Evo letim.let3 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:27Umjesto sto se raspravljas ovdje sa svima ko kaktva tetkica, budi dingospo i cestitaj![]()
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- DinGospo21
- Kontakt:
Re: La Liga
- DinGospo21
- Kontakt:
Najgore sto retardi fakat vjeruju u ovo. 
De jos koji put napiši Negreira liga
Odradio hernandez dobro posao. Lakat i krv nista odjednom, to je ovjera moci. Zato ide kamenovanje busa, kako ide ono njesra meske klub nesto.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:49Baš je zanimljivo čim izađu iz La lige, svi redom je pišaju, i tako godinama. Slovenac dva puta zaredom se trudi da imaju najlakše protivnike ali džaba, nema Munuere i Hernandeza da pripomognu, i odmah su donji. Ja ne kažem da je Real najjači na svijetu, ali kriteriji koji je u Španiji nije isti za sve klubove. Cubarsi zadnji igrač u LP, crveni karton, u prvenstvu samo žuti, i sad se trebamo praviti ludi ovde na to? Imaju ispod prosječne igrače na koje ga bacaju do besvjesti, čim ih vide gotovo. Ovaj gore spominje neke kurve koje su bile na stadionu, bolešćina na kubni.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Slucajno sad naletih, morao sam podijeliti.
Pa gledaj ti ovo
Pa gledaj ti ovo
Cekamo godrinu i dingospoa da nam objasne sta se tu desilo, vrsni strucnjaci
Kako su negreirini puleni vješto porkili ostatak ekrana, gdje se vidi koliko je zapravo bilo produžetka, a koliko se igralo wahahahahah.
cionizam na max
cionizam na max
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- DinGospo21
- Kontakt:
Npr, kako je moguće da svaki put u Evropi ih svi redom pišaju? Navodno oni su najbolji (što naravno nije tačno), igrači na svijetu a čim zakorače u LP, dobiju po ušima, baš zanimljivo. Naravno da je vama Negreira izmišljotina, jer ste poznati po tome da svoj talog uvijek prebacujete na Real Madrid. To su sve ispodprosječni igrači koji u najbitnijim utakmicama uvijek zakažu, ali vi na njih svršavate.Beli98 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:33Sta da demantujem? Teoriju da se Barci namjestaju protivnici u LP, ili teoriju da Negreira kontrolise La Ligu? Ne znam koja je ludja. A o Barcinim djecacima nema potrebe trositi rijeci. Skoluju spanske klubove evo drugu sezonu.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:10Šta je tačno problem u mom komentaru, daj iznesi činjenice i demantuj, pusti me šuplje.
- DinGospo21
- Kontakt:
Tolika smo nula da se ovde piše 24/7 samo o tome. Vama je utakmica protiv Reala, život, ali hajmo se praviti da smo mi nebitni.Markinhio je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:40Pusti te price za trofeje,vi ste 0 odkad imate stakore u klubu,a vala ste i prije biliDinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:28Čuj kompleks, isto kao da je Real po trofejima, Sloga Doboj, a ne najtrofejniji klub Evrope.![]()
Sta mislite koliko bi bilo da im je branio onaj rezervni golman panj, ja mislim 8:0 otprilike, moze anketa
- DinGospo21
- Kontakt:
Ne kontam šta ti pokušavaš? Hiljadu puta izgovorena laž, nikad neće postati istina, koliko god se ti na glavu bacao da ovde nekog ubjeđuješ u suprotno.
Pa cekaj sad, jel nam namjestaju lagane protivnike u ligi prvaka ili nas svi redom pisaju?DinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 16:27Npr, kako je moguće da svaki put u Evropi ih svi redom pišaju? Navodno oni su najbolji (što naravno nije tačno), igrači na svijetu a čim zakorače u LP, dobiju po ušima, baš zanimljivo. Naravno da je vama Negreira izmišljotina, jer ste poznati po tome da svoj talog uvijek prebacujete na Real Madrid. To su sve ispodprosječni igrači koji u najbitnijim utakmicama uvijek zakažu, ali vi na njih svršavate.Beli98 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:33Sta da demantujem? Teoriju da se Barci namjestaju protivnici u LP, ili teoriju da Negreira kontrolise La Ligu? Ne znam koja je ludja. A o Barcinim djecacima nema potrebe trositi rijeci. Skoluju spanske klubove evo drugu sezonu.DinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:10
Šta je tačno problem u mom komentaru, daj iznesi činjenice i demantuj, pusti me šuplje.
Isto tako, mislim da je El Clasico itekako bitna utakmica, pogotovo kad odlucuje o tituli, a vidjeli smo ko je koga popisao sinoc.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Pa zar nije Tchuomeni prosle sezone dobio samo zuti u El Clasicu kao zadnji igrac odbrane, a sudio upravo Hernandez? I sad se trebamo praviti ludi na to?DinGospo21 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 13:49Baš je zanimljivo čim izađu iz La lige, svi redom je pišaju, i tako godinama. Slovenac dva puta zaredom se trudi da imaju najlakše protivnike ali džaba, nema Munuere i Hernandeza da pripomognu, i odmah su donji. Ja ne kažem da je Real najjači na svijetu, ali kriteriji koji je u Španiji nije isti za sve klubove. Cubarsi zadnji igrač u LP, crveni karton, u prvenstvu samo žuti, i sad se trebamo praviti ludi ovde na to? Imaju ispod prosječne igrače na koje ga bacaju do besvjesti, čim ih vide gotovo. Ovaj gore spominje neke kurve koje su bile na stadionu, bolešćina na kubni.
Kako to da Real i Barca od uvodjenja VARa imaju slican broj penala u ligi prvaka, dok je Realu u La Ligi u istom periodu svirano 20-30 penala vise nego Barci? Naravno iskljucivo zato sto kriterij sviranja penala u La Ligi nije isti za sve klubove. U ligi prvaka nema Manzana, Hernandeza, Soto Gradoa itd. Na Rafinhi, Yamalu se ne sude cisti penali u ligi dok se na Viniciusu, Mbappeu sude penali i za manje kontakte. Bacaju se do besvjesti jer znaju da ce im se suditi.
A sto.se tice zrijeba, prosle sezone je Real igrao protiv Atletica i Arsenala pa je lijepo sto si upravo i sam priznao da Slovenac namjesta Realu. A da ne pricamo o onim godinama kada je Real dobijao godinama Schalke 2x, Wolfsburg, Cska, Apoela, Galatu itd. I prije je se puno lakse moglo namjestiti jer je se za svaku fazu izvlacilo posebno. Bilo je samo dovoljno svaki puta zagrijati 2 kuglice i eto ga.
Jos ste imali obraza pisati da nije bilo namjesteno, a sad su vam i Arsenal i Atletico slabi timovi ako Barca igra protiv njih. Ako Real igra onda je to tezak zrijeb
Zadnja izmjena: Petardaa, dana/u 11 maj 2026, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Postavis dio video od par sekundi utakmice od prije 15+ godina i nesto si kao pokazao.
Joj sizofrenije.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- Shategabri
- Kontakt:
Gledaj ovog i dalje gusla teorije zavjera, mene bi bilo stid
Namjestaju Realu koji je na -14
Stima im se u Evropi
Koji delulu.
Namjestaju Realu koji je na -14
Stima im se u Evropi
Koji delulu.
Koševo Zapad
Kaže ako Barcelona ne dobije žalit će se na sudije, a debili ne prestaju pisati o sudijama. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.