnog ugla
Mene iskreno zaboli i za trncevicem, harunom, pa na kraju i za ss.ba mene zanima da naša reprezentacija koja zaigra u francuskoj bude što jača, a ovako neće biti pogotovo što Harun uvlači druge Igrače i kvari atmosferu
Jedan utjecajan portal kao sto je ss.ba ne moze sebi priustit taj luksuz.
Harun je jako dugo sutio u spustao loptu, dok je ss.ba non stop potpaljivo ovu temu, članci, naslovi, izjave izvučene iz konteksta itd.
Ja vjerujem da se sad nekim ljudima dize, s obzirom na broj klikova itd.
Al izgubili ste kredibilitet. Slabo vam se vjeruje....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
možda sam pogrešno čuo.
A SS.ba je uvijek dao prostor i jednoj i drugoj strani, o bilo kakvom sukobu da se radi.
Ali sam vas naslov jednog od clanaka: "dio reprezentativaca potpisao izjvu i da podrsku ksbih" inicira na to da je dio reprezentativaca na ET-jevoj strani. Jedini reprezentativac koji ne stoji na listi je djedovic.
Ostali koji fale su jos mladi reprezentativci. Njihovo i nije da nesto izjavljuju nego da treniraju i da cekaju na poziv ili ne.
Bezze vam je taj pristup ali skroz.
Tj. ne znam sta namjeravate s time postići.
Mislim da ni vi sami ne znate koji vam je cilj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.