Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Švicarska - BiH

Pobjeda
43
41%
Neriješeno
39
37%
Poraz
23
22%

Ukupno glasova: 105

Peace
Kontakt:

Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH

Post Postao/la Peace » 25 mar 2016, 22:18

Duljevic je radio ono sto najbolje zna... iznudjivao faulove...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 mar 2016, 22:18

Mateo solidan, kvalitet čak i za prvih 11 ispred Vranješa. Desna strana cijelu utakmicu dobra, Prcić i Vrančić ne mogu sa Bešićem, koji je loše odigrao doduše, držati sredinu protiv Luksemburga, dovoljno o njima. Duljević onako, treba mu još jedna prava šansa.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 25 mar 2016, 22:19

Treba Avdiju zvat da neko i potrci
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 mar 2016, 22:19

Rezultat vara, Svicarska ce nas ubiti trkom ako se bude ovako odigralo i na ovom nivou..

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 25 mar 2016, 22:19

Ne pamtim goru partiju Bešića. I u Evertonu je zadnju tekmu odigrao slabo poluvrijeme, bit će da ga je ona povreda skroz izbacila iz forme.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 25 mar 2016, 22:20

Vozdra raja
slika

:urnebes: :urnebes:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 25 mar 2016, 22:20

pinoglavi je napisao/la:Mateo solidan, kvalitet čak i za prvih 11 ispred Vranješa. Desna strana cijelu utakmicu dobra, Prcić i Vrančić ne mogu sa Bešićem, koji je loše odigrao doduše, držati sredinu protiv Luksemburga, dovoljno o njima. Duljević onako, treba mu još jedna prava šansa.
Ma Duljevic dobar vidi se to na prvom kontaktu da l neko zna il ne zna, svakako mu treba jos sansi koje ce on iskoristit.
This time next year we'll be millionaires.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 mar 2016, 22:21

Mi bez Dzeke i Pjanica smo u rangu Finske.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 25 mar 2016, 22:21

Prvi dio katastrofalan, drugi mnogo bolji. Selektor asistira na presingu na brzom oduzimanju lopte. Nije to izgledalo najbolje u prvom poluvremenu, gubili smo se. U drugom mnogo bolje sto se na kraju i osjetilo na rezultatu.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 25 mar 2016, 22:22

High je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Lazan gol, broji li se ovo?
U stilu Samira Dure. :kafa:
Kuću slobodno stavi na prvo mjesto EP u Parizu.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 25 mar 2016, 22:22

Meni je bilo važnije vidjeti kako će izgledati ovi igrači nego li neku lepršavu igru. Uz to, pobjeda je bitna radi FIFA-ine liste, ostalo manje više. Prvo poluvrijeme kilavo, nikakvo, ne mogu se sjetiti lošijeg. Drugo daleko bolje i u globalu dosta solidno, mada mora bolje i nadam se da će već protiv Švicarske tako biti.
Od igrača bih izdvojio Matea Sušića, meni je jako dobro izgledao u oba prvca, pogotovo naprijed. Jako dobro kretanje, pametno, nisam imao priliku da ga gledam prije ali me zaista pozitivno dojmio. Mislim da zaslužuje biti u ekipi i na narednim okupljanima.
Duljević je također bio dobar, na stranu sva navijačka prepucavanja, on je dobar igrač, talentovan i može imati finu karijeru. Zanimalo me kako će se snaći u ekipi koja je daleko kvalitetnija nego li Sarajevo i u ekipi u kojoj je on u principu igra sporednu ulogu, ali dobro je izledao, onako hrabro, nije se krio. Prcić dobar, Vrančić onako, mada na neprirodnoj poziciji. Nije bio loš, ali ništa posebno.
Za Aničića i Grahovca ne znam šta bi rekao. Prvi nije pokazao ništa posebno, a u isto vrijeme nije bio loš, jednostavno ne znam šta da kažem osim toga da mi se sviđa što je staložen kad ima loptu, ne napucava je tek tako. Drugi igrao premalo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 mar 2016, 22:23

Zemlja vam pobjedi tri nula prijateljsku utakmicu I opet vam nista nevalja. Jadni vi izgleda samo droga i alkohol vam moze donjeti veselja u zivotu.

