Safet Sušić - Pape

hogarstrasni

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hogarstrasni » 25 sep 2014, 18:33

sanlituncay je napisao/la:ILIJA: Je l' znaš ti šta je to Vinča? Danice?
DANICA: Čula sam.
ILIJA: Čula si za Vinču, ko što si čula za Tošin bunar. Vinča je naš najveći nuklearni centar.
ĐURA: To je ono, snajka, što velike sile kriju u neprohodnim planinama, sto metara pod zemljom.
...ko sto si culs za Madagaskar... ;)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 25 sep 2014, 18:35

Tako stoji u textu,pdf :D

aL u ovom je Bata beton :urnebes: Da se ja pitam,ja bi stavio Avdiju na desnog beka protiv Belgije,nije to tako loše kao što izgleda :D
[youtube][/youtube]
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 25 sep 2014, 18:44

harixs je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Samo retard, poput ovog teleta, moze napraviti jednog Miralema Pjanica neefikasnim svojim "genijalnim" formacijama na terenu. Da ne govorim o nejasnoci uloga u formacijama jednog Senada Lulica, Izeta Hajrovica, Vedada Ibisevica i Edina Dzeke. Majmun je doktorirao na tu temu. I to na Zavidovickom Univerzitetu, instituciji, koja je po rejtingu odmah iza Harvarda i Yale-a.
godinama se prizeljkivao Pjanic kao 10tka, sad kad je dobio priliku i ukakio se trener mu dao losu poziciju :crazy:

ti drugi nabrojani su inace nezamjenjivi u svojim klubovima, ali vazno se pravit pametan.
da mi je samo znati koliko skole ti imas i na kojem fakultetu si ti doktorirao. garantujem da si neki ispijac :kafa:
joj ovo je onaj delegat iz hp-a, naravno da smo svi prizeljkivali pjanica kao desetku i to on moze razvaliti ali ne da su mu iza lazni defanzivni vezni susic i jadni prcic koji je ni kriv ni duzan debitirao protiv kipra. to je ta seljacka politika "trazili ste prcica a sada kada sam ga stavio kritikujete" pa lopov nastavlja "nikome ugoditi". pa je,,,m li ti sve, frajer je trebao uci u 70 minuti nakon rezultata 3-0 za nas a ne otpočetka. i onda ovaj gore misli da je do pjanica. majko moja. i frajer jos nekome skolu spominje. sigurno je hp prof. logike!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 sep 2014, 19:05

kokakolas je napisao/la:Samo retard, poput ovog teleta, moze napraviti jednog Miralema Pjanica neefikasnim svojim "genijalnim" formacijama na terenu. Da ne govorim o nejasnoci uloga u formacijama jednog Senada Lulica, Izeta Hajrovica, Vedada Ibisevica i Edina Dzeke. Majmun je doktorirao na tu temu. I to na Zavidovickom Univerzitetu, instituciji, koja je po rejtingu odmah iza Harvarda i Yale-a.
Pjanic je u reprezentaciji efikasniji nego u Romi, po golovima a i po asistencijama. Eto vec si se u startu provalio. Sto se tice ostalih, kao da govoris o Rivaldu, Ronaldu i Ronaldinhu a ne o igracima koji ni u klubovima bas ne briljiraju, pogotovo Ibisevic i Hajrovic. Da ih stavi na klupu, ti bi pljuvao. A pljujes i kada igraju. Bitno je pametovati i nesto piskarati, vrijedjati...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 sep 2014, 19:16

"Ovaj ugovor je napravljen tako da se uvijek može raskinuti na moju štetu. U njemu postoji klauzula da, ako se dovede u pitanje plasman na Euro, mogu biti smijenjen. Nisam znao za tu klauzulu, slučajno sam je vidio."
Safet genijalac. :rol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 sep 2014, 19:26

Greivis je napisao/la:
"Ovaj ugovor je napravljen tako da se uvijek može raskinuti na moju štetu. U njemu postoji klauzula da, ako se dovede u pitanje plasman na Euro, mogu biti smijenjen. Nisam znao za tu klauzulu, slučajno sam je vidio."
Drugi put procitaj svoj ugovor prije potpisa, nije na odmet, ah budale majko mila :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 25 sep 2014, 19:29

DonCorleone je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
Drugi put procitaj svoj ugovor prije potpisa, nije na odmet, ah budale majko mila :urnebes: .
Ne mogu da vjerujem...ovo mora da je neka "slucajna" zayebancija... :lol:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 25 sep 2014, 19:31

Da su znali mogli su staviti u ugovoru da Sajo njima plaća sto se promovise uz repku, tele bi vjerovatno potpisao bez citanja
DD

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 sep 2014, 19:32

Greivis je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 sep 2014, 19:51

Greivis je napisao/la:
Nemoj me yebavat :rol: :rol: :rol: Gdje je ovo izjavio? :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 25 sep 2014, 19:57

Intervju za Al Jazeeru.

