Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Bosanskohercegovačka nogometna reprezentacija u martu naredne godine igrat će prijateljsku utakmicu protiv Švicarske.
Iako još uvijek nije potvrđeno, 99 posto je sigurno da će naša reprezentacija krajem karta odmjeriti snage sa Švicarskom u prijateljskom meču. Tokom sutrašnjeg dana bi trebao da bude potpisan ugovor, te će vijest postati i zvanična.
Utakmica će se igrati u Švicarskoj, a prethodno su i Crna Gora, te Makedonija imali želju da odmjere snage sa Zmajevima u FIFA-inom terminu.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/bih-u-ma ... ske/177542
Iako još uvijek nije potvrđeno, 99 posto je sigurno da će naša reprezentacija krajem karta odmjeriti snage sa Švicarskom u prijateljskom meču. Tokom sutrašnjeg dana bi trebao da bude potpisan ugovor, te će vijest postati i zvanična.
Utakmica će se igrati u Švicarskoj, a prethodno su i Crna Gora, te Makedonija imali želju da odmjere snage sa Zmajevima u FIFA-inom terminu.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/bih-u-ma ... ske/177542
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 26 mar 2016, 00:05, ukupno mijenjano 4 puta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Švicarska - BiH, mart 2016
Odlicna prilika,da se probaju neki novi igraci,i da se proba neka druga taktika,osim one ,nabij ,pa ako neko glavom zabije,super.
Cuo sam da igramo Ceske Republike prije ovo.
- moustapha
- Kontakt:
Znaci danas zvanicna potvrda. Imaju Svicarci jaku reprezentaciju, treba ovo ozbiljno shvatiti, ne smijemo dozvoliti brukanje.
#divovi
Treba probati dosta novih igrača.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Imaju po imenima, ali ne igraju fudbal kao ni Madjarska,Norveska,BiH,Irska,Skotska. Tacno bi sve ove repke trebalo smjestit u istu grupu...moustapha je napisao/la:Znaci danas zvanicna potvrda. Imaju Svicarci jaku reprezentaciju, treba ovo ozbiljno shvatiti, ne smijemo dozvoliti brukanje.
Gledam danas nova FIFA lista hebena Irska 54.pozicija, a mi nazadovali na 22. Eto protiv kakvih ka*ina smo ispali. Mesin ugovor se nije trebao produziti prije baraza, nadam se da grijesim ali mi igramo uzasno vec 9 utakmica pod Mesinom palicom......
Nije se trebo ni Pjenicu produzit.. paaa?Zenga je napisao/la:Imaju po imenima, ali ne igraju fudbal kao ni Madjarska,Norveska,BiH,Irska,Skotska. Tacno bi sve ove repke trebalo smjestit u istu grupu...moustapha je napisao/la:Znaci danas zvanicna potvrda. Imaju Svicarci jaku reprezentaciju, treba ovo ozbiljno shvatiti, ne smijemo dozvoliti brukanje.
Gledam danas nova FIFA lista hebena Irska 54.pozicija, a mi nazadovali na 22. Eto protiv kakvih ka*ina smo ispali. Mesin ugovor se nije trebao produziti prije baraza, nadam se da grijesim ali mi igramo uzasno vec 9 utakmica pod Mesinom palicom......
Valjda se treba uciti na greskama...Mesa me totalno razocarao i cak unazadio igru, nevidim nikakav njegov rukopis na nasu igru osim ako nije pumpaj pa sta bog da..I nije isprobao neke igrace a imao je tekmi za to npr 2x andora gdje stavlja raspalog ibisevica..sljedi nam ponovo patnja ko i ostale tekme sa mesom na celu..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nemamo igre, ima da nas ljudi odvoje od života, minimum 3 0 za njih 

Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
3-0 ili 3-1 ce biti za njih.
Samo Pjanic i Dzeko bi bili u njihovu prvu postavu sto dovoljno kaze od razlike u kvalitetu.
Samo Pjanic i Dzeko bi bili u njihovu prvu postavu sto dovoljno kaze od razlike u kvalitetu.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
Njihova sva tri golmana bolja od našeg najboljeg .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako uzmemo da je Sehic ili Buric nas najbolji golman, onda jesu sva trojica.Besic je napisao/la:Njihova sva tri golmana bolja od našeg najboljeg .
U ovoj utakmici moraju zaigrati Krunic,Subic,te nekoliko igraca iz nase lige. Sehica na gol, Burica uvest 25 minuta pred kraj, da se vidi na cemu smo posto je Begovic u silaznoj putanji.
I da igrati sa 2 napadaca, Hodzic i Bajic.
I da igrati sa 2 napadaca, Hodzic i Bajic.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ne igra smo San Marinom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako su spali na to da bi im Pjanic bio u startnoj, onda su oni odron od repke.Zuko je napisao/la:3-0 ili 3-1 ce biti za njih.
P.S Salu na stranu, ebeni su albanezi.
Xhaka je svemirski brod za naše veznjake . 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Mesa ce ispast skroz glup ako mu ne zaigraju bar 4 nova igraca.
Krunic,Hodzic,Subic,Bajic.
Po meni mogu i oba golmana stat na gol, po poluvrijeme, a Bega nek odmara.
Nije vazan rezultat nego buducnost.
Krunic,Hodzic,Subic,Bajic.
Po meni mogu i oba golmana stat na gol, po poluvrijeme, a Bega nek odmara.
Nije vazan rezultat nego buducnost.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ne treba da ih bude uopste 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mislim da je prerano pričati ko bi trebao igrati. Može Begović 1251 clean sheetova skupit do tad , a može zabetonirati klupu. Ista sitaucija sa ostalima.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.