Ovako je ljepsi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Milion puta postavljenValencianista je napisao/la:reds, ni naumpao mi nije, evo ga, prelijep je stvarno, španski je![]()
Ah tuzno je sta rade klubovi danas kako naprimjer jedan liverpool moze izgraditi novi stadion pored anfielda to mi ne ide u glavuKeane_Roy je napisao/la:I mali i veliki prave nove stadione. Postavlja se pitanje hoce li kroz sljedecih par decenija ijedan poznatiji klub igrati na svom starom stadionu ili na novom svemirskom brodu. Mislim da ce se moci prebrojati na prste jedne ruke

Čuj kako ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Ah tuzno je sta rade klubovi danas kako naprimjer jedan liverpool moze izgraditi novi stadion pored anfielda to mi ne ide u glavuKeane_Roy je napisao/la:I mali i veliki prave nove stadione. Postavlja se pitanje hoce li kroz sljedecih par decenija ijedan poznatiji klub igrati na svom starom stadionu ili na novom svemirskom brodu. Mislim da ce se moci prebrojati na prste jedne ruke

Da i ja sam gledao impresivni su stadioni jedva čekam SP 2014.Hairlija je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.