"Dobro je možda što narednu utakmicu igramo na strani." :hmmmmm:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 25 sep 2014, 19:58

džakailibu je napisao/la:
harixs je napisao/la:
godinama se prizeljkivao Pjanic kao 10tka, sad kad je dobio priliku i ukakio se trener mu dao losu poziciju :crazy:

ti drugi nabrojani su inace nezamjenjivi u svojim klubovima, ali vazno se pravit pametan.
da mi je samo znati koliko skole ti imas i na kojem fakultetu si ti doktorirao. garantujem da si neki ispijac :kafa:
joj ovo je onaj delegat iz hp-a, naravno da smo svi prizeljkivali pjanica kao desetku i to on moze razvaliti ali ne da su mu iza lazni defanzivni vezni susic i jadni prcic koji je ni kriv ni duzan debitirao protiv kipra. to je ta seljacka politika "trazili ste prcica a sada kada sam ga stavio kritikujete" pa lopov nastavlja "nikome ugoditi". pa je,,,m li ti sve, frajer je trebao uci u 70 minuti nakon rezultata 3-0 za nas a ne otpočetka. i onda ovaj gore misli da je do pjanica. majko moja. i frajer jos nekome skolu spominje. sigurno je hp prof. logike!
joj bas si me provalio joj, joj
i da jesam iz PM to nije nikakvo mjerilo. nazad na temu. dobro, sledeci put kad budemo igrali protiv jake Andore, Pjanicu cemo dovesti Pirla i Gatusa da mu igraju iza ledza tako da bi ovaj pokazao sva svoj raskosan talenat. :roll:

znaci jadni je Prcic (standardni igrac lige petice) kad se ubaci od prve minute protiv jednog Velikog Kipra a nije jadan Tino koji je ubacen od prve minute protiv Irana i to na svjetskom prvenstvu i kojem je javnost nabila toliki komplex da bi i najiskusniji igrac pokleknuo. koja logika i licemjerstvo. :bih:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 25 sep 2014, 20:08

Greivis je napisao/la:
Gdje je ovo rekao?

Treba nam tema "Safetovi Biseri".
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 sep 2014, 20:08

Greivis je napisao/la:
Izostavio si bitan dio
Kada sam pitao zašto to, rekli su mi da je bila i u prošlom ugovoru.
Covjek potpisao 2 ugovora (mozda i 3) a da ih nije ni procitao :tokralju:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 sep 2014, 20:10

Pape kompjuteru! :tokralju:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 sep 2014, 20:12

džakailibu je napisao/la:
harixs je napisao/la:

I tu je seljacka podvala za Prcica. Vadi ga istoveremeno kada i Tinceka. Boji se seljacina da nam igra ne bi slucajno prodisala sa Prcicem na terenu a Tincekom na klupi. Pametnom jasno o cemu se radi .

A ovo za ugovor i izjavu . Koji nam analiticar i covjek od svakog detalja vodi repku ccc ... Tek sad mi je jasna namjera sastanka zadnjeg. Jednostavno mu ljudi rekli prestani forsirati bratica i pulene inace letis imamo te u sahu ..

Safet cim je cuo za ugovor vidio cifru iznenadio se i kao mali djecacic,daj sto brze da potpisem dok se nisu predomislili :tokralju:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 25 sep 2014, 20:21

RiNo je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
Izostavio si bitan dio
Kada sam pitao zašto to, rekli su mi da je bila i u prošlom ugovoru.
Covjek potpisao 2 ugovora (mozda i 3) a da ih nije ni procitao :tokralju:
:o :lol: :lol: :lol:

Pa ne mogu da vjerujem? Zar mu menadzer nije procitao ugovor za njega????? (Vjerovatno ga ima, posto mu je predlozio Marseille).
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 25 sep 2014, 20:23

Pirke je napisao/la: Pa ne mogu da vjerujem? Zar mu menadzer nije procitao ugovor za njega????? (Vjerovatno ga ima, posto mu je predlozio Marseille).
Debil!
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 25 sep 2014, 20:32

Ma taj menadžer je garant Virto :rol:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 sep 2014, 20:35

kimbo je napisao/la: I tu je seljacka podvala za Prcica. Vadi ga istoveremeno kada i Tinceka. Boji se seljacina da nam igra ne bi slucajno prodisala sa Prcicem na terenu a Tincekom na klupi. Pametnom jasno o cemu se radi .

A ovo za ugovor i izjavu . Koji nam analiticar i covjek od svakog detalja vodi repku ccc ... Tek sad mi je jasna namjera sastanka zadnjeg. Jednostavno mu ljudi rekli prestani forsirati bratica i pulene inace letis imamo te u sahu ..

Safet cim je cuo za ugovor vidio cifru iznenadio se i kao mali djecacic,daj sto brze da potpisem dok se nisu predomislili :tokralju:
Jest', kao sto je prodisao Rennes...
Znaci stavio je Prcica da igra od prve minuta protiv Kipra da bi mu napakostio.
Sta sve covjek nece procitati... :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.