Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
To je sve radi one uzasno lose igre i lose taktike protiv Francuza.cole-ch je napisao/la:He he, skoro pa 50% iz nekog ubedjenja ili frusta (kao ja) misli da ce repka delimicno izgubiti od Albanaca.
I ja to mislim,po nekom nepisanom pravilu igramo najbolje kad nas svi otpisu,valjda ne znamo drugacije.CoDe je napisao/la:Naravno a nasi najbolje igraju kad je najpotrebnije mada mislim da je uvijek potrebno al tako je to hebiga .
Ja sam uvjeren u pobjedu a utakmica ce se nekako gledati
Koji 50%cole-ch je napisao/la:He he, skoro pa 50% iz nekog ubedjenja ili frusta (kao ja) misli da ce repka delimicno izgubiti od Albanaca.
Još kad bih znao šta misli pod ovim "delimično izgubiti"harishp je napisao/la:Koji 50%cole-ch je napisao/la:He he, skoro pa 50% iz nekog ubedjenja ili frusta (kao ja) misli da ce repka delimicno izgubiti od Albanaca.![]()
Jel ti to citas brojeve i postotke na cirilicnom pismu![]()
.
Ti ode u Skadar,a ovi se vratili u Tiranu.Los*Blancos je napisao/la:Imali ko link za tekmu da rezervisem
Sta je ovo bog te mazo
Nedo bog da pada kisa, trebaju u cizmama igrati
![]()
p.s jeli ovo staza za trke cuki
Igraju na Qemal Stafa stadionu u Tirani.Los*Blancos je napisao/la:Vratili su se u Tiranu..hvala na infokakav je taj stadion u Tirani?
jeli ovaj?
Kako kljakavo igramo.I ja bih bio zadovoljan.dr.van nostrand je napisao/la:sad kaze Safet da bi bio zadovoljan i sa osvojenim bodom u Albaniji..
Principatus je napisao/la:Malo da nam docaram atmosferu koja ce otprilike vladati tamo:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.