Macrinjak je pokidao ligamente pa se odmah osjeti po rezultatima Reala u ligi prvaka
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Baš uživam u ovoj tituli LL. Šteta, što nije 4ta u nizu, a mogla je i trebala biti, da nisu u sezoni 23/24
sudije odlučile državnoj vešeraj prćiji dodijeliti titulu.
Pokradoše tad Almeriu na livadi molerskoj, na oba EC Soto Grado i Manzano opljačkaše Barcelonu,
a taj isti Soto Grado je i protiv Granade i Getafea dodatno Barcelonu "oderao". Saberi, oduzmi
lopovlukom osvojena titula. Neki to zaboravljaju, ja ne. Svi snimci i dalje postoje, samo ih treba pogledati.
P.S. Onako usput, Soto Grado je nagrađen te sezone zvanjem najboljeg sudije u LL.
Kakav je to smetljar vidjelo se i ove sezone na jesenjem EC, a bome i na meču Girona vs. Barcelona.
P.S. 1 U toj istoj sezoni su i UCL osvojili, ali zbog tankog pamćenja i sindroma zlatne ribice, zaboravljaju
kako su i na koju prevaru prošli Red Bull Leipzig. No, nije tema, pa neću u detalje.
sudije odlučile državnoj vešeraj prćiji dodijeliti titulu.
Pokradoše tad Almeriu na livadi molerskoj, na oba EC Soto Grado i Manzano opljačkaše Barcelonu,
a taj isti Soto Grado je i protiv Granade i Getafea dodatno Barcelonu "oderao". Saberi, oduzmi
lopovlukom osvojena titula. Neki to zaboravljaju, ja ne. Svi snimci i dalje postoje, samo ih treba pogledati.
P.S. Onako usput, Soto Grado je nagrađen te sezone zvanjem najboljeg sudije u LL.
Kakav je to smetljar vidjelo se i ove sezone na jesenjem EC, a bome i na meču Girona vs. Barcelona.
P.S. 1 U toj istoj sezoni su i UCL osvojili, ali zbog tankog pamćenja i sindroma zlatne ribice, zaboravljaju
kako su i na koju prevaru prošli Red Bull Leipzig. No, nije tema, pa neću u detalje.
Sve pare dali Bapetu i sad im ništa nije ostalo za sudije. Imaju sreću što su im članovi kluba u sudijskim komitetima pa je razlika samo 14 bodova. U ligi prvaka ide standard fafanje kako u ligaskom tako i u eliminacionom dijelu. Jer tako to ide. Na početku pokrali nekoliko titula. Sreća pa imaju snimci. Onda puša 40 godina. Pa onda opet otmi zavrni pa opet puša.
A sada par redaka o Hansiju Fliku. 6 od 7 dobijenih klasika. Bilo bi i 7 da su sudije bile neutralne. Dozvolili koridu na Bernabeu. 5 od 6 mogućih titula u Španiji. Bilo bi 6 da sudije nisu pokrale. I na kraju ono meni nekako posebno drago. 3 od 3 trenera madridske prcije poslana na biro.
A sada par redaka o Hansiju Fliku. 6 od 7 dobijenih klasika. Bilo bi i 7 da su sudije bile neutralne. Dozvolili koridu na Bernabeu. 5 od 6 mogućih titula u Španiji. Bilo bi 6 da sudije nisu pokrale. I na kraju ono meni nekako posebno drago. 3 od 3 trenera madridske prcije poslana na biro.
- DinGospo21
- Kontakt:
Eno kmeka i spominjanje Reala se nastavlja, teški slučajevi.
Kakva kmeka. Pokemone istina boli. Treba se vratit u doba kad je Feran Jutgla bio okosnica napada Barselone. Kakve su sve bljuvotine pisali ograniceni madridioti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.