Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

malta071
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la malta071 » 17 jan 2011, 01:09

e2_ze je napisao/la:stvarno bezveze napadate covjeka, sta ne voli dzeku, sta sad, ne volim ga ni ja, fudbaler odlican, kao covjek je dobar, predstavlja bih u odlicnom svjetlu, ali ja vise volim pjanica nego dzeku, mnogo vise... samo rizo majstore robijasi su to nekada pjevali to se vise ne radi, ako nesto znaci od jednog robijasa da nam jos jednom oprostite za to...
E to je to sto smeta makar meni a siguran sam i drugima na ovom forumu.Dobar covjek, dobar fudbaler, odlicno predstavlja nasu drzavu ali ja ga ne volim.Zasto ga ne volis?Zato sto je City konkurencija Liverpool-u?
A volis Liverpool zbog???
Nekoliko stvari da rascistimo(ovo se odnosi na Rizaha).Iako je Liverpool veci klub od City-ja trenutno nisu u istom rangu kao sto tabela pokazuje.City stvara jedan tim koji ce da igra vaznu ulogu u EPL i Europi u narednom periodu.Normalno je da ce u tom procesu biti gresaka u dovodjenju igraca kao sto su neki koje si nabrojao ali isto tako je tu i jedan broj igraca koji su opravdali ulaganja.Mi se svi nadamo da ce Dzeko isto tako pokazati da je trenutno jedan od najboljih napadaca na svijetu.
Prica da se nijedan igrac iz BL nije naigrao u EPL je stvarno glupa.Ali kad bi i po tome gledali ko bi onda rekao da ce Edin ikad iz PL BiH doci do BL i biti jedan od boljih u zadnjih par godina, postaviti razne rekorde kako u klubu tako i u BL a da ne pricamo o tome da je sa svoje 24 godine potpisao za jedan od boljih klubova u EPL-u.
Kad vec pomenuh PL BiH samo da razjasnimo da nisu svi, u stvari nije ni vecina zeljinih navijaca prozivala Dzeku.Ti na grbavici imas likova koji za svaki pogresan potez psuju i prozivaju ali su oni u velikoj manjjini.
A sto se tice medjusobnog "cascenja" BH navijackih skupina od svakog bi bio spreman biti kritikovan ali ne i od navijaca Liverpoola, mislim onih pravih, koji su bas na proslom derbiju lijepo pocastili svoje protivnike svojim "kulturnim" navijanjem.Mi smo makar iz rata juce izasli, koji je njihov izgovor???

Jos jedna stvar na ovu temu.Kako to da pojedincima nije jasna nasa "pretjerana" ljubav prema nasem igracu a nama treba da bude jasna njihova pretjerana ljubav prema inozemnom klubu?
Ja sam do juce imao simpatije prema nekom klubu u EPL-u ali sad je tu nesto sto je jace od onoga sto me je privuklo da uopste podrzavam taj klub i normalno je (bar za mene) da je City sada moj broj jedan u Engleskoj.

ahh sto se umorih pisajuci :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 17 jan 2011, 01:11

da ne idem u off previse, ja nisam psovao, cak sam protiv toga, morate shvatiti da to nisu robijasi, mislim jesu pripadnici ''grupe'' ali to su samo nadrogirane, pijane budale...
@malta sta ja znam sto ga ne volim, jednostavno ne svidja mi se takav igrac i to je to, i ja navijam za arsenal, ne za liverpool, dzeku nisam gotivio ni prije city-a jednostavno, drazi su mi igraci tipa pjanic, ovakve ne volim i to je to.. nista ja protiv njega licno nemam, on je sve uradio i za bih, i za sebe, ali jel ga ja to moram odmah voljeti??

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 17 jan 2011, 01:24

Ne voljeti Edina u smislu ne dizati ga u zvijezde i nije tvoj najdrazi igrac razumijem, ali mrziti ga zato sto je potpisao za neki klub koji ti ne volis je zalosno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jan 2011, 01:34

U ebote ima ih i dizelasa kao i turbo navijaca.
Nije ni cudo sto ce i Crnogorci na kraju vidjeti veliko prvenstvo a mi nikada.
Pored ovakvih turbo navijaca i kopriva bi uvehla. :roll:
P.S A baska to sto su svi ultra uvozni al na baterije
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 17 jan 2011, 02:07

Čitam ove vaše postove pa nisam mogao da ne napišem. Ja kao navijač Uniteda (ali stvarno NAVIJAČ) ne mogu Džeki, ma koliko mi bio drag, zaželiti sada da osvoji EPL, znači ne mogu, neka on zabije što više golova i neka bude najbolji strijelac lige, Bgm bi mi bilo drago, ali neka je City iza Uniteda. I naravno, neka svakoj ekipi zabija po pet ako hoće samo protiv Uniteda da malo ohladi :mrgreen:

p.s. Vjerujem i da ostali slično razmišljaju, barem oni koji iskreno navijaju za svoj tim ;)
FC Manchester United

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jan 2011, 10:54

haris334 je napisao/la:Čitam ove vaše postove pa nisam mogao da ne napišem. Ja kao navijač Uniteda (ali stvarno NAVIJAČ) ne mogu Džeki, ma koliko mi bio drag, zaželiti sada da osvoji EPL, znači ne mogu, neka on zabije što više golova i neka bude najbolji strijelac lige, Bgm bi mi bilo drago, ali neka je City iza Uniteda. I naravno, neka svakoj ekipi zabija po pet ako hoće samo protiv Uniteda da malo ohladi :mrgreen:

p.s. Vjerujem i da ostali slično razmišljaju, barem oni koji iskreno navijaju za svoj tim ;)
* Koji simpatisu dragi klub.

