Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

ramiral
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la ramiral » 04 jun 2012, 15:10

Bosniacum Lilium je napisao/la:
SemperFideliss je napisao/la:noge odvojeno to ti je pola tijela.
nije to problem drug. Nasuho ja treniram ovako vec par mjeseci :D Mene najvise zanima sta mislite o treningu gdje se 1 dan radi samo jedan dio tijela. Npr:

1. dan: Prsa
2. dan: Ruke i abdomen
3. dan: ledja
4. dan: ramena i abdomen
5. dan: Noge

vikend: OFF

Vase misljenje za ovaj plan? Da li je neko slicno ista ovome koristio? :D
Dobar i taj trening... bitno je mišiće iznenaditi.. nekad količinom, nekad rasporedom vježbi, nekad obrnutim redoslijedom istih. Podržavam i, bar za sebe, mogu reći da su dobre i ove varijacije.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 04 jun 2012, 15:50

Sta mislite da li je Air Alert 3 stetan onako kako kazu? Citao sam mnogo stvari i neki kazu da koljena odu zbog toga, a drugi kazu da nema nikakve veze. Samo bih htio cuti vase misljenje? Ili ako imate neki program za odraz i da posavite link ako nije problem
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 jun 2012, 15:59

moze li mi neko reci koji kardio treninzi su najbolji za mrsanje, posto imam malo viska kolikograma ??

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 jun 2012, 16:03

arelinho je napisao/la:moze li mi neko reci koji kardio treninzi su najbolji za mrsanje, posto imam malo viska kolikograma ??
HIIT, ali spremi se na mukotrpan rad.
http://body.ba/fitness/vjezbanje/hiit-- ... ziteta/232
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 04 jun 2012, 21:55

afa97 je napisao/la:Sta mislite da li je Air Alert 3 stetan onako kako kazu? Citao sam mnogo stvari i neki kazu da koljena odu zbog toga, a drugi kazu da nema nikakve veze. Samo bih htio cuti vase misljenje? Ili ako imate neki program za odraz i da posavite link ako nije problem
Mnogi se zale,jer su to pilometrijske vjezbe i uglavnom se rade kod profesionalnih atleticara,te ovih u NBA I NFL,sa profesionalnim trenerima i strucnjacima...Ja msm da se on sastoji od 15sedmica i mnogi pocnu osjecat bolove oko 9-10 sedmice,ne zato sto je program los,nego sto se radi nepravilno i uglavnom rade momci koje spuca prenos i pocnu k'o ludjaci radit' a prije toga 'ladili jaja... ;) Moj prijatelj je radio taj program i kaze da mu je pomogao dosta,te da je prestao kad je osjetio male bolove u koljenima,i sad nema nikakvih posljedica...Znaci radi,al' kad osjetis bolove,jednostavno prestani i to je to... ;)
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Cavani
Kontakt:

Post Postao/la Cavani » 04 jun 2012, 22:05

Trebao bih savjet ovih malo iskusniji. Inace treniram fudbal i moze se reci da sam perspektivan ali eto kao i vecina vjerovatno cu propasti kao zeton ali otom potom. :mrgreen: Zanima me kako da definicinju uradim preko ljeta aa da ne izgubim puno na brzini, inace sam dosta mrsav .

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 jun 2012, 17:46

Zna li neko koje vjezbe treba raditi da bi se doslo do lijepih stomacnih misica ili kako mi to zovemo "plocice". Imam buraza 17 godina, 187 cm visok, pa sad on nesto kao ganja trebe pa hoce da ima plocice. Kaze trebe se na to loze :) Ako neko zna nekakav efikasan trening da mu preporuci.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 05 jun 2012, 18:17

el-fighter je napisao/la:Zna li neko koje vjezbe treba raditi da bi se doslo do lijepih stomacnih misica ili kako mi to zovemo "plocice". Imam buraza 17 godina, 187 cm visok, pa sad on nesto kao ganja trebe pa hoce da ima plocice. Kaze trebe se na to loze :) Ako neko zna nekakav efikasan trening da mu preporuci.
Koliko ima kg, kakav mu je stomak ? Neka trci ujutru na prazan stomak, neka izbaci hljeb,slatkise,sokove i plus neka radi trening kao na ovom klipu " onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci cvrsta volja i odlucnost prkeo noci nema nista, ako je mislio ima plohe za ljeta onda je trebao radit preko zime da bih bilo neke promjene do ljeta :mrgreen: , j.ebeno mu je sad.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 jun 2012, 20:20

rob do bagro je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Zna li neko koje vjezbe treba raditi da bi se doslo do lijepih stomacnih misica ili kako mi to zovemo "plocice". Imam buraza 17 godina, 187 cm visok, pa sad on nesto kao ganja trebe pa hoce da ima plocice. Kaze trebe se na to loze :) Ako neko zna nekakav efikasan trening da mu preporuci.
Koliko ima kg, kakav mu je stomak ? Neka trci ujutru na prazan stomak, neka izbaci hljeb,slatkise,sokove i plus neka radi trening kao na ovom klipu " onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci cvrsta volja i odlucnost prkeo noci nema nista, ako je mislio ima plohe za ljeta onda je trebao radit preko zime da bih bilo neke promjene do ljeta :mrgreen: , j.ebeno mu je sad.
Ima 62 kg, a stomak mu je pri dnu zaobljen. Znaci ima prvi red plocica, nesto malo drugog i onda dole bas ima stomak. Fakat presmijesno izgleda bez majice. A to sto se tice hrane, tesko ce on to moci, jer je veliki gurman. I ja sam mu govorio da to dvoje ne moze zajedno, al djeca ko djeca. U zadnje vrijeme je poceo raditi sklekove (100 dnevno) i vec sada se na njemu vidi efekat. Rasirio se ko regal :mrgreen: U svakom slucaju hvala za savjet.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 05 jun 2012, 21:49

