RŠD Velež Mostar

mozak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mozak » 17 avg 2021, 19:31

Ne bih ja na takav način ovo rješavao.
Svako ubacivanje topovskog ili baklje u teren ne optuživati grupu već evidentirati pojedince, uzeti im lične podatke, ispostaviti im račun od saveza i zabraniti 5 godina posjetu na stadionu.
Ako je ostanak Hasića uvjetovan topovskim, sutra će par plaćenika jedva dočekati da ga otjeraju.
Red army mora imati svoje redare jer ovo nije djelo Red armya. Ubačeni elementi moraju biti odstranjeni.
" Niko više ni kafu neće popiti na račun Veleža"! :salut:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 avg 2021, 19:43

A lijepo sam pisao prije tekme sa Slobodom...
Nekoliko likova se nađe prozvanim kao uvrijeđene mlade kada se kritikuju takve stvari a evo izgleda jedan od ponajboljih poslijeratnih predsjednika Veleža upravo ZBOG OVAKVIH RAZLOGA zaista i dao ostavku. Pa ako to nije dovoljno pojedincima iz RA, onda ne znam zaista...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 19 avg 2021, 11:59

Golemo Radovac nije dobio poziv u repku :tokralju: daBogda se srusio i ugasio za sva vremena pogani savez

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 19 avg 2021, 12:02

Mostarwolf1981 je napisao/la:
19 avg 2021, 11:59
Golemo Radovac nije dobio poziv u repku :tokralju: daBogda se srusio i ugasio za sva vremena pogani savez
Jedino je Ovcina mogao dobiti poziv jer skripi na desnom beku
Max Allegri

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 19 avg 2021, 12:32

Malo je smijesno vjerovati da ce pozvati naseg igraca kad se borimo protiv saveza incijativom 4R. Znamo kako je korumpiran savez i da pozivi idu samo privilegiranim igracima.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 19 avg 2021, 14:51

Ja se samo nadam da ce Salcin nakon nove godine potpisat na dvije godine, da ne bude pola godine samo i vec za novu da ode negdje , kad se vrati u zivot i da furne van negdje...to bi bas supacki bilo.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 19 avg 2021, 15:49

Konzerva je napisao/la:
19 avg 2021, 14:51
Ja se samo nadam da ce Salcin nakon nove godine potpisat na dvije godine, da ne bude pola godine samo i vec za novu da ode negdje , kad se vrati u zivot i da furne van negdje...to bi bas supacki bilo.
Kako ce potpisati ima vazeci ugovor sa Sarajevom? Ja mislim da smo njega samo doveli kao alarmno rijesenje za u21 igraca do polusezone. Volio bi da se varam ali eto.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 19 avg 2021, 15:50

Doveden na pozajmicu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 19 avg 2021, 16:54

Mostarac1922 je napisao/la:
19 avg 2021, 15:49
Konzerva je napisao/la:
Kako ce potpisati ima vazeci ugovor sa Sarajevom? Ja mislim da smo njega samo doveli kao alarmno rijesenje za u21 igraca do polusezone. Volio bi da se varam ali eto.
Ugovor mu je do nove godine...znaci na posudbi je do nove a poslije je slobodan igrac
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 19 avg 2021, 16:59

Konzerva je napisao/la:
19 avg 2021, 16:54
Konzerva je napisao/la:
Ugovor mu je do nove godine...znaci na posudbi je do nove a poslije je slobodan igrac
On imam ugovor sa sarajevo do 2024 znaci tad mu istice

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 19 avg 2021, 17:36

Mostarac45 je napisao/la:
19 avg 2021, 16:59
Konzerva je napisao/la:
19 avg 2021, 16:54

On imam ugovor sa sarajevo do 2024 znaci tad mu istice
Ovo je desperatno onda bilo od veleza, da angazujes igraca do pola sezone konkurentu za titulu, taman kad se uigra prelazi konkurentu za titulu....definitivno nam treba bolja transfer politika do sad ko je radio za otrati guzicu stvarno.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 19 avg 2021, 17:46

Ne znam na racun cega se mi nalazimo u tom krugu favorita za titulu?

Po meni mi nismo daleko od toga, ali nismo ni blizu da budemo u tom krugu favorita za titulu, pa samo pogledajte nas odbrambeni dio ekipe i sve je jasnije.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 19 avg 2021, 17:55

ANTIFA ! je napisao/la:
19 avg 2021, 17:46
Ne znam na racun cega se mi nalazimo u tom krugu favorita za titulu?