U drugom lijeva strana puno bolje funkcionisala. Desna solidna sa Susicem i Duljevicem. Steta sto Duljevic nije ranije usao. Pjanic ofenzivno prekucao defenzivno 0, ali opet nisu mogli meda Luxi. Sve u svemu dobra provjera. Dzeko puno razmislja a sve manje prati igru. Izgleda da je doslo do zasicenja, a da je klasa iznad svih igraca to stoji odavno.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 25 mar 2016, 22:24

Da spomenem i Grahovca, momak ulijeva sigurnost, pasovi su mu veoma precizni sigurni. Volio bio da jos sansi dobije.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 mar 2016, 22:24

Ovo je ocajno, stvarno. Mi bez Miralema i Edina smo mrtvi prosjek od reprezentacije, a da problem bude veci, ovaj drugi nastavlja losu formu i pitanje da li ce je ikad i povratiti.

Ja sam odmah rekao da je ova tekma sa Luksemburgom greska, nismo mi velesila pa da igramo sa B timom, mi moramo igrati sa najjacom postavom uz 2-3 novajlije i polagano ih uvoditi u tim da dodju do izrazaja. Ovako to ni na sta nije licilo, spoj nekvaliteta i neuigranosti u prvom poluvremenu pa i oni koji bi mozda mogli nesto pokazati, u onakvim uslovima to nisu mogli.

Za Mesu nemam rijeci, popusit cemo mi i ove kvalifikacije nazalost. Stvarno nemas na cemu temeljiti optimizam. :crazy:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 25 mar 2016, 22:26

ceze je napisao/la:Meni je bilo važnije vidjeti kako će izgledati ovi igrači nego li neku lepršavu igru. Uz to, pobjeda je bitna radi FIFA-ine liste, ostalo manje više. Prvo poluvrijeme kilavo, nikakvo, ne mogu se sjetiti lošijeg. Drugo daleko bolje i u globalu dosta solidno, mada mora bolje i nadam se da će već protiv Švicarske tako biti.
Od igrača bih izdvojio Matea Sušića, meni je jako dobro izgledao u oba prvca, pogotovo naprijed. Jako dobro kretanje, pametno, nisam imao priliku da ga gledam prije ali me zaista pozitivno dojmio. Mislim da zaslužuje biti u ekipi i na narednim okupljanima.
Duljević je također bio dobar, na stranu sva navijačka prepucavanja, on je dobar igrač, talentovan i može imati finu karijeru. Zanimalo me kako će se snaći u ekipi koja je daleko kvalitetnija nego li Sarajevo i u ekipi u kojoj je on u principu igra sporednu ulogu, ali dobro je izledao, onako hrabro, nije se krio. Prcić dobar, Vrančić onako, mada na neprirodnoj poziciji. Nije bio loš, ali ništa posebno.
Za Aničića i Grahovca ne znam šta bi rekao. Prvi nije pokazao ništa posebno, a u isto vrijeme nije bio loš, jednostavno ne znam šta da kažem osim toga da mi se sviđa što je staložen kad ima loptu, ne napucava je tek tako. Drugi igrao premalo.
Slazem se. Zasluzio je da se pokaze protiv jacih napadaca. Nismo ga jos vidjeli u duelima kakav je.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 mar 2016, 22:26

Valjda nam se šiptari smiluju .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 25 mar 2016, 22:26

Visca 3. najbolji igrac reprezentacije.
Danas solidan.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 mar 2016, 22:27

Ma biće to skroz druga utakmica protiv Švice, prvenstveno u pristupu igrača pa i u samoj Mešinoj postavci i izboru prvih 11.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 mar 2016, 22:30

Momciluk je napisao/la: Ma Duljevic dobar vidi se to na prvom kontaktu da l neko zna il ne zna, svakako mu treba jos sansi koje ce on iskoristit.
On je fizički strašno jak a ušao je kada je već Luksemburg bio izmoren. Jebga ne treba nam rezervno krilo koje će biti solidno kada udje s klupe protiv Luksemburga. Danas uredu, volio bi da dobije šansu i protiv Švicarske, pa i u još nekim prijateljskim pa da vidimo kako to izgleda protiv jačih protivnika. Ulijeva povjerenje da neće biti promašaj protiv jačih, ali tek ćemo vidjeti.
Nad tobom sunce najljepše sja

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 25 mar 2016, 22:30

Pjanic je nastavio da pokazuje partije na kakve nas je navikao u reprezentativnom dresu! Protiv slabih ekipa je najbolji protiv iole jacih nevidljiv. Ni u kom slucaju ne zelim omalovazavati njegovih 10 golova za reprezentaciju ali treba biti realan pa pogledati protiv koga ih je postigao: 3x Luxemburg, 1x Ghana, 1x Slovacka, 2x Latvija, 1x Litvanija, 1x Slovenija i 1x Iran.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.