PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sariel
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sariel » 05 sep 2016, 21:45

Virtu4l je napisao/la:svi su djetici kad cekam na kladionici
Aaa politican.
:mrgreen: :geek:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2016, 21:46

evo recimo sad navijam da srbija okrene i hrvatska pobijedi :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 sep 2016, 21:51

Virtu4l je napisao/la:evo recimo sad navijam da srbija okrene i hrvatska pobijedi :mrgreen:
Mene recimo libo kako igraju i srbija i hrvatska.
samo Sloboda.
I Bosna.
Al dobro ja se i ne kladim.ne treba mi :mrgreen: :salut:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 sep 2016, 21:53

molotovljev je napisao/la:
admin je napisao/la:Iako to zvuci kao (a i jeste) plus za forum, licno mislim da nijedna uprava ne bi trebala citati sta forumasi pisu ili slusati nase ideje i stavove. O pisanju po forumu da ne govorim...
FKS je organizacija, a svaka organizacija ima svoje operativce, tako da ne mora čitat niko iz Uprave, dovoljno je da operativci
sortiraju mišljenja sa svih foruma i prenesu ih ljudima u Upravi. A,svaki ovaj koji se predstavlja kao insajder i vidiš fakat da često
pogodi, znaš da je operativac. Obrati pažnju kakav stav 'insajderi' imaju na temi FKS i biće ti jasnije zašto sam rekao da se mišljenje
sa te teme ne uvažava.
Kakvo bolan misljenje, kakvi operativci? 20% djeca, 20% zeljovci koji se predstavljaju ko pitari, 20% kontra struja, 20% tvoji operativci i 20% navijaci... I treba sad da proberes, samo one prave koje ces slusati, a i oni pojma nemaju, navijaci nisu strucnjaci, oni su navijaci i to je to.

Sarajevski klubovi se gube od kad slusaju navijace i 'navijace' koji im sole pamet.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 sep 2016, 21:55

A 50ak% ovih ta trane??? :urnebes:
Suport jor loukl klab :geek: :opaopa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2016, 21:56

admin je napisao/la:Sarajevski klubovi se gube od kad slusaju navijace i 'navijace' koji im sole pamet.
Da, ali navijači su savršen alibi za neuspjeh, htjeli ste, eto vam...
Voli te tvoje Sarajevo.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 sep 2016, 21:57

aleksandar_veliki je napisao/la:Virtu je stari lisac, uzeo je u ovih posljednjih mjesec dana veliku lovu na Zelji :)
Ko i ti. :mrgreen: :geek:
Reci ako lazem

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2016, 21:59

11 kvota na Vitez, Vedran mi javio :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 sep 2016, 21:59

Virtu4l je napisao/la:
admin je napisao/la:Sarajevski klubovi se gube od kad slusaju navijace i 'navijace' koji im sole pamet.
Da, ali navijači su savršen alibi za neuspjeh, htjeli ste, eto vam...
Tacno pogotov ovi sa strane koji ne razumiju filozofiju kluba.
nije to to, na :geek:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 sep 2016, 22:02

aleksandar_veliki je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Virtu je stari lisac, uzeo je u ovih posljednjih mjesec dana veliku lovu na Zelji :)
Ko i ti. :mrgreen: :geek:
Reci ako lazem
Ja poginuo, sve kontam krenut ce ih :).
Slabo procjenjujes :urnebes:
Evo reci kolko kosta da heftu samo o slobodi pisete?al pozitivno ne ko o zelji :lol: :lol:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 sep 2016, 22:24

aleksandar_veliki je napisao/la:Za Azmira ginem. Cijenim ljude koji svoje novce krvavo zaradjene ulazu u bh. sport.
:thumbup: :salut:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 sep 2016, 22:41

admin je napisao/la:
admin je napisao/la:Iako to zvuci kao (a i jeste) plus za forum, licno mislim da nijedna uprava ne bi trebala citati sta forumasi pisu ili slusati nase ideje i stavove. O pisanju po forumu da ne govorim...
FKS je organizacija, a svaka organizacija ima svoje operativce, tako da ne mora čitat niko iz Uprave, dovoljno je da operativci
sortiraju mišljenja sa svih foruma i prenesu ih ljudima u Upravi. A,svaki ovaj koji se predstavlja kao insajder i vidiš fakat da često
pogodi, znaš da je operativac. Obrati pažnju kakav stav 'insajderi' imaju na temi FKS i biće ti jasnije zašto sam rekao da se mišljenje
sa te teme ne uvažava.
Kakvo bolan misljenje, kakvi operativci? 20% djeca, 20% zeljovci koji se predstavljaju ko pitari, 20% kontra struja, 20% tvoji operativci i 20% navijaci... I treba sad da proberes, samo one prave koje ces slusati, a i oni pojma nemaju, navijaci nisu strucnjaci, oni su navijaci i to je to.