E pa vidis, ja bih bas volio da Unitedu zabije 5. :lol:

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 17 jan 2011, 18:51

Ja sam jedva cekao subotu da gledam Dzeku.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

haris334
Kontakt:

Post Postao/la haris334 » 17 jan 2011, 19:15

OTNYS_YNWA je napisao/la:
haris334 je napisao/la:Čitam ove vaše postove pa nisam mogao da ne napišem. Ja kao navijač Uniteda (ali stvarno NAVIJAČ) ne mogu Džeki, ma koliko mi bio drag, zaželiti sada da osvoji EPL, znači ne mogu, neka on zabije što više golova i neka bude najbolji strijelac lige, Bgm bi mi bilo drago, ali neka je City iza Uniteda. I naravno, neka svakoj ekipi zabija po pet ako hoće samo protiv Uniteda da malo ohladi :mrgreen:

* Koji simpatisu dragi klub.

E pa vidis, ja bih bas volio da Unitedu zabije 5. :lol:
Svaka riječ je bitna, naravno da bi volio kad navijaš pardon simpatišeš LFC.

P.S City vas je zgazio 3-0 bez Džeke, šta će tek da bude sa njim u timu. :lol:
FC Manchester United

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 17 jan 2011, 19:20

haris334 je napisao/la:P.S City vas je zgazio 3-0 bez Džeke, šta će tek da bude sa njim u timu. :lol:
necete ni vi bolje proci :)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 jan 2011, 19:40

Evo za one sto mrze naseg dijamanta i one dusebriznike koji takvog razumiju i dijele misljenje s njim...

http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-50168.htm
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 jan 2011, 20:31

I to opet ne mora značiti da će on uspjeti. ;)
You'll never walk alone.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 jan 2011, 20:59

Covjek otvoreno pise da mrzi Dzeku i vi ste uz njega? (mislim na navijace liverpoola) Neki su napisali da se u svemu slazu osim u tome sto mrzi Dzeku? Slazete se ono u vezi Ngoga i jos nekoliko nemogucih gluposti? :o Ja navijam za LFC, al sta je covjek pisao to stvarno nije normalno.. :roll:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jan 2011, 21:00

EdinTM87 je napisao/la:Covjek otvoreno pise da mrzi Dzeku i vi ste uz njega? (mislim na navijace liverpoola) Neki su napisali da se u svemu slazu osim u tome sto mrzi Dzeku? Slazete se ono u vezi Ngoga i jos nekoliko nemogucih gluposti? :o Ja navijam za LFC, al sta je covjek pisao to stvarno nije normalno.. :roll:
Pa postuj tudje misljenje je*o ga ti.
Ne moras se slagati sa njim ali ne moras mu ni govoriti kako pise gluposti.
Jednostavno, tako misli i Boze moj. Demokratija.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 17 jan 2011, 21:03

malta071 je napisao/la:
haris334 je napisao/la:P.S City vas je zgazio 3-0 bez Džeke, šta će tek da bude sa njim u timu. :lol:
necete ni vi bolje proci :)
Mi smo sa Citijem igrali 0-0 na Eastlandsu, a sta će biti na OT, to se na zna, moguće 3-0 :mrgreen:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 jan 2011, 21:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Covjek otvoreno pise da mrzi Dzeku i vi ste uz njega? (mislim na navijace liverpoola) Neki su napisali da se u svemu slazu osim u tome sto mrzi Dzeku? Slazete se ono u vezi Ngoga i jos nekoliko nemogucih gluposti? :o Ja navijam za LFC, al sta je covjek pisao to stvarno nije normalno.. :roll:
Pa postuj tudje misljenje je*o ga ti.
Ne moras se slagati sa njim ali ne moras mu ni govoriti kako pise gluposti.
Jednostavno, tako misli i Boze moj. Demokratija.
Ovo je forum i ovdje se diskutuje, naravno da cu odgovorit na ove gluposti, kao sto je vecina odgovorila, mislim da nema potrebe da ga ti branis i sam znas sta je sve napisao..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jan 2011, 21:08

Ne branim ga ali ga necu ni kritikovati. Postujem Rizu jer se sigurno puno razumije u fudbal.
Pogrijesio jeste a ostaje nam nada da ce ga Dzeko razuvjeriti.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jan 2011, 21:09

Ti kao navijač Želje si ga zvao kloc dok je igrao za Želju a sad ga dižeš u zvijezde.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 17 jan 2011, 21:12

Rizah je napisao/la:Ti kao navijač Želje si ga zvao kloc dok je igrao za Želju a sad ga dižeš u zvijezde.
Jesi ti njega cuo i vidio da ga zove klocem ?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 17 jan 2011, 21:14

Daj ba Rizo koji je tebi jarane. Nemoj dokazivati nesto sto je nemoguce znati
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jan 2011, 21:14

tanzla je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Ti kao navijač Želje si ga zvao kloc dok je igrao za Želju a sad ga dižeš u zvijezde.
Jesi ti njega cuo i vidio da ga zove klocem ?
Ovo dva nicka imaš pa odgovaraš sa drugog? :roll:
Zaboravio si se odjaviti ili šta? :roll:
Na Grbavici je tako prozvan i ostaće kao takav upamćen.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.