Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Jako lose drugo poluvrijeme Dzeke..Iako cijela ekipa nije odigrala nesto,ali Dzeko je bio najlosiji u dr. pol. mora se priznati..Nekoliko olako izgubljenih lopti,onako amaterski..Djeluje kao i da nema snage za 90 min..Prvo pol. nisam gledao ali vidim da je po postovima bio dobar pa se nadam da ce krajnji utisak Pelegirnija biti pozitivan..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
A u Brazilu mora biti spreman ne za 90 nego 120 minuta.lolcina je napisao/la:Mogu razumjeti da nije u formi, svakom igracu dodje los period, ali da nije fizicki spreman za 90 minuta utakmice to igrac njegove reputacije i na ovom nivou takmicenja sebi ne smije dozvoliti. Naravno, ako drzi do posla kojim se bavi...

Jel iko primjetio kako Dzekin stil driblinga lici na kako driblaju u nekim starijim fudbal igricama? Na primjer ova, 3:24 u videu:
[youtube][/youtube]
Da sam trener City-a rekao bih mu da dobro zapamti dan kad je igrao u prvoj postavi,toliko jadna partija da ja ne mogu da vjerujem da se on nešto buni i hoce da igra više,pa mene bi kao Bosanca bilo sramota da stavim onako rastrcalog Negreda na klupu a da našeg dijamanta stavim u prvih 11,čovjek nema kondicije za 90 minuta,dribling mu je misaona imenica,onu šansu prokocka ko amater,ako ovakav bude i u Brazilu najebali smo ga jer nam je on najbolji igrač..Fordinjo je napisao/la:Bgmi Dzeko odigra veceras 90 minuta ....

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- sagitarius
- Kontakt:
Ma ja se sam pitam kak ce on izdrzat odigrati tri utakmice na SP, ne samo on vec vecina nasi igraca...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ma kloc......ZgemboAdislic je napisao/la:A u Brazilu mora biti spreman ne za 90 nego 120 minuta.lolcina je napisao/la:Mogu razumjeti da nije u formi, svakom igracu dodje los period, ali da nije fizicki spreman za 90 minuta utakmice to igrac njegove reputacije i na ovom nivou takmicenja sebi ne smije dozvoliti. Naravno, ako drzi do posla kojim se bavi...Kuku nama...
Jel iko primjetio kako Dzekin stil driblinga lici na kako driblaju u nekim starijim fudbal igricama? Na primjer ova, 3:24 u videu:
[youtube][/youtube]
Nego, ne vidjeh ti post nakon prvog poluvremena.......jah, posla imao........
kako se odmah samo skupite nakon prvog lošeg poteza
- Goalgetter
- Kontakt:
Nego, gdje RvPersie da ti objasni da su one izgubljene lopte sve bile plod Latinosa i Pellegrinija, i da su mu namjerno smjestili onako da izgubi lopte. 

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 04 dec 2013, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Lose, imam osjecaj da isfrustriran time da rijetko dobije loptu pokusava nesto individualno, ali ruku na srce nije on nesto oznat po driblinzima i tu se stvara taj negativni dojam.
To je to, 5 puta trcis otvaras se sesti put ti pukne film i krenes nesta sam i zijanis loptu. Bolje da je nastavio da igra kao u prvom nego da je imao onih nekoliko katastrofalnih nazovi prodora.
To je to, 5 puta trcis otvaras se sesti put ti pukne film i krenes nesta sam i zijanis loptu. Bolje da je nastavio da igra kao u prvom nego da je imao onih nekoliko katastrofalnih nazovi prodora.
haahhah kako ih ti odmah prepoznas to je cudogost je napisao/la:Ma kloc......ZgemboAdislic je napisao/la:A u Brazilu mora biti spreman ne za 90 nego 120 minuta.lolcina je napisao/la:Mogu razumjeti da nije u formi, svakom igracu dodje los period, ali da nije fizicki spreman za 90 minuta utakmice to igrac njegove reputacije i na ovom nivou takmicenja sebi ne smije dozvoliti. Naravno, ako drzi do posla kojim se bavi...Kuku nama...
[youtube][/youtube]