Sarajevski klubovi se gube od kad slusaju navijace i 'navijace' koji im sole pamet.
... o tome ja i pričam, i upravo zbog toga se mišljenje sa te teme ne uzima u razmatranje. U suprotnom, Petrović bi bio trener FKS.
Meni lično najviše smeta to što je ovo ipak javni forum, i nije mi svejedno kad znam da svi oni koji čitaju forum u prilici su
čitati sve ono što se piše na temi FKS, od strane vlastitih navijača ili onih koji se tako predstavljaju. Nije to forum zatvorenog
tipa kao info, ili recimo ona grupa na fb, tamo nek pišu šta hoće, ne smeta mi ni blizu kao što mi smeta na ovom forumu.

Juče sam pročitao zanimljiv komentar na drugom forumu, i mislim da je taj komentar poenta cijele ove priče, citiram:
"Kritikuj ba, niko te ne sputava... ali budi dingospo pa to radi u granicama kulture, nemoj biti džiber pa lajati čim se zine.
Treba odvojiti jedno od drugog, a to mnogi ne znaju."
F.K.SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 sep 2016, 22:50

A ti bi da se ne prica javno o svim lopovlucima koji ti haveri rade? Jao izvanjavam se onda duboko.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 05 sep 2016, 22:57

Ovi admini kako su poceli pisat, sra.nje tema postala. Sve neka zdrava diskusija, ni ne cita mi se :puke:
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 sep 2016, 23:00

FrancescoTotti je napisao/la:A ti bi da se ne prica javno o svim lopovlucima koji ti haveri rade? Jao izvanjavam se onda duboko.
Ne, ne smeta mi uopšte što neko optužuje članove Uprave za neke kriminalne radnje, to su nagađanja i klevete, teške riječe,
i ne ulazim u to iako mi to sve vrijeme prebacujete, hmm zanimljivo.
Ali smeta mi kada neko ko za sebe tvrdi da je navijač FKS i na javnom forumu kaže da će sutra vratiti svoju člansku, ne treba mu,
a to si ti napisao, eto već kad me vučeš za jezik... Smeta mi kada 'navijač' Sarajeva prije početka sezone kaže da je Zrinjski favorit,
pa onda Sloboda i Željo... to nikad ne bi rekao pitar, ali eto indijanac to kaže. Nek vas folira mene neće ! Ćao,
F.K.SARAJEVO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2016, 23:02

Momci pređite na temu o PL, nemojte nam skrnaviti svetinju :pray:
Voli te tvoje Sarajevo.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 sep 2016, 23:03

FrancescoTotti je napisao/la:A ti bi da se ne prica javno o svim lopovlucima koji ti haveri rade? Jao izvanjavam se onda duboko.
Ne, ne smeta mi uopšte što neko optužuje članove Uprave za neke kriminalne radnje, to su nagađanja i klevete, teške riječe,
i ne ulazim u to iako mi to sve vrijeme prebacujete, hmm zanimljivo.
Ali smeta mi kada neko ko za sebe tvrdi da je navijač FKS i na javnom forumu kaže da će sutra vratiti svoju člansku, ne treba mu,
a to si ti napisao, eto već kad me vučeš za jezik... Smeta mi kada 'navijač' Sarajeva prije početka sezone kaže da je Zrinjski favorit,
pa onda Sloboda i Željo... to nikad ne bi rekao pitar, ali eto indijanac to kaže. Nek vas folira mene neće ! Ćao,
druze ti si njega s nekim pomijesao...
toti je ikona rome???

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 05 sep 2016, 23:03

daj bolan aco sankcioniši ovo normalno pisanje po tebi pa ko će to čitati više? bez ijedne uvrede... :thumbdown: :facepalm:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 05 sep 2016, 23:04

aleksandar_veliki je napisao/la:Prodaso me i Turci i Srbi. Nista, cekam vikend pa na Krupu i Vitez zakititi da se izvadim :) Totti i Koktel molim vas tema Sarajevo ili PL opcenito.
Provokatoru! :mrgreen:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 sep 2016, 23:04

20le je napisao/la:Ovi admini kako su poceli pisat, sra.nje tema postala. Sve neka zdrava diskusija, ni ne cita mi se :puke:
:lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.