el-fighter je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
Ima 62 kg, a stomak mu je pri dnu zaobljen. Znaci ima prvi red plocica, nesto malo drugog i onda dole bas ima stomak. Fakat presmijesno izgleda bez majice. A to sto se tice hrane, tesko ce on to moci, jer je veliki gurman. I ja sam mu govorio da to dvoje ne moze zajedno, al djeca ko djeca. U zadnje vrijeme je poceo raditi sklekove (100 dnevno) i vec sada se na njemu vidi efekat. Rasirio se ko regal :mrgreen: U svakom slucaju hvala za savjet.
:D što opisa fino ovaj stomak "zaobljen" samo što ja napipam sve mišiće al se ne vide od sala...izbacio sam šećer iz ishrane oko 85%, sokove ne pijem više..jednom sedmično možda, samo prirodna hrana + riba al salo ne spada i gotovo
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 jun 2012, 22:12

@amoxicilin

Tako je i kod mog buraza, nikako da se rijesi to malo stomaka sto ima :D Redovno trci, svaki dan po par kilometara, ali ostaje isti. Evo sad mu je ovaj postavio video pa cemo vidjeti. Upravo crkaje pored mene na podu, al hoce lk plocice :lol: :lol:

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 05 jun 2012, 22:38

el-fighter je napisao/la:@amoxicilin

Tako je i kod mog buraza, nikako da se rijesi to malo stomaka sto ima :D Redovno trci, svaki dan po par kilometara, ali ostaje isti. Evo sad mu je ovaj postavio video pa cemo vidjeti. Upravo crkaje pored mene na podu, al hoce lk plocice :lol: :lol:
heh druze :D nema nam pomoći....u Progym grupi na fb ovi pričaju o klenbuterolu, kao ubrzava ti rad srca te se troše masne naslage..al odoše od toga beta receptori..pa si najeb'o :( nezz sta da radim više ocm...kad gledam kakvi levati imaju te trbušne a ku*cu ne valjaju razočaram se :r a meni još fino simetrični..vidi se kad zategnem kožu gore pri vrhu :(
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 jun 2012, 01:18

gle placipusija. Sta ste navalile na te trbusne manekeni jedni :? PRSA, LEDJA, RAMENA, RUKE, NOGE ! ne treba mi stomak, ali ne moram imati plocice. Sto vam je to kompleks :?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pusaaa
Kontakt:

Post Postao/la pusaaa » 06 jun 2012, 07:59

PLOCICE NA MRSAVOM MOMKU, K'O SISE NA DEBELOJ DJEVOJCI ! A za brata ti je bolje da dobije jos 15tak kg zbog njegovog zdravlja, a ne da ganja plocice zbog nekih treba :)

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 06 jun 2012, 10:16

Bosniacum Lilium je napisao/la:gle placipusija. Sta ste navalile na te trbusne manekeni jedni :? PRSA, LEDJA, RAMENA, RUKE, NOGE ! ne treba mi stomak, ali ne moram imati plocice. Sto vam je to kompleks :?
Nije komleks to nikakav,nego se trebe loze na trbusne,ko voli majke ti krkana od 120kg pored sebe?Ja postujem svakog bb-a i to sto rade,tj.ljude koji se prof bave s tim,a ne ove nase gremline od 120kg 10 kg misica ima ostalo sve salo il' ti ga po njihovom "masa"... :lol: :lol: :lol:
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 06 jun 2012, 11:41

pusaaa je napisao/la:PLOCICE NA MRSAVOM MOMKU, K'O SISE NA DEBELOJ DJEVOJCI ! A za brata ti je bolje da dobije jos 15tak kg zbog njegovog zdravlja, a ne da ganja plocice zbog nekih treba :)
:D neko nije mršav :D neko ima 90 kg solidne građe :D zna Bosniacum

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 jun 2012, 13:40

Amoxicillin je napisao/la:
pusaaa je napisao/la:PLOCICE NA MRSAVOM MOMKU, K'O SISE NA DEBELOJ DJEVOJCI ! A za brata ti je bolje da dobije jos 15tak kg zbog njegovog zdravlja, a ne da ganja plocice zbog nekih treba :)
znas i sam da brat nema plocice pa opet dominira :D Samo se djevocice loze na djecake :D Prave cure su one koje se loze na muskarcine a ne na manekene :D

amoxicilin ima strasnu podlogu, prirodno krupan lik i opet ganja neke plocice :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pusaaa
Kontakt:

Post Postao/la pusaaa » 06 jun 2012, 16:22

znas i sam da brat nema plocice pa opet dominira :D Samo se djevocice loze na djecake :D Prave cure su one koje se loze na muskarcine a ne na manekene :D

amoxicilin ima strasnu podlogu, prirodno krupan lik i opet ganja neke plocice :roll:
Upravo tako :) a i od plocica nemas neke fajde, osim ako ne ganjas kosarku, il' rukomet. Npr. ja imam 18g, 184cm, 92kg, a 100m trcim 13,30 :D bavim se aktivno ragbijem, skoro svaki dan u sedmici mi je trening, trcanje svaki dan, al' opet ne ganjam te "plocice", a i ne bih ih mogo imat jer mi je piva treca majka :DD

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 06 jun 2012, 16:29

:D strašna strašna :D što je reć' domaći kajmak 8-)

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 07 jun 2012, 21:36

Razmisljam da se pocnem baviti taekwando-om. Zanima me je li ima neko da trenira to pa da malo pojasni sta-kako i vase sugestije. Pozz.. :D
Nad nama nebo ima da gori!

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.