Po meni mi nissmo daleko od toga, ali nismo ni blizu da budemo u tom krugu favorita za titulu, pa samo pogledajte nas odbrambeni dio ekipe i sve je jasnije.
Jbg da smo ispali od AEKa ne bi bilo priče o tituli, ovako dobijes aeka i odmah titula, što je logičko razmišljanje, dok je fudbalsko razmišljanje da smo daleko od titule zbog loše odrađenih nekoliko prelaznih rokova, prie svega nismo doveli deficitarnu poziciju stopera, fulali ss špicevima i užasni u21 igrači, a liga teška fizički i pogana. Liga koja se osvaja iskusnim igračima i dobrim stoperskim parom i sa dvojicom raspoloženih prema naprijed. Ali eto

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 19 avg 2021, 18:24

Klub je idalje u fazi stabilizacije i infrastruktualne izgradnje.
Premašeni su ciljevi u sportskom segmentu, pa su porasli i apetiti.
Sa prosječnim budžetom i platama je napravljena extra ekipa.
I ja žalim za Manevom, ali ko zna šta bi bilo da se Manevu dala plata kao troici-četvorici igrača.
Uprava ima zacrtan cilj i netreba odstupati od istog.
Svake godine rastemo, i to će se nastaviti.
Trenutna kriza je morala doći, sve je to normalno.
Sada se spustiti na zemlju i pogledati tabelu.
Utuviti u glavu da nismo favoriti i igrati maximalno borbeno i disciplinovano na svaku loptu.
Ići utakmicu po utakmicu.
Nastaviti sa izgradnjom stadiona.
Evropa je pokazala da Velež ima ogromnu armiju navijača. Taj segment je jako bitan u čitavoj priči!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 19 avg 2021, 20:33

mozak je napisao/la:
19 avg 2021, 18:24
I ja žalim za Manevom, ali ko zna šta bi bilo da se Manevu dala plata kao troici-četvorici igrača.
Utuviti u glavu da nismo favoriti i igrati maximalno borbeno i disciplinovano na svaku loptu.
Evropa je pokazala da Velež ima ogromnu armiju navijača. Taj segment je jako bitan u čitavoj priči!
nije vise u toj fazi stabilizacije, jer to baca misli na opastanak u ligi, ono da se finansijski konsolidujes i opstanes u ligi, to je neka stabilizacija.... ovo sad je faza rasta, faza kad treba velez da raste kao klub...znaci dovodjenje kvalitetnih pojacanja gdje se cilja opet evropa a u evropi se izbija para, para uvijek ide na paru, kako investiras tako ti se i vraca. znaci treba se naci balans investiranja u igracki kadar i ujedno graditi stadion.

ocekujem od Salcina i Pece da podignu nivo igre veleza, jer su kvalitetni igraci za premijer lige.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 19 avg 2021, 20:49

Pustite titulu ove godine. Davno su rekli da cemo je napasti za 100 godisnjicu kluba. Znaci dogodine.

Pametnije je napredovati sporo nego da dignemo nepovratljiv kredit za dvije tri godine uspjeha.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 19 avg 2021, 22:09

Pirke je napisao/la:
19 avg 2021, 20:49
Pustite titulu ove godine. Davno su rekli da cemo je napasti za 100 godisnjicu kluba. Znaci dogodine.

Pametnije je napredovati sporo nego da dignemo nepovratljiv kredit za dvije tri godine uspjeha.
100 godisnjica je u junu 2022, znaci mjesec dana cim se zavrsi ova sezona , nece valjda napadati 100 godisnjici na 101 rodjendan :D

It was founded on 26 June 1922.
https://en.wikipedia.org/wiki/FK_Vele%C5%BE_Mostar

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 19 avg 2021, 22:09

Konzerva je napisao/la:
19 avg 2021, 20:33
mozak je napisao/la:
19 avg 2021, 18:24
nije vise u toj fazi stabilizacije, jer to baca misli na opastanak u ligi, ono da se finansijski konsolidujes i opstanes u ligi, to je neka stabilizacija.... ovo sad je faza rasta, faza kad treba velez da raste kao klub...znaci dovodjenje kvalitetnih pojacanja gdje se cilja opet evropa a u evropi se izbija para, para uvijek ide na paru, kako investiras tako ti se i vraca. znaci treba se naci balans investiranja u igracki kadar i ujedno graditi stadion.

ocekujem od Salcina i Pece da podignu nivo igre veleza, jer su kvalitetni igraci za premijer lige.
Nakon plasmana u Evropu, javno je najavljena daljnja stabilizacija, rad, izgradnja i dugoročni ostanak kluba u vrhu bh nogometa.
Za sve to treba detaljan plan, koji sigurno ne podrazumjeva sipanje novca na strane igrače i dovođenje čitave jedne priče u pitanje.
Meni je važnije da se dio zarađenog novca ugradi u stadion i da slijedeći izlazak u Evropu gledamo na našem stadionu.
Porazi na početku prvenstva me ne zabrinjavaju, pogotovo kada znaš da je to rezultat Evrope i početničkih grešaka mladog Kačavende.
Umor, podcjenjivanje domaće lige...sve to Evropa donese.
Nadat se da će ovi povratnici donjeti potrebnu svježinu u ekipu, i da ćemo brzo isplivati iz trenutne mini krize.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 19 avg 2021, 22:16

Apsolutno želim gol, da nastane ludilo, genijalno igraš ti, kop će eksplodirati

Golova Rođeniiiiii
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 19 avg 2021, 22:50

OnlyLeft22 je napisao/la:
19 avg 2021, 22:16
Apsolutno želim gol, da nastane ludilo, genijalno igraš ti, kop će eksplodirati

Golova Rođeniiiiii
Samo da izmjene tekst sa istom melodijom:

Samo, samo želim goool
Crveno je crveno
Igraj, igraj, igraj tiiii
Kop će navijatiii

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.