- el-fighter
- Kontakt:
Kada se sve sabere Dzeko je veceras pruzio solidnu partiju. U prvom poluvremenu je bio medju najboljima na terenu i prava je steta sto nije postigao gol. A kako da postigne kad Aguero ne da lopte ocu. Fakat je smijesno kad pogledas da neko napise "ne da Aguero loptu Dzeki jer nije Spanac", a onda pogledas utakmicu i vidis da ga fakat lik ne hebe ni 5% na terenu. U drugom poluvremenu City odigrao sa pola gasa, a tako i Dzeko. Koncentracija je pala, pa je izgubio i par lopti, ali i pored toga je bio poprilicno rastrcan.
Najbolje bi bilo da Dzeko ode negdje u januaru, ali sumnjam da ce ga Pelegrini pustiti. Mada nikad se ne zna, imaju Jovetica kao back-upa i jos Guidetia, tako da bi odlazak Dzeke mogao biti nadomjesten.
Najbolje bi bilo da Dzeko ode negdje u januaru, ali sumnjam da ce ga Pelegrini pustiti. Mada nikad se ne zna, imaju Jovetica kao back-upa i jos Guidetia, tako da bi odlazak Dzeke mogao biti nadomjesten.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Nego, gdje RvPersie da ti objasni da su one izgubljene lopte sve bile plod Latinosa i Pellegrinija, i da su mu namjerno smjestili onako da izgubi lopte.
Pa znas li ti koliko vremena treba da se napise onoliki post! Nije to ko vecina ovdje, za sekundu

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
gost je napisao/la:Ma kloc......ZgemboAdislic je napisao/la:A u Brazilu mora biti spreman ne za 90 nego 120 minuta.lolcina je napisao/la:Mogu razumjeti da nije u formi, svakom igracu dodje los period, ali da nije fizicki spreman za 90 minuta utakmice to igrac njegove reputacije i na ovom nivou takmicenja sebi ne smije dozvoliti. Naravno, ako drzi do posla kojim se bavi...Kuku nama...
[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 04 dec 2013, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
MA ajd gubio je ih i Yaya i Navas itd...Ovaj Navas veceras u pm,ni centarsuta nije imao
...
Ne znam sta ce bit od svega,al fakat se brinem pred SP
Nadam se da ce proigrat i da ce kod Susica biti onaj stari Dzekson ..

Nisam gledao utakmicu, ali na osnovu komentara koji mi se ovaj put cine realnim, rekao bih da je dobro igrao dok je imao kondiciju. Profesionalac je navikao na rad, ima tim strucnjaka oko sebe, ako ima zelju vratit ce kondiciju u kratkom roku. Juni je daleko, do tad moze biti kao Hulk
A to sto nije dao gol veceras, to me apsulutno ne zabrinjava. Bitnija je naznaka da nije zaboravio igrati, ostalo ce doci.

A to sto nije dao gol veceras, to me apsulutno ne zabrinjava. Bitnija je naznaka da nije zaboravio igrati, ostalo ce doci.
smiri te dozivljaj, igrao je solidno prvo a drugo je dosta losije kao ostali shitijevci, pa sta sad. Morate li ga razapeti poslje svake tekme ??
Ma dobar je bio. U prvom poluvremenu odigrao jednu dobru kolektivnu partiju, u drugom , poučen iskustvom prvog, pokušavao nešto sam, nije išlo....ići će drugi put. Vidjelo se i danas u prvom poluvremenu klasa ostaje klasa.....meni on uopšte nije izgledao kao igrač van formeahmic je napisao/la:MA ajd gubio je ih i Yaya i Navas itd...Ovaj Navas veceras u pm,ni centarsuta nije imao...
solidno,dobro ili lose - svejedno, ovo nije igra koja ce izbaciti negreda iz postave...samo mrtvi prosjek
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne razapinje se on ovo su kritike, i sasvim opravdane. Ako zelis igrati ispred Negreda, onakvo nesto mu se ne smije desavati.knabs je napisao/la:smiri te dozivljaj, igrao je solidno prvo a drugo je dosta losije kao ostali shitijevci, pa sta sad. Morate li ga razapeti poslje svake tekme ??
Ovo boldirano, je belaj. Solidno je odigrao, a Negredo igra furiozno. Pa sracunaj jel dovoljno da ga izgura iz prvih 11.
On uopšte ne treba da razmišlja o tome. nek se opusti i kad dobije priliku nek odigra onako iz svog gušta. Nema se on šta Manuelu dokazivati, Džekson na ljeto svakako ide-Ako mu već Manuel ne da da ide, onda nek mu malo titra jaja (Manuel njemu, da me pogrešno ne razumijete)mirzatele je napisao/la:solidno,dobro ili lose - svejedno, ovo nije igra koja ce izbaciti negreda iz postave...samo mrtvi prosjek
- stomaklija
- Kontakt:
Pođoh nekad veceras napisati, pa prije će Pantilimon dati gol neko Džeki. Gle čuda 

Vjerujem da si još prije utakmice to pošao napisati. Jah.....stomaklija je napisao/la:Pođoh nekad veceras napisati, pa prije će Pantilimon dati gol neko Džeki. Gle čuda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.